Актуално Какво ще се случи...

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 146

Добави коментар

Вижте какво ще се случи в епизод 146 на индийския сериал "Остани с мен: Завинаги”.

Наемниците на Сикандер нахлуват в кабинета. Предвид дебнещата опасност Гена ловко се скрива под масата, незабелязана от главорезите, които бързо напускат помещението. Възползвайки се от възможността, Гена разбира, че всички важни файлове са били успешно прехвърлени. Обхваща я облекчение.

Междувременно Сурия все повече се притеснява за живота на Гена. Джамуна и Прафул с тревога разпитват лекаря за състоянието ѝ. Те получават успокояваща новина, че здравето на Гена се подобрява, което предизвиква въздишка на облекчение у родителите ѝ. Те обаче изразяват разочарованието си от предишните действия на Гена. Осъзнавайки грешката си, Гена искрено се извинява, като им обещава, че оттук ще им казва като излиза.

Канак носи мляко с куркума за Гена, привидно показвайки загриженост. Джамуна обаче настоява, че Гена се нуждае от по-силно средство - када, което да помогне за възстановяването ѝ. Канак видимо се ядосва, възмутена от вниманието, което Гена получава от Джамуна. Използвайки момента, в който е насаме с Гена, Прафул я пита дали се е сдобила с доказателствата. Гена потвърждава, че е намерила търсените от нея доказателствата.

Прафул се кара на Гена за опасностите, на които е била подложена. Загрижен за нейната безопасност, Прафул моли Гена да му обещае, че повече няма да излага живота си на риск. Гена му дава сърдечно обещание, като се зарича оттук нататък да дава приоритет на своето благополучие.

Гена сяда с лаптопа си и пуска видеоклип, само за да открие шокиращо разкритие - Анант, нейният съпруг, е планирал да я убие. Обхваната от неверие и мъка, Гена не може да разбере защо Анант е таил такива зли намерения към нея. Търсейки утеха и отговори, тя се обръща към Прафул, с надеждата, че той може да хвърли светлина върху ситуацията. С натежало сърце Прафул се извинява на Гена. Гена си тръгва, чувствайки се натъжена и обременена от тежестта на разкритието. Доверието ѝ е разрушено и тя започва да поставя под въпрос всичко, което е смятала, че знае за връзката си с Анант.

Сурия разговаря с инспектора и пита дали адвокатът му се е свързал с него. За негово разочарование инспекторът разкрива, че адвокатът му го е изоставил, оставяйки Сурия в несигурна ситуация. Въпреки това, невъзмутим, Сурия заявява непоколебимата си вяра в Гена, като заявява, че до следващата сутрин тя ще се появи да го представлява в съда. Инспекторът му казва, че след като делото му не може да бъде спечелено, адвокатът му е избягал. Въпреки това Сурия остава твърдо убеден, че Гена не би могла да направи това.

Гена е погълнат от мъка и сълзи. Тя се чуди за причините за силната омраза на Анант към нея. Тя се бори с ужасяващото разбиране, че дори и да победи в съдебното дело, усилията ѝ в крайна сметка може да се окажат напразни. Мъжът, за когото се е борила, Анант, е предал доверието ѝ. Насред отчаянието ѝ Прафул се приближава до нея и ѝ поднася искрени извинения. Осъзнавайки крехкото здраве на Джамуна, Гена настоява да запазят истината за предателството на Анант от майка му, опасявайки се, че това може да влоши състоянието ѝ. Решена да осигури справедливост за Сурия, Гена се заклева да се бори за неговата невинност неуморно.

На следващата сутрин се ражда коварен план, организиран от Канак. Тя инструктира Хема да извади определени документи от папката на Гена с намерението да саботира делото. Когато Гена слиза по стълбите, Джамуна с любов ѝ предлага прасад. Хема се опитва да изпълни плана на Канак, като се опитва незабелязано да извади документите от папката на Гена. Наблюдателността на Гена обаче се проявява и тя хваща Хема на местопрестъплението. Усещайки нещо нередно, Гена се изправя срещу нея, искайки обяснение за действията ѝ.

