ТВ програма TV1000 - Днес

00:00Копланд (Cop Land) Шериф в предградие на Ню Джърси, населено с полицейски служители от Ню Йорк, скоро открива, че градчето е прогнило от престъпни връзки и корупция.1 ч. 45 мин.
Филми
01:45Операция Спасение (The Great Raid) След края на Втората световна война 500 американски войници остават пленени в лагер за три години. Те нямат надежда, че ще се измъкнат, но група рейнджъри се отправя на опасна мисия да ги спаси.2 ч. 10 мин.
Филми
03:55Ценен товар (Precious Cargo) Престъпен шеф се опитва да офейка с плячка, която принадлежи на друг крадец.2 ч.
Филми
05:55Моята мащеха е извънземно (My Stepmother is an Alien) Извънземно е изпратено с тайна мисия на Земята, където се появява като великолепна, привлекателна и самотна жена. Тя трябва да осъществи контакт с доста изперкал млад учен.1 ч. 45 мин.
Филми
07:40В изгнание (Outcast) Загадъчен воин се заема да помага на дъщерята и сина на детрониран китайски император да победят жестокосърдечния им брат, който иска да ги убие.1 ч. 35 мин.
Филми
09:15Почти идеално (The Next Best Thing) Отегчената от неуспешни връзки Аби прави секс за една вечер с приятеля си гей. В резултат се ражда бебе, което решават да отгледат заедно.1 ч. 45 мин.
Филми
11:00Светлина в мрака (Half Light) Рейчъл, успешна писателка, се премества в малко шотландско село, за да продължи живота си след смъртта на сина си. Странни неща започват да се случват - преследват я духове и реални проблеми.1 ч. 50 мин.
Филми
12:50Сърцето на дракона (DragonHeart) Последният дракон и разочарован рицар - убиец на дракони, трябва да се съюзят, за да се възправят заедно срещу зъл крал, получил частично безсмъртие.1 ч. 40 мин.
Филми
14:30Съединените щати на Лиланд (The United States of Leland) Преживяванията на млад мъж в изправителен дом за непълнолетни, чрез които са проследени и стремителните промени, сполетели семейството му и общността, в която живее.1 ч. 45 мин.
Филми
16:15Срещи в парка (Wicker Park) Млад рекламен директор от Чикако вярва, че жена, която вижда в кафене, е отдавна изгубената му любов. Той се вманиачава и занемарява живота си, за да я следи.1 ч. 50 мин.
Филми
18:05Семеен сблъсък (Domestic Disturbance) Един разведен баща открива, че новият доведен баща на 12-годишния му син не е това, за което се представя.1 ч. 30 мин.
Филми
19:35Кейт и Леополд (Kate 1 ч. 55 мин.
Филми
21:30Изкупление (Atonement) Начинаещата писателка Брайъни Талис необратимо променя няколко живота, когато е на тринадесет години, обвинявайки любовника на по-голямата си сестра в престъпление, което не е извършил.2 ч. 5 мин.
Филми
23:35Трудна свалка (Gigli) Пълната с насилие история за престъпничка лесбийка, закоравял наемен убиец със златно сърце и мъж с умствени затруднения, които стават най-добри приятели по време на заложничество.2 ч.
Филми

Програма на TV1000 за Днес. Възможни са промени в предварително обявената тв програма.

» ТВ програма на TV1000 за следващия ден

Не пропускайте

Легенда

Телевизия

Основана през есента на 2003-та година TV1000 излъчва 24 часа в денонощие, предлага широк набор от филми, холивудски хитове и шедьоври на световното кино. още...

Популярно в poTV.bg