Актуално Какво ще се случи...

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 1

Добави коментар

Вижте какво ще се случи в епизод 1 на индийския сериал "Остани с мен: Завинаги".

Гопи се подготвя за пуджа. Урмила се опитва да изяде ладду без знанието на Кокила, но Кокила я спира. Гопи се усмихва, гледайки ги. Хетал идва и казва, че е време за пуджа. Кокила казва на Гопи да започне пуджа. Гопи започва пуджата и Ахем се присъединява към нея, тя се прехласва, като го вижда там, и се усмихва.

Когато Кокила вика Гопи, тя се връща в реалността и разбира, че Ахем не е с нея. Кокила разбира чувствата на Гопи и я пита дали й липсва Ахем. Гопи кимва с глава. Кокила казва, че той също ѝ липсва, а днес има и рожден ден, и избърсва сълзите на Гопи. Гопи казва, че знае, че нейният Ахем ще бъде щастлив, където и да е днес, и че Бог се грижи за него.

Ахем тренира борба. Урмила взема от Гопи пълната чиния с ладду. Кокила казва, че това е прасад, а не закуска. Tя може да изяде всичко сама. Урмила казва, че знае това, затова ще раздаде на всички. Хетал пита за тортата на Гопи. Гопи казва, че тортата е готова. Кокила казва, че трябва да стигнат навреме.

Хетал казва, че е развълнувана да се срещне с тях. Урмила си мисли, че ако остане тук, ще трябва да върши цялата домакинска работа сама, затова казва, че също иска да ги придружи, защото роднините ѝ също живеят там. Кокила е на път да ѝ откаже, но заради Гопи дава разрешение на Урмила и ѝ казва да се приготви да тръгне с тях. Кокила си мисли, че семейството на брат ѝ ще ѝ помогне да отклони мислите на Гопи и забелязва притесненото ѝ лице. Гопи се обажда на Джаги и го пита кога ще се върне от Мумбай. Той казва, че скоро ще дойде, за да я изненада.

Кокила получава обаждане от брат си. Тя казва, че също е щастлива, че ще се срещне с него. Хетал казва, че е щастлива, като вижда щастливото лице на Кокила. Гопи казва, че никога не е чувала за брата на Кокила от нея. Кокила казва, че след като се е омъжила, е изгубила връзка с него, но той най-накрая я е намерил, затова ще се срещнат с него и семейството му. Когато Хетал пита Кокила за семейството на брат ѝ, Кокила им разказва за Гена.

Гена се занимава с кухненски работи и сервира напитки на Канак и съпруга ѝ, а по-късно стига до друга стая, за да даде млечен шейк на Четан и Хема. Урмила казва, че знае това, затова ще раздаде на всички. Хетал пита за тортата на Гопи. Гопи казва, че тортата е готова. Кокила казва, че трябва да стигнат навреме.

Хетал казва, че е развълнувана да се срещне с тях. Урмила си мисли, че ако остане тук, ще трябва да върши цялата домакинска работа сама, затова казва, че също иска да ги придружи, защото роднините ѝ също живеят там. Кокила е на път да ѝ откаже, но заради Гопи дава разрешение на Урмила и ѝ казва да се приготви да тръгне с тях. Кокила си мисли, че семейството на брат ѝ ще ѝ помогне да отклони мислите на Гопи и забелязва притесненото ѝ лице. Гопи се обажда на Джаги и го пита кога ще се върне от Мумбай. Той казва, че скоро ще дойде, за да я изненада.

Кокила получава обаждане от брат си и той ѝ разказва за вълнението си. Тя казва, че също е щастлива, че ще се срещне с него, и му съобщава, че е тръгнала от дома си. Хетал казва, че е щастлива, като вижда щастливото лице на Кокила. Гопи казва, че никога не е чувала за брата на Кокила от нея. Кокила казва, че след като се е омъжила, е изгубила връзка с него, но той най-накрая я е намерил, затова ще се срещнат с него и семейството му. Когато Хетал пита Кокила за семейството на брат ѝ, Кокила им разказва за Гена.

От другата страна Гехна се занимава с кухненска работа. Тя сервира напитки на Канак и съпруга ѝ, а по-късно дава млечен шейк на Четан и Хема. След това дава закуска и лекарства на възрастните. Те я хвалят. Тя стига до терасата и е шокирана, като вижда там Сагар. Той ѝ казва да не го нарича брат, защото това разбива сърцето му, затова трябва да го нарича скъпи. Той казва, че би искал да ѝ помогне и тя се опитва да избяга оттам, но той ѝ препречва пътя. Тя започва да плаче и го моли да я остави на мира.

