Актуално Какво ще се случи...

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 17

1 коментар

Вижте какво ще се случи в епизод 17 на индийския сериал "Остани с мен: Завинаги".

Гена идва в брачния чертог. Канак се вълнува да види драмата и казва, че Аман ще бъде шокиран, като види лицето на булката си. Джамуна казва, че първо Аман трябва да види лицето на Гена, защото той е младоженецът. Но децата бутат Аман по погрешка и той губи равновесие, Анант е на път да го задържи и първо вижда Гена.

Канак и жените се чудят как Гена изглежда толкова красива, когато са развалили грима ѝ. Гена също поглежда към Анант. Анант я снима. Джамуна казва, че Гена изглежда много красива. Хема казва, че и този план се е провалил. Канак пита как е изглеждала Гена, когато са отишли да вземат подписа ѝ. Хема казва, че е приличала на маймуна. Гена си спомня, че докато е миела роклята на Хирал, гримът ѝ се е поправил заради потта, без тя да е направила нещо умишлено. Хема казва, че Гена може да изглежда наивна, но в действителност е хитруша.

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 16

Вижте повече

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 16

Вижте какво ще се случи в епизод 16 на индийския сериал "Остани с мен: Завинаги".

Канак казва, че Гена си играе игрички, но не може да оправи съдбата си. Джамуна се разплаква от щастие и казва, че Гена ще ѝ липсва. Свещеникът казва на двойката да си разменят гирляндите. Канак казва на Гена, че Аман я чака.

Анант получава съобщението на Съни. Полицията пристига и им казва да спрат сватбата. Родителите на Аман се страхуват, виждайки полицията. Семейство Десаи е объркано. Канак казва, че сега започва истинската драма. Полицията арестува Аман и казва, че той е измамник. Прафул пита защо говори така. Полицията казва, че Аман вече се е оженил два пъти и сега прави трети брак, без да се разведе с другите жени.

Майката на Радхика се притеснява. Радхика казва, че е извикала друго такси, така че сега не трябва да се притеснява за нищо. Анант казва, че е проверил миналото на Аман, така че полицията вероятно е разбрала погрешно. Аман пита полицията с какви доказателства разполага. Полицията се обажда на съпругите на Аман. Те проклинат Аман. Съпругът на Хирал казва на полицията да арестува и родителите на Аман. Те казват, че те не са истинските му родители, но полицията арестува и тях. Тия утешава плачещата Гена, като казва, че ще ѝ намерят друг жених.

Анант се вини за всичко. Джамуна е съкрушена. Прафул се разплаква и казва, че не е успял да изпълни обещанието, което е дал на бащата на Гена. Канак пита Анант как може да скрие тази истина от тях. Анант се извинява на Гена и казва, че наистина не е знаел истината за Аман. Канак пита какво ще стане сега с Гена. Лелята на Гена обвинява семейство Десаи и пита кой сега ще се ожени за Гена. Сагар си мисли, че е това, което е искал, и казва, че не е очаквал това от Анант. Свещеникът казва, че ако бракът не се случи сега, то те ще се сблъскат с проблеми в бъдеще. Прафул припада.

Анант и Джамуна се опитват да събудят Прафул. Хема пита Четън дали е мъртъв. Той ѝ казва да мълчи и ако баща му умре, преди да им даде имотите, това ще е проблем за тях. Канак си мисли, че тя не е очаквала този обрат. Анант казва на Алка да донесе вода за Прафул. Гена се кани да тръгне към Прафул, но Канак я спира, като казва, че тя е отговорна за състоянието на Прафул и ѝ казва да стои далеч от него.

Анант плисва вода върху лицето на Прафул. Хирал крещи на гостите, че те са отговорни за състоянието на баща ѝ, и им казва да си тръгнат. Хема казва на Гена да напусне къщата и да си отиде в селото със семейството си. Анант ѝ казва да не крещи на Гена. Съпругът на Хирал казва, че трябва да преместят Прафул в стаята му, и казва, че пулсът му намалява. Гена си припомня всичко, което се е случило. Обвинява се за състоянието на Прафул и се моли на Бог да го спаси. Радхика казва, че в мобилния ѝ телефон няма мрежа, така че не може да се свърже с никого. Хирал казва, че трябва да извикат добър лекар, който да лекува Прафул.

