Актуално Какво ще се случи...

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 102

Добави коментар

Вижте какво ще се случи в епизод 102 на индийския сериал "Остани с мен: Завинаги”.

Семейство Десаи чака Гена. Прафул ги пита дали тя е в беда. Хирал го моли да не се притеснява и казва, че Гена ще се върне скоро. Гена се връща. Всички са шокирани да видят, че главата ѝ е превързана. Гена разкрива, че работи като таксиметров шофьор и че е срещнала Сагар случайно и че той е избягал, след като я е нападнал. Джамуна казва на Гена да си почине. Гена си тръгва.

Джамуна казва на останалите, че Гена все още вярва, че Анант е жив и ще се върне. Канак ѝ казва, че Гена е полудяла и че те страдат заради това, че Анант е обявен за терорист. Джамуна я моли да не обвинява Анант и казва, че ако тя има проблем с това, трябва да напусне къщата. Канак смята, че тя ще си тръгне, след като вземе това, което ѝ принадлежи.

На следващия ден Прафул благославя Гена. Пристига адвокатът Навин. Канак разкрива, че тя му се е обадила за разделянето на къщата. Навин казва на семейство Десаи, че имиджът им е непоправимо накърнен, затова разделянето на семейството е най-добрият вариант за тях. Канак моли Джамуна и Парфул да помислят за децата. Джамуна се разстройва и се съгласява. Навеен им казва, че документите са готови и моли Прафул, Джамуна и Гена да ги подпишат. Гена отказва да подпише. Канак си мисли, че ще я изгони от къщата.

След известно време Гена стига до мястото, където е почувствала, че Анант я е спасил. Тя е на път да претърпи инцидент, докато преследва един мъж. Радхика я спасява и ѝ се кара. Гена ѝ казва, че е видяла Анант. Радхика ѝ казва, че сигурно е халюцинирала.

Гена разказва на семейство Десаи, че е видяла Анант, и смята, че Анант е на тайна мисия, затова не иска да им се покаже. Тя казва на Канак, че няма нужда от раздяла на семейството, защото Анант скоро ще се върне. Канак я моли да спре да се държи като луда, защото Анант няма да се върне. Четан казва на Гена, че Анант е мъртъв и няма да се върне. Джамуна му удря шамар и Гена побягва. Канак моли Джамуна да накара Гена да разбере, че Анант е мъртъв, защото в противен случай тя ще полудее.

Гена се разплаква, когато вижда снимката на Анант. Тя халюцинира Анант. Тя го пита къде е отишъл и защо не се появява пред останалите. Тя го моли да докаже, че не е само нейна халюцинация, и се разплаква. Пристига Канак и ѝ се извинява, че я е наранил. Тя ѝ казва, че не е трябвало да ѝ казва тези думи. Тя извиква. Пристигат Джамуна и Хема.

Канак отива при Джамуна и ѝ казва, че е била на път да се извини на Гена, но Гена се е опитала да я убие. Джамуна отказва да ѝ повярва. Канак я моли да заведе Гена на лекар и си тръгва. Тя смята, че така ще докаже, че Гена е луда. По-късно Гена прави опит да нападне Сагар, но се оказва, че това всъщност е Хема. Всички идват, когато чуват писъците на Хема. Канак предлага да заведат Гена на лекар.

Д-р Гупта пита Гена кога е видяла Анант. Тя го пита защо задава такъв странен въпрос и му казва да си върви. Той я моли да се успокои. Джамуна моли Гена да му съдейства. Той казва на Гена, че халюцинациите често се случват, и я моли да приеме, че Анант е починал. Тя започва да крещи и му казва, че Анант е жив. Той предлага на семейство Десаи да заведат Гена в болницата, защото състоянието ѝ може да се влоши. Гена им казва, че наистина е видяла Анант, и моли Радхика да признае, че и тя го е видяла. Радхика ѝ казва, че тя също иска да каже, че Анант е жив, но това не е вярно. Гена я пита защо лъже.

Доктор Гупта казва на семейство Десаи, че Гена е твърде развълнувана и се нуждае от незабавно лечение. Гена моли Радхика да каже на всички, че тя също е видяла Анант. Доктор Гупта съобщава на семейство Десаи, че утре ще дойде доктор Сиддарт, за да лекува Гена. Канак похвалва доктор Гупта в ума си. Прафул отказва да настани Гена в болницата.

