Актуално Какво ще се случи...

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 135

Добави коментар

Вижте какво ще се случи в епизод 135 на индийския сериал "Остани с мен: Завинаги”.

Гена припада, което поражда смут сред Анант, Прия, Рохан и майката на Абхай, които с нетърпение чакат тя да се събуди. Майката на Абхай обаче напомня на Анант, че трябва да се скрие, тъй като Абхай може да се върне всеки момент. Точно когато Анант е на път да си тръгне, Гена се събужда и веднага го прегръща, разкривайки, че е върнала паметта си.

Гена обяснява на Анант, че Абхай ѝ е обещал да ѝ помогне да забременее, но вместо това се е вманиачил по нея и е започнал да ѝ дава хапчета, за да изтрие спомените ѝ. Анант е обзет от вина, че е изоставил Гена, когато тя е била раздразнителна и тъжна. За да поправи грешката си, Анант обещава да събере доказателства срещу Абхай и да изведе всички от токсичната ситуация.

Когато Абхай се връща, Гена се прави на любезна и му предлага чаша топло мляко. Гена обаче трябва да занесе вечеря на Анант, който още не е ял, затова симулира кашлица и се извинява. Докато я чака, Абхай става подозрителен и започва да я търси.

Абхай се усъмнява в поведението на Гена и си мисли, че Анант се крие в дома му. Абхай търси Гена в кухнята, но не я намира. Когато я открива, той я разпитва къде е била и се вбесява, когато тя не му отговаря. Абхай разбива стъклена бутилка на пода и заплашва Гена със счупеното стъкло, като я принуждава да разкрие истината.

За щастие майката на Абхай и Прия се притичват на помощ на Гена и казват на Абхай, че Гена обикновено отива в стаята им, за да остави каната с вода преди лягане. Анант дочува този разговор и вдига шум което привлича вниманието на Абхей. За да спаси Анант от гнева на Абхай, Гена изкрещява фалшиво, че е видяла плъх, с което отвлича вниманието на Абхай.

Преди да заспи, Гена дава на Абхай лекарство, смесено с вода, осигурена от Анант, за да попречи на Абхай да се заиграе с нея. Абхай заспива бързо, което дава възможност на Гена и Анант да планират бягството си. Те прекарват нощта в обсъждане на плана си.

Абхай открива, че Гена не е взимала лекарствата си от няколко дни, и се ядосва. Майката на Абхай се опитва да помогне на Гена, но Абхай излиза извън контрол. Междувременно долу Анант и Прия са в затруднено положение. Анант иска да се качи горе и да спаси Гена, но Прия познава по-добре поведението на Абхай. Когато Анант не слуша Прия, тя го удря със саксия за цветя и отново го отвежда в склада.

Абхай хваща Гена за ръката и я измъква от къщата. На моравата отвън той бързо изкопава дупка и нарежда на Гена да застане в нея. Гена е смаяна и отказва да застане в дупката. Абхай я бута в нея, а майка му и Прия се страхуват за живота на Гена. Абхай неколкократно пита Гена дали тя е "неговата" Каджал и дали ще го слуша, без да му задава въпроси. Гена обаче не се подчинява и Абхай излиза извън контрол.

Майката на Абхай в крайна сметка го убеждава да остави Гена, като обещава отсега нататък тя да се грижи за лечението ѝ. По-късно осветлението в къщата угасва и Абхай забелязва фенерче на долния етаж. Анант се скрива в килера. Абхай открива перуката и златните гривни, които Анант е носил, когато за първи път е влязъл в къщата на Абхай преоблечен като жена. Абхай вика Гена във всекидневната и насочва пистолет към челото ѝ, заплашвайки да я убие, ако Анант не излезе от скривалището си.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Остани с мен , Остани с мен: Завинаги

"Остани с мен: Безкрай" - какво ще се случи в епизод 23

"Остани с мен: Безкрай" - какво ще се случи в епизод 22

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 183

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 182

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 181