Анант казва, че съпругът ѝ също е лекар и му вярва. Хирал казва, че вярва на всички и обвинява Анант за състоянието на Прафул. Панкай казва, че това е грешка на Анант. Съпругът на Хирал им казва да не се карат помежду си. Джамуна се моли на Бог да спаси съпруга ѝ. Четан носи лекарствата на Прафул. Гена моли Канак да ѝ позволи да види Прафул още веднъж. Канак казва на Гена, че няма късмет. Първо е убила родителите си, а сега иска да убие и Прафул. Прафул леко се връща в съзнание и многократно произнася името на Гена.

Канак удря шамар на Гена и си мисли, че не бива да я пуска вътре, и решава да я изхвърли от къщата. Тя казва, че като види лицето на Гена, Прафул няма да може да забрави този ден. Гена казва, че просто иска да го види, дори и отдалеч. Тя казва, че вече е загубила родителите си и я моли да ѝ позволи да види Прафул още веднъж. Канак казва, че тя може да заблуждава другите, но не и нея, и казва, че не може да я търпи и за секунда, и я повлича, за да я изхвърли от къщата. Анант пита Прафул какво иска да каже.

Прафул казва на всички да излязат навън и казва, че иска да говори с Анант насаме. Хирал пита защо трябва да си тръгва, след като тя е и негова дъщеря. Съпругът ѝ казва, че Анант ще се справи с това, така че трябва да излязат от стаята. Всички излизат от стаята, освен Анант. Прафул казва, че сега не иска да живее. Анант казва, че всичко ще се оправи. Джамуна казва, че досега Прафул не е крил нищо от нея, но днес се е променил. Канак изхвърля Гена и ѝ казва да не влиза повече в къщата.

Канак се обърква, като вижда членовете на семейството си пред стаята на Прафул, и пита какво правят там. Хирал казва, че Прафул е искал да говори с Анант насаме, затова е наредил на всички да напуснат стаята. Канак пита за какво Прафул иска да говори с Анант и казва, че те заслужават да знаят. Съпругът на Хирал казва, че щом Анант излезе, ще им каже. Джамуна се притеснява и се моли на Бог за спокойствието на семейството си.

Канак казва, че Гена е отговорна за всичко. Тия я пита защо обвинява Гена. Съпругът на Хирал казва, че не е правилно да обвиняват Анант и Гена, и моли Канак да забрави всичко и да се съсредоточи само върху Прафул.

Анант пита Прафул какво иска да му каже. Прафул казва, че никога не е мислил, че ще направи това, и се обвинява. Анант казва, че той е отговорен за всичко, а не той. Прафул казва, че Анант не е направил нищо умишлено, но е негова грешка, че не е изпълнил отговорността си, и казва, че сега не може да се изправи пред Гена, така че би било наистина добре, ако умре.

Анант му казва да му даде последен шанс и казва, че този път ще намери друг добър жених за Гена. Прафул казва, че сега всички ще обвиняват Гена за всичко, което се е случило. Той казва, че главорезът, който е искал да го убие, се е опитал да убие и Гена. Гривната на Радхика се счупва. Майка ѝ казва, че изглежда ще се случи нещо лошо.

Джамуна казва, че не може да живее, ако нещо се случи с Прафул. Сагар търси Гена и казва, че всички са заети с Прафул, но той единствен е загрижен за нея и е дошъл да ѝ помогне. Прафул казва на Анант да поеме отговорност за Гена. Анант казва, че се е върнал само заради него и Джамуна, така че ще направи всичко, което той иска от него.

Прафул му казва да се ожени за Гена. Анант е шокиран, като го чува. Джамуна казва, че има чувството, че ще се случи нещо лошо. Хема пита какво ще стане, ако Прафул прехвърли всички имоти на името на Гена, преди да умре. Хирал казва, че Анант е толкова хитър, че може да получи всички имоти от Прафул, но това не бива да се случва. Радхика се притеснява, като се чуди как сега ще се свърже с Анант, и казва на шофьора да кара бързо.

Анант се обажда на Радхика, но тя не вдига телефона. Той си припомня всички моменти, които е споделил с нея, а също и думите на Прафул. Прафул и Анант излизат от стаята. Джамуна пита Прафул за здравето му. Четан пита Прафул защо е излязъл от стаята. Канак казва, че сега има нужда от почивка. Прафул пита къде е Гена. Тия отива да я доведе и съобщава на семейството си, че Гена е изчезнала. Гена се опитва да се самоубие. Алка казва, че няколко души са видели Гена близо до реката. Канак се радва, като я чува.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Остани с мен , Остани с мен: Завинаги

"Остани с мен: Безкрай" - какво ще се случи в епизод 23

"Остани с мен: Безкрай" - какво ще се случи в епизод 22

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 183

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 182

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 181