Актуално Какво ще се случи...

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 127

Добави коментар

Вижте какво ще се случи в епизод 127 на индийския сериал "Остани с мен: Завинаги”.

Гена излиза от къщата. Канак нарежда на Хема да я проследи. Канак разпитва Хема за местонахождението на Гена, на което Хема разкрива, че Гена е искала да отиде в болницата, но е променила маршрута си. Гена стига до едно място и се чуди защо е дошла там, когато изведнъж се сблъсква с дете и мъж, който твърди, че е получил бебето чрез благословията на Баба Джиндешвар. Жените отвеждат Гена при него, той твърди, че вече знае всичко, и моли Гена да не казва нищо. Той настоява Гена да пие вода, но Гена се чувства неудобно от това и се опитва да си тръгне. Тя обаче започва да се чувства замаяна и изпада в безсъзнание.

Междувременно Анант тревожно чака Гена, докато Расика обвинява Гена в нещо. Прафул предлага да се обади на Гена, а Анант се чуди къде може да е отишла тя. Канак се кара на Хема. Расика се подиграва на Канак и точно тогава пристига Гена, което кара Анант да изпита облекчение. Гена съобщава на всички, че е информирала Хема, преди да излезе. Хема признава, че е забравила да го спомене. Прафул моли Гена да не напуска къщата без никой да знае. Анант казва на Гена, че ще поговори с нея по-късно. Канак крои план.

Гена се доверява на Анант и му разказва всичко за срещата си с Баба Джиндешвар и как се е озовала в болницата и е срещнала Абхай. Гена прегръща Анант, докато му разказва събитията. Анант разпитва Гена кой ѝ е казал да отиде при Баба Джиндешвар. Хема го прекъсва и моли Гена да не разкрива нищо. След това Хема отвежда Гена в кухнята, облекчена, че Гена не е споменала името ѝ.

Анант води Гена на дълга разходка и изразява щастието си. Той насърчава Гена да промени начина си на живот и да приеме живота такъв, какъвто е. Казва ѝ да се наслаждава на живота си, докато той отива на среща. Гена обаче изразява решимостта си да преследва мечтата си да стане адвокат, въпреки че е загубила всичко останало.

Междувременно Хема е притеснена и обсъжда с Канак опасенията си, че Гена ще отиде в болницата.

Анант закарва Гена до езеро и ѝ казва да се забавлява. Гена забелязва дете, което е на път да падне в езерото, и бързо го спасява. След това тя погрешно си мисли, че д-р Абхай е виновен, и му се кара за невниманието. Тя обаче осъзнава грешката си и му се извинява, като обяснява, че е реагирала остро, защото е ставало дума за безопасността на детето. Д-р Абхай разкрива, че е гинеколог и предлага да я изслуша, ако Гена иска да сподели с него някакви проблеми.

Междувременно Хема обсъжда с Канак потенциалния проблем с посещението на Гена при лекаря. Канак си спомня как е помолила д-р Абхай да излъже за способността на Гена да зачене и инструктира Хема да разбере къде се намира Гена. Хема излиза от стаята и Панкай влиза, като изразява предпочитанието си да прекарва времето си в пекарната. Канак се опитва да оправи отношенията им, но той я отблъсква, като казва, че поведението ѝ не ѝ подхожда, и си тръгва.

Гена казва на д-р Абхай, че не може да забременее, а той я успокоява, че все още може да има възможности, и ѝ предлага да отиде на преглед в неговата клиника заедно със съпруга си. Гена обаче изразява колебанието си дали да не даде фалшива надежда на съпруга си и иска да посети клиниката сама. Д-р Абхай прави комплимент на Гена и й подава ръка. Анант става свидетел на тази размяна и си мисли, че Гена си е намерила нов приятел.

Гена е на път за някъде, когато си спомня думите на д-р Абхай. Анант я пита за д-р Абхай, а тя лъже, като казва, че той просто е питал за пътя. Гена благодари на Анант за букета цветя, който ѝ е подарил. Расика съобщава на семейство Десаи, че предстоящата нова година ще бъде добра за тях. Тия дава на Анант и Гена сладкиши, за да празнуват. Джамуна разкрива, че Канак е бременна.

Хема разпитва Канак защо внезапно е променила решението си да няма деца. Канак обяснява, че не е могла да понесе да види семейство Десаи нещастни, затова е решила да им даде щастието, което Гена не е могла да им осигури. Гена поздравява Канак, искрено щастлива за нея. Расика обаче се намесва и казва на Гена да стои далеч от Канак, намеквайки, че способността на Канак да зачева е по-добра от тази на Гена. Джамуна също моли Гена да се стои на разстояние от Канак.

Анант защитава Гена и поздравява Канак, преди да отведе Гена от напрегнатата ситуация. Прафул разпитва Джамуна за промяната в поведението ѝ, а тя обяснява, че не може да загуби и детето на Панкай. Панкай е шокиран, когато чува това разкритие.

Анант е твърдо решен да намери нова къща за себе си и за Гена, след като вече не може да търпи хората да я обиждат. Гена обаче не иска да си тръгне и хвърля вода в лицето на Анант, за да го разсее. Анант я гони и я вдига, а тя игриво го убеждава да остане със семейството.

Междувременно Канак се заключва в една стая и Панкай я конфронтира с истината за бременността ѝ. Канак настоява, че детето е на Панкай и че са спали заедно, когато той е бил пиян. Панкай отрича, но Канак го предизвиква да направи ДНК тест, за да докаже твърдението си. Панкай я спира да разкрие истината пред семейство Десаи и в крайна сметка приема, че той е бащата на детето на Канак.

На следващия ден Анант заминава за офиса си. Джамуна и Расика се грижат за Канак, като я съветват да не върши никаква работа. Хема казва на Джамуна, че е дала толкова много на Гена, когато Гена е била бременна. Джамуна взема от Гена гривната и документите за бунгалото и ги дава на Канак. Канак очаква Гена да се разсърди, но Гена ѝ казва, че наистина е щастлива и излиза от къщата, като казва, че има някаква работа. Канак се чуди къде отива Гена и Гена стига до една клиника, за да си направи някои изследвания.

Анант се връща вкъщи и разбира, че Гена не е вкъщи. Расика предупреждава Анант да не се доверява сляпо на Гена, намеквайки, че Гена може да е отишла да се срещне с друг духовен водач. Анант се опитва да се обади на Гена, но тя не вдига и той се притеснява. Канак, казва на Анант, че Гена е направила аборт, намеквайки, че Гена може да е преминава през труден период, без да информира Анант.

Анант все повече се тревожи за Гена и Джамуна го пита дали е вечерял. Анант ѝ казва, че ще яде с Гена, но Джамуна изразява опасенията си относно сляпото доверие на Анант към Гена и как може да му се отрази, ако доверието му някога бъде нарушено. Тя излиза от стаята, като дава да се разбере, че ѝ е трудно да се довери на Гена заради промененото ѝ поведение.

Гена влиза в стаята и Анант я пита къде е била. Гена лъже Анант и той ѝ вярва. Той я храни с десерт и изразява глада си. Гена се моли на Бог, извинява се, че е излъгала Анант, и обещава да информира първо него, когато научи, че може да зачене. Канак разпитва Гена за лъжата ѝ, но Гена сменя темата. След това Гена отива в кухнята.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Остани с мен , Остани с мен: Завинаги

"Остани с мен: Безкрай" - какво ще се случи в епизод 23

"Остани с мен: Безкрай" - какво ще се случи в епизод 22

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 183

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 182

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 181