Актуално Какво ще се случи...

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 163

1 коментар

Вижте какво ще се случи в епизод 163 на индийския сериал "Остани с мен: Завинаги”.

Гена и Сурия прекарват романтична вечер заедно. Тя завършва с това, че Сурия прави красиви снимки на Гена, а Гена нежно го приспива, като го гали по главата.

Сухани разговаря с полицай в коридора. Гена стряска Сухани, което я кара да нарече Гена вещица. Раздразнена, Сухани се оттегля в стаята си, но открива оранжева бележка, залепена под чехъла ѝ. В същото време Гена търси същата бележка в коридора и успява да намери малко парче от нея. Бележката нарежда на Гена да бъде в храма на Шива в 10 часа сутринта на следващия ден. Сухани решително разкъсва хартията, като решава да се срещне с човека, който е възнамерявал да даде тази бележка на Гена.

Без да знае за плановете на Сухани, Гена открива скъсаните парчета от бележката в стаята на Сухани и бързо ги прибира. На следващия ден, по време на закуската, Гена съветва Сурия да отиде в офиса в отсъствието на Сикандер и Арджун. Тази забележка кара Сухани да се притеснява и я кара да предложи на Сурия да си почине, вместо да работи. Сухани се опасява, че Сурия може да разкрие участието ѝ в незаконни дейности под прикритието на неправителствена организация. Сурия обаче успокоява Сухани, като изразява желанието си да работи и да компенсира отсъствието на Сикандер.

Преди да тръгне да се среща с човека, който стои зад оранжевата бележка, Сухани инструктира Сарика да попречи на Сурия да отиде в офиса, като му даде да яде нещо рибно. Междувременно Сурия споделя притеснението си от първия си работен ден в офиса с Гена. Разговорът им е прекъснат от Сарика, която чука на вратата на спалнята им. Сарика предлага на Сурия купа с извара и захар, следвайки инструкциите на Сухани.

Сухани пристига в храма на Шива в 10 часа сутринта, търсейки жената, която е трябвало да се срещне с Гена. Жената обаче разпознава Сухани и скрива лицето си, което затруднява Сухани да я идентифицира. Вкъщи Гена усеща напрежение, когато Сарика предлага на Сурия лъжицата с извара и захар. Мислейки бързо, Гена пъха лъжицата в устата на Сарика, вместо в тази на Сурия. Гена и Сурия излизат.

Докато са в задръстване, една просякиня се приближава до Сурия, иска пари и благославя двойката. Сурия с благодарност приема благословията, надявайки се, че тя ще се сбъдне за него и Гена. Сурия оставя Гена в храма и се отправя към офиса. В храма Гена търси жената, която е оставила оранжевата бележка.

Междувременно шофьорът на Сурия случайно се сблъсква с жена на пътя. Това е същата жена, която е трябвало да срещне Гена. Сурия се втурва да ѝ помогне, а тя го поглежда с топла усмивка. Вкъщи Гена забелязва, че Сухани се опитва да помогне на Сарика да се почеше. Шрея съобщава на Гена, че нещо подозрително е било смесено в изварата на Сурия, което кара Гена да очаква с нетърпение пристигането на Сурия.

Малко след това Сурия пристига с гостенка и Гена веднага разпознава жената. След като вижда Сухани обаче, жената бърза да излезе от къщата. Гена я последва, а Сурия, объркан, пита Сухани къде е жената. Жената е истинската майка на Сурия.

Гена и истинската майка на Сурия бягат от главорезите на Сухани. За нещастие те са обградени и майката на Сурия вика за помощ, но пада по склона. Главорезите я смятат за мъртва и тръгват да търсят Гена. В крайна сметка Гена намира майката на Сурия и ѝ помага да се изкачи обратно. Когато раненият крак на Гена получава майчински грижи от майката на Сурия, тя разкрива истинската си самоличност като майка на Сурия. Гена е изненадана от това разкритие.

Майката на Сурия разказва за миналите събития, включително за опита на Сухани да я убие, след като открива връзката ѝ с бащата на Сурия и факта, че има син. Тя също така споделя, че е била спасена от любезен непознат, който ѝ е осигурил медицински грижи. Майката на Сурия признава, че е видяла Сурия под грижите на Сухани две години след завръщането си, но не е могла да понесе да му отнеме щастието и го е оставила там. Сега тя се е върнала, за да спаси Сурия. Гена е дълбоко развълнувана от историята на майката на Сурия, но изразява съмнения дали Сурия ще ѝ повярва. Майката на Сурия уверява Гена, че с подходящите доказателства и свидетелството на дядото на Сурия, Сурия няма да има друг избор, освен да ѝ повярва. Гена е шокирана да научи, че Дада е знаел истината за майката на Сурия.

Междувременно Сурия се опитва да се свърже с Гена и се тревожи за нея. Сухани обвинява Гена в безотговорност, а Сурия обмисля да се обърне към полицията. Дада и Дади идват да защитят Гена и я подкрепят. Гена се връща. Сурия инструктира Гена винаги да ги информира за местонахождението си в бъдеще. Сухани се опитва да попита за подробностите за подозрителната бележка.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Остани с мен , Остани с мен: Завинаги

"Остани с мен: Безкрай" - какво ще се случи в епизод 23

"Остани с мен: Безкрай" - какво ще се случи в епизод 22

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 183

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 182

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 181