Актуално Какво ще се случи...

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 167

Добави коментар

Вижте какво ще се случи в епизод 167 на индийския сериал "Остани с мен: Завинаги”.

Сарика се надсмива над Сухани за бременността на Гена, като ѝ предсказва, че това ще ѝ донесе само неприятности. На Сухани ѝ омръзват обидите и тя строго нарежда на Сарика да си затваря устата.

На следващата сутрин Сухани посещава офиса на Сурия, за да му донесе обяд, като се възползва от възможността да го манипулира за предстоящия му развод с Гена. Тя хитро намеква, че ако Гена реши да отнесе въпроса до съда, това може да накърни имиджа на Сурия. Като послушен син, Сурия обещава на Сухани, че ще направи всичко по силите си, за да попречи на Гена да вкара делото за развод в съда.

Междувременно, по време на обяда в имението на Сет, Гена нарочно се занимава с плетене с цел да подхрани параноята на Сухани. Наблюдавайки това, Димпъл с любопитство пита Гена дали е бременна, но Гена категорично отрича. Раджеш обаче се намесва и инструктира Гена и Сурия да запазят развода си в тайна от леля Каду, тъй като тя презира самата идея за развод. Сухани, която и без това е стресирана от очертаващата се среща с леля Каду, става още по-тревожна.

Когато Сурия се опитва да стане от масата, кракът му се заплита в плетачната вълна на Гена, в резултат на което двамата се спъват и падат.

По-късно същата вечер Сухани се обръща към сестра си Шакунтала за помощ и Шакунтала с радост се съгласява да помогне. Когато Сарика поставя под съмнение мотивите на Сухани да въвлече Шакунтала в ситуацията, Сухани сравнява сестра си с хитрата героиня Шакуни Мама от епоса "Махабхарата", като възхвалява дипломатическите ѝ умения. Сухани вярва, че Шакунтала ще бъде идеалният съюзник, който ще се справи със страховитата леля Каду.

На следващия ден, докато се грижи за розовите си насаждения, Гена си спомня за щастливите моменти, които е споделяла със Сурия. Обаче в момента Сурия се приближава до нея без усмивка и хладнокръвно ѝ съобщава, че иска от нея да подпише документите за развода. В прочувствен разговор Гена изразява опасенията си, че Сурия е заслепен от манипулациите на Сухани. Гена получава обаждане от Агастя, който разкрива, че датата на развода е насрочена само след три дни.

Сухани влиза в кухнята, за да си направи чай, тя е смазана от тежестта на проблемите си и се чуди как да се справи с тях. За неин шок тя открива, че от крана на мивката тече кръв. Гена пристига и се интересува от суматохата. Сухани посочва мивката, но когато Гена отваря кранчето, от него бликва вода и Сухани остава объркана. Гена поздравява Сухани, че е станала баба, и си тръгва. Объркана, Сухани се доверява на Сарика за инцидента с червената вода, а Сарика я съветва да си почине.

Междувременно Раджеш и Димпъл се впускат в разговор за липсващите ладуси, без да знаят, че Сухани подслушва. Сухани се възползва от възможността и замисля план за хващане на Гена в капан. Тя споделя със Сарика подозренията си, че трябва да се уверят дали бременността на Гена е истинска или поредната инсценирана драма, като си спомня за миналия случай с фалшива бременност. Сухани взема нож като част от плана си.

По-късно Гена се натъква на пътека, украсена с цветя, и предполага, че Сурия я е приготвила за нея. Сухани забелязва Сурия да се приближава към същата пътека, без да знае за ножа, който лежи на земята. Когато Сурия се приближава, погълнат от телефонен разговор, Гена забелязва ножа и инстинктивно поставя ръката си върху него, предотвратявайки стъпването на Сурия върху него. Загрижен, Сурия отмества Гена настрани и извиква да му донесат аптечка. Сухани пристига на мястото на инцидента и се интересува какво се е случило. Сурия се грижи за нараняването на Гена и тя вярва, че любовта му към нея ще предотврати раздялата им. Сухани отива да донесе кубчета лед.

