ТВ програма TV1000 - Днес

00:40В Брюж (In Bruges) Колин Фарел участва в номинираната за Оскар криминална комедия за борбата на двама мъже на живот и смърт, която добива комични размери и има изненадващи последствия.1 ч. 45 мин.
Филми
02:25В кръвта (In the Blood) Жена разкрива огромна конспирация на Карибите, когато съпругът ? е отвлечен по време на медения им месец.3 ч.
Филми
05:25Срещи в парка (Wicker Park) Млад рекламен директор от Чикако вярва, че жена, която вижда в кафене, е отдавна изгубената му любов. Той се вманиачава и занемарява живота си, за да я следи.1 ч. 50 мин.
Филми
07:15Д-р Джекил и мистър Хайд (Dr Jekyll and Mr Hyde) Д-р Хенри Джекил прави експерименти с цел да разкрие тъмната, скрита страна на човека и пуска на свобода убиец от дълбините на собственото си същество.1 ч. 40 мин.
Филми
08:55Левакът (Loser) Джейсън Бигс е студент в колеж, изритан от спалното помещение от съквартирантите си, който се влюбва в колежката си Мена Сувари. Тя обаче има сложна любовна връзка с техния професор (Грег Киниър).1 ч. 35 мин.
Филми
10:30Ценен товар (Precious Cargo) Престъпен шеф се опитва да офейка с плячка, която принадлежи на друг крадец.1 ч. 30 мин.
Филми
12:00Нокаут (Back in the Day) Млад боксьор става питомец на шеф на мафията, след като майка му умира и баща му е прогонен от града, защото е агресивен алкохолик.2 ч.
Филми
14:00Страшен филм 3 (Scary Movie 3) В третата част от поредицата Страшен филм Синди трябва да разследва мистериозни житни кръгове и видео записи, както и да помогне на президента на САЩ да предотврати нашествие на извънземни.1 ч. 25 мин.
Филми
15:25Ема (Emma) В началото на 19-ти век в провинциална Англия нещата не се развиват добре за млада сватовница, след като намира мъж за друга жена.2 ч.
Филми
17:25Почти женени (Nearlyweds) След сватбите на мечтите си трима приятели откриват, че пасторът, който ги е оженил, не е попълнил документите, необходими за официалното признаване на браковете.1 ч. 30 мин.
Филми
18:55Неомъжена бяла жена (Single White Female) Жена, която пуска обява за съквартирантка, скоро забелязва странното поведение на новонастанилата се наемателка.1 ч. 45 мин.
Филми
20:40Изкуплението Шоушенк (The Shawshank Redemption) Разказва за отношенията на двама затворници в продължение на две десетилетия. Когато банкер започва да излежава доживотна присъда, среща посредника на сделките в затвора и двамата се сприятеляват.2 ч. 20 мин.
Филми
23:00Зората на мъртвите (Dawn of the Dead) Медицинска сестра, полицай, младоженци, търговски пътник и други оцелели се спасяват в голям мол в Средния запад от чумна епидемия, която превръща хората в агресивни зомбита човекоядци.1 ч. 45 мин.
Филми

Програма на TV1000 за Днес. Възможни са промени в предварително обявената тв програма.

» ТВ програма на TV1000 за следващия ден

Не пропускайте

Легенда

Телевизия

Основана през есента на 2003-та година TV1000 излъчва 24 часа в денонощие, предлага широк набор от филми, холивудски хитове и шедьоври на световното кино. още...

Популярно в poTV.bg