ТВ програма History - Днес

00:00Извънземни от древността: Създания от дълбините Извънземни от древността разглежда 75 милиона години на доказателства за присъствието на извънземни на Земята, от ерата на динозаврите, през Древен Египет, до небесата в западната част на САЩ днес.55 мин.
Документално
00:55Изковани в огъня: Немският Халберд Напрежението нараства за ковачите. Двама от тях се отправят към финалния кръг, където ще трябва да създадат немския Халберд, средновековно тройно оръжие.55 мин.
Документално
01:50Спецове в заложната къща: Натъпчи го здраво В заложната къща клиент донася най-ценната за колекционерите пушка Смит и Уесън, а по-късно, по време на нощната смяна, се случват зловещи неща, когато един човек иска да продаде препарирани животни.25 мин.
Документално
02:15Спецове в заложната къща: Луксозни пътници Рик и Стареца са впечатлени от колекция авиационни сувенири на Боинг - самолетчета и др., сред които рядък униформен знак от първите тестове с ракети Боинг. По-късно клиент донася джобен часовник от 19. в.30 мин.
Документално
02:45Спецове в заложната къща: Заради Чъм Ще кажем наздраве заедно със Спецовете, когато Рик попада на автентична спиртоварна за домашен алкохол. Кори и Чъмли пък ахват, когато мъж донася огромна колекция картички с автографи на знаменитости от 40-те и 50-те г25 мин.
Документално
03:10Спецове в заложната къща: Размествания и суетене Оставаме с ококорени очи заедно със Спецовете, когато в магазина донасят ранно илюстровано издание на Рип Ван Уинкъл. Кори и Чъм пък попадат на свещ във формата на главата на президента Ричард Никсън.25 мин.
Документално
03:35НАДПРЕВАРА ЗА НАХОДКИ: Сан Буритос В Сан Бернардино антична находка може да донесе значителни приходи за Даръл и Брандън. Бари Уайс пристига с подаръци, а Дейв Хестър припечелва добре. Джаред и Бранди обаче се прибират ядосани.25 мин.
Документално
04:00НАДПРЕВАРА ЗА НАХОДКИ: Ах, този Бари Бари Уайс си дава сметка, че пристрастеността му към хранилищата ще му струва скъпо. Междувременно, Даръл и Брандън купуват склад, пълен с неща, с които може да се направи истинска фиеста, а Дейв се заяжда с всички.20 мин.
Документално
04:20Изковани в огъня: Мечът на кръстоносеца След трудния първи кръг от изпитания оставащите двама майстори на остриета се прибират у дома, където трябва само за пет дена да изковат легендарния меч на кръстоносеца.45 мин.
Документално
05:05Американски антиквари: Ягуар в Джърси Майк и Франк се заемат с Ягуар от 67-а в гараж в Ню Джърси, а по-късно се насочват към магазин с президентско минало.50 мин.
Документално
05:55Спецове в заложната къща: Ритни кутийката с все сили Ще сключат ли Спецовете изгодна сделка за класически музикален инструмент от света на кънтрито - стоманена китара Шобъд? По-късно друг клиент донася бидон, използван за зареждане с гориво на лампата на 20 мин.
Документално
06:15Спецове в заложната къща: Готин колкото Айк Предлагат на Рик мемоари, написани и подписани от президента Дуайт Айзенхауер. Редовен клиент идва с нов модел армейски пистолет Ремингтън от Гражданската война. Кори и Чъм пък са развълнувани от комплект чанти 20 мин.
Документално
06:35НАДПРЕВАРА ЗА НАХОДКИ: Д-р Страннокупувачов Даръл се чувства като у дома си, докато цялата група купувачи се наслаждава на следобеда в Уестминстър, Калифорния. По-късно се оказва, че извършената от Джаръд и Бранди покупка е с катастрофални последствия, а 25 мин.
Документално
07:00НАДПРЕВАРА ЗА НАХОДКИ: Да вървим в Пласентия Рене се кикоти през целия път до банката, а Даръл се кефи на цяло съкровище готини неща.25 мин.
Документално
07:25НАДПРЕВАРА ЗА НАХОДКИ: Момиче и кучета В Ривърсайд Бранди спасява избягало кученце от наплива автомобили, а складът на Даръл потвърждава теорията му за вълшебния куршум. Хранилището на Кени пък му носи бляскави придобивки.25 мин.
Документално
07:50НАДПРЕВАРА ЗА НАХОДКИ: Аз, моя милост и Айви Купувачите се отправят към Аркадия, където Даръл прави алъш-вериш, шансовете за Айви се увеличават, а Рене и Кейси откриват неговия и нейния склад.20 мин.
Документално
08:10НАДПРЕВАРА ЗА НАХОДКИ: 666 - знакът за печалба Дори Божиите шепи в Сан Бернардино не могат да спасят Мери от провал, но пък Айви успява да поспечели малко. Кени, от своя страна, открива цялата магия на света.25 мин.
Документално
08:35НАДПРЕВАРА ЗА НАХОДКИ: Изпробвай късмета си Момичетата имат нова изненада за младоженката Емили. Рене се вмъква в огромен склад, а Даръл тества познанията си за велосипедите… и печели.20 мин.
Документално
