Актуално Какво ще се случи...

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 152

Добави коментар

Вижте какво ще се случи в епизод 152 на индийския сериал "Остани с мен: Завинаги”.

Сурия се приближава до Гена, докато тя пере дрехите, и изразява дискомфорт в стомаха си. Гена му предлага лекарство. Сурия кани Гена да се облече за голямо вечерно парти, което я изпълва с радост.

Щастието на Гена обаче се превръща в огорчение, когато тя разбира, че сарито, което носи, съвпада с облеклото на прислугата. Чувствайки се унизена, тя се доверява на Димпи, която ѝ осигурява утеха и подкрепа. За съжаление Канак се възползва от уязвимостта на Гена и ѝ се подиграва, като ѝ напомня, че първият ѝ съпруг се е отрекъл от нея, а настоящият ѝ съпруг е решил да я унижи.

Въпреки обидните забележки, Гена запазва мълчание. След това Канак хитро подава на Гена напитка, която е дрогирала. Гена изпива напитката и постепенно изгубва самоконтрол. Опиянена, Гена танцува на партито, като изрично споменава името на Сухани. Канак се опитва да се намеси, но Гена, в опиянението си, хваща ръката на Канак и я удря.

Шокиран от постъпката на Гена, Канак замълчава. Сурия, изпитвайки угризения на съвестта, отвежда Гена на горния етаж, но в пристъп на гняв я бута. Челото на Gehna се удря в масичката на лампата, вследствие на което кръв се стича от раната ѝ. Паникьосана, Гена се страхува, а Сурия е обзет от срам за действията си. Той се грижи за раната ѝ и ѝ помага да заспи.

На следващия ден Канак и Сухани заговорничат, за да настроят Сурия срещу Гена. Те поръчват многобройни сарита за Гена, като се преструват, че това е дело на Сурия. Целта им е да създадат тежко недоразумение между Сурия и Гена. Въпреки заговора срещу нея, Димпи застава на страната на Гена. Сурия обаче твърдо нарежда на Димпи да не говори повече за Гена.

Сухани нарочно унижава Гена пред Сурия. Тя манипулира Сурия да повярва, че именно Гена е поръчала многобройните сарита, докато в действителност Сухани и Канак са организирали всичко. В резултат на това Сурия изпада в ярост и хвърля всички вещи на Гена на пода, като изисква от нея незабавно да се премести в покоите на прислугата.

Сърцето на Гена е разбито. За да я измъчат още повече, Канак и Сухани съобщават на Гена, че тя никога няма да може да спечели сърцето на Сурия, докато Сухани е там. В отговор Гена смело предизвиква Сухани, оставяйки я недоволна и леко притеснена.

Междувременно Канак мечтае за луксозна кола и златно бижу, но Сухани я изтръгва от мечтите ѝ и ѝ напомня, че ще се сдобие с тези луксозни предмети едва след като Сикандер бъде освободен от затвора.

По-късно Гена се възползва от възможността да претърси стаята на Сурия. Сурия обаче я хваща на местопрестъплението и иска обяснение. Гена мълчи и крие нещо зад гърба си. Сурия насила взема предмета от нея, в резултат на което синдърът се разпръсква по цялото лице на Гена. Съсипана, Гена си тръгва, оставяйки Сурия сам с мислите си.

На следващия ден в кухнята Гена отказва да готви, показвайки решимостта си да отстоява себе си. Сухани съветва Сурия да се извини и той неохотно поднася извинение на Гена, оставяйки я доволна и избухвайки в смях, към който се присъединява и Димпи.

На следващия ден, с помощта на Димпи, Гена измисля план, включващ пристигането на аскет в къщата. Аскетът предсказва, че Гена скоро ще забременее, което кара Сухани и Канак да се разтревожат. Докато Сухани остава скептична, Гена се преструва, че изпитва симптоми на бременност пред всички, включително повръщане и гадене. Сурия се чувства притеснен и объркан.

Сухани задава на Сурия директен въпрос за физическата връзка между тях. Сурия отрича да е имал такава връзка, но възбудата на Сухани се засилва, което я кара да поиска Сурия и Канак да я оставят на мира. Междувременно Сарика доставя фалшиви доклади за бременността на Гена, а Канак, която се оказва близо до входа, ги прихваща и съобщава на Сухани.

Обзета от гняв, Сухани губи контрол и решава да бутне Гена по стълбите. Сурия обаче става свидетел на падането на Гена и ѝ се притичва на помощ. Изпитвайки болка, Гена моли Сурия да не я докосва, но той нежно я вдига на ръце и я полага на леглото си. В този момент Сурия признава любовта си към Гена, а тя му отвръща, като разкрива, че всъщност не е бременна.

Гена разкрива, че Сухани е зла и умишлено се е опитала да ѝ навреди, защото е искала да убие нероденото бебе на Сурия. Подхранвана от гняв и закрилничество, Сурия се изправя срещу Сухани за нейните действия.

Сухани обаче умело манипулира емоциите на Сурия, възползвайки се от по-меката му страна и преобръщайки ситуацията в своя полза. На следващия ден Сурия кани в дома си Прафул и Джамуна, като лъжливо твърди, че Гена е бременна. Гена започва да се страхува и нервничи, усещайки ескалиращата сложност на ситуацията. Сурия, преструвайки се на идеалния съпруг, разиграва фарс пред тях.

Сухани се забавлява, ставайки свидетел на обрата в плана на Гена, който се обръща срещу нея. Попаднала в мрежата си от измами, Гена не може да разкрие пред Прафул и Джамуна, че всъщност не е бременна, а Сурия изпитва удоволствие да й прави живота възможно най-неприятен.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Остани с мен , Остани с мен: Завинаги

"Остани с мен: Безкрай" - какво ще се случи в епизод 23

"Остани с мен: Безкрай" - какво ще се случи в епизод 22

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 183

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 182

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 181