Хема, развълнувана и изненадана, набързо заявява, че е невинна, като твърди, че не се е опитвала да открадне нищо. Канак, която става свидетел на ситуацията, осъзнава, че заради Хема плановете им могат да бъдат застрашени. Бързо се намесва, опитвайки се да се справи дискретно със ситуацията, желаейки да спаси плана им. Междувременно подозренията на Гена се задълбочават, когато тя разкрива истинските намерения на Хема и разбира, че тя наистина е откраднала документи от папката ѝ. Решена да не допусне саботажът им да успее, Гена се изправя срещу Хема и изисква връщането на откраднатите документи. Обзета от притеснение, Хема неохотно предава документите на Гена.

Полицията отвежда Сурия в съда. Загрижен за семейството си, Сурия пита за местонахождението на баба си и дядо си. Сухани му съобщава, че здравето на дядо му се е влошило, затова те са останали вкъщи. Сарика, видимо развълнувана, със сълзи на очи моли за безопасното завръщане на Сурия. Сикандар успокоява Сарика, че нищо няма да се случи със Сурия, и уверено заявява, че Гена ще осигури освобождаването му. Освен това той планира да организира празнично парти по този повод. Въпреки това Сурия изразява притеснението си, че не може да се свърже с Гена, на което Сухани го уверява, че Гена скоро ще пристигне в съда.

Междувременно Арджун нарежда на хората си да направят всички необходими приготовления за партито. Сикандар възнамерява да отпразнува вкарването на Сурия в затвора, смятайки го за окончателна победа. Арджун научава за оцеляването на Гена, което го изненадва, и веднага предава информацията на Сикандар.

Хема търси уверение от Канак, разпитвайки я за увереността ѝ, че Гена няма да успее да се яви в съда. Канак обяснява, че докато Сикандар иска Сурия да бъде вкаран в затвора, а Гена е решена да го спаси за това Сикандар няма да ѝ позвоили да стигне до съдът. Сикандар, разочарован от многократните бягства на Гена от смъртта, изразява желанието си да я залови жива, тъй като таи отмъстително намерение да сложи край на живота ѝ.

Колата на Гена има спукана гума, което ги кара да спрат пътуването си. Прафул се опитва да успокои нервите на Гена и я съветва да запази спокойствие. Отдихът им обаче е кратък, тъй като Гена забелязва хората на Сикандар да дебнат наблизо. Разтревожена, тя незабавно предупреждава Прафул Изправени пред трудностите, те решават да избягат от непосредствената заплаха.

Докато Сурия с тревога очаква пристигането на Гена, Сикандар, решен на всяка цена да попречи на пристигането ѝ в съда, крои планове зад кулисите. Съдебното заседание започва, като адвокатът, представляващ опозицията, представя делото си пред съдията. Той уверено твърди, че Сурия е отговорен за смъртта на Анант и представя предполагаеми доказателства в подкрепа на твърденията си. Съдията пита за адвоката на Сурия и Сикандар го уверява, че скоро ще пристигне в съда.

Гена се оказва в капана на хората на Сикандар. Въпреки това, проявявайки забележителна смелост, тя се съпротивлява и с помощта на хората успява да се измъкне от лапите им. Нападателите се оттеглят, оставяйки Гена да продължи мисията си да стигне до съда.

В съдебната зала, точно когато съдията е на път да произнесе присъдата си, Гена драматично прекъсва заседанието. Тя смело заявява, че Сурия е невинен, и иска възможност да представи своите доказателства. Сикандар и Сухани, изненадани от неочакваната поява на Гена, разменят шокирани погледи. Междувременно в съда влиза Прафул.

Сурия, въпреки че е облекчен да види Гена, ѝ се кара, че е излязла сама и е рискувала живота си. Гена, без да се притеснява, обяснява, че е трябвало да поеме риска, за да защити Сурия. Решена да оправдае Сурия, Гена се обръща директно към съдията и се обявява за адвокат на Сурия. Тя подчертава, че името на клиента ѝ е Сурия, а не Кабир, и уверено представя доказателства, включително колежанското списание и шофьорската книжка на Сурия, за да подкрепи аргументите си.

