Актуално Какво ще се случи...

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 171

Добави коментар

Вижте какво ще се случи в епизод 171 на индийския сериал "Остани с мен: Завинаги”.

Гена и Сурия се оказват в неприятна ситуация, когато ръцете им се оказват заклещени в един буркан. На следващия ден напрежението се покачва, когато Каду се кара на Сухани, че яде, без да обслужва другите, и критикува храната. Сурия и Гена показват на всички все още закрепените си ръце и буркана. Стаята се изпълва със смях, с изключение на Сухани, която остава нераздразнена. Димпъл пита как се е случило това, а Гена хитро обвинява Сурия, което предизвиква нов кръг от спорове между тях. Каду се намесва, като предлага да намери решение. Гена обяснява, че са опитали всичко, но без резултат.

Каду нарежда на Сарика да донесе гореща вода и тя бързо се подчинява. Гена и Сурия следват инструкциите на Каду и поставят буркана в горещата вода.

Сурия получава обаждане, в което го информират за стачка на работниците във фабриката им в Шимла. Той разкрива, че трябва незабавно да замине за Шимла, оставяйки всички загрижени. Сарика тайно промърморва на Сухани, разкривайки, че планът ѝ е проработил и Сурия няма да се върне в продължение на три месеца.

В разгара на хаоса Гена получава обаждане от Урмила, която я моли за помощ, твърдейки, че Сухани я тормози. Гена излиза сама от къщата, без да знае за пътуването на Сурия. Гена стига до мястото, споменато от Урмила, но се оказва в опасен район без транспорт.

Междувременно Сурия се сбогува с всички и се подготвя да си тръгне. Сарика му съобщава, че Гена е излязла, без да уведоми никого. Притеснен, той решава да я потърси. Сухани радостно вярва, че всичко ще се промени, когато Сурия се върне от Шимла.

Гена открива Урмила, заключена в хладилна камера, и отчаяно се опитва да я спаси. Тя търси начин да промени температурата и моли за помощ, докато се бори с положението. Сухани, с помощта на Сарика, манипулира температурата в хладилната камера и планира да измъчва както Гена, така и Урмила, защото са се изпречили на пътя ѝ.

Сухани изразява задоволство от плана си, докато Сарика пита за източника на идеята ѝ за хладилна камера. Сухани разкрива хитрата си природа и заявява, че винаги е била умна. Сарика признава, че Гена заслужава наказанието, и посочва, че Сурия остава в неведение за това, което се случва с Гена.

Сурия, притеснена за Гена, се опитва да се свърже с нея, но не получава отговор. Той се чуди какво може да прави Гена и решава да не се намесва в действията ѝ. В хладилната камера Гена се опитва да спаси Урмила и себе си. Тя се моли за тяхното оцеляване и се опитва да намери изход. Междувременно Раджеш започва да се притеснява за това къде е Гена и разпитва Сарика, която лъже и твърди, че Гена е отишла в дома на своя приятелка.

Гена, решена да не се отказва, намира начин да счупи прозореца на хладилната камера и стига до Урмила. Сарика става свидетел на това и съобщава на Сухани. Сухани се обажда на управителя на фабриката и се уверява, че Сурия няма да се върне от Шимла, като същевременно се интересува къде може да е той. Когато чува гласа на Сурия долу, тя проверява и научава, че той се е почувствал принуден да се върне поради странно чувство. Сурия съобщава на всички за изчезването на Гена, което кара семейството да се притеснява. Сухани се опитва да попречи на Сурия да се свърже с полицията, което още повече подклажда напрежението в домакинството.

В хладилната камера Гена изживява халюцинация на Сурия, който я насърчава да упорства заради него. Тя се събужда от халюцинацията си, осъзнавайки, че не може да се откаже и трябва да спаси Урмила и себе си заради Сурия. Тя покрива Урмила с чувал, като отчаяно се опитва да я събуди, но не успява. Гена проверява пулса на Урмила и изпада в шок.

Докато Сурия решава да подаде жалба за изчезнал човек в полицейския участък, Агастя се присъединява към него, също толкова притеснен за Гена. От полицията ги информират, че трябва да изчакат 48 часа, преди да предприемат каквито и да било действия.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Остани с мен , Остани с мен: Завинаги

"Остани с мен: Безкрай" - какво ще се случи в епизод 23

"Остани с мен: Безкрай" - какво ще се случи в епизод 22

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 183

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 182

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 181