ТВ програма Viasat Explore - Днес

00:15Австралийски търсачи на злато - Пороен дъжд заплашва да удави сезона на Дърт Догс. Златотърсачите от дистанция Хенри и Кели се натъкват на златна жила, а Голд Джипсис откриват находката на живота си.45 мин.
Документално
01:00Viasat Explore се завръща в 06:00 ч. -1 ч. 30 мин.
Документално
06:0572 опасни места за живеене - От река Мисисипи до моретата около Филипините, тропическите бури са част от живота на тези, които живеят там. Защо те рискуват живота си, за да наричат това място свой дом?1 ч. 5 мин.
Документално
07:10Фойерверки: Живопис с огън - На Филип и Себастиен е възложена една от най-необичайните задачи в кариерата им в Кампече, Мексико - да натъпчат покрива на историческа катедрала от XVI в. с експлозиви.25 мин.
Документално
07:35Фойерверки: Живопис с огън - Екипи от пет страни разчитат на GFA да им помогнат да осъществят епичен финал в Квебек на най-високия водопад в областта. Това включва съчетаването на дизайни и фойерверки от всички екипи.25 мин.
Документално
08:00GRIP: Автомобилното шоу - Порше 911 Карера S с 420 к.с. обикновено струва около 127 000 евро, това е почти двойно на онова, което се плаща за 718 Бокстер S. Кое е по-хубавото порше? Вижте сами!45 мин.
Документално
08:45Крале на боклука - Натоварен магистрален мост в Шотландия трябва да бъде съборен само за 48 часа и създава денонощна работа на армия от машини. Корабче в Портсмут разрушава обичани някога плавателни съдове.50 мин.
Документално
09:35Автоработилница Последна спирка - Изпълнителка се нуждае от превозно средство, с което да обикаля селцата в Лабрадор и да гради музикалната си кариера. Момчетата съчетават всички функции в едно и се вмъкват в ограничения бюджет.25 мин.
Документално
10:00Автоработилница Последна спирка - Отдалеченото селце Мъд Лейк е в трагично състояние след голямо наводнение. Без достъп до пътищата, градът трябва да започне да изкарва боклука и да внася строителни материали през р. Чърчил.25 мин.
Документално
10:25Риболовни войни - В епизода Марк Брайънт, кралят на риболовната стръв, се изправя срещу огромна сила в лицето на Йън Ръсел в рибарника Бърдс Грийн.25 мин.
Документално
10:50Риболовни войни - Двамата военни в състезанието Джери Хамънд и Йън Чилкот се изправят един срещу друг тази седмица в борба за надмощие.25 мин.
Документално
11:15GRIP: Автомобилното шоу - Матиас Малмеди, Дет Мюлер и Хелге Томсен поемат към Румъния. Целта им е да достигнат Трансфъгърашкото шосе в Карпатите, вероятно най-красивата улица в света.1 ч. 30 мин.
Документално
12:45Търсачи на съкровища - Поглед назад към някои от най-страшните моменти в планината. Научаваме как скъпоценните камъни се вадят от земята и се наслаждаваме на най-добрите находки.45 мин.
Документално
13:30Търсачи на съкровища - Пролетните снежни бури донасят хаос, изсипвайки се върху планината. Дуейн отива под земята в търсене на сребро, докато семейството Дорис напредват упорито през гъстата кал в търсене на възнаграждение.45 мин.
Документално
14:15Каубои в студени води - Само на няколко километра навътре в морето от брега на Нюфаундленд, Пол Тилър и екипажът на Атлантик бандит се борят да наловят риба мойва.45 мин.
Документално
15:00Каубои в студени води - Капитанът Морис Анстей навлиза в нова риболовна територия - лов на калкан. Рибата е трудна за хващане, но печалбата може да бъде огромна и конкуренцията е голяма...50 мин.
Документално
15:50Австралийски търсачи на злато - В легендарните златни полета на Западна Австралия, три екипа от закоравели златотърсачи рискуват своя живот и бъдеще в преследване на мечтаната награда.45 мин.
Документално