08:55Американски антиквари: Готови за надпревара Екипът се кани да посети бивш състезател и любител на адреналина в неговия стар гараж в Охайо.50 мин.
Документално
09:45Изковани в огъня: Поредното предизвикателство В едно от най-трудните състезания до момента четирима ковачи трябва да започнат от самото начало, като изградят огнищата си от скрап. Кой от тях притежава необходимите качества, за да спечели шампионската титл60 мин.
Документално
10:45Проклятието на остров Оук: Мъжка дружба и камъни До брега на Нова Скотия се намира малък остров, който крие неразрешена досега загадка. Там, през 18-ти век, хората са забелязвали странни светлини в нощта.55 мин.
Документално
11:40Изковани в огъня: Мечът Гунто на генерал Ямашита Четирима ковачи имат за задача да пресъздадат емблематичен боен нож - Феърбеърн-Сайкс. По-късно двама състезатели се прибират в домашните си ковачници, за да се потрудят върху друг символ от Втората световн55 мин.
Документално
12:35НАДПРЕВАРА ЗА НАХОДКИ: Желана среща Айви смята, че е комедиант в Стантън, но откритото в контейнера му не е шега. Бранди и Джаръд правят необходимото откритото от тях да не остане дълго на мястото си. Кени намира оправдание да се срещне с култов телевизио30 мин.
Документално
13:05НАДПРЕВАРА ЗА НАХОДКИ: Драма в Лонг Бийч Норт Лонг Бийч не изважда на показ най-доброто и купувачите, макар че те успяват да направят благотворителен принос. Бранди и Джаръд харчат твърде много, но съкровището им си заслужава.25 мин.
Документално
13:30На лов за автомобили: Колите на Бърт Рейнолдс Дани се съгласява да подготви за търг няколко от личните автомобили на Бърт Рейнолдс. Не знае, че така ще изпълни едно от последните желания на филмовата легенда.60 мин.
Документално
14:30Извънземни от древността: Проект Хибрид Дали извънземни променят човешката ДНК и заселват Земята с хибриди между хора и същества от друг свят? Следваме нишката на доказателствата - от древните култури до мистериозното осакатяване на животни в съвремието н55 мин.
Документално
15:25Американски антиквари: Огромна микролудост В Ню Хемпшир Майк е на седмото небе, когато открива огромна колекция от микроавтомобили. Тя включва и една от най-редките находки в света.55 мин.
Документално
16:20НАДПРЕВАРА ЗА НАХОДКИ: Твърде много търгове Тежкият старт в Санта Ана предполага дълъг ден, когато купувачите отиват на втори търг в Хавайските градини с надежда да попаднат на страхотен склад.30 мин.
Документално
16:50НАДПРЕВАРА ЗА НАХОДКИ: Парите на Мо и долината на Мо На търговете в Морено Вали, Калифорния, купувачите плащат високи суми за складовете там. Айви и Дейв се борят ожесточено за два склада, а Мери се опитва да избегне кръстосания огън.25 мин.
Документално
17:15Извънземни от древността: Загадъчни шифри в пустинята Дали откритите гигантски древни рисунки, гравирани в пустинята, са елемент от древен извънземен шифър?60 мин.
Документално
18:15Извънземни от древността: Зона 52 Дали прословутите истории за Зона 51 не са всъщност прикриващи много по-мащабни, свръхсекретни експерименти, свързани с извънземни и провеждани на множество места на планетата ни?55 мин.
Документално
19:10Изковани в огъня: Меч чиавона Ковачите ползват стомана от фермерски сечива и ковачници с въглища за изработката на свои оригинални остриета със скрита дупка за прокарване на ремък. Накрая само двамина се връщат в домовете си за изковаване на декориран и с55 мин.
Документално
20:05Премиера Нова ексклузивна поредица: Вечер на пикапите в Америка: Надпревара на зверовете В епизода, посветен на Форд, пет пикапа от марката дават всичко от себе си за наградата от 10 000 долара. Препятствието Купчина шлака изпитва пределите на възможности55 мин.
Документално
21:00Битка на суперколите от 80-те с Дейвид Хаселхоф В това двучасово специално предаване звездата от Рицарят ездач Дейвид Хаселхоф се заема да докаже, че емблематичната кола KITT е вдъхновила индустрията и е довела до дългогодишна революция в автомобилостроен2 ч.
Документално
23:00Кингпин: Джон Готи През 80-те години на миналия век в Ню Йорк американската мафия е във война със самата себе си. Две съпернически фракции разделят престъпната фамилия Гамбино. Но един човек ще стане лицето на най-влиятелната криминална организация на све1 ч. 55 мин.
Документално

Програма на History за Днес. Възможни са промени в предварително обявената тв програма.

» ТВ програма на History за следващия ден

Не пропускайте

Легенда

Телевизия

History е водещ, световен канал за исторически събития. Филмите представят достоверно наблюдения, факти. още...

Популярно в poTV.bg