Актуално Какво ще се случи...

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 104

Добави коментар

Вижте какво ще се случи в епизод 104 на индийския сериал "Остани с мен: Завинаги”.

Сидхарт идва в съзнание и вижда Кумар и Сагар. Той ги пита защо са го отвлекли. Той казва, че не знае кои са те. Сидхарт ги пита дали и те го смятат за Анант. Той заявява, че не е Анант и че вече му е писнало от семейство Десаи. Кумар вижда документите му за самоличност.

Сия казва на брат си, че не е успяла да се свърже със Сидхарт. Той я моли да се опита да проследи местоположението му и отива да търси Сидхарт. Гена подслушва разговора им и си мисли, че ако Сидхарт е Анант, то животът му е в опасност.

Сидхарт казва на Кумар и Сагар, че прилича на Анант, но не е Анант. Той им казва, че му е писнало от проблемите, с които се сблъсква. Кумар моли Сагар да убие Сидхарт. Сидхарт им казва, че няма да получат нищо, ако го убият, затова трябва да го използват.

Гена стига до клиниката на Сидхарт и си мисли, че трябва да потърси Сидхарт и че той е в опасност, защото прилича на Анант. Тя се скрива, когато вижда двама главорези. Те казват, че трябва да проверят клиниката, защото шефът е объркан относно самоличността на Сидхарт. Гена подслушва разговора им и си мисли, че не може да остави Сидхарт с Кумар, защото той може да е Анант.

Едно момче се подиграва на Тия. Тя го удря и казва, че Анант е пожертвал живота си за страната. Той я напада. Кришна идва и ги удря. Момчето го удря изотзад и си тръгва. Тия моли за помощ и моли Кришна да си отвори очите.

Кумар и Сагар пият със Сидхарт. Сагар пита Сидхарт какъв е проблемът му. Сидхарт им казва, че има проблеми заради лицето си и е заклещен от семейство Десаи. Кумар му казва, че сега са приятели и че ще му помогне. Сидхарт си мисли, че сега, когато те са приели, че той не е Анант, трябва да ги накара да си признаят.

Кумар му казва, че трябва да тръгва. Той моли Сидхарт да отиде с тях. Тогава Сидхарт го пита какво ще направи с пациентите си. Кумар му казва, че трябва да го придружи до бара. Сидхарт си мисли, че планът му се е провалил, и тръгва към бара. Те стигат до бара. Кумар пита персонала за Лайла. Сидхарт планира да избяга, когато Лайла започва да танцува.

Гена пристига, облечена във воал, и започва да танцува. Сидхарт казва името на Гена. Сагар танцува с Гена. Тя танцува около Сидхарт. Тя не позволява на Кумар и Сагар да я докоснат. Казва на Сидхарт, че ще го чака до вратата, и си тръгва. Кумар спира Сидхарт да си тръгне и го моли да се срещне с неговата Лайла. Радхика идва. Сидхарт си мисли, че Радхика е предателката. Радхика е шокирана да види Сидхарт там.

Кумар казва на Радхика, че знае, че тя е шокирана, и ѝ представя Сидхарт. Той казва на Сидхарт, че Радхика е негова приятелка. Тя му казва, че Сидхарт прилича точно на Анант. Тя го пита за Лайла. Той ѝ казва, че Лайла е отишла да си смени тоалета. Сидхарт си мисли, че трябва да избяга. Гена сигурно го чака до вратата. Гена се чуди защо Сидхарт още не е дошъл. Тя се скрива, когато вижда Сагар.

Сагар се обажда на Канак и я моли да провери дали Гена е в къщата на Десаи, или не. Канак проверява стаята на Гена и му казва, че Гена не е в стаята си, и прекъсва разговора. Панкай я пита какво прави в стаята на Гена. Тя му съобщава, че Гена е изчезнала, което го притеснява.

Сагар си мисли, че Лайла може да е измамница. Всички приветстват Лайла. Гена влиза, носейки воал. Тя е шокирана да види Радхика с Кумар. Радхика моли Лайла да свали воала. Гена я моли да се присъедини към танцовото изпълнение. Те танцуват. Сагар забелязва сватбената верижка на Гена върху роклята на Лайла и се уверява, че тя е Гена. Той сваля воала ѝ и всички са шокирани да я видят. Тя побягва. Кумар нарежда на главорезите си да я хванат. Тя се скрива, когато светлините изгасват.