16:35Австралийски търсачи на злато - Проблеми с техниката и хазартна игра с високи залози застрашават успеха на Дърт Догс и Голд Джипсис.45 мин.
Документално
17:20Бягство - Петима инженери и бившият войник от специалните части Ант Мидълтън са изоставени на пустинен остров с разбит влекач за лодки. Единственият начин да избягат е да построят лодка от останките.50 мин.
Документално
18:10Търсачи на съкровища в пустинята - Найджъл и Норм пътуват до семейство Уилямс, за да срещнат Джеси, чиято колекция е най-голямата, която са виждали досега. Джеси е вдигнал 18 постройки в имота си, за да изложи колекцията си.50 мин.
Документално
19:00Големият див север - Зимата неочаквано се оттегля и температурите се вдигат, ледът се топи и мечките, събудени от зимен сън, застрашават живота на траперите.45 мин.
Документално
19:45Автоработилница Последна спирка - Когато колата на една жена блокира на заледена крайбрежна улица, Колин, Кори и Стан измислят план да комбинират камиони, за да създадат невиждана офроуд спасителна машина.20 мин.
Документално
20:05Автоработилница Последна спирка - В града няма ледено игрище, но това няма да спре момчетата от автоработилницата да станат домакини на хокейна среща. Колин, Кори и Стан почистват снега от езерото и създават машина за хокей на лед.25 мин.
Документално
20:30Шантави возила - Запознаваме се с луд фен на Лудия Макс, който се гордее със собствена версия на интерсептора, построена за 125 000 долара, както и с най-младата жена, която кара професионално чудовищен камион.20 мин.
Документално
20:50Шантави возила - Виждаме реплика на Ферари 250 GTO, което струва 38 млн. долара, такси, преправено на страховит ван за седем дни, и отиваме за кална надпревара с много специален Шевролет във Флорида.25 мин.
Документално
21:15Риболовна надпревара - Бившият вокал на N-Dubz и обсебен от лова на шарани Дапи се изправя срещу приятеля си от звездния Биг Брадър, реалити ТВ звезда и почитател на морския риболов Оли Лок в този смайващ епизод.45 мин.
Документално
22:00Австралийски търсачи на злато - Планът на Дърт догс е застрашен, Скрапърс най-после се озовават на терен с новата си машина, дъщерята Тайлър се присъединява към търсачите на злато, семейство Тед и Леки Махони.45 мин.
Документално
22:45Автоработилница Последна спирка - Горивото в северните общности се изчерпва и местна жена трябва да им достави резервоар със снегомобил. Проблемът е, че снегомобилът ? няма достатъчно мощност да изтегли дори половината от теглото му.20 мин.
Документално
23:05Автоработилница Последна спирка - Ловец иска да преминава над тънък лед, така че наема автоработилницата да му направи моторна лодка. Те решават, че прикрепянето на самолетен двигател към задната част на лек корпус е добра идея.25 мин.
Документално
23:30Автоработилница Последна спирка - След като спасяват местен трапер, заседнал в калта, момчетата решават да направят всичко, за да не му се случи отново същото Започва изграждането на големия лош офроуд камион.20 мин.
Документално
23:50Автоработилница Последна спирка - Ексцентричен клиент наема автоработилницата, за да направят бързо и шумно хотрод комби за рождения ден на жена му. Те се развихрят в опита си да сбъднат мечтите на клиента в кратък срок.25 мин.
Документално

Програма на Viasat Explore за Днес. Възможни са промени в предварително обявената тв програма.

» ТВ програма на Viasat Explore за следващия ден

Не пропускайте

Легенда

Телевизия

Viasat Explorer е телевизионният канал, който отвежда зрителя на изпълнено с приключения пътешествие, за да изследва загадките на човека и природата. още...

Популярно в poTV.bg