Актуално Какво ще се случи...

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 160

Добави коментар

Вижте какво ще се случи в епизод 160 на индийския сериал "Остани с мен: Завинаги”.

Гена излиза от багажника на колата, твърдо решена да намери начин да влезе в къщата на семейство Сет. Когато забелязва приближаващ камион за кетъринг, в ума ѝ се заражда идея. Гена моли отговорника на кетъринга да ѝ позволи да се присъедини към групата им. Междувременно в къщата на Сет Сикандар заема централно място и приписва на Сурия заслугата за освобождаването му. Тълпата се забавлява, докато Сурия и Сикандар изпълняват общ танц.

Маскирана, Гена влиза в къщата и ѝ е трудно да откъсне поглед от усмихнато лице на Сурия. Гена започва да следи движенията на Сикандар, като в същото време наблюдава внимателно Сурия. И Сикандар, и Сурия са облечени еднакво, което кара Гена да проследи единия от тях и да се опита да се приближи до него. Планът ѝ обаче е прекъснат, когато Сухани извиква Сикандар точно преди Гена да успее да го достигне.

Сухани изразява притеснението си относно необходимостта да убие Сурия. Сикандар ѝ подава питие и шише с отрова и настоява да се придържа към плана. Чувайки разговора им, Гена е шокирана и случайно изпуска подноса, който държи, привличайки вниманието и на Сикандар, и на Сухани. Сухани отказва да добави отровата към напитката, без да знае, че някой друг вече го е направил.

Разтревожен от шума, Сикандар отива да види какво става и забелязва Гена, която се опитва да се слее с тълпата. Той хваща Гена и я заключва. Навън Сухани произнася реч, в която изразява любовта си към Сурия. Сурия, който стои с широко отворена уста, най-накрая чува думите, които дълго е искал да чуе. Сухани му подава питието и точно когато Сурия се кани да го изпие, Гена се намесва и разкрива плана на Сухани.

В опит да докаже, че твърденията на Гена са измислици, Сурия демонстративно изпива отровеното питие. Веднага започва да му тече кръв от носа и да изпитва затруднения в дишането. Сурия вика Сухани, докато пада по стълбите, а тялото му е покрито със собствената му кръв.

Разплакана Сухани заявява, че не е отровила Сурия. Димпъл, разгневена, удря Сухани и ѝ крещи. Гена се измъква от ръцете на охраната и се втурва към Сурия. Сикандар обаче задържа Гена и се обажда в полицията, за да ги информира, че тя е в дома му. В отчаян ход Гена грабва една вилица и я забива в корема на Сикандар, което го кара да я пусне. След това тя бърза да отиде при Сурия.

В пристъп на гняв Сухани грабва близката ваза и удря Гена по главата, като тя изпада в безсъзнание. Изведнъж се появява димна бомба, която създава гъста мъгла. В хаоса някой грабва Гена и избягва. Въпреки усилията за издирване, Гена не може да бъде открита.

Сурия е откаран в болница, където лекарят съобщава на групата, че състоянието му е критично. Пристига полицията и Димпъл обвинява Сухани за станалото. Междувременно в къщата на Десаи всички гледат новините за бягството на Гена. Прафул влиза в стаята и атмосферата притихва. Полицията влиза в къщата и пита за Гена. Те предоставят на Прафул подробна информация за действията на Гена, която го кара да остане изумен.

Гена идва в съзнание и открива, че се намира в колата на Абхай. Тя моли Абхай да я заведе при Сурия, но той игнорира молбите ѝ. Изведнъж колата рязко спира, тъй като полицаите извършват проверка отпред. Абхай нарежда на Гена да се скрие отзад, докато той убеждава полицаите да го оставят да продължи заради спешната операция на пациента му. Въпреки настояването на Гена, Абхай отказва да я заведе при Сурия.

Гена се опитва да поеме контрола над колата, което води до катастрофа. Кървяща от раната си, Гена се спъва и пада на земята, молейки се на Господ Кришна за своята безопасност. Междувременно змия ухапва Абхей, който изпада в безсъзнание, а Гена събира сили да продължи да търси Сурия.

В болницата Сухани е погълната от притеснение, страхувайки се, че истината ще бъде разкрита. Сикандар я уверява, че ще ликвидира и Сурия, и Гена.

Лекарят съобщава на Сикандар за бързото разпространение на отровата в тялото на Сурия и за спешната нужда от инжекция. Междувременно Гена, маскирана като медицинска сестра, се опитва да се промъкне в стаята на Сурия, но лекарите я викат да го наблюдава. В своето притеснение Гена случайно изпуска интравенозната инжекция, привличайки вниманието на Сикандар и предизвиквайки неговото подозрение.

Когато Сикандар се готви да проследи Гена, полицай го спира за разговор. Възползвайки се от възможността, Гена успява да влезе в стаята на Сурия и му дава вода. Чувайки как Сурия несъзнателно я вика, Гена сърдечно обещава да бъде до него завинаги. Усещайки, че някой се приближава, Гена бързо скрива Сурия и създава илюзия с помощта на възглавници, за да го предпази от потенциалната атака на Сикандар.

Сикандар, който не знае за хитростта, се разстройва, когато осъзнава, че през цялото време е пробождал възглавницата, което води до суматоха около изчезването на Сурия. Междувременно Гена поставя Сурия в инвалидна количка и се движи из болницата, като отчаяно търси път за бягство. За късмет Гена забелязва Прафул, който ѝ помага да изведе Сурия от болницата.

Сикандар ги изпуска за малко и в разкрива всичко пред Сухани и Сарика. Гена открива, че Сурия има висока температура и си спомня, че лекарят е споменал за инжекция с антидот. С помощта на Прафул Гена се сдобива с рецептата и напуска къщата, за да вземе инжекцията.

Сикандар, който знае, че Гена ще отиде в аптека, планира да я залови там. Гена трябва да избегне хората на Сикандар, докато трескаво търси лекарството от аптека в аптека. Сикандар започва издирване на Гена, като нарежда на хората си да претърсват всеки човек по улиците.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Остани с мен , Остани с мен: Завинаги

"Остани с мен: Безкрай" - какво ще се случи в епизод 23

"Остани с мен: Безкрай" - какво ще се случи в епизод 22

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 183

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 182

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 181