Сидхарт намира Гена и ѝ казва, че трябва да си вървят. Тя забелязва, че сватбената ѝ верижка липсва, и му казва за това. Той подигравателно я пита дали смята да се върне вътре, за да си вземе сватбената верижка. Тя се опитва да влезе обратно, но той я спира. Тя му казва, че никой няма да може да я види заради тъмнината. Той я моли да стои тихо и казва, че ще донесе сватбената ѝ верижка, и влиза вътре.

Канак дава храна на Хема. Казва ѝ, че скоро няма да имат какво да ядат, ако тази ситуация продължава. Хема я пита какво ще се случи в бъдеще. Канак ѝ казва, че тя, Панкай и Четан могат да живеят заедно.

Кумар крещи на главорезите си. Радхика му казва, че Лайла и Сидхарт са излезли. Сагар ѝ казва, че трябва да разберат дали Сидхарт е Анант, или не. Кумар им казва, че разполага с ДНК тест на Сидхарт. Той го пита за Гена. Сагар му казва да не се притеснява, защото знае начин да хване Гена.

Междувременно Тия се обвинява за състоянието на Кришна. Тя говори за Анант и се разплаква. Той я моли да вярва в Бог и че всичко ще се оправи. Сагар показва на Кумар брачната верижка на Гена и му казва, че Гена няма да си тръгне без нея. Двамата търсят Гена. Сидхарт се скрива при Гена и ѝ казва, че изглежда секси в този тоалет. Тя се разплаква. Той я моли да не плаче. Тя му казва, че се мрази за това и че не може да се върне вкъщи с тази дреха.

Гена казва на Сидхарт, че не може да се изложи така пред семейството си. Той ѝ казва, че е направила това, за да спаси нечий живот, така че трябва да се гордее с това, вместо да се срамува. Казва ѝ, че първо трябва да избягат, иначе Кумар и главорезите му ще го убият, защото прилича на Анант.

Кумар нарежда на главорезите си да търсят Сидхарт и Гена. Сагар си казва, че е сигурен, че Гена няма да си тръгне, без да вземе сватбената си верижка. Сидхарт напада Сагар отзад и избягва с Гена. Радхика ги вижда. Сагар пита Радхика кого е видяла. Тя го лъже, че никой не е там. Главорезите намират Сидхарт и Гена. Сидхарт моли Гена да си върви и тя бяга. Той се бори с главорезите и един от тях го пробожда отзад.

Гена чака Сидхарт и се чуди защо той още не е излязъл. Тя решава да се върне вътре, но той излиза. Тя го пита защо му е отнело толкова много време. Той ѝ казва, че не е бил на парти, а се е борил с бандити и само той знае как се е измъкнал. Той я пита защо се държи като негова съпруга. Напомня ѝ, че само лицето му може да прилича на това на съпруга ѝ, но той не е неин съпруг. Тя му казва, че трябва да се приберат вкъщи. Той я пита как ще си тръгнат. Той забелязва една кола и я моли да шофира, като казва, че е уморен. Той я пита дали знае как да шофира. Тя му кимва.

Пристигат в къщата. Гена се колебае дали да влезе, затова Сидхарт я покрива с палто, което я изненадва. Тя се кани да влезе вътре, когато той губи съзнание. Тя го пита какво му е и забелязва нараняването му. Тя се вика семейството си за помощ.

Сапан лекува Сидхарт. Канак пита Гена къде е отишла и защо е облечена така. Гена ѝ казва, че ще ѝ обясни всичко, когато Анант оздравее. Канак ѝ казва, че той не е Анант, а Сидхарт. Джамуна ѝ казва, че Сидхарт все още е в безсъзнание и не е подходящ момент да се карат. Пристига Сия и им казва, че ще се погрижи за Сидхарт. Тя пита Гена дали се е опитала да съблазни Сидхарт с този тоалет. Тя я предупреждава да стоят настрана от Сидхарт.

Радхика защитава Гена и крещи на Сия. Гена си тръгва с Радхика. Канак смята, че тя трябва да знае какво се случва. Гена казва на Радхика, че Сия е неин адвокат, така че не бива да говори така с нея. Тя ѝ казва, че знае, че е спасила нея и Сидхарт, но я пита какво прави с Кумар. Радхика ѝ казва, че е обединила усилията си с Кумар, за да си отмъсти. Тя ѝ казва, че прави това само заради Анант. Тя разкрива, че също така чувства, че Сидхарт е Анант. Гена ѝ казва, че те се борят за Анант, така че трябва да се борят заедно. Радхика се съгласява да работи с нея.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Остани с мен , Остани с мен: Завинаги

"Остани с мен: Безкрай" - какво ще се случи в епизод 23

"Остани с мен: Безкрай" - какво ще се случи в епизод 22

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 183

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 182

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 181