Актуално Какво ще се случи...

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 144

Добави коментар

Вижте какво ще се случи в епизод 144 на индийския сериал "Остани с мен: Завинаги”.

Сухани изразява недоволството си от обвиненията, които Камия отправя към Кабир. Сарика се опитва да я успокои, но Сухани не може да се отърси от гнева си. Тя се пита как Камия може да обвинява Кабир в убийство, след като той е спасил живота ѝ. Камия напуска къщата и се придържа към обвиненията си.

Междувременно в полицейския участък Сикандар получава разрешение да се срещне с Кабир. Двамата се прегръщат и Кабир моли Сикандар да каже на Сухани да не изхвърля Камия от къщата, защото животът ѝ все още е в опасност. Сикандар казва на Кабир, че той е наивен. Кабир казва, че Камия твърди, че сакото, намерено на местопрестъплението, е принадлежало на Анант, и го пита как се е сдобил с него и дали познава Анант. Сикандар му казва, че някой му е подарил сакото, но не си спомня кой.

Арджун насърчава Сикандар да разкрие на Кабир истината за Камия. Сикандар казва на Кабир, че е открил нещо за Камия, докато се е опитвал да открие убиеца на Анант. Междувременно Димпи казва на Раджеш, че трябва да разкрие истината за Камия, за да спаси Кабир.

Сикандар казва на Кабир, че Камия е виновна за смъртта на Анант, и оставя Кабир потресен. Тогава Арджун разкрива, че Камия е имала връзка с д-р Абхай и когато Анант е разбрал, я е изгонил от къщата. Анант изпада в депресия и в крайна сметка умира при катастрофа, и всичко това се случва заради изневярата на Камия.

Кабир защитава Камия и настоява, че тя не би могла да направи подобно нещо. Но Сикандар хвърля още една бомба, разкривайки, че истинското име на Камия е Гена и тя има история на предателство.

Междувременно Камия си събира багажа и се подготвя да замине. Димпи пристига и ѝ казва, че не заслужава Кабир. Камия отвръща, че не желае престъпник, като явно има предвид Кабир. Димпи изразява разочарованието си и казва на Камия, че е мислела, че ще разбере Кабир, но изглежда е грешала.

Камия обвинява Кабир, че е убиец, но Димпи се намесва и настоява, че Кабир не е такъв, какъвто изглежда. Сухани нарежда на охранителите да изхвърлят Камия от къщата. Тя заключва Димпи в една стая. Димпи казва на Сухани, че ще разкрие тайната, и припада. Раджеш моли Сухани да извика доктор

Междувременно Камия се сблъсква с Прафул, който ѝ казва, че е успяла в мисията си, но въпреки това не е щастлива. Камия признава, че не е успяла да разбере Кабир и се радва, че Анант най-накрая ще получи справедливост. Прафул ѝ предлага да се върне в Сурат, а Камия изглежда раздвоена.

На следващия ден Сарика пита Сикандар за освобождаването на Кабир под гаранция, но той ѝ казва, че всичко ще се случи в подходящия момент. Сарика разкрива, че полицията е открила доказателства срещу Кабир и всички знаят, че той не е този, за когото се представя. Това разгневява Сикандар, който напуска стаята. Камия си спомня за моментите, които е споделила с Кабир.

Пандитджи съобщава на семейството на Анант, че вече могат да извършат последния обред. Всички обаче се чудят къде е Прафул. Точно тогава Прафул пристига с Гена и оставя всички изумени.

Канак пита Прафул защо е довел Гена. Прафул отговаря, че Гена е съпруга на Анант и заслужава да бъде там. Хема поставя под съмнение тъгата на Гена по повод смъртта на Анант. Гена отговаря, че емоциите ѝ са дълбоки и че мисленето на Хема е твърде малко, за да ги разбере.

Канак се кани да каже нещо негативно за Гена, но Джамуна се намесва и се извинява на Гена, че я е разбрала погрешно. Тя признава, че е постъпила неправилно с нея, особено след като синът ѝ вече не е с тях. След това Прафул защитава Гена, като ѝ обяснява как е наказала виновника за смъртта на Анант. Джамуна е шокирана да чуе това и иска Гена да участва в погребението на Анант.

