Актуално Какво ще се случи...

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 150

Добави коментар

Вижте какво ще се случи в епизод 150 на индийския сериал "Остани с мен: Завинаги”.

Прафул разкрива, че е уредил като подарък пакет за меден месец в Гоа, но Сурия настоява да заведе Гена в Европа. Той моли Прафул да отмени пакета за Гоа и вместо това да резервира пакет за Европа, което предизвиква недоволството на Канак. Джамуна подкрепя идеята да отидат в Европа, заявявайки, че ако искат да отидат, трябва да го направят. Гена обаче изразява опасенията си относно пътуването до Европа, като посочва студеното време и потенциалното бреме, което може да се стовари върху Сухани да се справи с всички домашни задължения, ако се разболее. Сурия кани семейство Десаи да остане при тях за една нощ, но Джамуна се възпротивява на идеята, като споменава, че Прафул вече е резервирал стая в хотел.

По-късно Гена забелязва въжето, което Сурия е завързал, за да раздели стаите им. Той обяснява, че въжето ще ѝ припомни за нейното място в къщата. В един случаен момент той пада върху нея, а Гена подигравателно отбелязва, че е преминал границата. Отмятайки се, Сурия заявява, че пресичането на линията няма значение, и подчертава, че тя не може да я пресече, след което излиза от стаята. Решителната Гена вярва, че той ще трябва да дойде при нея, като премине границата.

Междувременно Сухани се разплаква, докато гледа видеозапис, на който се вижда как затворници бият Сикандар. Тя показва видеото на Сурия, като го моли да спаси Сикандар. Сурия се кани да се обади на адвоката си, но Сухани го спира, заявявайки, че дори адвокатът им не може да направи нищо. Сурия я уверява, че ще се погрижи за освобождаването на Сикандар и споменава за плана си да хване в капан Гена за тази цел. Той обещава на Сухани, че Гена ще бъде държана отговорна за освобождаването на Сикандар и си тръгва. Сухани се усмихва, признавайки силата на майчините сълзи.

Гена вика прислужниците, но Сухани разкрива, че е уволнила всички прислужници, защото Гена вече е считана за новата прислужница в къщата. Дади порицава Сухани за действията ѝ, а Сухани предизвиква Дади да помогне на Гена, ако се чувства разстроена от това, след което си тръгва. Гена уверява Дади, че Сухани не може да я пречупи.

Канак се обръща към Сурия, разкривайки ѝ, че знае как да сломи увереността на Гена. Изненадан от смелостта ѝ да говори срещу Гена пред него, Сурия поставя под въпрос намеренията ѝ. Канак признава, че тя е наясно с желанието му да си отмъсти на Гена за това, че е изпратила Сикандар в затвора. Сурия е изненадан от изявлението ѝ. Тя предлага партньорство, но Сурия я отхвърля, отхвърля я като губеща и отказва да си губи времето с нея.

Гена успява да се справи с всички домакински задължения с помощта на съседките. Дади пита Гена дали е поканила семейството си на пуджа. Гена кимва в потвърждение и съобщава на Сухани, че преди да си тръгне, за да се облече хубаво за случая. По-късно Сухани съобщава на Сурия, че Гена е отишла на спа център, за да се подготви за пуджата. Чувствайки се безпомощна, тя моли Сурия да вземе мерки. Сурия я уверява, че нещо ще се случи тази вечер, намеквайки за предстоящо важно събитие.

Хема се възхищава на красивата къща на Сурия, докато Гена слиза долу. Сурия е запленен от нейното присъствие и се приближава към нея, протягайки ръка. Гена хваща ръката му и двамата тръгват заедно. Сурия я представя на всички присъстващи като своя съпруга и съобщава, че за нея организират специална пуджа "мухдикайи". Той изразява желанието си да ѝ подари нещо специално по този повод и ѝ подарява диамантена огърлица, за която разкрива, че е купена от Прафул по негова молба. Той ѝ прошепва, че е въвлякъл Прафул, защото знае, че тя е отменила пакета за медения месец, за да спести пари. Смутена, Гена пита защо той замесва Прафул в личните им дела. Сурия загадъчно я предупреждава, че е наранила семейството му и трябва да се подготви за това, което той е подготвил за собственото ѝ семейство.

По-късно Сурия съобщава на Сухани, че е накарал Прафул да плати за огърлицата, получавайки похвала от нея. Междувременно Прафул обяснява на Гена, че Сурия е забравил портфейла си, а електронното му банкиране не работи, затова Прафул се е намесил, за да извърши плащането. Гена е на път да разкрие истината на Прафул, когато получава съобщение, в което се посочва, че Сурия е превел сумата. Прафул изразява благодарността си, заявявайки, че не биха могли да си пожелаят по-добър зет от Сурия.

Сурия, останал сам, разговаря със снимка на Сикандар, като обещава, че ще осигури освобождаването му в рамките на 15 дни. Междувременно Сухани се притеснява, докато гледа снимката на Сикандар. Гена се присъединява към нея и отбелязва скъпата диамантена огърлица, която тя носи, като саркастично коментира късмета ѝ да я носи като прислужница. Сухани съобщава на Гена, че Прафул е платил за огърлицата. Гена се подиграва на Сухани, като я пита защо вярва на лъжите на Сурия, след като всъщност той е платил за огърлицата.

