Актуално Какво ще се случи...

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 131

Добави коментар

Вижте какво ще се случи в епизод 131 на индийския сериал "Остани с мен: Завинаги”.

Гена казва на Анант, че тя не е тази, за която той я мисли, и че не го познава. Анант я обвинява, че лъже, защото я е изпратил в лудница. Хората около тях се намесват и го предупреждават да спре да притеснява Гена. Когато Гена моли Анант да пусне ръката ѝ, той отказва и тя го ухапва, след което бяга. Хората нападат Анант, а Гена търси убежище при д-р Абхай, който я нарича Каджал и я пита какво се е случило. Гена му разказва, че някакъв мъж я е хванал за ръката.

Полицията пристига и отвежда Анант, преди Гена и д-р Абхай да го видят. Прафул урежда освобождаването на Анант под гаранция, а полицейският инспектор го предупреждава да не се доближава до чужда жена. Анант се връща в къщата на Десаи, където Четан му се подиграва. Панкай го информира, че Гена наистина е в болницата. Анант казва на Прафул, че е бил в болницата и тя не е била там. После видял Гена на пазара, но тя не го е разпознала. Прафул съветва Анант да контролира емоциите си и да отиде в стаята си.

Д-р Абхай прави забележка на Гена за това, че е излязла от къщата и настоява, че грешката й заслужава наказание, след което я извежда на двора. Въпреки обяснението на Гена, че просто е искала да купи играчка за Рохан, д-р Абхай й се скара, заявявайки, че е могла лесно да пазарува онлайн, и настоява за извинение. Той хвърля вода по нея, което я кара да изрази разкаянието си. След това д-р Абхай й дава кърпа и признава, че гневът му е породен от това, че непознат човек я е нарекъл своя съпруга. След като я покрива с кърпата, той я придружава обратно в къщата и поръчва храна за семейството, като дава на Гена лекарство, за да облекчи дискомфорта й. Д-р Абхай предупреждава Рохан да не досажда на Гена за играчки и изтъква, че не може да понесе загубата й. След това той излиза от къщата, оставяйки Гена да размишлява върху инцидента.

Междувременно в стаята на Анант Канак тя се приближава до него, но той отхвърля опитите й за разговор. Тя изразява вярата си в него, вярвайки, че той е видял Гена, но настоява, че Гена е продължила живота си и че той също трябва да продължи своя.

По-късно д-р Абхай разказва история от детството си, в която героят е убил две момичета, преди да намери момичето на мечтите си, Каджал, като подчертава, че Гена не е момичето на мечтите му, а неговата Каджал. На следващия ден д-р Абхай настоява Анант да продължи напред, но Анант настоява, че не може, докато не разбере истината. Междувременно Гена търси снимка на себе си и д-р Абхай, като моли майка му за помощ. Изведнъж чуват суматоха в хола. Рохан отказва да се храни, като казва на Гена, че тя не е истинската му майка и че майка му е мъртва.

Рохан казва на Гена, че тя не е негова майка, което я оставя в недоумение. Намесва се д-р Абхай, който разпитва Рохан за думите му. Детето се извинява, но д-р Абхай не е доволен от обяснението му, което го кара да уточни, че Гена е негова майка. За съжаление, д-р Абхай реагира бурно и бута Гена, вследствие на което тя си удря главата в близката маса. Докато тя се опитва да си спомни миналото, д-р Абхай обвинява Рохан за нараняването ѝ.

След като идва в съзнание, Гена настоява да види Рохан и да го прегърне, за да се увери, че е невредим. Д-р Абхай обаче им казва, че е планирал изненада за тях, прикривайки притеснението си от проблясъците на паметта на Гена. Той е решен да се погрижи тя да остане неговата "Каджал" и да забрави миналото си.

Междувременно Анант подава жалба за изчезване в полицията, само за да открие, че името на Гена не фигурира в списъка за прием в болницата. Въпреки че я е намерил на пазара, тя не го разпознава, което го кара да се опасява, че психическото ѝ състояние се влошава. Полицията обещава да направи всичко възможно, за да я открие.