В болницата Сухани с нетърпение очаква резултатите от изследванията на Гена. Медицинската сестра донася доклада, който потвърждава бременността на Гена, за голяма изненада на Сухани. Междувременно Шрея и Гена тайно обсъждат как са манипулирали кръвната проба, за да измамят Сухани.

През нощта Сухани се събужда и разбира, че климатикът е изключен. Уплашена от смеха, който отеква в стаята, тя иска да разбере кой е там. Тя заключва вратата и отпива глътка вода, само за да се ужаси от гледката на призрака на Урмила. Обхваната от страх, тя затваря плътно очи, без да може да произнесе нито дума, но накрая събира смелост да отвори очи. Вярвайки, че Урмила е починала, тя решава да не се поддава на страха.

Решимостта ѝ обаче е подложена на изпитание, когато вижда духа на Урмила до прозореца. Сухани моли призрака да не я наранява. Урмила зловещо предсказва, че детето на Гена ще бъде нейната смърт, след което изчезва. Сухани е преследвана от думите на Урмила и бяга от стаята, а сърцето ѝ се разтуптява, само за да чуе мистериозни стъпки зад себе си. Когато нещо докосва рамото на Сухани, тя се обръща ужасена и надава пронизителен писък.

Търсейки утеха и безопасност, тя търси убежище в стаята на Сарика и иска да спи там с нея. Сарика се съгласява и Сухани разкрива подозренията си относно разкритието за бременността на Гена. Сухани смята, че Гена планира да разкрие бременността си пред съдията, за да спечели съчувствие и да гарантира, че разводът няма да се случи. Тя е решена да гарантира, че разводът ще се състои.

Междувременно Сурия обмисля да се приближи до вратата на спалнята на Гена, но се отказва и си тръгва. На следващата сутрин Сарика влиза в кухнята. Гена отново се преструва, че проявява признаци на бременност. Сарика предизвиква Гена, като твърди, че разводът все пак ще продължи. В отговор Гена предлага да се обзаложи, залагайки един лакх рупии. След като Сарика си тръгва, Шрея разпитва Гена за решението ѝ да държи Сурия в неведение за бременността си. Гена потвърждава, че няма да прибегне до фалшива бременност, за да спечели Сурия обратно.

По-късно, в стаята на Сухани, тя се кара на Сарика за необмисления ѝ залог. Разговорът им обаче придобива интригуващ обрат, когато Сарика разкрива стари снимки на Гена и Сурия, обърквайки Сухани, защото тя е скъсала тези снимки предишната вечер. Сухани споделя това разкритие със Сарика, която предполага, че духът на Урмила може да се е върнал в къщата и да си прави шеги със Сухани. Отхвърляйки идеята, Сухани отхвърля идеята за свръхестествена намеса и си тръгва.

Сухани проследява Гена и я вижда в компанията на Агастя в един ресторант. Предполагайки най-лошото, Сухани ги снима заедно, като възнамерява да ги покаже на Сурия. Докато шофира обаче, Сухани изпитва халюцинации за духа на Урмила, поради което блъска с колата си бездомна жена. С неохота плаща на жената и си тръгва.

Междувременно Гена и Урмила наблюдават влошаващото се психическо състояние на Сухани и се радват на нейното страдание. В имението на Сет загрижеността за благополучието на Сухани нараства, тъй като всички се притесняват за местонахождението ѝ. Точно когато напрежението достига своя връх, Сухани пристига на прага, изглеждайки уязвима и ужасена.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Остани с мен , Остани с мен: Завинаги

"Остани с мен: Безкрай" - какво ще се случи в епизод 23

"Остани с мен: Безкрай" - какво ще се случи в епизод 22

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 183

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 182

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 181