Актуално Какво ще се случи...

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 101

Добави коментар

Вижте какво ще се случи в епизод 101 на индийския сериал "Остани с мен: Завинаги”.

Гена казва на останалите, че Анант е жив и че ще докаже невинността му. Полицейският инспектор ѝ казва, че ще се срещне с нея в съда, и си тръгва. Тя сваля венеца от снимката на Анант. Джамуна отива в стаята си и се разплаква, когато вижда снимката на Анант. Гена идва при нея. Джамуна я прегръща и плаче. Гена ѝ казва, че те не са направили нищо лошо, така че нищо няма да им се случи и тя ще направи всичко за това семейство. Тя я моли да не се притеснява за нищо, защото Анант е напълно здрав и скоро ще се върне.

На следващия ден Гена се облича. Хирал ѝ казва, че Анант не е жив, така че това общество няма да приеме тя да носи сватбена верижка. Гена ѝ казва, че макар Анант да не е с нея, той все още е най-голямата ѝ опора и това общество не е над него за нея. Джамуна подкрепя Гена и моли другите да не ѝ казват нищо, защото Гена ще живее живота си така, както тя реши. Гена сваля сватбената верижка и им казва, че чака Анант и той ще я накара да носи тази верижка.

По-късно Гена се среща с адвокат, за да обсъдят делото на Анант. Той ѝ казва, че не може да поеме това слабо дело. Тя му казва, че учи право и може да му помогне в това дело. Той я моли да не му губи времето. Тогава тя отива при друг адвокат. Той вижда новината, че Анант е терорист. Адвокатът връща делото на Гена и ѝ казва, че няма да защитава терорист.

Гена отива на пазара, за да купи зеленчуци. Няколко дами обиждат Анант и Гена. Продавачът на зеленчуци също обижда Гена. Междувременно пред къщата на Десаи хората крещят срещу Анант. Гена стига до дома си и е шокирана от поведението на хората. Тълпата хвърля камъни по къщата. Четан разкрива, че шефът му е поискал да напусне работа.

Гена му казва, че всички грешат. Той ѝ казва, че не могат да живеят без пари, а той не може да си позволи да загуби работата си. Панкай разкрива, че е бил принуден да затвори пекарната. Канак им казва, че Анант е съсипал всичко и че трябва да напуснат къщата, защото обществото няма да им позволи да живеят там. Тя предлага да се разделят, което шокира Гена.

Джамуна я пита как може да говори за това в тази ситуация. Канак ѝ показва нараняването си и я пита защо трябва да страда за престъплението на Анант. Гена ѝ казва, че Анант не е направил нищо лошо и тя ще докаже невинността му, като остане в тази къща. Пареш ѝ казва, че няма да е лесно да се бори срещу правителството и обществото. Гена пита дали някой ще я подкрепи в тази борба. Радхика я хваща за ръка и им казва, че Анант не е терорист, затова ще подкрепи Гена. Канак ѝ се подиграва. Джамуна подкрепя Гена.

Гена разказва на семейството за новата си работа. Джамуна се радва за Гена и ѝ пожелава късмет. Панкай казва на Гена, че ще я закара до работното ѝ място. Гена казва на Панкай, че работата ѝ се намира на няколко минути пеша от къщата им. Гена излиза от къщата и вижда мотора на Анант, което я разчувства. По-късно Гена събира кураж и решава да остане силна, тъй като е решена да докаже невинността на Анант. Канак ревнува, когато научава за новата работа на Гена. Панкай казва на Канак да помогне на семейството im, вместо да създава нови проблеми. След известно време всички са шокирани да видят черния цвят на лицето на Прафул, когато той се връща от пазара.

Прафул се извинява на Джамуна, защото хората на пазара не са му позволили да купи лекарството и са го обвинили, че е отгледал терорист в дома си. Гена работи като прислужница в дома на богата жена, за да плати хонорара на адвоката. Джамуна казва на всички членове на семейството да изчакат Гена, когато сядат да вечерят.

Гена се прибира вкъщи и се втурва към банята, за да се освежи. Канак забелязва поведението на Гена и решава да разбере истината. Прафул моли Джамуна да скрие инцидента от Гена. На следващата сутрин Канак открива къде работи Гена и отвежда Джамуна и Хема в къщата, където Гена работи като прислужница.

Гена е шокирана, когато вижда Канак и Хема заедно с Джамуна в дома, в който работи. Мира казва на Гена да предложи малко закуски на гостите си. Гена покрива лицето си с воал и оставя закуските на масата. Канак разпознава роклята на Гена и я моли да свали воала. По-късно Гена е на път да падне, докато върви, и Канак се опитва да свали воала на Гена, но Гена се контролира и излиза от стаята. След известно време Гена счупва ваза с цветя, а Джамуна е изненадана да види как Гена събира боклука. Междувременно Мира уволнява Гена и се опитва да я изгони от къщата.

Джамуна губи самообладание и разкрива, че Гена е нейната снаха, и моли Мира да бъде учтива с нея. Мира обижда Джамуна, че е подкрепила Гена и се е изправила срещу нея. Гена дава подобаващ отговор на Мира и извежда Джамуна оттам. Канак обижда Гена, когато се връщат вкъщи, при което Джамуна защитава Гена.

Гена започва да работи като таксиметров шофьор. Джамуна има сериозни здравословни проблеми и семейството решава да я заведе в болница. Гена вижда всичко, докато кара таксито на отсрещния път. Тя изпраща друг таксиметров шофьор да вземе семейството. По-късно Сагар се качва в таксито на Гена като пътник. Сагар я разпознава и я моли да спре колата. Гена отказва да изпълни инструкциите на Сегал и е пребита от него и губи съзнание.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Остани с мен: Завинаги , Остани с мен

"Остани с мен: Безкрай" - какво ще се случи в епизод 23

"Остани с мен: Безкрай" - какво ще се случи в епизод 22

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 183

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 182

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 181