Актуално Какво ще се случи...

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 106

Добави коментар

Вижте какво ще се случи в епизод 106 на индийския сериал "Остани с мен: Завинаги”.

Чираг се съгласява да се ожени за Гена. Тя се чуди как е склонен да се ожени за нея след поведението ѝ към него. Канак си спомня как нарочно е разляла чай върху дрехите на Чираг, завела го е в банята и го е предупредила, че Гена ще направи всичко, за да спре този брак. Гена казва на Джамуна, че никой не я е питал дали иска да се омъжи за Чираг или не. Джамуна я пита какво е нейното решение.

Гена отказва да се омъжи за Чираг. Чираг казва на Джамуна, че една среща не е достатъчна. Те ще се срещнат отново, за да се опознаят. Той моли Гена да му се обади, ако иска да се срещне с него. Семейството на Чираг си тръгва. Канак си мисли, че ще се погрижи бракът на Гена с Чираг да се случи.

Гена плаче в стаята си. Сидхарт я пита защо е отхвърлила Чираг, когато той е бил красив. Той ѝ казва, че ако излиза с Чираг, може да го хареса. Той хвали прогресивното мислене на семейство Десаи и ѝ казва, че е късметлийка да ги има. Тя го пита защо се преструва, че не е засегнат. Той ѝ казва, че е луда, и я моли да спре да флиртува с него. Казва ѝ, че ако иска да се срещне с Чираг, трябва да му каже, защото той е експерт в уреждането на тайни срещи. Той си тръгва. Гена се чуди дали не я лъже сърцето ѝ, защото ако беше нейният Анант, нямаше да реагира така, когато чуе за втория ѝ брак. Канак хвали Чираг, че се е справил добре с Гена. Той ѝ казва, че не иска обикновен комплимент. Тя му разказва плана си.

Сидхарт решава да помогне на семейство Десаи да купи хранителни продукти. Хема се развълнува, когато вижда хранителните продукти. Прафул казва на разносвача, че не са поръчвали нищо. Разносвачът дава писмо на Прафул. Семейство Десаи научава, че Чираг ги е изпратил. Куриерът им дава букет цветя и казва, че е за Гена. Сидхарт се дразни, когато вижда това, и отива в стаята си. Той пита Сия как Чираг е могъл да изпрати цветя на Гена. Гена се разстройва, когато ги вижда да се прегръщат. Сидхарт промълвява на Сия, че се радва, че е видяла Гена да идва. Гена ги моли да затворят вратата, ако се целуват. Те ѝ се подиграват.

Гена дава на Сия папка и ѝ напомня за съдебното заседание. Сидхарт моли Гена да помогне на Сия, защото тя учи право. Сия обижда Гена. Сидхарт излиза от стаята, без да каже нищо. Гена забелязва, че Сидхарт хвърля букета. Тогава тя казва на Бог, че е решила да разбере дали Сидхарт е Анант, или не. На следващия ден Гена се съгласява да се омъжи за Чираг, което шокира Сидхарт. Семейство Десаи се усмихва.

Сидхарт я поздравява. Джамуна казва на Гена, че е доволна от решението ѝ. Прафул пита Гена дали е сигурна. Тя кимва. Гена си мисли, че решението ѝ изобщо не е засегнало Сидхарт. Канак казва на Хема, че е развълнувана от сватбата. Хема ѝ казва, че не е щастлива, въпреки че това е добра новина. Тя ѝ казва, че ѝ е трудно да разбере защо Гена се е съгласила да се омъжи за Чираг толкова лесно. Канак ѝ казва, че не е лесно да живееш сам и че този брак е от полза и за Гена.

Сия казва на Сидхарт, че разполага с доказателства, които доказват неговата невинност. Той ѝ казва, че истинският проблем е, че Гена се е съгласила да се омъжи за Чираг. Тя му казва, че Гена е умна и затова е избрала този метод, за да го накара да разкрие истината. Той ѝ казва, че трябва да спре брака, без да разкрива самоличността си. Междувременно Гена казва на Кришна, че иска да знае дали Сидхарт е Анант, затова се е съгласила да се омъжи за Чираг. Кришна я пита какво ще стане, ако Сидхарт е Анант, но не може да спре сватбата. Сидхарт казва на Сия, че ще спре тази сватба независимо от всичко. Гена казва на Кришна, че сърцето ѝ казва, че Сидхарт е Анант и той ще спре сватбата. Ако той не направи нищо, тя ще каже на Прафул и Джамуна истинското си желание. Сидхарт пита за Чираг и всички го хвалят. Сия го моли да намери недостатъците на Чираг, тъй като никой не е перфектен.

Джамуна показва на Гена бижутата, които е избрала за сватбата. Гена ѝ казва, че всичко, което иска, е нейната благословия. Сия им казва, че нямат храна, но имат толкова много бижута. Джамуна ѝ казва, че това са нейните сватбени бижута. Гена дава на Сия една огърлица и казва, че тя е защото е поела делото на Анант. Джамуна казва на Сия, че вярва, че утре ще докаже невинността на Анант, и я моли да вземе огърлицата като благословия. Сия отказва да я вземе, като казва, че не е в нейния стил, и си тръгва.

Чираг дава подаръци на семейството и прави комплимент на Гена. Тя забелязва, че Сидхарт идва натам, и прави комплимент на Чираг, за да накара Сидхарт да ревнува. Сидхарт разбира какво прави тя. Той има план да открие истината за Чираг. Сия слиза по стълбите, облечена в празнични дрехи, и го прегръща. Чираг се заглежда по Сия и Сидхарт забелязва това.

Сагар казва на Канак, че няма друг избор, освен да му помогне, защото той има доказателства срещу нея. Тя му казва, че Сия има доказателства за невинността на Анант. Кумар се кара на Сагар, че е загубил документите, и казва, че те не трябва да стигат до съда, независимо от всичко. Кумар е сигурен, че Сидхарт е Анант. Сидхарт отвежда Чираг настрана и го моли да се наслаждава на ергенския си живот. Гена казва на Чираг, че иска да му покаже нещо. Сидхарт си мисли, че утре ще разобличи Чираг.

Сия пита Сидхарт защо е толкова щастлив. Той ѝ казва, че ще излезе с Чираг, за да го разобличи. Той е изненадан да срещне Чираг в къщата на Десаи. Чираг взема благословията на Прафул и Джамуна и им казва, че е бил в храма, защото утре е голям ден за тях, и им дава прасад. Хема му казва, че не е изглеждал така, сякаш е отишъл в храма. Четан защитава Чираг.

Чираг казва на Прафул, че иска да отиде на пазар заедно с Гена. Гена отказва, като казва, че утре трябва да отиде в съда. Джамуна я отвежда настрани и ѝ казва, че знае, че делото на Анант е важно за нея, но тя трябва да отиде с Чираг. Чираг казва на Сидхарт, че няма да отиде с него на партито и че е мислел, че се шегувал. Джамуна му казва, че Гена ще отиде на пазар с него утре.

Сидхарт казва на Сия, че Чираг е умен, но ще открие неговата слабост. На следващия ден Джамуна моли Сия да докаже невинността на Анант в съда. Сидхарт смята, че Анант ще се върне при семейство Десаи, след като Кумар е в затвора. Сия моли Гена да се наслади на срещата си, а тя ще се погрижи за съдебното дело. Джамуна казва на Гена, че Чираг сигурно я чака, и си тръгва.

След известно време Прафул казва на Джамуна, че не знае как ще се справи с разходите по сватбата. Тя му казва, че мисли за делото на Анант. Сидхарт им казва, че Сия е много добър адвокат, така че присъдата ще бъде в нейна полза. Той ѝ казва, че е започнал да ги харесва, след като е прекарал време с тях, затова иска да им помогне. Той я убеждава да отиде с него на пазар. Мисли, как да я заведе при Чираг, за да го разобличи. Междувременно Сагар открадва документите от Сия и си мисли, че сега тя няма да може да докаже невинността на Анант. Тя не може да види лицето му заради каската му.

Някакви хора бият Чираг и му искат пари. Чираг им казва, че ще им ги даде по-късно. Той моли Гена да му даде една огърлица. Тя отказва, като казва, че принадлежи на Джамуна. Той я грабва от нея и тя го удря. Той я пита как може да го оскърби така, след като той само е взел една огърлица. Джамуна го удря и благодари на Сидхарт, че я е завел там. Чираг избягва. Джамуна се извинява на Гена. По-късно Сидхарт и Гена стигат до съда и научават, че Сия е загубила доказателствата. Гена окуражава Сия да продължи.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Остани с мен , Остани с мен: Завинаги

"Остани с мен: Безкрай" - какво ще се случи в епизод 23

"Остани с мен: Безкрай" - какво ще се случи в епизод 22

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 183

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 182

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 181