Актуално Какво ще се случи...

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 174

Добави коментар

Вижте какво ще се случи в епизод 174 на индийския сериал "Остани с мен: Завинаги”.

Сурия се извинява на Гена за това, че е провалил специалния ѝ ден. Гена милостиво му прощава и продължава да реже тортата, което радва всички. Раджеш и Димпъл благославят Гена и я обсипват с любов. Сухани обаче загадъчно предупреждава Гена, че щастието ѝ скоро ще бъде отнето от нечие завръщане.

За изненада на всички Сикандар влиза драматично в къщата. С изключение на Сухани и Сарика, всички са шокирани да го видят. Сикандар закачливо задава въпроси към смаяните им изражения и им напомня, че е най-големият син на семейство Сет. Той поздравява Гена с пожелание за рожден ден и ѝ поднася грижливо опакован подарък. Шрея придружава Сикандар, като отправя своите пожелания и към Гена.

Гена прегръща Шрея и се интересува от състоянието на Картик. Гопи изразява опасенията си относно присъствието на Сикандар, тъй като той би трябвало да е в затвора. Сухани разкрива, че е изиграла решаваща роля за освобождаването на Сикандар под гаранция, като подчертава облекчението си от завръщането му. Сарика пита за Арджун, а Сикандар я уверява, че Арджун ще се прибере скоро.

Сикандар излиза на сцената и заявява, че всички са го смятали за престъпник, но той твърди, че се е променил. Въпреки че знае, че на Сурия и Гена може да им е трудно да повярват, той се извинява на Сурия, признавайки, че не може да промени миналото, и се надява, че времето ще излекува раните им. След това той се приближава до Гена и ѝ се извинява, но тя го удря и заявява, че няма да се хване на театралниченето му. Гена обявява, че не може да съжителства със Сикандар под един покрив и решава да напусне къщата. Сурия подкрепя решението ѝ и заявява намерението си да си тръгне с нея. Сикандар обаче го спира и го моли за втори шанс, като се извинява, докато коленичи пред него.

Сухани се намесва, изразявайки желанието си двамата ѝ синове да бъдат заедно. Тя моли Сурия да се довери на нейната преценка и настоява, че Сикандар наистина се е променил, като със сълзи на очи моли за прошка. Обзета от емоции, Сухани припада, а Сикандар и Сурия ѝ се притичват на помощ. Сурия успява да я върне в съзнание и тя го моли да прости на Сикандар. Сурия неохотно се съгласява, като дава на Сикандар 15-дневен срок да докаже трансформацията си, преди да се оттегли в къщата.

По-късно Гопи утешава Гена, като я уверява, че помощта на Сурия ще им помогне да преодолеят всички предизвикателства. Сухани подслушва разговора им и се подиграва на Гена. Гена предупреждава Сухани, че ще изпрати Сикандар обратно в затвора, което подтиква Сухани да вдигне ръка, за да удари Гена. Гопи обаче се намесва и я спира навреме. Гена обещава на Сухани подобаващ подарък в замяна, докато Сухани размишлява как да предупреди Сикандар.

Нервно Шрея се приближава до Сикандар, който е тежко пиян. Той започва да флиртува с нея и рецитира стихотворение в израз на своята любов. Шрея го прекъсва, изразявайки желанието си да говори с него. Ядосана, тя повдига въпроса за Картик и го обвинява, че е пренебрегнал сина им. Вбесен, Сикандар разбива чашата си и ѝ заповядва да му направи още едно питие. Шрея се подчинява, но го предупреждава, че една майка може да стигне до всякакви крайности за детето си, като обещава непоколебимата си подкрепа за Гена. Тя разбива бутилка с алкохол, заплашвайки Сикандар с решимостта си да защити сина си на всяка цена. Сикандар е шокиран от новооткритата ѝ смелост.

На следващата сутрин Гопи прави пудж в присъствието на семейство Сет. Сухани подозира, че Гопи и Гена планират нещо зад гърба ѝ. Сикандар предлага да изгонят Гопи от къщата. Гопи съобщава на Гена, че възнамерява да си тръгне, но намеква за пристигането на някой специален човек, който да заеме мястото ѝ. Гена предлага на Сухани да посрещне госта с аарти. Неочаквано влиза Урмила, зашеметявайки Сухани, която изпуска чинията с аарти. Сарика също е изненадана. Гена отбелязва, че е обещала на Сухани специален подарък и този подарък е Урмила. Сурия разпознава Урмила от предишната им среща, а Гена моли Сухани да представи Урмила на всички и да изпълни традиционния ритуал по посрещането на гости.

Сухани изпада в паника, осъзнавайки, че Гена е решена да разкрие тайните ѝ. Сурия поставя под съмнение развоя на събитията и изисква обяснение относно присъствието на Урмила. Гена споделя истината и разкрива, че Урмила е биологичната майка на Сурия. Невярващ Сурия категорично отрича твърдението, заявявайки, че Урмила не е негова майка. Гена го моли да овладее гнева си и да бъде съпричастен към положението на Урмила. Сурия обвинява Урмила, че го е изоставила като дете, и се пита защо не е била до него. Той отказва да я приеме за своя майка и заявява, че Сухани е единствената му майка, която го е отгледала от дете. Урмила се срива, когато чува тежките му думи.

Гена признава чувствата на Сурия, разбирайки, че той вижда Сухани като своя истинска майка. Гопи настоява Гена да разкрие истината за опита на Сухани да я убие в хладилната камера, но Гена смята, че Сурия трябва сам да разбере ситуацията. Сухани уверено твърди, че Сурия няма да я изостави. Сурия се съгласява с майка си, оставяйки Урмила с разбито сърце. Сухани заплашва Урмила, като се зарича да не ѝ позволи да ѝ отнеме Сурия. Сурия се съгласява, изразявайки верността си към Сухани. Урмила моли за възможност да се обясни, но Сурия мълчи.

Сухани настоява, че Урмила трябва да напусне къщата, но Гена се намесва, заявявайки, че Урмила има законни права върху имота според завещанието на Вирендра. Сикандар разкъсва завещанието, възразявайки срещу претенциите на Урмила. Сухани заявява, че няма да остане в къщата, ако Урмила остане. Сурия решава, че ще си тръгне заедно със Сухани, тъй като не може повече да бъде свидетел на страданията ѝ. Във въображението на Сурия той си представя, че Сухани ще живее в бедност и отчаяние.

Сикандар се намесва, уверявайки Сурия, че Сухани няма да понесе такива трудности. Той предлага да се обърне към съда, оспорвайки претенциите на Урмила към имотите им. Ако не успеят в съда, той предлага да разделят къщата. Гена, уверена в победата им в съда, приема предизвикателството, готова за делба. Каду, твърдо решна да поеме управлението на семейството, се намесва, като заявява, че никой няма да напусне къщата. Тя разделя къщата на две части, като запазва хармонията в семейството.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Остани с мен , Остани с мен: Завинаги

"Остани с мен: Безкрай" - какво ще се случи в епизод 23

"Остани с мен: Безкрай" - какво ще се случи в епизод 22

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 183

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 182

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 181