Гена твърди, че Сурия не я мрази толкова, колкото твърди, и се заклева да превърне омразата си в любов в рамките на 15 дни. Преди да напусне стаята, тя също така предупреждава Сухани и Сикандар да не се възползват от добротата на Сурия. Канак подслушва разговора им и влиза, заявявайки, че няма да е лесно да надхитри Гена. Сухани се опитва да говори, но Канак я прекъсва, споменавайки, че Сурия е отказала да обедини сили с нея. Канак разкрива, че знае истината за Сухани и Сурия, и изразява намерението си да остане в дома им, за да се справи с Гена.

Дада предлага ритуал, който ще докаже дълбочината на любовта между Гена и Сурия. Сухани казва на Гена, че няма да успеят в този ритуал, но Гена уверено заявява, че Сурия я обича толкова много, че е готов да рискува живота си за нея. Сурия подслушва разговора им. Заедно Гена и Сурия запалват дия като част от ритуала. .

Дади изпраща Гена и Сурия в склада да донесат възглавници и заключва вратата отвън. Сурия вика Дади и я моли да отвори вратата, но тя не отговаря. Гена се опитва да отвори вратата и случайно пада върху Сурия, което води до напрегнат момент между тях.

Дади гаси осветлението в склада, а Гена се плаши от плъх. Тя случайно пада върху Сурия, който се опитва да ѝ помогне да се изправи, но осъзнава, че косата ѝ е залепнала за ризата му. Той внимателно я отскубва и двамата се оказват в непосредствена близост. Междувременно Сухани пита Сарика дали е виждала Гена, но Сарика предполага, че тя може да е в кухнята. Канак съобщава на Сухани, че Сурия също е изчезнал.

Сурия решава да свали ризата си, но Гена му напомня, че е там, и го подканя да не се съблича. Сурия обаче е запленен от нея и се приближава до нея. Гена го предупреждава да стои настрана, иначе ще го удари. Невъзмутен, той я вдига и я отнася към прозореца, като я пита дали вижда някого навън. Гена шеговито го моли да я бутне малко по-силно, за да може да стигне до прозореца, подигравайки му се за предполагаемите му слаби кости. В един момент той случайно я изпуска и тя изтръпва от болка. Той бързо я вдига отново и двамата споделят напрегнат момент, в който очите им са приковани един към друг.

Сухани разпитва Дади за местонахождението на Гена и Сурия, но Дади се преструва на незнаеща. Тя предполага, че като младоженци трябва да им се позволи да прекарат известно време насаме. Сухани изразява загрижеността си за пуджата и липсващата двойка. Прафул я уверява, че ще потърсят Гена и Сурия. Дада заявява, че те вероятно са в склада.

Накрая Сурия и Гена се връщат и Сухани им се кара. Сурия съобщава на Сухани, че някой ги е затворил в склада. Сухани изразява недоверието си към него. Джамуна предлага да бъдат благодарни, че Гена и Сурия са се върнали. Канак предупреждава Сухани, че ако не направи нищо, Гена ще спечели сърцето на всички, и си тръгва. Сухани я следва и кара Канак да падне. Загрижени за Канак, всички се притичват на помощ. Джамуна предлага да отведат Канак у дома, но Сухани настоява тя да остане. Тя моли Сарика и Арджун да помогнат на Канак, докато тайно промълвява на Канак, че сега може да остане там. Сухани е решена да не позволи на Гена да спечели на всяка цена.

Канак заявява, че изпитва силни болки и не може да ходи. Сухани предполага, че Гена ще бъде доволна, ако Канак остане там. Канак моли Джамуна и Прафул да не се притесняват за нея. В крайна сметка Прафул и Джамуна си тръгват. По-късно Гена моли Сурия да я третира като своя съпруга пред Канак, тъй като не иска Прафул и Джамуна да открият истината. Сурия се съгласява, но я моли да направи нещо за него. Гена се съгласява и масажира краката му, като внимава да не се качи на леглото му. Изморена, тя заспива, докато го масажира.

На следващия ден Сурия се събужда и открива, че Гена спи до него, но спокойният им момент е нарушен, когато Сухани хвърля вода по тях. Сухани се кара на Гена, че не се е събудила рано, за да изпълни домашните задължения, и си тръгва. Сарика води Канак на масата за хранене, където Дада обявява семейна разходка. Пред Канак Сурия се отнася лошо с Гена, пренебрегвайки обещанието си от предишния ден. Гена му напомня за обещанието си, но той го отхвърля, твърдейки, че обещанията са, за да бъдат нарушавани. Той нарежда на Гена да служи на всички, оставяйки я разочарована.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Остани с мен , Остани с мен: Завинаги

"Остани с мен: Безкрай" - какво ще се случи в епизод 23

"Остани с мен: Безкрай" - какво ще се случи в епизод 22

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 183

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 182

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 181