Актуално Какво ще се случи...

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 151

Добави коментар

Вижте какво ще се случи в епизод 151 на индийския сериал "Остани с мен: Завинаги”.

Канак се заяжда с Гена за условията ѝ на живот и ѝ се подиграва, че живее като прислужница в дома на собствения си съпруг. Канак се възползва от тази възможност, за да напомни на Гена за потенциалните последици, ако семейство Десай открие истинското естество на връзката ѝ със Сурия.

Разочарована и отчаяна, Гена се изправя срещу Канак и я пита какво иска, за да си държи устата затворена. Канак вижда възможност и иска скъпата огърлица, която Сурия е подарила на Гена. Осъзнавайки сериозността на ситуацията, Гена неохотно се съгласява да даде огърлицата на Канак и бърза да отиде да я вземе. Междувременно Сухани се приближава до Канак и я моли да ѝ помогне да измисли план, с който да се отърве от Гена. Канак се съгласява, но поставя условие на Сухани, преди да пристъпят към плана - иска луксозна кола в замяна.

В разгара на напрежението цялото семейство се подготвя за семейна разходка. Сурия, който иска да унижи Гена, ѝ нарежда да носи багажа на всички. Раздразнена от поведението на Сурия и чувствайки се предадена, Гена заявява, че ще прави само това, което й харесва, тъй като Сурия не е успял да спази обещанията си.

Докато семейството се качва в автобуса, Канак планира да раздразни още повече Гена, като поставя в чантата ѝ снимка на Анант, което да разстрои Сурия. Междувременно Сурия директно казва на Гена да стои далеч от него. Сухани нарежда на Гена също да се държи на разстояние. Гена обаче отстоява позицията си, заявявайки, че Сурия е неин съпруг и тя не прави нищо нередно.

По-късно, по време на игра на антакшри, семейството се разделя на групи и Сурия и Гена се оказват в един и същи отбор. За да изрази чувствата си към Сурия, Гена изпява прочувствена романтична песен. Гена се опитва да си върне обичта на Сурия. Със Сухани, която постоянно е до Сурия, за Гена е предизвикателство да се сближи със съпруга си.

Канак и Сухани заговорничат срещу Гена, като кроят планове как да я унищожат, но усилията им все още не дават резултат. Въпреки това бабата на Сурия, Димпи застава на страната на Гена. Тя съветва Гена да извърши дръзка постъпка, която може да събуди истинските чувства на Сурия към нея.

Без да се колебае, Гена скача в басейна и се преструва, че се дави. Димпи изпада в паника и веднага вика за помощ. Действайки инстинктивно, Сурия скача в басейна, без да се замисля, и спасява Гена. Когато Гена не идва в съзнание, Сурия инстинктивно натиска стомаха ѝ, за да изхвърли водата от дробовете ѝ. Когато тя най-накрая се събужда, Сурия става плах и се отдръпва, оставяйки Гена да се усмихва на Димпи, докато Димпи я гледа в шок.

По-късно същата вечер Сурия и Сухани чукат на вратата на Гена. Гена с нетърпение очаква, че Сурия ще прекара нощта с нея, надявайки се на знак за нарастващата му привързаност. Той обаче унижава Генаи отказва да споделя един и същи въздух с нея. Съкрушена, Гена се оттегля, а по лицето ѝ се стичат сълзи.

На следващия ден, в опит да провокира Сухани, Гена излиза от стаята на Сурия, преструвайки се, че е прекарала нощта с него. Сухани е вбесена, което води до разгорещен спор между нея и Сурия, въпреки че Сурия остава в неведение за причината.

Междувременно Сухани хваща Канак да краде златната огърлица на Гена и двамата обсъждат общото си намерение да унищожат Гена. Междувременно, докато Гена се разхожда, тя дочува разговор за това, че водата в банята е наелектризирана и че е необходимо да се предупредят гостите да не я използват.

Гена предотвратява влизането на Сурия във ваната и в крайна сметка спасява живота му. Инцидентът обаче предизвиква поредица от силни конфронтации и недоразумения.

Когато Гена избутва Сурия, той случайно пада върху нея, предизвиквайки силен трясък. Канак и Сухани се втурват в банята на Сурия, след като чуват шума. Сухани, като вижда Гена в непосредствена близост до Сурия, губи самообладание и му крещи. Тя е на път да удари Сурия по бузата, когато Гена хваща ръката ѝ и предотвратява удара. След това Гена съобщава на всички, че във водата има ток, но предупреждението ѝ остава глухо.

Решен да докаже, че Гена греши, Сурия категорично настоява да влезе във водата. В състояние на страх и паника Гена бързо хвърля метален предмет във водата, за да докаже истинността на твърдението си. Димпи, наблюдавайки ситуацията, казва на Сурия, че ако все още не може да разпознае честността на Гена, той не може да бъде по-глупав, отколкото изглежда в момента.

На следващия ден Сурия вътрешно се подготвя да се извини на Гена, но установява, че се чувства притеснен. Междувременно Сухани се свързва със Сикандер, който я съветва да манипулира Сурия възможно най-скоро, за да може Сикандер да осигури освобождаването му от затвора.

Сурия планира романтична вечеря за себе си и Гена, надявайки се да се помирят и да възстановят връзката си. Сухани обаче се опитва да провали плановете им. Тя се изправя срещу Гена, докато тя с нетърпение очаква пристигането на Сурия, и я заплашва. Когато Сурия най-накрая пристига, Сухани се преструва, че Гена е тази, която я е заплашила. Недоразуменията бързо ескалират, което кара Сурия да хвърли вода в лицето на Гена в знак на гняв.

Чувствайки се наранена и предадена, Гена решава да стачкува и отказва да готви за семейството на следващия ден. Канак, която все повече се дразни от непокорството на Гена, обединява сили със Сухани, за да измислят зъл план, с който да засрамят и унижат Гена.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Остани с мен , Остани с мен: Завинаги

"Остани с мен: Безкрай" - какво ще се случи в епизод 23

"Остани с мен: Безкрай" - какво ще се случи в епизод 22

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 183

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 182

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 181