ТВ програма History - Днес

00:00Търсачи на съкровища от Втората световна война: 82-ра въздушнодесантна дивизия и германските военнопленници Най-добрият британски аматьор проучвател на антики от Втората световна Стивън Тейлър и фронтменът на Маднес Съгс издирват и анализират исторически 60 мин.
Документално
01:00Спецове в заложната къща: Старецът Кори Форсирайте двигателите заедно със Спецовете, когато в магазина връхлита Харли-Дейвидсън от 1966 г. Ще рискува ли всичко Кори, потегляйки с мотоциклета, или ще преживее провал?30 мин.
Документално
01:30Спецове в заложната къща: Капитан Рик Поемаме на плаване със Спецовете, когато в магазина донасят медал от британския изследовател капитан Кук. Дали Рик ще приеме медала за истинско откритие или сделката ще се разпадне?30 мин.
Документално
02:00Американски антиквари: Джакпотът в Джърси Момчетата правят услуга на приятел и това, което на пръв поглед изглежда като неизгодна сделка, се оказва изненадваща печеливша ситуация. Също, успяват да получат достъп през заключена врата, неотваряна от десетил60 мин.
Документално
03:00Истината за Алкатрас: Легенди за Скалата Едночасовият специален епизод ни отвежда дълбоко в сърцето на Скалата, представяйки ефекта от съществуването й върху националната психика чрез нови и разкриващи непознати факти интервюта с хора, запознати с истинск60 мин.
Документално
04:00Търсачи на съкровища от Втората световна война: 82-ра въздушнодесантна дивизия и германските военнопленници Най-добрият британски аматьор проучвател на антики от Втората световна Стивън Тейлър и фронтменът на Маднес Съгс издирват и анализират исторически 55 мин.
Документално
04:55Изковани в огъня: Щит с шипове Три е магическата бройка и от ковачите сега се иска да изработят уникално като индивидуален стил острие от три или повече вида метал. Въпреки болките и провалите двама стигат до финала и се прибират у дома, за да майсторят л50 мин.
Документално
05:45Най-доброто от На лов за автомобили: Най-доброто: Шосета и алеи Отпрашваме с екипа на Каунтс Къстъмс, за да видим някои от най-добрите попадения в поредицата: тунингован корвет от `59-а, работещ с бензин, колекционерска пожарна, харли Шъвълхед от 1976 г.,25 мин.
Документално
06:10Надпревара за находки: Най-добрите покупки на Бари: Най-добрите находки на Бари В Надпревара за находки името на Бари Уайс е нарицателно. Обичлив, особняк, хитроумен и крайно емоционален, Бари е незабравим. Епизодът представя най-добрите покупки на Бари -50 мин.
Документално
07:00НАДПРЕВАРА ЗА НАХОДКИ: Даръл е под пара Бранди изненадва Джаръд с дебела пачка, надявайки се да се сдобият с най-добрия склад за деня, а Даръл и Брандън печелят хранилище, но там откриват нещо, което ги изпраща в съда.25 мин.
Документално
07:25Спецове в заложната къща: Бизнес анализ Рик се възползва от случая, когато клиент донася рядка снимка на Бейб Рут от първия му състезателен сезон. Ще бъде ли достатъчно инициативен Рик или ще му хвърлят крива топка?25 мин.
Документално
07:50Спецове в заложната къща: Капиталовложения Цял ден Чъмли търгува обикновени предмети с останалите, за да се сдобие с каквото му се иска, но дали това пазарене ще донесе сериозен резултат или момчетата в крайна сметка ще го разкарат?25 мин.
Документално
08:15Дървосекачи: Да приветстваме краля Борбата за титлата Крал на планината опира до едно нещо. В Аляска Папак Логинг едва удържат първото място и след като кабелният транспортьор на трупи е демонтиран, надеждите им за трета поредна победа избледняват бързо.50 мин.
Документално
09:05Изковани в огъня: Японски меч катана В тази динамична нова поредица четирима майстори на оръжие се надпреварват за награда от 10 000 долара и шампионската титла на състезанието Изковани в огъня. В три тежки кръга състезателите проектират и изработват разл55 мин.
Документално
10:00В търсене на Хитлер: Зад кулисите на разследването Специален епизод, обобщаващ първи сезон в подготовка за втори сезон на В търсене на Хитлер.60 мин.
Документално
11:00Американски антиквари: Кой е най-редкият от тях? Момчетата се оказват в рая на студебейкърите и посещават дизайнер, притежаващ най-рядката колекция в Средния запад.60 мин.