Междувременно д-р Абхай настоява всички да носят проследяващо устройство, за голям потрес на Гена. Тя възразява, че те не са животни, но д-р Абхай й напомня, че това е за безопасността на техните семейства. Майка му го подкрепя, като подчертава, че той прави това само от загриженост за тяхното благополучие.

Прафул се противопоставя на Джамуна, настоявайки, че тя греши, но Канак защитава позицията й, твърдейки, че Прафул не може да разбере гледната точка на Джамуна. Прафул твърди, че Анант не е емоционално подготвен да се ожени отново, но Джамуна настоява. Анант я конфронтира, поставяйки под въпрос нейната обсебеност от брака му, и заплашва да напусне къщата, ако не могат да приемат решението му. Хема отбелязва, че позицията на Анант проваля плана на Канак.

Джамуна контрира, че не е лесно да живееш вечно сам, и моли Анант да продължи напред, както е направила Гена. Прафул се намесва, уверявайки Анант, че Джамуна иска само неговото щастие. Въпреки това Анант остава непоколебим в предаността си към Гена и Джамуна му предлага да се върне в Сингапур. Анант се съгласява да се срещне с момичето, прегръщайки Джамуна и признавайки, че не може да стои далеч от нея. Канак е въодушевен.

По пътя към курорта, Гена моли д-р Абхай да спре колата, за да може да посети храм. След като пристига, тя открива, че семейство Десаи се моли.

Анант изразява желанието си да поговори с Гена и моли Бог да я изпрати при него. Панкай предлага на Анант да се облече добре, ако иска да се срещне с Гена. Четан обаче твърди, че Гена знае адреса им, но не е дошла, което доказва, че тя не иска да го види. Анант контрира, че е възможно тя да иска да го види, но да не е успяла да дойде.

Междувременно Гена посещава храма и има проблясъци от миналото си, които д-р Абхай забелязва и я отвежда. Гена пита д-р Абхай дали са посещавали храма преди. Той я пита дали е взела лекарствата си. Майка му ѝ ги дава. Д-р Абхай обмисля да увеличи дозата.

В курорта семейството на Кинжал посреща семейство Десаи. Джамуна настоява Кинжал да поговори с Анант и тя му се представя. Панкай и Четан пречат на Хема и Канак да се приближат до Анант. По-късно Кинжал пита Анант защо не говори много и той вика сервитьора, за да поръча. Междувременно д-р Абхай пита Гена как намира курорта, но един сервитьор случайно разлива сок върху сарито ѝ. Д-р Абхай му крещи, но Гена му казва, че всичко е наред. Д-р Абхай предлага да я придружи до тоалетната.

Гена, която носи проследяващото устройство, моли д-р Абхай да не се държи като нейн бодигард и му показва устройството. Тя отива в тоалетната, където среща Кинжал, която изглежда притеснена за своя годеж. Гена я съветва да следва сърцето си и да се обвърже, ако наистина харесва момчето, с което си спечелва покана за събитието.

Д-р Абхай прави комплимент на Гена и я оставя да се чуди защо се чувства странно, когато той я докосва, тъй като те са съпрузи. Десаи пристигат на мястото на годежа и Канак казва на Хема, че всичко се случва твърде гладко, което го прави скучно. Прафул казва на Анант, че разбира, че го прави заради Джамуна, но той трябва да поеме отговорност.

Д-р Абхай и Гена пристигат и им дават маски, които да носят като част от темата за маскарада. Гена чува гласа на Канак и отново вижда проблясъци от миналото си, като си спомня как Анант я е малтретирал на пазара. Тя казва на д-р Абхай, че е видяла мъжа, който се е държал зле с нея, и се опитва да си тръгне, но са спрени от бащата на Кинжал. Д-р Абхай вижда Анант и моли Гена да си остави маската. Един сервитьор случайно разлива сок върху сарито ѝ и маската ѝ пада на пода.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Остани с мен , Остани с мен: Завинаги

"Остани с мен: Безкрай" - какво ще се случи в епизод 23

"Остани с мен: Безкрай" - какво ще се случи в епизод 22

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 183

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 182

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 181

В програмата: