Актуално Какво ще се случи...

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 110

Добави коментар

Вижте какво ще се случи в епизод 110 на индийския сериал "Остани с мен: Завинаги”.

Тия и Сия молят главорезите да ги пуснат. Сидхарт пристига, за да ги спаси. Той моли Гена да го изчака, защото ще се ожени за нея. Гена е шокирана, когато вижда лицето на Сагар. Свещеникът я моли да сложи ръката си върху ръката на младоженеца. Сагар тихо заплашва Тия и Сия. Той заплашва Гена. Тя си мисли, че не ѝ остава много време и започва да кашля. Нарочно разлива вода върху роклята си. Сагар дава знак на Канак да последва Гена. Той си мисли, че Гена трябва да се омъжи за него, независимо от всичко.

Гена се обажда на Сидхарт, но той не отговаря и тя се притеснява. Канак я моли да сподели проблема си и тя казва, че е готова да ѝ помогне. Гена ѝ казва, че Сагар седи на сватбения мандап като младоженец и тя няма да се омъжи за него, независимо от всичко. Канак я моли да не се притеснява, тъй като тя ще спре брака. Тя ѝ казва, че ще се погрижи всички да видят лицето на Сагар и тогава ще спрат този брак.

Сидхарт идва пред главорезите и се преструва, че е хванат от тях. Той ги моли да помислят за семействата си, тъй като Кумар няма да дойде да ги спаси. Той им съобщава, че Кумар дори не е дошъл да спаси Сагар, и ги моли да не пропиляват живота си заради него. Той им казва, че полицията вече е обградила района.

Канак моли Гена да седне до нея. Гена осъзнава, че Канак отново я е предала, и си мисли, че трябва да разкрие Сагар. Тя обръща ветрилото към Сагар. Той държи воала си за да не може никой да види лицето му. Тя сяда до него и се моли за Анант, Тия и Сия.

Единият от бандитите казва на другия да провери дали полицията е на мястото или не. Сидхарт кара главорезите да се бият помежду си. Те чуват фалшивата полицейска сирена и се изплашват. Той им казва да се предадат, ако искат да се спасят. Те хвърлят оръжията си. Той развързва Сия и Тия. Казва на бандитите, че ще ги спаси, и отвежда Сия и Тия.

Междувременно Джамуна казва на Прафул, че Сия и Тия още не са се върнали. Прафул удря Сагар. Той разкрива, че е видял лицето на Сагар, когато Гена е обърнала вентилатора към него. Джамуна удря Сагар. Той разкрива, че е отвлякъл Тия и Сия. Хема удря Сагар и скъсва всички връзки с него. Той завлича Гена до сватбения мандап. Тия и Сия пристигат, което шокира Сагар. Гена го пита какво ще прави сега. Полицията идва, за да арестува Сагар.

Гена казва на Сагар, че полицията скоро ще арестува Кумар. Полицията отвежда Сагар. Джамуна казва на Гена, че се радва, че Прафул е видял лицето на Сагар, иначе всичко е можело да се случи. Хема се извинява на Гена. Хирал я пита къде е Шривастав. Панкай им казва, че Сагар трябва да стои зад изчезването на Шривастав. Четън им казва, че Сидхарт също е изчезнал.

Сидхарт идва и им казва, че Шривастав не иска да се жени за Гена. Сия им казва, че Гена със сигурност няма късмет. Джамуна я моли да не говори такива неща. Гена ѝ казва, че Сия е права. Тя им казва, че постоянно среща омраза и предателство и никой не я обича, така че със сигурност няма късмет. Тя им казва, че никой не желае да я подкрепи, затова трябва да умре. Всички са шокирани да чуят избухването ѝ. Джамуна моли Гена да не говори такива неща. Сидхарт им казва, че Гена се държи по този начин заради психическа травма и затова говори за самоубийство.

Джамуна казва на Гена, че ще ѝ намерят добър жених. Гена ѝ казва, че и той ще избяга. Тя им казва, че никой няма да се ожени за нея, и взема ножа, за да си пререже вените. Сидхарт я спира и казва, че ще се ожени за нея. Джамуна му се кара. Той ѝ казва, че като лекар е спасил живота на Гена. Гена казва, че иска да поговори с него насаме.

Гена нарича Сидхарт Анант и го прегръща. Той ѝ казва, че той е нейният Анант и ѝ се извинява за поведението си към нея. Тя го моли да не се извинява, защото знае, че трябва да има основателна причина, поради която той крие самоличността си от нея. Двамата плачат и се прегръщат. Тя му казва, че сърцето ѝ е подсказало, че той е нейният Анант, когато го е срещнала. Той ѝ казва, че само той знае колко е страдал, за да се преструва на някой друг пред нея.

Гена го пита как е избягал от експлозията. Той ѝ казва, че Шривастав го е спасил. Тя му казва, че трябва да кажат истината на семейството. Той ѝ казва, че не е подходящият момент и че трябва да хванат Кумар и да намерят човека, който му помага. Тя му казва, че Канак помага на Кумар.

Гена казва на Прафул и Джамуна, че иска да се омъжи за Сидхарт. Джамуна и Прафул я молят да размисли. Тя им казва, че иска да се омъжи за Сидхарт с цялото си сърце. Всички се усмихват. Панкай и Четан отвеждат Сидхарт оттам, за да му помогнат да се приготви.

Свещеникът обявява, че Гена и Анант са съпруг и съпруга, и ги моли да вземат благословията на по-възрастните. Сидхарт и Гена приемат благословията на Джамуна и Прафул. Канак мислено се извинява на Гена, защото всичко е на път да се промени.

Полицията пристига и казва на Прафул, че са дошли да арестуват Анант. Прафул казва на инспектора, че Сидхарт само прилича на Анант. Полицейският инспектор му казва, че никой не може да заблуди закона. Семейството защитава Сидхарт и моли инспектора да провери документите му за самоличност. Той показва ДНК тест. Джамуна пита Прафул какво става. Той ѝ казва, че Сидхарт е Анант, което ги шокира. Канак си спомня как е изпратила ДНК на Сидхарт, за да получи ДНК тест.

Полицейският инспектор казва на Анант, че е арестуван за предателство срещу Индия. Анант му казва, че е искал да разобличи Кумар пред всички и затова досега е живял като Сидхарт. Той му казва, че последната мисия на Кумар е била неуспешна, затова той няма да стои безмълвен и планира нещо голямо. Полицейският инспектор му казва, че не се интересува от лъжливите му истории.

Гена казва на полицейския инспектор, че Анант е невинен, така че не може да се отнася така с него. Той я моли да докаже невинността на Анант в съда. Джамуна се разплаква и казва на Прафул, че не е разпознала Анант. Тя го моли да спре полицията. Прафул защитава Анант. Полицейският инспектор му казва, че не може да направи нищо. Панкай го моли да им даде малко време. Всички прегръщат Анант един по един.

Четан казва на Гена, че винаги са се съмнявали в нея, но тя е била права. Анант казва на Джамуна, че не е направил нищо лошо. Тя му казва, че му вярва. Гена им казва, че ще докажат невинността на Анант в съда. Полицейският инспектор е на път да арестува Анант, но Гена го прекъсва и го моли да ѝ даде две минути. Тя продължава да се взира в Анант. Полицаите отвеждат Анант.

Медиите съобщават за Анант. Жени започват да бият Анант за това, че ги е измамил. Други се присъединяват към тях. Гена излиза от къщата и ги моли да спрат да бият Анант, защото той не е терорист. Всички плачат. Гена грабва микрофона на репортера и обявява, че Анант е невинен и един ден всички ще разберат това. Тя обещава да докаже невинността на съпруга си.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Остани с мен , Остани с мен: Завинаги

"Остани с мен: Безкрай" - какво ще се случи в епизод 23

"Остани с мен: Безкрай" - какво ще се случи в епизод 22

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 183

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 182

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 181