Актуално Какво ще се случи...

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 168

Добави коментар

Вижте какво ще се случи в епизод 168 на индийския сериал "Остани с мен: Завинаги”.

Сурия е все по-притеснена от изчезването на Сухани и решава да излезе от къщата, за да я потърси. Точно когато излиза обаче, в къщата влиза изтощената Сухани, което го изненадва. Сурия се втурва към нея, прегръща я силно и я разпитва какво се е случило. Сухани го уверява, че е добре, и се отправя към стаята си. Изведнъж близо до нея пада предмет, което я кара да изкрещи от страх. Сурия се втурва към нея, но тя настоява, че в къщата има някой. Той се опитва да я успокои, уверявайки я, че никой не е там.

Сухани изразява желанието си да остане сама, но Сурия настоява да я придружи до стаята ѝ. Той вика Сарика и я моли да спи при Сухани през нощта. Сурия съпровожда Сухани до стаята ѝ, като ѝ помага да легне на леглото. Загрижен за здравето ѝ, той предлага да извика лекар, но тя категорично се противопоставя на идеята и се извинява, че му е крещяла, уверявайки го, че наистина е добре. Сурия, разбирайки емоционалното ѝ състояние, излиза от стаята. Сарика предлага да ѝ донесе храна от кухнята, но Сухани я моли да остане при нея, като подчертава, че Сарика няма представа за инцидентите, които е преживяла. Сухани се доверява на Сарика, заявявайки, че навсякъде вижда Урмила. Сарика предполага, че духът на Урмила може да се е върнал, за да си отмъсти.

Междувременно Раджеш и Димпъл обсъждат ужасеното лице на Сухани, което подтиква Димпъл да попита за причината за нейното страдание. Гена разкрива истината и разказва как тя, Шрея и Урмила са организирали сплашването, за да измъчват Сухани. Раджеш одобрява плана на Гена, като изразява гордост от действията ѝ и смята, че Сурия е щастливец, че я има.

Сухани признава на Сарика, че не е имала друг избор, освен да убие Урмила, и разкрива зловещия си план да елиминира Сурия, след като разводът бъде финализиран. Тя възнамерява да го манипулира и да получи контрол над имуществото му, преди да осъществи смъртоносния си план. Сарика съветва Сухани да се успокои за момента. Сарика отива да донесе лимонада, оставяйки Сухани с тревожните ѝ мисли.

Димпъл твърди, че Сурия е бил лишен от майчина любов, а Гена уверява Раджеш и Димпъл, че ще се погрижи Сухани да бъде наказана за злодеянията си и ще защити Сурия от нея. По-късно, при случайна среща, Гена и Сурия се поглеждат, споделяйки прочувствен момент, придружен от заглавната песен на сериала, която звучи на заден план. Скоро след това Сухани, все още преследвана от гласа на Урмила, става все по-притеснена. Гена и Шрея стоят зад аудиоманипулацията, която кара Сухани да изкрещи, когато вижда червени следи, и накрая припада. Гена изразява решимостта си да отмъсти на Сухани заради Сурия.

Шрея предлага на Гена да си тръгнат, преди Сухани да дойде в съзнание. Те събират изфабрикуваните отпечатъци и излизат от стаята. Сарика се връща от кухнята и е шокирана да намери Сухани в безсъзнание. Тя вика за помощ и след известно време Сухани идва в съзнание.

Сурия разтревожено я разпитва за случилото се, а Димпъл се чуди дали Сухани не е загубила ума си. Сухани разкрива, че чува звуци и твърди, че е видяла петна от кръв. Сурия я успокоява, че никой не е бил там и няма следи. Сарика предлага, че е възможно Сухани наистина да е видяла призрак. Гена настоява, че не бива да отхвърлят твърденията на Сухани. Сарика е на път да спомене името на Урмила, преди Димпъл да се намеси. Сурия, скептично настроен към подобни свръхестествени явления, отбелязва, че не вярва в суеверия, но признава, че не може да рискува здравето на Сухани. Той се съгласява да позволи на Сантош, опитен екзорсист, да бъде повикан на следващия ден. Сурия съветва Сухани да си почине и всички напускат стаята, с изключение на Сухани.