След известно време Канак и Радхика се срещат и се усмихват една на друга. Радхика ѝ казва, че семейство Десаи е уплашено и че планът им работи. Тя ѝ казва, че Анант е умрял заради Гена, затова тя ще си отмъсти. Гена разговаря със снимката на Анант и му казва, че всички казват, че тя има халюцинации, но тя е сигурна, че го е видяла, а Радхика също го е видяла, но лъже. Тя го моли да излезе пред всички, за да докаже, че е права.

На следващия ден Джамуна разбира, че Гена не е в къщата и съобщава на останалите. Кришна им казва, че велосипедът му също е изчезнал. Гена си мисли, че този велосипед ще я отведе при Анант. Тя попада в катастрофа. Преди да изгуби съзнание, тя вижда Анант.

Гена идва в съзнание. Джамуна я пита защо е карала така и какво би станало, ако нещо се случи с нея. Гена ѝ казва, че е добре и че Анант я е спасил и че тя е единствената, която е поела риска. Радхика промърморва на Канак, че сега не трябва да правят много, защото поведението на Гена доказва, че тя е луда.

Прафул казва на Гена, че никой не я е спасил. Канак им казва, че Гена се нуждае от психологическа помощ. Хема ги пита какво ще каже обществото, ако вкарат Гена в психиатрична клиника. Кришн казва, че Гена просто има нужда от помощ. Канак им казва, че вече е говорила с д-р Гупта. Гена е изпратена в психиатричната клиника. Канак и Радхика се усмихват, когато виждат това. Канак казва на Радхика, че сега Гена няма да се върне от болницата.

Гена моли лекаря да я развърже. Доктор Гупта си мисли, че знае, че тя не е луда, но все пак моли медицинската сестра да се подготви да започне шокова терапия на Гена. Гена си мисли, че сега Анант трябва да дойде, за да я спаси. Някой влиза в болницата.

Двамата се готвят да шокират Гена, когато доктор Сидхарт, който прилича на Анант, ги спира. Гена се усмихва, когато го вижда. Тя го нарича Анант. Той ѝ казва, че е сгрешила, и се кара на другите, че се отнасят така с Гена. Той казва на Гупта, че е проучил донесението на Гена и тя страда от лека травма. Не е подходящо да ѝ се прилага шокова терапия. Той я развързва.

Гена разговаря със Сидхарт, сякаш той е Анант. Той я моли да спре да го нарича Анант, защото той не е него. Той се представя като д-р Сидхарт. Тя отказва да му повярва и казва, че той е нейният Анант. Иска да го прегърне, но той я спира и ѝ казва, че ще ѝ даде лекарство, и я моли да го вземе. Тя го следва и го пита защо се държи така. Той ѝ казва да се върне в болницата. Тя го моли да ѝ каже истината. Той я пита дали се опитва да го използва, за да избяга от болницата, и я моли да не му губи времето.

Две жени хващат Гена и я обвиняват, че е откраднала бижута. Гена моли Сидхарт да ѝ помогне. Той ѝ казва да се бори за себе си и че не се намесва в женските дела. Гена казва на жените, че не е откраднала бижутата им. Те я бутат и главата ѝ се удря в колата на Сидхарт и тя губи съзнание. Сидхарт я хваща, преди да падне.

Пареш казва на семейство Десаи, че болницата търси Гена. Джамуна усеща, че Анант се е върнал, и отваря вратата. Сидхарт внася Гена. Всички са шокирани да видят Сидхарт с Гена. Джамуна се усмихва, когато вижда Сидхарт. Той слага Гена на дивана и тя идва в съзнание.

Джамуна нарича Сидхарт Анант и го целува. Тя благодари на Бог, че е довел сина ѝ при нея, и го прегръща. Прафул също го прегръща. Сидхарт им казва, че Анант се е върнал при семейството си и му е било много трудно да стои далеч от тях, след което започва да се смее, което обърква останалите.

Той ги пита дали са приключили с емоционалната си драма и им казва, че всички като че ли са луди като Гена. Той се подиграва на Джамуна, което изненадва всички. Той се подиграва на Канак. Панкай го пита какво се е случило с него. Сидхарт пита Кришна защо тези хора се държат така. Джамуна отива да донесе снимката на Анант. Сидхарт напуска къщата. Канак се чуди кой е този човек, който прилича на Анант.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Остани с мен , Остани с мен: Завинаги

"Остани с мен: Безкрай" - какво ще се случи в епизод 23

"Остани с мен: Безкрай" - какво ще се случи в епизод 22

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 183

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 182

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 181