Актуално Какво ще се случи...

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 137

Добави коментар

Вижте какво ще се случи в епизод 137 на индийския сериал "Остани с мен: Завинаги”.

Гена с нетърпение очаква Анант да се върне от полицейския участък. Откакто той си е излязал, тя забелязва поредица от лоши предзнаменования. Когато Джамуна, казва на Гена да излезе от кухнята, тя казва на Джамуна да докаже, че Гена е спала с Абхай. Джамуна няма отговор. Прафул, е разтревожен от отношението към Гена и ѝ се извинява.

Когато Анант се прибира у дома, той се развиква на Гена, въпреки че тя е украсила спалнята им, за да прекарат заедно уединени моменти. Съзнанието на Анант вече е разтревожено от информацията, която Абхей му е дал по-рано. На следващия ден по време на Пуджа Джамуна не поднася прасадам на Гена, което привлича вниманието на всички членове на семейството. Гена пита Джамуна защо ѝ е обърнала гръб толкова внезапно, на което Джамуна ѝ казва, че след като характерът на една жена е преценен, тя вече не може да се доказва пред другите.

Анант застава на страната на Джамуна и се запътва към спалнята им. Гена се присъединява към него там и принуждава Анант да ѝ разкаже истината за поведението си. Тогава Анант разкрива какво му е казал Абхай, което наранява Гена. Тя откровено казва на Анант, че ако между тях няма доверие, те не могат повече да бъдат съпруг и съпруга.

Междувременно Канак се опитва да повлияе на мнението на Прафул срещу Гена, което дразни Панкай. Той разкрива истината за фалшивата бременност на Канак, оставяйки всички шокирани. Гена решава да напусне къщата. Гена, разстроена, но решена да живее вече самостоятелно, отива да се моли.

След като Гена си тръгва, Анант се заключва в стаята си и провежда таен разговор. Той казва на някого в разговора, че иска да свърши работата си възможно най-скоро. На следващия ден Анант се среща с група главорези на усамотено място, далеч от града.

Наемният убиец вече познава Анант по лицето, тъй като го е видял по телевизията след терористична атака. Анант дава плик със снимки на наемника. Наемният убиец се съгласява да изпълни поръчката на Анант, само ако Анант може да достави чанта до определено място.

Снимките, които Анант е дал са на Абхай и Гена. Анант е платил на наемен убиец да убие и двамата. Гена чува двама мъже да говорят за номер на кола, която прилича на Анант. Тя решава да ги последва, в случай че той е в опасност.

Анант е обграден от главорези на конкурентната групировка. Гена го и става свидетел на голяма експлозия и отвличането на Анант. Въпреки това главорезите на наемния убиец забелязват Гена и я преследват. Гена някак си се измъква от тях и решава да започне нов живот, като се сбогува със стария си живот.

Шест месеца по-късно Гена, която вече живее с нова самоличност като "Камия" в Мумбай и се занимава с фотография. Приятелката ѝ Неха, която е мениджър на фотосесия, я вика да замести липсващ фотограф и Гена впечатлява шефа си със своето усърдие и компетентност.

Нещата обаче се усложняват, когато се появява първоначалният фотограф, Кабир, и се опитва да злепостави Гена. Въпреки усилията му, Гена доказва своята значимост и впечатлява Кабир с красотата и уменията си. Когато си тръгва от снимачната площадка, тя забравя чантата си.

Докато е навън, Гена получава обаждане от Прафул, на когото липсва и който не иска да я забърква в неприятности. Гена го уверява, че няма да спре, докато не открие престъпниците отвлекли Анант, които според нея са отговорни за предполагаемата му смърт.

Когато Кабир връща чантата на Гена, те са нападнати от главорези, които я преследват. Кабир помага на Гена да избяга с мотора си и двамата имат възможност да се сближат. След като Гена стига до дома си обаче, тя го намира отворен и подозира, че някой се е промъкнал в него.

Кабир се обажда на човек, който се оказва същият човек, който е сключил сделка с Анант и има нещо общо със смъртта му. Междувременно Гена остава да се чуди какво има в чантата ѝ и как да избяга от главорезите, които са я открили.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Остани с мен , Остани с мен: Завинаги

"Остани с мен: Безкрай" - какво ще се случи в епизод 23

"Остани с мен: Безкрай" - какво ще се случи в епизод 22

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 183

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 182

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 181