Гена обаче все още е разтревожена, въпреки че е постигнала справедливост за смъртта на Анант. Тя си тръгва от погребението. Джамуна се опитва да убеди Гена да се прибере у дома с нея, но Гена отказва да се върне в къщата. Джамуна ѝ казва, че никога няма да може да си прости, ако Гена не дойде с нея, и Гена неохотно се съгласява.

По-късно Димпи идва в съзнание. Тя се обажда на Гена и ѝ казва, че Кабир не е виновен за смъртта на Анант. Тя моли Гена да се срещне с нея, за да може да разкрие истината. Първоначално Гена отказва да се срещне със семейството на Кабир, заявявайки, че той е съсипал живота ѝ. Междувременно Канак и Хема замислят заговор срещу Гена, като слагат наркотици в сока ѝ и развалят роклята ѝ, надявайки се да я накарат да изглежда зле пред всички.

Джамуна предлага на Гена да се срещне с бабата на Кабир, за да разбере истината, но Канак я съветва да не ходи. Вместо това тя предлага на Гена дрогирания сок. Усещайки нещо подозрително, Гена принуждава Канак да изпие сока, като оставя Канак изненадан.

Междувременно Димпи се среща с Кабир и потвърждава, че е говорила с Гена. По-късно Гена среща Димпи. Тя ѝ казва, че Кабир е убиец, но мъжът, който стои пред нея, е Сурия. Гена е шокирана. Димпи я връща назад във времето, разкривайки й ретроспекция, случила се преди три години.

В тази ретроспекция Сикандер се прибира вкъщи паникьосан и разкрива пред Димпи и Сурия, че е причинил катастрофа и се страхува да не го открие полицията. Сурия решава да заеме мястото на Сикандер и да се превърне в Кабир, докато Сикандер приема самоличността на Бхайсахеб. Димпи се опитва да го накара да разбере потенциалните последици от това действие, но Сурия настоява да го направи заради брат си.

Състоянието на Канак се влошава от лютите чушки и Хема ѝ дава мед, за да се почувства по-добре. Канак заявява, че няма да остави Гена на мира. Хема усеща, че Канак не може да контролира Гена. Канак смята, че трябва скоро да омъжи Гена и да я изпрати далеч оттам.

Гена се изправя срещу Сурия и му казва, че ако той не е Кабир, то Сикандар сигурно е Кабир. Тя изисква той да понесе последствията за убийството на Анант. Сурия отказва да повярва, че брат му би могъл да направи такова нещо, и настоява Гена да свали "любовната превръзка", която заслепява разсъдъка ѝ.

Междувременно адвокатът на Сикандер го посещава в затвора, за да му съобщи, че Сурия е пуснат под гаранция. Сикандер обаче разкъсва документите, шокирайки както адвоката, така и майка си. Сикандер твърди, че Сурия трябва да остане в затвора заради семейството си, а Сухани се съгласява с позицията му.

Димпи разпитва Гена какво смята да прави сега, след като знае истината. Гена признава, че все още обработва информацията и все още не може да направи никакви заключения. Тогава инспекторът моли Сурия да излезе. Сурия смята, че Сикандар му е осигурил гаранция, но инспекторът му съобщава, че молбата му за освобождаване под гаранция е отхвърлена, което шокира Димпи и Раджу.

Гена ги уверява, че ще направи всичко по силите си, за да изправи истинския виновник пред съда. По-късно Димпи и Раджу се сблъскват със Сикандар у дома, обвинявайки го, че е отговорен за смъртта на Анант. Сухани се ядосва и поставя под съмнение обвиненията им.

Димпи обяснява на Сухани, че Кабир всъщност е Сикандар и той е извършил престъплението, а не Сурия. Тя настоява, че Сикандар заслужава наказание за действията си. Сухани казва, че няма да е добре за семейството им, ако Сикандар влезе в затвора. Раджу задава труден въпрос на Сухани, като я пита дали ще пожертва невинния си син, за да спаси виновния. Сухани не е в състояние да отговори.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Остани с мен , Остани с мен: Завинаги

"Остани с мен: Безкрай" - какво ще се случи в епизод 23

"Остани с мен: Безкрай" - какво ще се случи в епизод 22

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 183

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 182

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 181