Гена вика Сухани на свидетелската скамейка и я разпитва за връзката между Сурия и Кабир. Сухани, принудена да каже истината, разкрива, че е майка на Сурия. Гена умело продължава да разпитва Сухани, като иска да изясни истинската самоличност на Сурия и Кабир.

Тя ѝ показва едно списание и я пита дали това е снимката на Сурия. Тя казва "да". Гена триумфално съобщава на съдията, че това разкритие доказва, че Сурия не е Кабир и че Кабир трябва да е виновен за убийството на Анант.

Докато съдебната зала виси в напрежение, адвокатът на защитата предизвиква Гена, изисквайки да разбере кой наистина е Кабир. С непоколебима решителност Гена обявява, че истинският Кабир присъства в съдебната зала. В залата цари нетърпение, тъй като всички очакват разкритието на Гена. Точно когато обаче тя е на път да разкрие истината, Сурия се намесва, шокирайки Гена и цялата съдебна зала. Сурия признава за убийството на Анант, оставяйки Гена смаяна и съкрушена от неочаквания обрат.

Междувременно Джамуна се моли горещо за благополучието на Гена. Коварната Канак се възползва от възможността да изрази лошите си намерения, като предсказва предстоящата смърт на Гена. Порочно тя включва вентилатора, което кара свещената лампа в храма да угасне. Разтревожената Джамуна се кара на Канак и Хема за неуважителните им действия.

Обратно в съдебната зала прокурорът г-н Шах се възползва от момента, като твърди, че признанието на Сурия доказва вината му, и настоява съдията да наложи бързо наказание. Гена моли за още един шанс да докаже правотата си. Съдията удовлетворява молбата ѝ.

Гена се възползва от тази възможност, като извиква Сикандар на свидетелското място. Тя представя като доказателство убедително видео, което крие лицето на Кадир, но е запечатало гласа му. Гена смело заявява, че може да докаже, че гласът принадлежи на Сикандар. Гена пита Сикандар къде е бил на една важна дата - 14-ти.

Сикандар уверено заявява, че е бил в Гоа със семейството си, а Гена насочва вниманието си към Сурия и пита къде е бил той през същия ден. За всеобща изненада Сикандар уверено отговаря от името на Сурия, като разкрива, че по това време Сурия е бил в Сурат. Гена бързо отбелязва, че е отправила въпроса към самия Сурия.

Междувременно Хема съобщава на Канак, че Гена благополучно е пристигнала в съда, оставяйки Канак шокиран и объркан. Тя се бори с неочаквания развой на събитията и се чуди как Гена е успяла да стигне невредима до съда.

Необезпокоявана от намесата на Сикандар, Гена старателно представя убедителни доказателства, доказвайки, че гласът на Сикандар съвпада с гласа от видеозаписа. Съдията признава успешното доказване на Гена и потвърждава, че Сикандар е заговорничил с Анант. Сухани казва, че синът ѝ не може да е направил това. Съдията я моли да запази спокойствие. Тежестта на доказателствата срещу Сикандар обаче става неоспорима и кара съдията да произнесе присъда. Сурия е оправдан по всички обвинения, докато Сикандар е осъден на доживотен затвор за ролята си в смъртта на Анант.

Обхваната от емоции, Гена размишлява за триумфа от получаването на справедливост за Анант. Сухани, погълната от гняв и скръб, се заклева да отмъсти на Гена. Преди обаче да успее да предприеме нещо, една инспекторка я задържа, предотвратявайки по-нататъшни вреди. Гена разбира скръбта, която Сухани изпитва за сина си, но ѝ напомня, че животът, който Сурия е отнел, е принадлежал на чужд син, причинявайки неизмерима болка на семейството му. Докато напрежението се покачва до точката на кипене, Сикандар, изпълнен с ярост, размахва пистолет с намерението да убие Гена. Сурия обаче се намесва.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Остани с мен , Остани с мен: Завинаги

"Остани с мен: Безкрай" - какво ще се случи в епизод 23

"Остани с мен: Безкрай" - какво ще се случи в епизод 22

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 183

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 182

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 181