Актуално Какво ще се случи...

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 155

Добави коментар

Вижте какво ще се случи в епизод 155 на индийския сериал "Остани с мен: Завинаги”.

Гена завързва Канак за пилон. Канак отчаяно вика за помощ, докато Гена забелязва Свара и Сухани да се крият зад колоната. Свара забелязва присъствието на Гена и удря Сухани за това, че я подстрекава срещу собствената ѝ сестра. Вбесена, Сурия проследява погледа на Свара и се втренчва в Гена. Свара защитава Гена, като се заклева да я защити от семейство Сет. Сурия, впечатлен от лоялността на Свара, ѝ предлага да остане в дома му. Гена изразява своята благодарност, а Свара благодари на Гена, че я е приела. Гена признава, че се чувства добре от това, че се е събрала със сестра си, без да знае за скритите мотиви на Свара. Всички влизат в къщата, оставяйки Канак да моли да бъде развързан. Свара се подиграва на Канак, дразнейки я за Панкай, докато Гена отвежда Свара, пренебрегвайки молбите на Канак.

В къщата Гена представя Свара на Дади и Сарика, като обяснява, че Свара ще остане при тях за няколко дни. Дади, доволен от щастието на Гена, разрешава на Свара да остане толкова дълго, колкото иска. Гена приготвя любимите ястия на Свара и я насърчава да се наслади на храната. Свара пита защо Гена, като снаха на къщата, върши цялата работа сама, оприличавайки я на прислужница. Свара предлага да помогне, но Гена учтиво отказва, настоявайки Свара да яде първа. Канак мърмори на Сухани за опасната природа на Свара, а Сухани безпомощно признава, че не могат да направят нищо, тъй като Сурия е позволил на Свара да остане.

Докато храни Свара, Гена забелязва нараняването ѝ и пита за майка им. Свара разкрива, че майка им все още не ѝ е простила. Гена изразява щастието си, че сега има Свара до себе си. Сурия, все по-раздразнен от взаимодействието им, излиза.

По-късно Сурия се доверява на Сухани, признавайки щастието си да има любящо семейство. Той изразява тъгата си, че сестрата на Гена я е измамила. Сухани поставя под въпрос загрижеността му за Гена и той пояснява, че не става въпрос за Гена, а за предателството, което презира. Сурия изважда някакви документи, за да ги покаже на Сухани, но тя внезапно напуска стаята, след като получава обаждане от Канак. Сурия също излиза, разочарован от ситуацията. Гена влиза в стаята на Сурия, за да я почисти, и забелязва документите. Точно когато се кани да ги прочете, Сурия ги грабва. Гена зърва думата "ипотека" и се притеснява, като се пита дали Сурия не е изправен пред някакви проблеми. Сурия я отпраща, като ѝ нарежда да си гледа работата. Гена настоява, че го обича и се тревожи за него.

Междувременно Канак настоява Сухани да изгони Свара от къщата. Сухани разкрива схемата за изнудване на Свара и Канак предлага да спаси Сухани от Свара в замяна на пари. Сухани неохотно се съгласява. В разгара на събитията Свара безсрамно флиртува със Сурия пред очите на Гена, която предупреждава Свара да не преминава границата.

Сурия се събужда на рождения си ден. Той открива картичка за рождения си ден и се усмихва. Гена влиза в стаята и му пожелава честит рожден ден, като го изненадва с подарък - статуя на Кришна. Димпъл се присъединява към тях, като отправя своите пожелания за рождения ден на Сурия. Празничната атмосфера обаче е помрачена по време на вечерята, когато Сухани се скара на Гена, че е приготвила твърде много храна. Свара се опитва да се сближи със Сурия, но вместо това е смъмрена, което кара Сурия да напусне масата в знак на неудовлетвореност. Гена се кара на Свара, като я предупреждава да не притеснява повече Сурия. Канак съобщава на Сухани за намеренията на Свара и всички напускат масата, оставяйки приготвената храна недокосната. Димпъл утешава Гена, като ѝ съобщава, че гневът на Сурия е насочен предимно към майка му, а не към Свара.