Пиюш взема Санчи със себе си, въпреки че тя му казва, че не бива да излизат сами без Гена. Те падат в басейна по погрешка и Гена забелязва това. Тя бута Сагар и тича към децата, за да ги спаси. Родителите на децата също стигат до там. Няйой помага на Гена да излезе от басейна и я пита защо е скочила, след като не знае да плува. Санчи казва, че Гена се е опитала да ги спаси. Сагар пита къде е била Гена, вместо да се погрижи за децата. Гена казва, че е отишла да вземе кърпата на Канак. Канак я удря и ѝ крещи, че това е нейна грешка.

Главата на семейството и жена му идват. Пред тях Канак променя тона си и казва, че Гена е спасила децата. Канак казва на Гена да се преоблече. Тя казва на съпруга си да попита за сумата, която баща му ще получи при пенсионирането си. Канак казва на Гена да застане с 2 кофи вода под слънцето и си тръгва оттам. Гена се чувства неудобно да стои там и се моли на Бог да ѝ помогне, в това време Гопи идва с чадър и помага на Гена. Гена се обърква, като вижда Гопи.

Гопи помага на Гена, което е забелязано от Хема, и тя съобщава за това на Канак. Панкаж и Четан се опитват да разберат каква сума ще получи баща им за пенсионирането си. Преди Прафул да каже каквото и да било, съпругата му пита за Кокила. Четан пита коя е Кокила.

Прафул казва, че тя е сестра му и ще дойде със семейството си на партито.Обаждат му се от банката и съобщават на семейството му, че сумата по чека е изненада. Синовете му си тръгват. Той казва на съпругата си Джамуна, че мисли да даде пари и на Гена. Тя казва, че той е прав, Гена е като тяхна дъщеря и тя също се отнася към тях с любов и уважение, така че тя определено има право на тези пари. Гена разпознава Гопи и получава благословия от нея. Кокила идва там с Урмила и Хетал. Гена получава благословия от всички. Кокила я пита откъде знае за тях.

Гена казва, че Прафул ѝ е казал за тях. Гопи я пита какво прави с тези две кофи вода. Гена се колебае какво да отговори. Хема пита Канак какво ще стане, ако Гена им каже истината. Канак казва, че тя няма да го направи и си тръгва. Хема се кани да посрещне семейството на Кокила, но Канак я спира, като казва, че то ще ги посрещне. Кокила моли Канак да поздрави и Гена. Хема казва, че тя не е гостенка. Прафул казва, че Гена е член на тяхното семейство, но Кокила е категорична, че Канак трябва да посрещне и Гена. Канак посреща Гена без никакъв избор.

По-късно Прафул представя семейството си на Кокила и казва, че другият му син Анант не е там, но ще дойде на партито. Тогава Кокила им представя семейството си. Гопи разрязва торта, за да отпразнува рождения ден на Ахем, и си припомня моментите, които е споделила с него. Канак казва на Гена да си тръгне. Кокила утешава плачещата Гопи. Гопи търси Гена, за да ѝ даде торта. Джамуна казва, че е трябвало да отиде в пристройката. Гопи тръгва към пристройката, за да даде тортата на Гена. Канак казва на Хема, че Гопи и Кокила се намесват прекалено много в семейните им дела, особено в тези на Гена.

Хема казва, че Канак е прав и Кокила дори я е накарала да посрещне Гена, а сега тази Гопи е отишла да даде и тортата, и пита какво могат да направят сега. Гопи влиза в пристройката и търси Гена там. Тя изпада в шок, като вижда Ахем там и той изяжда тортата от ръката ѝ. Кокила идва там и вижда Гопи да стои сама и я пита защо изглежда напрегната. Гопи казва, че е видяла човек, който прилича на нейния Ахем.

Кокила казва, че е сънувала. Гопи казва, че той дори е отхапал от тортата и ѝ показва парчето торта. Кокила я моли да не ѝ дава надежда, защото не може да се справи, ако отново надеждата ѝ се срине. Тя се развълнува, мислейки си за Ахем. Гопи се връща в реалността, когато Кокила казва, че Гена не е тук, и я пита кой е изял тортата. Гопи остава безмълвна и мисли какво да ѝ каже. Гопи лъже, че тортата е изядена от Гена.

