Актуално Какво ще се случи...

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 112

1 коментар

Вижте какво ще се случи в епизод 112 на индийския сериал "Остани с мен: Завинаги”.

Гена се чуди дали Джамуна е чула за бомбите. Открива, че тя не е чула нищо. Тя си мисли, че е съобщила на полицията за бомбата от нов номер, за да не разберат, че именно тя им се е обадила. Тя и Джамуна се молят за Анант. Анант избягва от затвора. По-късно някой го разпознава и се обажда в полицията. Анант го спира и избягва. Той си мисли, че трябва да стигне до Кумар, преди полицията да го открие.

В къщата всички гледат телевизия и научават, че Анант е избягал от затвора и че полицията е издала заповед да бъде застрелян. Гена се притеснява за него. Панкай им казва, че с бягството си Анант е доказал, че е терорист. Четан им казва, че делото им и без това е било слабо, а сега изобщо не могат да спечелят. Гена се чуди къде е Анант.

Анант стига до склада. Човекът на Кумар се опитва да го нападне, но не може да го победи. Анант намира скъсана хартия от празненството по случай Дивали. Той се скрива след като чува стъпки. Той излиза, облечен в дрехите на човека на Кумар. Някой му дава инструкции от Кумар.

Кришна моли Гена да се грижи за себе си. Той ѝ казва, че не разбира защо Анант е взел това решение, след като вече е знаел, че делото му е слабо. Тя му казва, че е сигурна, че Анант е получил информация за плана на Кумар от Сагар и затова е взел това важно решение. Той ѝ казва, че тя вече знае за бомбите и че полицията ги е обезвредила. Тя му казва, че усеща, че опасността все още не е отминала и се чуди защо Кумар би казал на Канак за плана си, когато има толкова много хора. Тя му казва, че според нея Кумар планира нещо голямо.

Междувременно Кумар казва на хората си, че полицията вече е заета на и той ще довърши работата си там. Анант е облечен в униформа на сервитьор. Човекът на Кумар вижда лицето му и го удря, като го поваля в безсъзнание. Полицията пристига в къщата на Десаи и търсят Анант. Гена казва на инспектора, че Анант не е там. Той моли полицая да вземе мобилните телефони на всички. Той им съобщава, че са под домашен арест, докато Анант не появи.

Канак се притеснява, като вижда полицията. Гена казва на полицейския инспектор, че Кумар планира голям бомбен взрив. Той отказва да ѝ повярва. Кумар казва на Анант, че не може да го хване. Анант разбира, че Кумар планира бомбен взрив за празника Дивали. Гена забелязва Кумар по време на живото предаване за Дивали. Полицията открива списъка с четирите места за поставяне на бомби в стаята на Гена. Полицейският инспектор казва на Гена, че тя също е терорист, затова ще я арестува, което шокира всички.

Служителят на Кумар казва на Анант, че камерата е готова. В съзнанието си Анант се извинява на Гена за това, което ще направи. Семейство Десаи е шокирано да чуе за ареста на Гена. Сия пита полицейския инспектор за заповедта за арест. Той ѝ казва, че има доказателства срещу Гена, така че няма нуждата от заповед. Тя му казва, че той иска да арестува Гена без жена полицайка. Тя го моли да донесе заповедта. Той си тръгва. Гена казва на Сия, че трябва да спре Кумар.

Анант се появява по телевизията и признава, че е терорист и се е върнал с нова мисия - да им подари подаръци за Дивали. Семейство Десаи се притеснява, когато вижда това. Гена им казва, че Анант е в опасност. Сия ѝ казва, че не разполагат с много време и трябва да го намерят възможно най-скоро. Гена обещава да върне Анант вкъщи в безопасност. Джамуна и останалите се молят за Анант.

Човекът на Кумар подпалва склада и си тръгва. Анант се опитва да се развърже, но не може. Той вика за помощ. Междувременно Гена и Сия пристигат на празненството по случай Дивали. Сия казва на Гена, че не могат да влязат на мястото на събитието без покана. Гена ѝ казва, че трябва да влязат, за да спрат Кумар. На Сия ѝ хрумва идея и влиза на мястото, облечена в костюм на Мики Маус. Тя гледа речта на министъра, в която той моли обществеността да не се притеснява за Анант, защото той няма да позволи на терорист да спечели срещу тях. Тя знае, че Анант не е предател и ще го докаже. Кумар казва на своя човек, че най-голямата експлозия ще се случи тази година.

