Актуално Какво ще се случи...

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 140

Добави коментар

Вижте какво ще се случи в епизод 140 на индийския сериал "Остани с мен: Завинаги”.

Гена получава обаждане от помощник на сергия за чай, който ѝ съобщава подробности за хората, с които Анант е разговарял последно. Когато вдига телефона, към нея се насочва пистолет с боя, но се оказва, че това е Кабир. Двамата имат малък спор, преди Гена да връчи на Кабир роза, която да подари на приятелката си Лаваня.

Междувременно майката на Сикандер, Суман, изразява притеснението си, че Кабир се сближава прекалено много с Гена. Сикандер разкрива пред Суман, че Гена е момичето, което е търсил през последните шест месеца. Сикандер решава, че не може да остави Гена да избяга, след като е видяла наркотиците, и тя трябва да умре. Той също така съобщава на Суман за човека, който ще се цели в Гена с истински пистолет.

В момента, в който стрелецът е на път да стреля, Кабир се появява пред него и куршумът пронизва гърдите му. Всички бързат да откарат Кабир в болницата, а Сикандер е шокиран от провала на плана си. Суман казва на Гена да остави Кабир на мира. Гена се разстройва и отива да се помоли на Господ Ганеша за Кабир, тъй като молбата ѝ не е била чута след смъртта на Анант.

Сикандер убива стрелеца, който е застрелял Кабир, вместо Гена. Няколко часа по-късно лекарят съобщава на всички, че Кабир е вън от опасност и те не трябва да се притесняват. Суман казва на Гена да си тръгне и да не се среща повече с Кабир. Гена се колебае дали да напусне болницата, тъй като се разкъсва между това да остане с Кабир и да изпълни мисията си да намери убийците на Анант.

Гена си представя как Кабир ѝ говори и я уверява, че където и да отиде, винаги ще се върне при него. Тя обаче осъзнава, че това е било само нейно въображение, а Кабир все още е в кома. Гена се притеснява, че се разсейва, и се призовава да се съсредоточи единствено върху намирането на убийците на Анант.

Кабир извиква името на Гена в безсъзнателното си състояние, което разстройва майка му Суман. Тя казва на Сикандер да се "погрижи" за Гена и го предупреждава, че Кабир няма да спре да я преследва и в крайна сметка ще се нарани.

Гена отива в полицейския участък, за да подаде жалба срещу нападателите си, но полицаят отказва да регистрира жалбата ѝ, когато тя споменава името на Кабир. На следващата сутрин, когато Кабир се събужда, той пита за Гена и се дразни на майка си, че я е накарала да си тръгне.

Междувременно Сикандер се преструва, че е забелязал Гена на пътя и ѝ предлага да я закара, но истинското му намерение е да я убие със скрит пистолет. За щастие Гена получава последните данни за контакт с човека, който е говорил с Анант, и отказва предложението на Сикандер. Тя се обажда на номера и чува болничен фонов шум, преди разговорът да приключи внезапно.

Гена съобщава на Прафул за обаждането и изключва телефона си. Обаче главорезите на Сикандер отново я нападат и тя е ударена с прът по главата. Прафул се моли за безопасността на Гена, докато един главорез съобщава на Сикандер за отвличането ѝ. Гена обаче успява да избяга от главорезите и да се скрие от тях. Докато се опитва да измисли следващия си ход, тя с изненада вижда Кабир да стои пред нея. Двамата се гледат втренчено. Гена пита Кабир защо е излязъл от болницата, а той ѝ отговаря, че го е направил, за да я предпази. Той дори се шегува, че проследява местоположението ѝ чрез проследяващото устройство.

Гена изразява опасенията си, че Кабир е в опасност, ако остане с нея, но въпреки това той ѝ помага да избяга от главорезите. Докато пътуват в кола, Гена моли шофьора да спре, но Кабир му казва да продължи да кара. Междувременно Арджун научава за бягството на Гена и нарежда на своя главорез да проследи местоположението ѝ. Слугата съобщава на Арджун, че телефонът на Гена е счупен, което прави невъзможно проследяването ѝ. Сикандер се подиграва на главореза, че му е донесъл лоши новини, и му отрязва пръста, като го предупреждава да намери Гена в рамките на девет дни, иначе ще загуби всичките си пръсти.

Гена и Кабир продължават да бягат от главорезите, които са отвлекли Гена. Гена поставя под съмнение решението на Кабир да ѝ помогне, но той отказва да я остави сама, докато не се увери, че е в безопасност. Междувременно Арджун и Сикандар планират следващия си ход, за да намерят Гена.

Гена и Кабир стигат до един хотел, но управителят разбира погрешно намеренията им и ги моли да напуснат. Кабир дава якето си на Гена и тя разбира, че управителят е помислил, че те търсят място за неприлична среща.

Кабир се опитва да използва телефона си, за да се свърже със Сикандар, но Гена му напомня, че не е безопасно да използват телефоните си. Те продължават пътуването си, а Сикандар и Арджун проследяват местоположението им с помощта на телефона на Кабир.

Напрежението нараства, когато главорезите се приближават до Гена и Кабир, а Сикандар предупреждава Арджун, че ако Гена не бъде намерена до девет дни, ще отреже всички пръсти на Арджун.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Остани с мен: Завинаги , Остани с мен

"Остани с мен: Безкрай" - какво ще се случи в епизод 23

"Остани с мен: Безкрай" - какво ще се случи в епизод 22

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 183

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 182

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 181