Актуално Какво ще се случи...

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 148

Добави коментар

Вижте какво ще се случи в епизод 148 на индийския сериал "Остани с мен: Завинаги”.

Гуруто предупреждава семейство Десаи да останат бдителни, тъй като може да се сблъскат с различни предизвикателства. Гена изразява убеждението си, че не ѝ е писано да води щастлив семеен живот, но Джамуна я успокоява и завързва на ръката ѝ червен конец. Джамуна се заклева да пости до сватбата на Гена, а Гена изразява любовта и благодарността си към нея. Духовникът им поднася прасад, а Хема пита Канак за нейните мисли. Канак разкрива плана си да създаде проблеми, след като е чула предупреждението на гуруто.

Когато Гена и семейство Десаи се връщат вкъщи, те забелязват, че ключалката на вратата вече е отворена. След като влизат, откриват, че шкафчето с пари и бижута е изпразнено. Джамуна съобщава на Прафул за липсващите бижута и пари. Гена забелязва маскирани лица, които бягат от дома им, и се опитва да ги хване, но Арджун я удря отзад, вследствие на което тя припада. Сурия разпитва Арджун за това, че е наранил Гена, като подчертава, че не може да изпълни отмъщението си, ако й се случи нещо лошо. Той изгаря бижутата и парите, които е откраднал от дома на Гена. Арджун го пита какъв е планът.


Сурия пренася изпадналата в безсъзнание Гена в дома си, където Джамуна разтревожено разпитва за състоянието ѝ. Тя плисва вода върху лицето на Гена, а Сурия изразява страха си, като я вижда в това състояние. Гена идва в съзнание, а Прафул размишлява как да организира всичко за предстоящите брачни ритуали. Канак предлага да се отмени сватбата, но Сурия настоява, че сватбата ще се състои. Той уверява Прафул, че ще се справи с всички приготовления. Гена предлага сватба в съда. Той ѝ казва, че трябва да носи бижута за щастието на Прафул и Джамуна и си тръгва.

Гена му благодари. Сурия шеговито я моли да го целуне три пъти в знак на благодарност и признава, че е преживял много, за да я има до себе си, подчертавайки решимостта си да не я изгуби. Гена закачливо го пита какво би направил, ако крадецът я отвлече, на което той заявява, че тя му принадлежи и никой не може да му я отнеме. Gehna шеговито нарича Сурия филмов герой и влиза вътре. Той разкрива, че в действителност той е злодеят в нейния живот.

На следващия ден Сурия дава пари на Панкай, за да организира всичко за сватбата. Гена се подготвя за церемонията по халди, а Сурия ѝ помага. Любопитна за действията му, Гена го пита какво прави. Сурия уверено отговаря, че може да прави всичко. Гена закачливо го предизвиква да нанесе халди първо върху нея.

Гена слиза по стълбите, след като се е приготвила за церемонията по халди. Хема съобщава на Канак, че Сурия е осигурил вкусна храна и намеква, че яденето може да вдъхнови нови идеи. Канак обаче отхвърля храната, като изразява интереса си единствено към драмата. Хема настоява Канак да сподели плана си с нея. Канак отива при Сарика и казва, че й е харесала идеята за дъжд от цветя върху Гена. Сарика ѝ казва, че и на церемонията по халди на нейната приятелка са направили така. Хема съобщава на Сарика, че Сухани я търси, което подтиква Сарика да си тръгне. Канак смесва счупени парчета стъкло с цветя. Сурия вижда това.

Гена и другите дами танцуват. Мъжете се присъединяват към празненството. Сурия закачливо нанася халди върху бузата си, а след това я търка по бузата на Гена в опит да спечели продължаващото им предизвикателство. Дада хвали Сурия за игривия му жест. Всички се редуват да нанасят халди върху Сурия и Гена. Междувременно Сарика дискретно се отдалечава, за да изпълни плана си за изненада с цветята. Канак съобщава на Хема, че щастието на Гена е на път да се превърне в болка. Сарика развързва въжето, за да започне дъжд от цветя, но Сурия бързо се втурва към Гена, покрива я и я предпазва от падащите цветя. Канак се чуди защо Сурия се е намесил, а Гена забелязва кръв по бузата му.

Хема отбелязва пред Канак, че Гена има невероятен късмет, но Канак я предупреждава да мълчи, тъй като другите могат да заподозрат участието им. Хема разкрива, че не е част от плана и че Канак е действал сам. Сурия успокоява Гена, че е добре. Гена признава на Джамуна, че е загрижена, че думите на гуруто се сбъдват и че не може да позволи лошият ѝ късмет да повлияе на Сурия. Тя заявява, че няма да се омъжи за Сурия, но той я призовава да не говори така. Сурия отбелязва, че тяхната любовна история е драматична от самото начало, което предизвиква усмивка на лицето на Гена, която го прегръща.

По-късно Сурия изразява благодарността си към лекаря. Прафул пита Сурия как е успял да спаси Гена, а Сурия разкрива, че вече е знаел, че някой планира да ѝ навреди. Сухани пита кой стои зад плана, но Сурия ги съветва да оставят въпроса настрана. Гена и останалите настояват Сурия да разкрие името на виновника и той изрича името на Канак. Канак, която се кани да си тръгне, е спряна от Джамуна.

Джамуна зашлевява Канак, а Прафул и Панкай я порицават за действията ѝ. Канак пита как могат да се доверят на Сурия вместо на нея. Гена заявява, че всички знаят какъв човек е Канак, и заявява непоколебимото си доверие към Сурия. Тя твърди, че Канак не заслужава да бъде част от церемонията ѝ, и ѝ нарежда да си тръгне, което подтиква Канак да излезе.

По-късно Сурия моли Сухани да напише името на Гена на ръката му. Тя поставя под съмнение това, че ще търси отмъщение. Той отговаря на обаждане от Гена и я принуждава да му признае любовта си, след което внезапно прекратява разговора. Сухани го пита защо е спасил Гена, а той разкрива, че той е единственият, който може да я наранява. Той обяснява, че като я е спасил, е спечелил доверието на всички. Сухани взема мехнди и изписва Гена върху ръката на Сурия.

Гена дава лекарства на Прафул и Джамуна. Джамуна отбелязва, че от утре тези моменти ще им липсват. Гена я уверява, че дори и след брака си, тя няма да забрави отговорностите си като нейна дъщеря. Прафул ѝ подава пари, но Гена се колебае дали да ги приеме. Джамуна настоява, че това е тяхната благословия и Гена трябва да я приеме за тяхно щастие. С неохота Гена приема парите, разбирайки чувствата, които стоят зад тях. Междувременно Сурия разследва имота на Прафул, което предизвиква любопитството на Сухани, която се съмнява в мотивите му. Той разкрива, че иска Гена да няма никаква финансова подкрепа.

Гена гордо показва на Джамуна украсените си с мехнди ръце. Хема коментира, че огромната любов на Сурия към Гена личи от тъмния цвят на мехндито ѝ. Джамуна се съгласява, като в същото време инструктира Канак да стои настрана от сватбените приготовления. Канак се извинява на Гена, твърдейки, че сега е осъзнал нейната значимост. Тя поднася подарък на Гена, която е изненадана, когато вижда снимка на Анант. Гена осъзнава лошите намерения на Канак, но оценява подаръка, тъй като Анант все още заема специално място в сърцето ѝ. Тя благодари на Канак и я призовава да стане свидетел на сватбата, надявайки се, че тя ще разбере, че Сурия е приел Гена с нейното минало. След това Гена се прибира вътре, следвана от Прафул и Джамуна. Хема пита за плана на Канак, на което Канак отговаря, че не е нужно да правят нищо, тъй като бракът на Гена ще доведе до нейното падение. Тя си спомня, че е открила, че мотивът на Сурия да се ожени за Гена е отмъщение .

На следващия ден Гена се подготвя за сватбата, като получава комплименти от Джамуна. Джамуна възлага на Канак и Хема да се погрижат за гостите. Тя с любов храни Гена. Прафул забелязва, че Сурия се обажда на Гена и я дразни, преди да отведе Джамуна. Гена отговаря на обаждането и изразява благодарността си, че има Сурия в живота си. Тя признава, че е щастлива от предстоящия им брак. Сурия ѝ напомня да не спира да се усмихва, тъй като радостното ѝ лице му напомня за неговата цел. Той я моли да му изпрати снимка, но тя отказва.

Сухани настоява Сурия да се приготви бързо и му напомня, че днес трябва да се срещне със Сикандар. Гена подслушва разговора им, но се преструва, че не е чула нищо. Тя се чуди защо Сурия ще се среща със Сикандар и решава да излезе тайно от къщата, за да открие истината. Измъква се, хваща такси и пристига в дома на Сурия. Сухани нарежда на Сурия да сервира бонбони на Сикандар. Сурия споменава, че Гена ще бъде отговорна за освобождаването на Сикандар, и се отправя към затвора. Гена нарежда на таксиметровия шофьор да последва колата на Сурия. Те стигат до затвора, където Сурия се среща със Сикандар. Гена е шокирана от това, на което става свидетел, докато предпазливо се приближава към заседателната зала. Тя вижда как Сурия прегръща Сикандар, което я кара да бъде дълбоко разтревожена.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Остани с мен , Остани с мен: Завинаги

"Остани с мен: Безкрай" - какво ще се случи в епизод 23

"Остани с мен: Безкрай" - какво ще се случи в епизод 22

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 183

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 182

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 181