Актуално Какво ще се случи...

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 149

Добави коментар

Вижте какво ще се случи в епизод 149 на индийския сериал "Остани с мен: Завинаги”.

Канак открива, че Гена тайно е излязла от къщата. Междувременно Сурия забелязва Гена в затвора и се изправя срещу Сикандар, като го ругае за емоционалните му манипулации и опитите му да навреди на Гена. Той твърдо заявява, че никога няма да прости на Сикандар за действията му. Сикандар се подиграва на Сурия, заявявайки, че той е заслепен от любовта на Гена и твърди, че тя не е подходящият човек за него. Сурия предупреждава Сикандар да не говори лошо за Гена и прекъсва всички връзки с него, обявявайки, че тръгва на ново пътешествие без него. Гена тихо излиза от мястото на събитието, привличайки вниманието на Сурия, и той се извинява на Сикандар, уверявайки го, че има контрол над Гена и ще се погрижи тя да го изведе от затвора. Сурия се обажда на Гена и иска видеовръзка, за да се види с нея, но тя моли за повече време и се извинява.

Семейство Десаи обсъжда измъкването на Гена и тя пристига, като се извинява на Джамуна и Прафул, че е излязла, без да ги уведоми. Тя обяснява, че закъснява за собствената си сватба. Канак се усмихва, уверен, че Гена не може да се измъкне от капана на Сурия. След известно време започват брачните ритуали между Сурия и Гена. Прафул и Джамуна изпълняват благоприятния ритуал Канядаан, като Сурия уверява Прафул, че ще се грижи за Гена. Свещеникът нарежда на двойката да застане за обикаляне на свещения огън.

Гена и Сурия завършват обиколката, като Гена се заклева да го обича и да му вярва, а Сурия мълчаливо се заклева да я съсипе. Сурия нанася вермилион на челото ѝ, а след това я украсява с брачната верига. Свещеникът моли двойката да потърси благословия от своите по-възрастни роднини. Прафул и Джамуна благославят Гена и Сурия, следвани от Дада и Дади. Дада сърдечно приветства Гена в семейство Сет, а Сухани дава своите благословии на двойката. Сурия вдига Гена на ръце и я отвежда от церемонията.

По-късно Гена с нетърпение очаква пристигането на Сурия. Той се появява и закачливо я дразни, заявявайки, че тя вече не може да избяга и че никой не може да застане между тях. Той сваля бижутата ѝ и се опитва да се доближи до нея, но се оказва, че това всъщност е сънят на Гена. Сурия действително пристига и тя му се подиграва, че е закъснял. Той изразява щастието си и обещава да направи този ден незабравим за нея. Сурия ѝ подарява специален подарък и я моли да го носи. Гена влиза в тоалетната и му съобщава, че не може да го носи. Той настоява, като иска да види как изглежда в тоалета. Тя излиза с обикновена рокля и пита защо ѝ е подарил облекло на слугиня. Сурия загадъчно отговаря, че оттук нататък това е нейната нова реалност.

Гена моли Сурия да спре да се шегува, но той отхвърля притесненията ѝ и изкривява ръката ѝ, причинявайки ѝ болка. Тя продължава да протестира, казвайки му, че я наранява, но той настоява, че нейната болка е незначителна в сравнение с това, което преживява той. Сурия разкрива дълбоката си неприязън към Гена за това, че е изпратила Сикандар в затвора, и я обвинява, че е заслужила наказание за грешката си. Той жестоко къса брачната ѝ верижка, заявявайки омразата си към нея, откакто е предприела действия срещу Сикандар. Сурия унижава Гена, заявявайки, че тя не е нищо повече от глупава прислужница в дома им. Гена го умолява да не продължава да си играе с живота ѝ, но той обещава да я нарани и оправдава действията си с твърдението, че в любовта и войната всичко е справедливо.

Гена напомня на Сурия за времето, когато е рискувал живота си, за да я спаси, като подчертава, че някога я е обичал. Тя обаче настоява, че Сикандар е в затвора, защото е извършил престъпление. Сурия отказва да ѝ повярва и пренебрегва представените от нея доказателства като фалшиви. Гена го обвинява, че е емоционално наивен и неспособен да види истината за Сикандар. Сурия хладнокръвно ѝ съобщава, че тя все още не е нищо повече от прислужница и ѝ отказва правата на съпруга. Шокирана, Гена сяда на леглото, но Сурия я избутва, заявявайки, че тя няма право да седи на леглото, и напуска стаята. Притисната от ситуацията, Гена се замисля за моментите, които е споделяла със Сурия, и се разплаква.

На следващия ден Гена си спомня унизителните думи на Сурия за това, че е прислужница. Дада и Дади нетърпеливо се подготвят за ритуала "мухдикай" на Гена, но Гена се появява долу с багажа си и връща брачната верига на Сурия. Тя обявява решението си да напусне къщата, като обяснява, че Сурия си играе с живота ѝ. Дада и Дади я молят да не си тръгва, докато Сурия настоява, че трябва да съобщи на всички, че и вторият ѝ брак се е провалил. Сухани казва на Гена, че не може да си тръгне, докато Сикандар не бъде освободен. Сарика се изправя срещу Сурия, изтъквайки, че той се отнася несправедливо с Гена, но той отхвърля думите ѝ. Дада изразява загрижеността си за благополучието на Сурия и казва на Сухани, че няма да ѝ позволи да съсипе живота му заради Сикандар.

