Актуално Какво ще се случи...

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 156

Добави коментар

Вижте какво ще се случи в епизод 156 на индийския сериал "Остани с мен: Завинаги”.

Сурия крещи на Гена, че е скъсала документите за имота, а Сухани се включва, наричайки Гена неблагодарна и обвинявайки я, че се интересува само от имота на Сурия. Гена отвръща на удара, като нарича Сухани измамница. Ядосан, Сурия моли Гена да напусне стаята, но тя отказва да си тръгне, без да разкрие истината на Сурия, а Сухани настоява да я чуе и тя.

Гена му представя удостоверение за осиновяване, разкривайки факта, че Сухани не е истинската му майка. Сурия поглежда скептично към Сухани, поставяйки под съмнение нейната честност. Сухани обещава да предостави доказателство и тръгва да го донесе. По-късно тя се връща с детските играчки и снимки на Сурия, като ги хвърля по стълбите. Сухани му припомня споделените им спомени и връчва на Сурия оригиналния му акт за раждане.

Със сълзи, стичащи се по лицето ѝ, Сухани благодари на Гена за това, че се е опитала да раздели нея и Сурия. Сурия се извинява на Сухани и обвинява Гена за хаоса. В отчаян опит да се защити, Гена прехвърля вината върху Сухани. Разгневен от дързостта на Гена, Сурия вдига ръка, за да ѝ удари шамар, но Сухани се намесва, като го предупреждава да не докосва Гена и заявява, че Бог ще се погрижи за наказанието ѝ.

Свара се възползва от случая. Всички се обръщат срещу Гена, обаче, и Сурия ѝ казва да стои далеч от него. Гена следва Сурия и той я притиска до стената, преди да се измъкне, оставяйки я наранена и объркана.

По-късно Сухани разкрива на Гена, че документите за осиновяване са фалшиви и че всичко е било капан, за да я унижи. Междувременно Сурия продължава да игнорира Гена, което дълбоко я наранява. Свара се опитва да утеши Гена, докато тя плаче, и обещава да говори със Сурия от нейно име.

Свара отива в офиса на Сурия, но той отхвърля нейните опити за флирт и я изхвърля. Канак, наблюдавайки действията на Свара, се съгласява да обедини сили с нея.

Джамуна се обажда на Сурия и го моли да върне документите за имота. Сурия обещава да ги изпрати обратно, но когато Гена го разпитва за обаждането, той избягва темата и започва да разговаря със Свара. Двамата си тръгват, оставяйки Гена объркана.

По-късно Сурия се прибира вкъщи пиян със Свара и пречи на Гена да му помогне. Свара отвежда Сурия в стаята му и го слага да легне на леглото. Докато го гали по лицето, в стаята влиза Гена и моли Свара да си тръгне. Сурия промърморва, че Свара е била права за това, че Гена манипулира емоциите и мами хората. Гена удря Свара в гнева си и я предупреждава да стои далеч от Сурия. Свара отвръща на удара и предизвиква Гена да контролира съпруга си, което засилва напрежението между тях.

Огорчена, Гена се заклева да изгони Свара от къщата на следващия ден. Гена подлъгва Свара да я изчака в едно кафене. Свара разбира, че това е било уловка, за да я държи далеч от Сурия. В опит да натопи Гена, Свара слага откраднато портмоне в чантата на Гена. Полицията пристига в кафенето и намира откраднатото портмоне, което води до ареста на Гена. Свара лъже Сурия, когато той я пита къде е Гена.

Гена успява да се обади и се свързва със Сурия, но той не отговаря. Пристига Канак и се обажда на Свара на видео, разкривайки, че тя е упоила чая на Сурия, за да изпадне той в безсъзнание. Канак показва на Гена видеоклип, на който Свара седи до изпадналия в безсъзнание Сурия. Гена отчаяно моли Сурия да се събуди, но той халюцинира, че вижда Гена, и остава в неведение за действията на Свара.

Възползвайки се от възможността, Свара се възползва от състоянието на Сурия в безсъзнание и започва да интимничи с него. Обаждането на Гена прекъсва, оставяйки я съсипана и разплакана.

Гена се втурва в стаята на Сурия и го намира да лежи до Свара. Мечтите ѝ се разбиват пред очите ѝ и тя се свлича на земята. Сурия се събужда, шокиран от ситуацията, в която се намира. Гена се обажда в полицията и подава жалба срещу Свара за това, че е упоила и насилвала Сурия. Полицаите, както и останалите членове на семейството, са шокирани от това разкритие. Сурия обаче защитава Свара и се извинява на полицаите за недоразумението. Полицаите предупреждават Гена и си тръгват.

Съкрушена, Гена размишлява върху спомени със Сурия. В спалнята Свара прегръща Сурия и му благодари, че я е спасил. Сурия я отблъсква със сила, настоявайки тя да си тръгне. Междувременно Гена, съкрушена и наранена, не може да спре сълзите си и в отчаянието си подпалва спалното бельо, на което са спали Свара и Сурия.

Прафул е тежко болен, а Хема съобщава на Канак, че Прафул е ипотекирал къщата им за Сурия, но не е получил никакви пари. Канак решава да разпита Свара по въпроса, но плановете на Свара се нарушават заради супата, приготвена от Гена, което я кара да ходи многократно до тоалетната.

Гена коленичи пред Сухани, преструвайки се на победена. Чувствайки се триумфираща, Сухани признава, че не обича Сурия и просто го използва, за да осигури освобождаването на сина си Сикандар. Хитро Гена записва разговора им и го пуска на Димпъл. Изтощена и уморена от къщата, Гена решава да си тръгне, след като цялата истина бъде разкрита.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Остани с мен , Остани с мен: Завинаги

"Остани с мен: Безкрай" - какво ще се случи в епизод 23

"Остани с мен: Безкрай" - какво ще се случи в епизод 22

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 183

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 182

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 181

В програмата: