Актуално Какво ще се случи...

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 147

Добави коментар

Вижте какво ще се случи в епизод 147 на индийския сериал "Остани с мен: Завинаги”.

Сурия се завръща у дома след освобождаването си от затвора и е посрещнат от любящото си семейство. Дади го прегръща, изразявайки облекчението си от завръщането му, а Дада хвали Гена за ролята ѝ в осигуряването на свободата му. Въпреки това възниква напрежение, когато Дади се опитва да изпълни аарти за Сурия, но Сухани се намесва, изразявайки разочарованието си, че те не се интересуват от ареста на Сикандар. Дада упреква Сухани, напомняйки ѝ, че справедливостта е била тяхна основна грижа.

Сухани задава въпроси на Сурия за това как той вижда това така наречено правосъдие, което разпалва разгорещен дебат в семейството. Дади обвинява Сухани, че се грижи само за Сикандар, което води до сблъсък между различните им гледни точки. Сухани с горчивина им съобщава, че е загубила и на двата фронта, като подчертава болката, която изпитва заради лишаването от свобода на Сикандар. Дада признава вината на Сикандар и последствията, с които трябва да се сблъска, като изразява съчувствие към Шрея и Картик, но се чувства безпомощен да промени положението им. Сухани саркастично предлага на Сурия да се наслаждава на живота си с Гена, забравяйки за Сикандар.

Гена изразява разочарованието си, че Сурия така и не ѝ се обажда. Сурия шеговито пита дали ѝ е липсвал, на което тя обяснява, че единствената ѝ мотивация е била да потърси справедливост за смъртта на Анант, признавайки, че това му е причинило болка. Сурия я предизвиква, заявявайки, че е дала предимство на предателя Анант пред истинската им любов. Тази сцена се оказва сън на Гена, който разкрива противоречивите ѝ емоции и вътрешния ѝ смут. Тя потвърждава, че не може да стои настрана и да гледа как някаква неправда сполетява Сурия, докато размишлява върху моментите, които са споделили.

На следващия ден Прафул настоява Гена да поговори със Сурия и неговите баба и дядо. Гена обаче твърдо заявява, че връзката ѝ с тях е приключила, когато е възтържествувало правосъдието за смъртта на Анант. За изненада на всички Сурия пристига с баба си и дядо си и те повдигат темата за брак между Сурия и Гена. Дада хвали характера на Гена и предполага, че тя би била идеалната партньорка за Сурия. Канак се подиграва на предложението, като осъжда семейството, отговорно за смъртта на Анант. Прафул казва на Канак да млъкне, а Дада признава, че гледната точка на Канак е валидна, като се има предвид наказанието на Сикандар. Дади се намесва, заявявайки, че Сурия и Гена искрено се интересуват един от друг.

Сурия уточнява, че той е този, който е предложил на Гена и очаква нейния отговор. Канак се пита за намеренията му зад предложението, на което Сурия заявява искреността си. Той иска тяхното разрешение да се ожени за Гена. Джамуна заявява, че Гена, като тяхна дъщеря, има право да взема решения за собствения си живот. Сурия хвали нейния прогресивен начин на мислене, докато Прафул и Джамуна насърчават Сурия и Гена да разговарят.

Гена признава на Сурия, че не е способна да обича никого. Без да се притеснява, Сурия настоява, че я обича, и дори заплашва да скочи от терасата, за да докаже интензивността на чувствата си. Гена му се кара за безразсъдното му поведение, разкривайки страха си да не причини още болка на семейството си. Сурия я моли да спре да се самонаказва, като ѝ напомня, че Сикандар е получил своето наказание. Той се заклева да продължи да я обича, оставяйки Гена в недоумение, когато си тръгва.

Сурия посещава Сикандар в затвора и му разкрива намеренията си да се ожени за Гена, за да си отмъсти. Сикандар подигравателно отхвърля плана на Сурия и му казва никога повече да не се появява пред него. Необезпокояван, Сурия заявява, че Гена заслужава наказание за това, че е вкарала Сикандар зад решетките, и заявява, че е избрал него пред нея. Двамата се прегръщат, а Сикандар изразява убеждението си, че докато Сурия е до него, не може да го сполети никакво зло. Сурия се заклева да направи Гена свидетел на омразата си и уверява Сикандар, че този брак окончателно ще я погуби.