Гена пуска гласа на Урмила, за да стресне още повече Сухани, която се изплашва. На следващия ден Гена и Урмила посещават храм, където Гена иска благословията на Урмила. Гена се заклева да събере отново Урмила със Сурия, като изразява увереност в успешните им планове. Урмила обаче предупреждава Гена за опасната природа на Сухани. Гена успокоява Урмила, че ще накара Сухани да признае, като си дава сметка, че само показанията на Урмила не са достатъчно доказателство в съда. Те напускат храма.

Сухани се събужда и се доверява на Сарика за подозренията си относно участието на Гена в ситуацията. Сарика ѝ предлага да си вземе душ, но Сухани изкрещява, след като прочита написаното с кръв послание на огледалото в банята. Тя се втурва навън и вика Сарика, която проверява огледалото и я уверява, че на него няма нищо написано. Междувременно Гена се подхлъзва, докато се катери по една тръба, и привлича вниманието на Сурия. Той я разпитва дали е влязла в банята на Сухани през тръбата, но тя заеква, опитвайки се да избегне запитването му. Загрижен, Сурия ѝ носи мехлем, но Гена се пита дали мехлемът може да излекува болката в сърцето ѝ. Сурия си тръгва, без да отговори, а Гена открива документи за развод с подписа на Сурия, които я съсипват.

Раджеш прекъсва разговора на Сухани и Сарика. Той ги смущава. Сарика забелязва червен лимон и възкликва, че той служи като доказателство за присъствието на призрак в къщата. Раджеш потвърждава и излиза от стаята. Сарика казва на Сухани, че искрено вярва, че е видяла духа на Урмила. Сухани я призовава да се съсредоточи върху Каду и я моли да вземе някои предмети от склада. Сарика се колебае, страхувайки се от призрака на Урмила, но Сухани я уверява, че Сурия ще ѝ помогне, ако е необходимо. Сарика продължава да се колебае, което подтиква Сухани да реши да отиде сама.

Гена подава на Урмила един шал и двете се скриват в склада. Сухани влиза вътре, но вратата се заключва след нея, което я притеснява. Дим изпълва стаята и осветлението угасва. Сухани изпада в паника и моли вратата да се отвори. Тя зърва духа на Урмила и припада. Гена събужда Сухани, като се преструва на загрижена и я разпитва какво е видяла. Сухани споменава смътно Урмила, а Гена я притиска за подробности. Сухани внезапно излиза от стаята. Урмила си тръгва, а Сарика се сблъсква с нея, проследявайки я подозрително. Сарика се изправя срещу Урмила, искайки да установи самоличността ѝ, но Урмила мълчи. Гена се намесва, като се преструва, че не вижда Урмила, а Сарика настоява, че е видяла Урмила със Сухани. Гена отрича и твърди, че Сарика е била сама. Раджеш и Гена се поглеждат, мълчаливо признавайки измамата си.

Сухани обмисля как да се справи както с призрака на Урмила, така и с Каду. Тя се изплашва от една сянка, но се успокоява, когато Сарика влиза в стаята. Изненадана, Сухани отблъсква Сарика, но веднага се извинява. Сухани се доверява на Сарика, че е видяла духа на Урмила в склада. Сарика, също уплашена, потвърждава, че Урмила се е явила и на нея, и разкрива, че Гена е присъствала по време на срещата им. Гена и Раджеш подслушват разговора им. Сарика се свързва с Гена и я разпитва за Урмила. Гена отрича да знае каквото и да било, а Раджеш предполага, че Сарика може би също е видяла призрак.

По-късно Дада и Дади изпращат Сурия и Гена в градината. Впускайки се в шеговит спор, Сурия и Гена обсъждат броенето на звездите и падането на звездите. Те стават свидетели на падаща звезда и всеки от тях си пожелава нещо. Изгубени в момента, те се гледат един друг и Гена пита Сурия какво е желанието му.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Остани с мен , Остани с мен: Завинаги

"Остани с мен: Безкрай" - какво ще се случи в епизод 23

"Остани с мен: Безкрай" - какво ще се случи в епизод 22

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 183

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 182

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 181