Актуално Какво ще се случи...

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 130

Добави коментар

Вижте какво ще се случи в епизод 130 на индийския сериал "Остани с мен: Завинаги”.

Канак и Хема обсъждат посещението на Гена в клиниката, чудейки се дали тя е отишла за лечение или само за мнение. Канак изразява загриженост, че ако Гена е бременна и семейство Десаи разберат, тя ще има проблеми. Канак е решена да осуети плановете на Гена, преди да е станало твърде късно.

Междувременно Гена пристига в къщата на Десаи и се извинява, че е забравила за Макарсанкранти. Расика ѝ се подиграва, като казва, че днес Гена е ударила някого, а утре може да се окаже, че е убила някого. Прафул се намесва и моли Расика да спре. Джамуна се изказва, като изразява разочарованието си от настоящата ситуация.

Гена отива в стаята си и разбира, че Анант е заминал по работа в офиса, без да ѝ съобщи, което я ядосва. Тя се опитва да му се обади, но телефонът му е изключен. Разочарована, Гена започва да унищожава нещата в стаята си. Кришна идва в стаята ѝ и се опитва да я утеши, но тя го отблъсква. При това Кришна се наранява по главата и Тия го отвежда.

Сапан лекува нараняването на Кришна от предишния ден. Джамуна е ядосана от поведението на Гена и настоява, че Гена трябва да напусне къщата. Тия защитава Гена, заявявайки, че тя все още е снахата на къщата и не бива да бъде изхвърлена. Расика поставя под съмнение защитата на Гена от страна на Тия, а Сапан предполага, че Гена може би се държи така заради стрес и има нужда от подкрепа от семейството си. Прафул се съгласява, заявявайки, че те трябва да направят Гена щастлива.

На следващия ден всички се подготвят да празнуват Макарсанкранти. Гена се извинява на Кришна и си спомня за миналите им спомени, което предизвиква усмивка на лицето на Прафул. Гена с нетърпение чака Анант и планира да го информира за лечението си. Тя вижда Анант и развълнувано му казва, че е скрила много неща от него, за да го изненада, като му разкрива, че може да забременее. Това обаче се оказва сън и когато Анант пристига, тя се опитва да говори с него, но той не я слуша.

Канак съобщава на семейството, че Гена е подкупила лекар, за да фалшифицира медицински доклад, в който се твърди, че не може да зачене, което шокира всички.

Гена се изправя пред Анант и се опитва да се обясни, но той не желае да я изслуша. Тогава тя се обажда на д-р Абхай по високоговорителя, за да докаже невинността си. Д-р Абхай потвърждава, че Гена е негова пациентка и не е подкупвала никой лекар за фалшив доклад. Той също така разкрива, че между него и Гена няма никаква афера. Расика обаче прекъсва разговора, преди Гена да успее да обясни повече.

Анант вече не е ядосан на Гена, но е уморен от нейните лъжи. Гена губи самообладание и се опитва да нападне Канак, но е спряна от Анант и другите. По-късно Гена е лекувана от лекар, който предлага тя да бъде приета в психиатрична клиника за наблюдение, подозирайки, че причината за поведението ѝ е травма. Гена подслушва разговора им и избягва от болницата, като заявява, че не е луда.

Лекарят обявява Канак и нероденото ѝ дете за здрави, за голямо облекчение на Панкай и Расика. Расика съобщава на Канак, че тя и Джамуна отиват в храма. Хема пита Канак за лъжата на д-р Абхай относно предполагаемата им афера, но Канак я отминава като маловажна.

Гена настоява пред семейство Десаи, че не е психично болна, и отказва да бъде приета в психиатрична клиника. Тя моли Анант да ѝ повярва и го уверява, че може да забременее. Анант изразява доверието си към нея и я моли да слезе. Гена се подчинява и прегръща Анант, но медицинска сестра ѝ инжектира успокоително, в резултат на което тя губи съзнание. Прафул казва на Анант, че Гена се нуждае от лечение и че я е спасил за днес, но трябва да измислят решение за бъдещето.

Анант се притеснява за Гена. Джамуна го съветва да я забрави и да продължи живота си, тъй като Гена не може да се върне в дома им и тя я смята за мъртва. Анант моли Джамуна да не казва такива неща и изразява любовта си към Гена. Междувременно д-р Абхай наблюдава Гена, която е в безсъзнание, и я чува да шепне името на Анант. Той заявява, че Гена трябва да умре, за да може да живее като Каджал, и планира да изтрие спомените ѝ.

Анант търси вещите на Гена в стаята си. Той вика Джамуна и я пита за вещите на Гена, а тя му съобщава, че ги е скрила на друго място. Джамуна казва на Анант, че е минала седмица, откакто Гена си е тръгнала, и оттогава той е спрял да живее живота си. Анант настоява, че Гена е жива и се лекува в здравно заведение. Канак прекъсва разговора им и казва на Анант, че Гена страда от психично заболяване и не може да живее повече в дома им, като го призовава да приеме тази реалност. Джамуна изразява желанието си да види стария Анант, който се е усмихвал, и му съобщава, че е намерила момиче за него, а семейството на момичето ще дойде да го посети. Анант размишлява върху противоречивите си емоции, неспособен да намрази Гена, въпреки че се чувства предаден от нея.

Панкай се събужда посред нощ и вижда Канак да се упражнява. Гена се явява на Анант насън, като му казва, че здравните работници ще я убият, и го моли да я спаси. Анант се събужда и се надява, че Гена е в безопасност. Панкай се кара на Канак. Хема крои план да разкрие лъжите на Канак за бременността ѝ в подходящия момент.

На следващия ден Джамуна настоява Анант да се върне по-рано вкъщи, тъй като семейството на момичето ще дойде да го види. Прафул я моли да даде на Анант малко време. Джамуна настоява, че Анант трябва да продължи напред и да забрави Гена. По-късно Анант отива в здравното заведение, за да провери какво става с Гена, но е шокиран да научи, че Гена не е там. Той настоява, че е завел Гена там. Лекарят предлага да провери записите от камерите за видеонаблюдение и Анант се съгласява. След като гледа записите, Анант е озадачен как е възможно Гена да е изчезнала от лечебното заведение. Той решава да доведе Прафул, тъй като той и баща му са тези, които са завели Гена в болницата.

Докато се прибира вкъщи, Анант вижда Гена и развълнувано извиква името ѝ, но тя не го чува. Той е решен да я намери и започва да следи колата ѝ, но губи следите ѝ. Изведнъж обаче чува гласа на Гена на пазара и я проследява. Той се радва да я види и я кара да се обърне към него, но тя е изненадана от внезапното му приближаване и го пита защо я държи за ръка.

Анант се представя на Гена и изразява облекчението си, че я е намерил. Гена обаче отрича да го познава и го моли да пусне ръката ѝ. Анант е настойчив и я пита защо трябва да пусне ръката ѝ. Объркана и раздразнена, Гена настоява, че не го познава. Тогава Анант казва, че е посетил болницата, за да я види и я прегръща.

Гена отблъсква Анант и му се кара, че я е прегърнал без нейно съгласие. След това Анант съобщава на хората около тях, че той е съпругът на Гена, което допълнително я обърква. Тя отрича, че е Гена, и се представя като Каджал, заявявайки, че Анант я е взел за някоя друга заради новия ѝ грим.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Остани с мен , Остани с мен: Завинаги

"Остани с мен: Безкрай" - какво ще се случи в епизод 23

"Остани с мен: Безкрай" - какво ще се случи в епизод 22

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 183

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 182

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 181