Междувременно Гена си спомня за думите на Сурия, обмисляйки тяхното значение и потенциалните последици от предстоящата им връзка. В дома си Гена приготвя ястие, за да отпразнува първия си успех. Джамуна я призовава да седне и да се наслади на храната. Гена пренебрегва обаждането на Сурия. В крайна сметка тя вдига слушалката и прави забележка на Сурия, че я е обезпокоил. Той твърди, че не може да намери лекарството на Дади и я моли за помощ. Гена го насочва към чекмеджето, където се намира лекарството, и той приключва разговора. Сурия планира да манипулира Гена, като използва съчувствието ѝ. Сухани му казва, че не иска да чува името на Гена в дома им. Той ѝ казва да свикне с това.

Гена съобщава на Джамуна, че трябва да си почине, тъй като има насрочена фотосесия за следващия ден. Канак саркастично ѝ напомня, че е адвокат, на което Гена подчертава, че фотографията е нейна страст и тя е преследвала кариера на адвокат заради някой друг.

Сухани се интересува от плановете на Сурия и той разкрива намерението си да се ожени за Гена за отмъщение. Сухани хвали тактиката му и го прегръща, като го насърчава да започне да се подготвя за брака. Тя признава, че Гена няма да се съгласи лесно с брака, но Сурия твърди, че Гена и семейството ѝ трябва да платят за участието си в затварянето на Сикандар.

На следващия ден Гена пристига на работното си място и случайно включва вентилатора, като прекъсва работата на Сурия. Погледите им се срещат и тя се приближава до него, поднасяйки му извинения. Сурия обаче остава безмълвен и се отдалечава. По време на фотосесия Сурия помага на един модел, което предизвиква ревност в Гена. В крайна сметка обаче той помага на Гена по време на собствената ѝ фотосесия. По-късно Гена изчаква Сурия за да си тръгне с него. Вместо това обаче Сурия неочаквано си тръгва с модела, тъй като знае, че тази тактика винаги работи в негова полза.

Гена забелязва, че Джамуна е напрегната, и научава, че Прафул липсва от три часа, откакто е отишъл в банката. За тяхна изненада Сурия пристига с ранен Прафул. Гена разпитва Прафул за състоянието му и той разкрива, че някой се е опитал да го ограби. Той изразява благодарност към Сурия за това, че се е намесил и е опазил парите. Подозирайки участието на Сурия, Гена го обвинява, че е организирал нападението, и заявява, че евтините му трикове няма да й подействат, като иска той да си тръгне.

На мястото на инцидента пристига полицейски инспектор и иска от Прафул да посети полицейския участък, за да представи доклад за опита за грабеж. Прафул благодари на Сурия за помощта му при задържането на крадеца, което кара Сурия да поиска идентификационната карта на инспектора, за да разсее всякакви съмнения, че инцидентът е инсцениран. След като полицията си тръгва, Прафул се извинява на Сурия от името на Гена. Сурия обяснява, че е игнорирал Гена, за да я предпази от болка, и настоява, че иска да спечели любовта ѝ, без да прибягва до евтини трикове. Разочарован от липсата на разбиране от страна на Гена, той казва, че ще се дистанцира от нея и си тръгва. По-късно Сурия изразява благодарност към Арджун за това, че е планирал нападението на Прафул.

Междувременно Гена отива при Прафул с лекарства и обсъжда неуспешните си опити да се свърже със Сурия. Прафул я съветва да опита да му се обади по стационарния телефон. Следвайки съвета му, Гена се свързва със Сурия и научава от Дади, че той заминава за Америка. Сухани моли Гена да приеме Сурия и да му попречи да замине.

Сурия с нетърпение очаква пристигането на Гена, докато Сухани предлага да променят плана си, тъй като се съмнява, че Гена ще дойде. Сурия обаче остава уверен, че Гена ще се появи. По-късно Сарика изразява тъгата си от заминаването на Сурия, но той ѝ съобщава, че трябва да замине. Гена пристига и го разпитва за решението му да замине. Сурия обяснява, че няма причина да остане, което кара Гена да му напомни за нарушените му обещания. Въпреки заминаването си, Сурия я уверява, че любовта му към нея ще пребъде. Обзета от емоции, Гена му признава любовта си, коленичейки пред него. Сурия я вдига от пода и двамата се прегръщат.

На следващия ден подготовката за сватбата е в разгара си, а Прафул и другите се грижат за украсата. Гена е изненадана от изобилието от бижута, а Джамуна я насърчава да избере каквото иска. Поразена от късмета си, Гена изразява своята благодарност. Канак се съгласява и се чуди защо една свекърва би похарчила такава значителна сума за сватбата на снаха си. Когато тръгват да търсят благословията на Гуруджи, неизвестно лице ги наблюдава тайно.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Остани с мен: Завинаги , Остани с мен

"Остани с мен: Безкрай" - какво ще се случи в епизод 23

"Остани с мен: Безкрай" - какво ще се случи в епизод 22

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 183

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 182

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 181