Актуално Какво ще се случи...

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 159

Добави коментар

Вижте какво ще се случи в епизод 159 на индийския сериал "Остани с мен: Завинаги”.

Сухани бърза да украси къщата на семейство Сет в очакване на пристигането на Сикандар. Свара се промъква в къщата и съобщава на Сухани, че Сикандар все още не е излязъл от затвора, което помрачава вълнението ѝ. Сухани се изсмива на предупреждението на Свара и отхвърля притесненията ѝ. Свара изнудва Сухани, като изисква от нея да разкрие цялата истина пред Сурия. Сухани, уверена и невъзмутима, изтъква, че Сурия не е повярвал на Гена, която е обичал дълбоко. Обидена от думите на Сухани, Свара се заклева да влезе в къщата на Сет като съпруга на Сурия Сет.

Сурия нарежда на лекарите да пристъпят към необходимата операция за здравето на Прафул, като ги уверява, че не трябва да се притесняват за парите. Семейство Десаи се опитва да събере необходимите пари за операцията на Прафул, но с изненада научава, че всичко вече е платено. Агентите по възстановяването връщат документите на къщата на Десаи на Джамуна, което ѝ носи неочаквана радост. Щастието на Джамуна обаче е краткотрайно, когато Канак се втурва при нея и разкрива, че Гена е в затвора. Канак разказва цялата история, но Джамуна първоначално отказва да ѝ повярва.

Междувременно Сикандар е освободен от затвора и пристига в къщата на семейство Сет. Сухани го посреща с пуджа и го приветства с добре дошъл у дома. Сарика и Сухани прегръщат Сикандар, но не всички са доволни от завръщането му. Димпъл, която все още му е ядосана за това, което е направил на Гена, не го приема топло.

Сурия съобщава на Гена, че операцията на Прафул е била успешна и че къщата им е върната. Гена му казва, че той заслужава да бъде мамен заради действията си. Тя му казва никога повече да не й показва лицето си. Любовта и болката преливат от очите на Сурия и Гена, докато си тръгват в различни посоки.

Джамуна забелязва Сурия и ядосано го удря с пръчка, проклинайки го никога да не намери щастие. Сурия влиза в къщата на семейство Сет и посреща Сикандар въпреки враждата. Братята се сбиват, като Сикандар не е съгласен с решението да върне имота на Гена.

Гена иска информация за здравето на Прафул от Джамуна. Джамуна се опитва да утеши Гена и изразява разочарованието си от Сурия, но Гена я заглушава, като поставя ръка на устните на Джамуна.

Междувременно Сурия стои без риза, разкривайки силно и покрито с белези тяло. Потънал в мислите си, Сурия си представя как Гена нанася куркума върху раните му. Борейки се да помири сърцето и ума си, Сурия удря огледалото, разбивайки го на парчета, а кокалчетата на пръстите му кървят.

По-късно в болницата Джамуна и Панкай се занимават с документите за изписване на Прафул. Момче от отделението случайно бута инвалидната количка на Прафул, в резултат на което тя започва да се търкаля към стълбите. Точно навреме Сурия хваща инвалидната количка и предотвратява потенциално опасно падане. Прафул пита за Гена и Сурия лъже. Прафул признава изключителните качества на Гена и нарежда на Сурия да защити доверието ѝ на всяка цена. Джамуна предупреждава Сурия да стои настрана от тях и го съветва да помогне на Гена, ако все още притежава частица човечност.

Канак съветва Сурия да обръща голямо внимание на думите на Гена, защото казването на истината е едновременно нейна сила и слабост. В затвора Гена се сблъсква с незабавна враждебност, тъй като отказва да поздрави и да следва Бъбли, доминиращата фигура сред затворниците. За да постави Гена на мястото ѝ, една от подчинените на Бъбли пръска вода върху храната на Гена и я поваля на земята.

Междувременно Сикандар подарява на Сурия фотоапарат и го призовава да направи крачка назад и да се отпусне, като го уверява, че ще се погрижи за бизнеса. Сурия обаче си спомня за Гена и настоява да участва в бизнеса. Разпознавайки промяната в Сурия, Сикандар решава да се справи с проблема възможно най-бързо. По време на посещението си при Гена, Сикандар разкрива плана си да убие брат си и ѝ дава 24-часов ултиматум.

Сикандар обявява, че ще организира парти на следващия ден. Сухани, като майка на Сикандар, усеща, че зад партито има скрит мотив, и се конфронтира с него. Сикандар разкрива плана си да убие Сурия, което шокира Сухани. Сухани твърдо заявява, че никога няма да навреди на Сурия. Тя подчертава, че Сурия е неин син и никога няма да позволи на Сикандар да го убие. За изненада на Сухани, Сикандар ѝ подава бутилка с отрова, заявявайки, че тя ще е тази, която ще убие Сурия.

Междувременно в затвора Гена отчаяно се опитва да намери начин да спаси Сурия, а Пареш я уверява, че ще се намеси. Гена продължава да обмисля план за бягство, когато забелязва Бъбли да лежи на една пейка. Възползвайки се от възможността, Гена плисва вода в лицето на Бъбли, като я провокира да се сбие. Разправията се засилва и Бъбли изважда нож, с който пробожда Гена. Гена бързо е откарана в болница, а Сурия е уведомена за ситуацията.

След като идва в съзнание, Гена се опитва да избяга, но лекарят я съветва да не го прави. Докторът се оказва Абхай, който все още е обсебен от Гена. Абхай предлага да избягат заедно, но Гена настоява първо да се види със Сурия. Междувременно Сурия спори с полицаите, настоявайки да влезе в болницата, докато Гена се успокоява и забелязва възможност да се срещне отново със Сурия. Възползвайки се от ситуацията, Гена успява да се скрие в багажника на колата, която кара Сурия обратно към къщата на Сет.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Остани с мен , Остани с мен: Завинаги

"Остани с мен: Безкрай" - какво ще се случи в епизод 23

"Остани с мен: Безкрай" - какво ще се случи в епизод 22

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 183

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 182

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 181