Актуално Какво ще се случи...

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 141

Добави коментар

Вижте какво ще се случи в епизод 141 на индийския сериал "Остани с мен: Завинаги”.

Кабир и Гена продължават да търсят място, където да пренощуват, и се натъкват на паркиран камион, който Кабир предлага да използват като хотелска стая. Гена му се подиграва за този план и изразява опасения, че камионът ще ги откара някъде другаде, но Кабир я уверява, че шофьорът ще дойде чак на сутринта. Той се опитва да се качи на камиона, но пада и Гена му се подиграва. В крайна сметка той успява да се изкачи и те се настаняват за през нощта.

Гена отива в аптеката, за да вземе лекарства за треската на Кабир, като използва чара си, за да убеди собственика на магазина да ѝ ги даде безплатно, тъй като тя няма пари. Освен това успява да си купи храна и вода с единственото ценно нещо, което има - пръстена си. Двамата се наслаждават на храната заедно на покрива на камиона и след това заспиват.

Междувременно главорезите на Сикандар пристигат на мястото, където Кабир и Гена са били видени за последен път, но не намират никого там. Те се обаждат на Арджун, за да съобщят за откритията си, и той се притеснява, когато научава, че мобилният телефон на Кабир вече е изключен

Димпи се подиграва на Сухани, че е яде, без да се интересува от Кабир, но Сухани се защитава, като казва, че вече ги е предупредила, че Гена ще бъде проблем в дома им. Раджеш напомня на Сухани, че Димпи е нейна свекърва, а Сарика уверява всички, че Сикандар ще намери Кабир. Димпи напуска стаята, а Сухани изразява разочарованието си от ситуацията.

Междувременно Гена и Кабир се събуждат на покрива на камиона и осъзнават, че вече не са в Мумбай. Гена се ядосва и обвинява Кабир за ситуацията, в която се намират, но той се опитва да я успокои и я уверява, че ще оправи всичко. Той зарежда телефона си и поръчва храна от близката дхаба, въпреки че нямат пари. Гена е впечатлена от находчивостта му.

Арджун съобщава на Сикандар за местоположението на Кабир и Сикандар решава, че Гена трябва да умре. Кабир успява да се обади на Сикандар и да го информира, че е с Гена, но Гена грабва телефона и прекъсва разговора.

Гена предупреждава Кабир да не разкрива местоположението им пред никого. Кабир се притеснява, тъй като няма пари да плати за закуска. Гена спасява младо момиче от нараняване по време на игра с топка, като впечатлява Кабир с грижовността си.

Междувременно Сикандер се свързва с Арджун, за да се осведоми за напредъка им в залавянето на Гена. Похитителите са инструктирани да не нараняват Кабир, докато отвличат Гена. Въпреки това те не успяват да открият двойката на мястото на телефона, тъй като Гена е продала телефона на Кабир.

Кабир и Гена влизат в спор, когато той научава, че тя е продала телефона му без негово разрешение. Семейство, чиято дъщеря Гена е спасила по-рано, се намесва и им предлага подслон. Въпреки резервите на Гена, Кабир приема предложението им и тръгва с тях.

Кабир впечатлява семейството, като се преструва на предан съпруг и нанася синдур на челото на Гена. Гена се обажда и разговаря с Прафул, който я съветва да продължи напред в живота. Гена обаче не желае да го направи. Кабир подслушва разговора ѝ и се разстройва.

Гена се извинява на бабата, че е свалила гривните ѝ. Тя лъже и казва, че е алергична към бижута. Кабир потвърждава, че ще донесе алу паратха за закуска, и предлага на Гена да не носи вермилион, тъй като няма да подхожда на модерното ѝ облекло. По-късно Гена влиза в стаята и изхвърля Кабир от леглото, като му казва, че те само се преструват на съпрузи и тя няма да дели едно легло с него. Тя му дава възглавница и го моли да спи на дивана. Кабир се съгласява лесно, оставяйки Гена да се чуди защо. Той я пита какъв е проблемът ѝ и защо не го споделя с него, след което излиза от стаята.

Междувременно Сикандар отрязва още един пръст на един от главорезите, а Арджун му казва, че Гена има късмет. Сикандар го напада, но Сухани го спира и му казва да остави Гена на мира, тъй като са си върнали чантата. Сикандар ѝ казва, че е убил Анант. Арджун ѝ казва, че Гена не трябва да знае за това. Сикандар ѝ казва, че е променил плана си и сега Гена трябва да остане жива.

На следващия ден Кабир моли Гена да се обади на Сардааджи. Лавли съобщава на Гена, че съпругът ѝ не е вкъщи. Гена помага на Кабир да завърже куртата си и той ѝ благодари за помощта, преди да излезе от стаята. Сардаарджи предлага на Кабир да отпразнува Деня на влюбените с Гена, но Кабир му казва, че не може да ѝ предложи брак в този ден.

По-късно Лавли отвежда Гена на място, където ще започне игра с любовен тест. Гена казва, че е там само заради лъжата на Кабир, а той ѝ напомня, че главорезите все още я преследват. Водещият обявява танц на хартия и Кабир и Гена танцуват по пътя си към следващия кръг. След това водещият обявява игра на доверие, в която момичетата трябва да паднат със завързани очи и да се доверят на партньорите си, че ще ги хванат. Гена си мисли, че Кабир няма да я остави да падне.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Остани с мен , Остани с мен: Завинаги

"Остани с мен: Безкрай" - какво ще се случи в епизод 23

"Остани с мен: Безкрай" - какво ще се случи в епизод 22

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 183

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 182

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 181