Междувременно Джамуна се притеснява за Гена, а Прафул се опитва да я утеши. Канак с нетърпение очаква да получи лоши новини за Гена. Дади отвежда Гена в стаята си и разкрива, че Сурия никога не е получавал майчина любов от Сухани, което предполага, че действията му са били продиктувани от желанието да спечели нейната обич. Тя настоява Гена да поведе Сурия по правилния път. Дада вярва, че Сурия наистина е обичал Гена, но тя отказва да повярва в това. Те убеждават Гена да даде последен шанс на връзката им в името на любовта им и тя решава да остане.

По-късно Гена започва да дразни Сурия с щуротиите си, което го кара да отиде до тоалетната в знак на неудовлетвореност. Тя решава, че това е само началото. След това Гена се изправя срещу Сурия, заявявайки, че тази къща принадлежи и на нея, независимо дали живее като прислужница или като собственик. Междувременно Сикандар съветва Сухани да не позволява на Гена да докаже, че казва истината пред Сурия.

Гена открива камера в стаята си и подозира, че Сурия следи всяка нейна стъпка. Сухани съобщава на Сикандар, че е инсталирала камера в стаята на Сурия. Гена подслушва разговора им и разбира, че Сикандар и Сухани мамят Сурия. Решена да разкрие истинските им намерения пред Сурия, Гена решава да предприеме действия. Дада и Дади оказват непоколебимата си подкрепа на Гена.

По време на сервирането на вечерята Гена отвежда Сурия в тяхната стая, твърдейки, че има да му каже нещо, но тя се преструва на забравила. Сухани се разстройва, когато лаптопът ѝ спира да работи, а Сурия се опитва да ѝ помогне. Гена нарочно унищожава лаптопа и се преструва, че е глупава. Сурия обещава да купи нов лаптоп за Сухани и напуска стаята. Гена предава камерата на Сухани и тихо излиза от стаята, решена да изпълни плана си.

Докато спят заедно, Сурия се събужда и разбира, че Гена е до него. Той изисква тя да стане от леглото му, но Гена го стряска с викове, преструвайки се на заспала. Сурия излиза от стаята, без да знае за плана на Гена да разпали отново любовта му.

На следващия ден Сухани се подиграва на Гена, като ѝ се присмива, че не е спала със Сурия. Необезпокоена, Гена уверено уверява Сухани, че Сурия в крайна сметка ще спи с нея, като я предизвиква да спечели доверието на Сурия, ако може. Гена също така намеква, че Сухани няма доверие на Сурия. Сухани признава, че не е изобличила Гена, защото знае, че Сурия никога няма да ѝ повярва.

Гена изразява объркването си от различното отношение на Сухани към децата ѝ. Сухани отвръща, че Гена не бива да търси напътствия от нея за това как да се отнася със собствените си деца. Необезпокоявана, Гена заявява, че Сурия е неин съпруг и тя няма да мълчи. Сухани пренебрежително ѝ напомня, че в очите на Сурия тя е просто прислужница. Гена обаче се заклева да стане кралица на Сурия.

По-късно Сурия подарява нов лаптоп на Сухани в опит да предизвика усмивка на лицето ѝ. Тя обаче го хвърля на леглото, изразявайки недоволството си. Сухани се оплаква, че са довели Гена в дома си, за да я измъчват, но сега Гена им причинява страдание. Тя обвинява Гена, че е унищожила лаптопа ѝ, и настоява, че Гена е трябвало да го замени. Сурия я призовава да се успокои и обещава, че Гена ще си плати за действията си, преди да напусне стаята.

Сурия насилствено сваля гривните на Гена, без да обръща внимание на сантименталната им стойност. Гена протестира със сълзи на очи, като споменава, че гривните са подарък от Джамуна. Без да се трогва, Сурия чупи другите ѝ гривни, докато премахва скъпоценните златни. Въпреки че Сурия се разкайва, виждайки сълзите на Гена, той излиза от кухнята. Влиза Сухани и нарежда на Гена да продължи със задълженията си.

Докато Гена старателно чисти къщата, Дада и Дади изразяват възхищението си от Гена, вярвайки, че Сурия е щастливец да има съпруга като нея. Сухани омаловажава Гена, твърдейки, че тя не е нищо повече от прислужница за нея и Сурия. Джамуна, Прафул и Канак пристигат и стават свидетели на домашните задължения на Гена. Канак коментира, че когато вижда Гена в тази роля, й напомня за старата Гена. Тя разпитва Гена за връзката ѝ със Сурия, а Гена, умело отклонявайки разговора, заявява, че не понася мръсотията и затова чисти къщата.

Джамуна се притеснява за липсващите гривни на Гена. Гена лъже, обяснявайки, че Сурия ги е скрил, тъй като тя си е наранила ръцете, докато е разопаковала. Тогава Гена иска от Сурия да ѝ върне гривните. Сурия се съгласява и Гена иска да ги сложи обратно на китките ѝ. Тя отива в кухнята, за да направи чай за всички, но Сурия ѝ се кара, че си играе с него. Той я прегръща за момент, съзнавайки, че Джамуна го наблюдава, и бързо напуска кухнята. Джамуна, усещайки напрежението на Гена, пита какво става, а Гена лъже, уверявайки я, че всичко е наред.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Остани с мен , Остани с мен: Завинаги

"Остани с мен: Безкрай" - какво ще се случи в епизод 23

"Остани с мен: Безкрай" - какво ще се случи в епизод 22

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 183

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 182

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 181