Гена казва, че тортата ѝ е харесала и я моли да я научи как да я прави. Гопи си мисли, че е видяла Ахем или това е било халюцинация, и решава, че сега не може да дава фалшива надежда на Кокила. Джамуна дава сари на Модис, като казва, че е донесла тези сари за тях. Хетал казва, че не е било необходимо. Джамуна казва, че това е нейната любов към тях.

Урмила приема саритата и ѝ благодари. Хема казва, че това са наистина скъпи сарита. Панкай казва, че баща му ще получи голям чек, така че това не е проблем. Прафул и Джамуна дават едно сари на Кокила, което е било харесано от Урмила. Урмила изразява разочарованието си пред Хетал. Гопи благодари на Гена, че ѝ е помогнала, и ѝ се извинява, като казва, че заради нея е трябвало да излъже Кокила. Канак и Хема ги виждат заедно. Канак знае как да постави Гена на мястото ѝ. Прафул казва на Гопи да избере сари за нея.

Кокила казва, че Прафул толкова много обича семейството си и живее със синовете и снахите си. Тя казва на синовете на Прафул да се грижат за родителите си и да се отнасят с уважение към тях. Четан казва, че щом получи пълномощно , ще се справи с всичко. Кокила го намесва и го пита дали Анант не се занимава с финансите. Джамуна казва, че Четан не трябва да се притеснява. Анант ще се справи с това. Канак казва, че трябва да си направят план за пенсионерско парти. Гопи вика Гена и ѝ казва да седне при тях. Гена се кани да седне, но Канак казва, че я боли глава, затова иска да ѝ направи зелен чай, но Гена я спира, като казва, че тя ще го направи за нея и ще донесе сок за другите.

Гопи си мисли, че трябва да каже на Гена защо я е накарала да излъже Кокила. Канак напомня на Джамуна, че тя е щяла да даде скъпоценностите. Джамуна казва на Кокила да се присъедини към тях. Канак взема комплекта с диаманти, като казва, че обича само диаманти. Гена сервира сок на всички. Джамуна дава един скъпоценен камък на Гена, като казва, че тя може да го носи на партито на Прафул. Гена отказва да го вземе, като казва, че няма да присъства на партито. Кокила казва, че Гопи също като Гена. Гопи се съгласява с нея и пита Гена защо не иска да присъства на партито за пенсионирането на Прафул. Гопи казва на Прафул, че ще убеди Гена.

Канак дава обеците на Гена и ѝ казва да ги върне след партито. Гена връща обеците на Джамуна, като казва, че на партито може да ги изгуби, докато работи. Джамуна казва, че е много трудно да убедиш Гена за каквото и да било. Гопи казва, че Гена трябва да облече роклята, която тя ще ѝ подари. Кокила казва, че Гена няма да ѝ откаже. По-късно Канак казва на Хема да открадне обеците, които Гопи е подарила на Гена, и казва, че Гена не трябва да стига до партито.

Гена учи тайно, защото не иска никой да се разстрои. Междувременно Хема се промъква в пристройката, за да открадне обеците, подарени на Гена. Ахем вижда Гопи и се чуди коя е тя и защо е изял тортата от ръката ѝ.

На сутринта Прафул и Джемна си пожелават щастлива годишнина, а Гена също ги поздравява и им дава специален подарък. Кокила и Гопи също им честитят, докато Урмила се чуди дали никой друг знае за годишнината от брака им.

Кокила моли Гена да пази обеците на сигурно място, докато Канак и Хема са доволни от плана им. По-късно Гена отива да почисти стаята на Анант и се чуди дали той прилича на съвременен джентълмен. Анант отива в храма. Анант е противоположен на това, което си представя Гена, и се бие с един главорез, за да спаси портмонето на възрастна двойка.

Той взема чантата и се връща при възрастната двойка. Научава, че децата им са ги изхвърлили от къщата и те трябва да отидат в Сурат. Анант предлага да им помогне да стигнат до Сурат и дори предлага собствения си билет на летището.

Самият той получава билет от Джаги и е щастлив, че може да посети дома му. По-късно Кокила се чуди защо никой не е честитил празника на Прафул и Джамна. Канак слиза долу и всички хвалят Джехна вместо нея. Кокила разпитва допълнително Гена за обеците, докато Канак и Хема са доволни от плана си.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Остани с мен: Завинаги

"Остани с мен: Безкрай" - какво ще се случи в епизод 23

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 183

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 182

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 181

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 180