Документално
12:00Надпревара за находки: Най-добрите покупки на Бари: Партньори В Надпревара за находки името на Бари Уайс е нарицателно. Обичлив, особняк, хитроумен и емоционален, Бари е незабравим. Епизодът представя най-впечатляващите партньори на Бари - някои от тях са60 мин.
Документално
13:00РЕСТАВРАТОРИ: Господин Късметлията Анди започва работа по чудат компонентен автомобил - смесица от фолксваген костенурка, дилориън и мотоциклет. По-късно пък Дейл конструира персонализиран харли за клиент, който търси връзка с миналото си.60 мин.
Документално
14:00Спецове в заложната къща: Бизнес анализ Рик се възползва от случая, когато клиент донася рядка снимка на Бейб Рут от първия му състезателен сезон. Ще бъде ли достатъчно инициативен Рик или ще му хвърлят крива топка?30 мин.
Документално
14:30Спецове в заложната къща: Капиталовложения Цял ден Чъмли търгува обикновени предмети с останалите, за да се сдобие с каквото му се иска, но дали това пазарене ще донесе сериозен резултат или момчетата в крайна сметка ще го разкарат?30 мин.
Документално
15:00Изковани в огъня: Викингски меч Четирима ковачи трябва да изработят острие от материал от автомобил, надпреварвайки се с времето. Само двама ще се справят по график и ще стигнат до финала, когато задачата ще е изработка на викингски меч в рамките на пет д60 мин.
Документално
16:00Планинари: Надпревара за провал Преждевременното топене на снега активира местните мечки седмици по-рано от обичайното във Великия Аляски хребет, докато Юстис и Престън бързат към финиша, но се провалят.60 мин.
Документално
17:00Американски антиквари: Рожденият ден на Франк Франк празнува рождения си ден с изобилие от находки. Също така, момчетата сбъдват мечтата на една жена, уреждайки сключването на сделка в памет на починалия й съпруг.60 мин.
Документално
18:00Най-доброто от Американски антиквари: Най-доброто от мотоциклетите на Майк Поредицата представя Майк Уолф, собственик на Антична археология, и бизнес партньора му Франк Фриц, които издирват отдавна забравени предмети, представляващи историческа, колекцион60 мин.
Документално
19:00Проклятието на остров Оук: Нещата от блатата Братята Лагина откриват доказателства за наличието в блатото на о-в Оук на, вероятно, останките на древен потънал кораб.60 мин.
Документално
20:00Изковани в огъня: Шотландският клеймор Поредната задача е направа на острие с помощта на огън и на ръка, без инструменти. Само двама от участниците стигат до последния кръг, в който имат пет дена да изработят легендарния шотландски клеймор, оръжието на Уи60 мин.
Документално
21:00Спецове в заложната къща: Лице в лице с опасността Преминаваме под прикритие заедно със Спецовете, когато в заложната къща донасят банер на Летящите тигри, тайна въздушнодесантна дивизия от Втората световна война. Ще сключи ли Рик тайна сделка или мисията30 мин.
Документално
21:30Спецове в заложната къща: Кръстникът на залагащите В заложната къща се появява костюм на Джеймс Браун и настроението на Спецовете се покачва. Ще чуем ли Рик да изрича моля те, моля с цел да се сдобие с артикула от гардероба на Кръстника на соул музиката и30 мин.
Документално
22:00Премиера Планинари: Не отстъпвай В Америка още има хора, чийто поминък е свързан единствено със земята - с лов и залагане на капани. Така осигуряват живота на семействата си. Това са планинарите.60 мин.
Документално
23:00Премиера Изковани от желязо и огън: Тръбна томахавка Даниъл изработва легендарно туземно острие, истинско предизвикателство - тръбна томахавка. Междувременно се тревожи, защото имотът му е наводнен, и обмисля върховен план за решаване на проблем със задръ30 мин.
Документално
23:30Премиера Ковачът от Милуоки: Влиза драконът Когато стогодишният им механически чук се поврежда, екипът трябва да довърши спешната задача с голи ръце и изобретателност.30 мин.
Документално

Програма на History за Днес. Възможни са промени в предварително обявената тв програма.

» ТВ програма на History за следващия ден

Не пропускайте

Легенда

Телевизия

History е водещ, световен канал за исторически събития. Филмите представят достоверно наблюдения, факти. още...

Популярно в poTV.bg