Гена се сблъсква с Кумар и му се извинява, без да вижда лицето му. Той забелязва очите ѝ и се опитва да свали маската ѝ. Тя му казва, че е закъсняла за представлението си, и си тръгва. Тя си мисли, че не може да излезе пред Кумар, докато не разбере къде са бомбите. Гена забелязва един сервитьор и си спомня, че го е видяла с Кумар.

Тя се приближава до Кумар. Той ѝ казва, че изглежда най-накрая го е намерила. Тя му казва, че дори е намерила бомбите му. Той ѝ казва, че не е толкова глупав, за да повярва на глупостите ѝ, и че няма да ѝ разкрие тайните си. Тя му казва, че вече знае тайните му, защото го е хванала. Тя му казва, че вече са го предали.

Кумар ѝ се присмива и ѝ казва, че след 30 минути ще има експлозия, но тя няма да може да намери бомбата. Той я предупреждава да не докосва бомбата, защото ако го направи, тя ще избухне. Той подигравателно ѝ казва, че тя вече я е изгубила. Показва ѝ видеото на Анант. Тя разбира, че той е скрил две бомби.

Полицията пристига в скривалището на Кумар, за да арестува Анант, но открива, че той вече е избягал. Гена се изправя срещу Кумар и казва, че ще спаси всички. Кумар казва няма да разкрие нищо и скоро ще избяга от страната с хеликоптер. Той я удря по главата с железен прът и тя изпада в безсъзнание. Анант тича по улицата и моли шофьора на колата да го закара до празника Дивали. Шофьорът го разпознава като терорист и си тръгва. Анант го издърпва и потегля с колата си.

Гена се събужда и удря Кумар по главата със същия железен прът. Той пада. Тя се опитва да вземе дистанционното, но той го грабва преди нея и по време на борбата им тя натиска бутона на дистанционното. Кумар казва, че тя е активирала бомбата, преди таймерът да свърши; сега и двете бомби ще избухнат едновременно

Гена се втурва в залата и когато вижда министъра да излиза на сцената се втурва да го спре. Тя скача и увисва във въздуха, държейки въже. Полицаите защитават министъра и насочват пистолети към Гена. Кумар си мисли, че бомбите ще избухнат след няколко минути, и си тръгва смеейки се. Хората изпадат в паника и питат коя е тази жена, която виси.

Гена разкрива, че във фенера и лампата има бомби, които ще избухнат. Полицията не ѝ вярва. Полицаят се обажда на сапьорите, които откриват бомбите и съобщават, че те ще избухнат след 9 минути. Хората се опитват да избягат, но главорезите на Кумар ги спират и ги вземат за заложници.

Кумар се качва в колата и моли да го закара до летището, но когато вижда Анант, скача от колата. Анант го бие за това, че е убил Шривастав, тормозил е семейството му и Гена и си е играл със страната и живота на нейните граждани. Кумар изважда нож и се опитва да го прободе. Семейството на Десаи изпада в паника, когато вижда Гена в залата. Полицията уверява гостите да не се притесняват, тъй като могат да деактивират бомбите, ако намерят дистанционно управление.

Анант завлича Кумар вътре. Когато полицията открива дистанционното, сапьорите се опитват да деактивират бомбите и ги информират, че то е защитено с парола. Анант настоява Кумар да разкрие паролата. Кумар отказва, заявявайки, че няма да пропилее годините си на упорит труд и приема всичките си престъпления. Анант го бие и го кара да въведе паролата. Кумар въвежда седем цифри, но трябва още една. Анант го принуждава да продължи. Кумар въвежда последната цифра точно преди времето да изтече.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Остани с мен , Остани с мен: Завинаги

"Остани с мен: Безкрай" - какво ще се случи в епизод 23

"Остани с мен: Безкрай" - какво ще се случи в епизод 22

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 183

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 182

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 181