Актуално Какво ще се случи...

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 111

Добави коментар

Вижте какво ще се случи в епизод 111 на индийския сериал "Остани с мен: Завинаги”.

Полицията затваря Анант и Сагар в една килия. Сагар се подиграва на Анант. Анант ядосано го души. Полицията отвежда Анант и го поставя в друга килия. Анант вярва, че професорът е замислил нещо голямо и той трябва да разбере какво е то. Сагар вярва, че планът на професора скоро ще бъде осъществен, а Канак му помага.

Канак казва на Кумар по телефона, че е изпълнявала неговите заповеди и че е искала Анант и Гена да напуснат къщата на Десаи, за да може тя да я управлява, но не по този начин. Той ѝ казва, че ще я освободи след последната експлозия. Тя пита за естеството на експлозията. Чуди се какво е замислил той. Гена отива при нея и тя се изнервя. Гена я прегръща и ѝ благодари, че я е подкрепила и ѝ е помогнала да изпрати Сагар в затвора. Тя я пита дали ще ѝ помогне да изведе Анант от затвора.

Гена се среща с Анант в затвора и го уверява, че нищо няма да му се случи. Утре Сия ще докаже неговата невинност. Адвокатът на противника ги информира, че Сия е умна и се е отказала от делото. Гена казва, че Анант ще се бори по това дело. Адвокатът казва, че това е съда, а не дома им и те ще загубят. Тя казва, че Анант ще се бори и ще спечели.

Адвокатът казва, че ще докаже, че Анант е терорист и предател. Анант казва, че не е терорист и че Кумар е този, който го е натопил. Адвокатът го пита защо е позволил на терорист да отседне в дома му. Това доказва, че той е замесен с тероризма. Анант казва, че професорът е бил ранен и те не са знаели истинската му самоличност, затова са го оставили да остане в къщата им.

Гена казва, че ако Анант е бил предател, не би взривил бомбата в противоположната посока на тунела. Анант казва, че е рискувал семейството си и е защитил страната си. Той добавя, че е искал да попречи на професора да планира друг атентат. Адвокатът казва, че Анант просто си измисля истории, и моли да му бъде позволено да представи доказателство, което да докаже вината на Анант.

Адвокатът призовава Сагар да свидетелства. Той пита Сагар дали Анант е част от неговия екип от терористи. Сагар отговаря, че Анант е част от неговия екип. Гена казва на съдията, че Сагар лъже. Съдията я моли да не се намесва. Анант казва на съдията, че Сагар се опитва да го натопи с тази лъжа. Съдията го моли да докаже, че Сагар лъже.

Анант му казва, че Шривастав има доказателства за това, тъй като именно Шривастав го е спасил от бомбения взрив. Съдията го моли да представи доказателствата на следващото изслушване. Полицията отвежда Анант и Сагар. Сагар казва на Анант да се предаде. Той му прошепва, че Кумар планира нещо голямо.

Кумар обяснява плана си на екипа си. Той им казва, че много известни личности и министърът ще бъдат заедно за празненствата по случай Дивали и той планира да ги взриви. Казва им, че след тази мисия ще напусне страната.

Междувременно Гена се разплаква, докато прегръща Анант. Той ѝ казва, че тя е неговата сила и че не може да се пречупи. Тя му казва, че няма да плаче. Той я пита за семейството. Тя му казва, че те му имат доверие и че трябва да намерят Шривастав. Той ѝ казва, че също така трябва да разберат защо Сия се е отказала от делото. Тя му казва, че ще открие истината.

По-късно Гена се среща със Сия и я пита защо е изоставила делото и е предала Анант. Сия се разплаква и я прегръща. Тя ѝ казва, че не е предала никого и че това дело е много важно за нея. Тя ѝ разказва за изчезването на Шривастав и за заплахите. Тя ѝ казва, че все още търси Шривастав. Гена ѝ казва, че тя и Шривастав са направили много за семейството ѝ и е неин ред да направи нещо за тях. Сия отговаря на обаждането на Шривастав и пуска телефона в шок.

Сия и Гена са шокирани да видят мъртвото тяло на Шривастав. Сия казва на Шривастав да се събуди. Гена се опитва да я утеши. Полицията чака линейка. Полицейски инспектор ги информира, че досега не са успели да намерят никакви доказателства. Сия се разплаква и прегръща тялото на Шривастав. Полицейският инспектор пита Гена как сега ще докаже невинността на Анант. Тя му казва, че истината ще излезе наяве сама. Междувременно Анант се надява, че Шривастав е добре.

Гена казва на Джамуна, че не може да гледа Сия така, и се разплаква. Джамуна ѝ казва, че Сия е изгубила брат си, а той е бил единственото ѝ семейство, така че няма да ѝ е лесно да се справи с тази ситуация. Гена ѝ казва, че Шривастав е умрял заради тях. Тя ѝ казва, че не са могли да помогнат на Сия и Шривастав, когато са имали нужда от тях. Джамуна я моли да не излага живота си на опасност. Гена ѝ казва, че страната е в опасност и терористите трябва да бъдат наказани. Тя ѝ обещава, че няма да позволи на никого да навреди на Анант и че Бог е с нея, така че няма да загуби.

На следващия ден Анант пита Гена защо Сия и Шривастав не са отишли в съда. Тя му разказва за смъртта на Шривастав, което го съкрушава. Тя го моли да се грижи за себе си. Той ѝ казва, че е загубил приятеля си, който го е спасил. Той ѝ казва, че Шривастав е направил толкова много за него и се обвинява за смъртта му. Тя го моли да не се обвинява. Той я пита за Сия. Тя му казва, че Сия е в дома им и семейството се грижат за нея. Той ѝ казва, че Шривастав е бил последната му надежда и сега не може да докаже невинността си. Тя му казва, че те ще продължат да се борят. Той ѝ казва, че само Канак може да им помогне да разберат за плана на Кумар.

Междувременно Канак се изплашва, когато вижда бомбите. Кумар се обажда на Канак и я моли да постави четирите бомби на четири различни места. Тя му казва, че не може да го направи, защото не е терорист, и го моли да я остави на мира. Той ѝ казва, че това е заповед, и заплашва да я убие, както е направил със Шривастав. Гена пристига и вижда бомбата. Тя я пита кого ще убие сега.

В затвора Сагар се преструва, че е тъжен за смъртта на Шривастав пред Анант. Той го пита какво ще стане със семейството му сега, когато не може да докаже невинността си. Гена удря Канак и я пита как може да падне толкова ниско. Канак ѝ казва, че не е искала да прави това. Тя ѝ казва, че е искала само да раздели семейството и че не е от тези, които убиват другите, но е попаднала в капан. Тя моли да бъде спасена. Гена ѝ казва да изпълнява заповедите на Кумар.

Анант бие Сагар и полицията разваля боя им. Той си мисли, че трябва да избяга от затвора, за да спре Кумар. Канак залага бомбите. Междувременно Гена се свързва с полицията и ги информира за местоположението на бомбите. Тя е шокирана да види Джамуна пред себе си.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Остани с мен , Остани с мен: Завинаги

"Остани с мен: Безкрай" - какво ще се случи в епизод 23

"Остани с мен: Безкрай" - какво ще се случи в епизод 22

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 183

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 182

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 181