Когато Сурия се приготвя за работа, Гена го изненадва с кутия за обяд. Свара чува как Гена и Димпъл планират парти-изненада и веднага информира Сухани. Вбесена, Сухани решава да даде урок на Гена.

Сурия се прибира вкъщи и открива красиво украсеното парти-изненада, организирано от Гена. Приемайки Сухани за домакиня, Сурия трескаво я вика. Свара, възползвайки се от ситуацията, насила грабва вниманието на Сурия и се опитва да танцува с него. Сурия, на който му е писнало, отблъсква Свара, в резултат на което тя се сблъсква с Гена, която почти пада. Сурия хваща Гена навреме, придърпва я към себе си и те танцуват заедно. Сухани обаче нахлува и създава сцена. Гена напомня на Сухани, че Сурия има рожден ден, но Сухани се опитва да удари Гена, но Сурия я спира. Сурия отменя партито. Гена, в последен опит да направи рождения му ден специален, му носи торта.

Свара моли Сурия за пластир, като твърди, че не иска да пречи на никого другиго. Сурия влиза в стаята си, за да донесе лепенката, последван от Свара. Той ѝ се скара, че е влязла в стаята му и не проявява интерес към нараняването ѝ. Свара критикува поведението му, заявявайки, че той трябва да се отнася с пациента с повече съчувствие. Тя се опитва да го прегърне, твърдейки, че се страхува от тъмното, но той насила я изхвърля от стаята. Междувременно Гена случайно стъпва на пирон и извиква от болка. Сухани поправя бушона, предупреждава Гена да не настройва Сурия срещу нея и се смее заедно с Канак, преди да си тръгне.

На следващия ден Сухани предлага да направи закуска на Сурия, но той отхвърля предложението ѝ. Гена влиза с чаша сок, но се спъва заради наранения си крак. Дади забелязва здравословното състояние на Гена и се интересува какво се е случило. Гена обяснява, че случайно е стъпила на пирон и сега я боли много. Сурия я съветва да си почине, но Гена настоява да приготви закуска. Сурия предполага, че Канак може да се погрижи за нея, но Сухани се опитва да се намеси, само за да бъде прекъсната от Сурия, който твърди, че Гена също заслужава почивка. Гена излиза от стаята, а Свара се опитва да сервира на Сурия, но той я спира и я моли вместо това да се погрижи за Гена. Канак казва на Сухани, че Гена получава съчувствие от Сурия.

Гена полива цветята, когато Сурия ѝ напомня, че я е помолил да си почине. В хода на поливането и двамата се измокрят. Сухани, Канак и Свара стават свидетели на сцената и осъзнават, че ако Сурия и Гена продължат да се сближават, това ще провали плановете на Свара. Канак изразява притеснението си пред Сухани, че любовната им история ще попречи на плана им.

По-късно Сухани съобщава на Сикандар, че Сурия не ѝ говори, защото е забравила рождения му ден. Тя изтъква, че Сурия не е неин син и няма представа къде го е намерил съпругът ѝ. Тя признава, че е поставила фасада на добра майка, за да освободи Сикандар. Гена подслушва разговора и от шок изпуска кофата. Сухани чува шума и рязко прекратява разговора, преди да излезе от стаята. Гена претърсва стаята на Сухани за документите за осиновяване на Сурия и накрая ги намира в едно шкафче. Решена, Гена решава да говори за осиновяването на Сурия с Дади.

Сурия разпитва Сухани за мълчанието на Сикандар. Сухани обяснява, че Сикандар се чувства пренебрегнат и вярва, че не им пука за него. Тя заявява, че никога не е разграничавала Сурия от Сикандар и се разплаква. Сурия се извинява и заявява, че не може да я гледа как плаче. Той обещава да поговори със Сикандар. Сухани предлага да спечелят доверието на Сикандар, като прехвърлят всички имоти на негово име. Тя връчва на Сурия документите и го моли да ги подпише. Гена подслушва разговора им и се намесва, като спира Сурия да подпише документите.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Остани с мен , Остани с мен: Завинаги

"Остани с мен: Безкрай" - какво ще се случи в епизод 23

"Остани с мен: Безкрай" - какво ще се случи в епизод 22

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 183

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 182

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 181