ТВ програма History - Днес

00:00В търсене на Хитлер: Тайна кореспонденция Майк и Джеймс разкопават основата на отдалечен алпийски хотел в търсене на заровена тайна нацистка кореспонденция. В Рим Лени и Джерард правят шокиращо разкритие, свързано с някои от най-могъщите хора в света.55 мин.
Документално
00:55Изковани в огъня: Древногръцки меч `ксифос` Група ковачи трябва да изработят острие, ползвайки стомана от изхвърлено строително оборудване. Двамата, които успешно преминат изпитателния етап, имат за задача да пресъздадат класически гръцки меч, ползван в д55 мин.
Документално
01:50Екстремни колела: Да конструираш ферари Автомобилните е крайно изобретателни ентусиасти Ило и Уил не могат да устоят на желанието си да трансформират таратайки в най-екстремни автомобили, било то класически коли или супер-автомобили.55 мин.
Документално
02:45Проклятието на остров Оук: Останките от деня Братята Рик и Марти Лагина продължават да изследват загадъчния остров Оук с надеждата да открият съкровище.50 мин.
Документално
03:35В търсене на Хитлер: Тайна кореспонденция Майк и Джеймс разкопават основата на отдалечен алпийски хотел в търсене на заровена тайна нацистка кореспонденция. В Рим Лени и Джерард правят шокиращо разкритие, свързано с някои от най-могъщите хора в света.50 мин.
Документално
04:25Търсачи на автомобили: Изобилие от буици Тим Суили е луд по буиците и е спестил достатъчно, за да си купи собствен. В търсенето си попада на буик `Супер` от 1959 г., на буик `Уайлдкат` от 1965 г. и на буик `Скайларк` от 1969 г.30 мин.
Документално
04:55Спецове в заложната къща: По стъпките на Роки Готвим се за бой заедно със Спецовете, когато в магазина се появяват отпечатъци от ръце, подписани от Силвестър Сталоун. Дали Рик ще постигне разтърсваща сделка или го очаква стръмен път надолу като Роки?20 мин.
Документално
05:15Спецове в заложната къща: Да живее Рик! Спецовете се държат царски, когато клиент донася документи от Американската война за независимост, подписани от крал Джордж Трети. Дали тези документи са достойни за царска особа или ще се окажат от неудобно естеств20 мин.
Документално
05:35Спецове в заложната къща: Да хванеш бика за рогата Пускаме си готина музика със Спецовете, когато в магазина донасят албум с автографи на `Ред Хот Чили Пепърс`. Ще изведе ли на `по-горно равнище` Рик тази рокендрол история или ще я `предаде нататък` за др20 мин.
Документално
05:55Спецове в заложната къща: Боклукът на един… Нужно е да проявим инициатива заедно със Спецовете, когато клиент донася бейзболна топка, за която се смята, че е с автографите на шампионите на Световните серии през 1959 г. `Доджърс`.20 мин.
Документално
06:15Спецове в заложната къща: Последни залози Заедно със Спецовете ще усетим прилив на адреналин, когато в магазина се появява машина за пинбол `Лайн Драйв`. Ще постигне ли Кори най-висок резултат или бързо ще стигне до `край на играта`?20 мин.
Документално
06:35Спецове в заложната къща: Загадъчният клиент Пристъпваме внимателно на безопасно разстояние при вида на комикса `Супермен срещу Мохамед Али`. Ще сключи ли Кори успешна сделка или ще вдигне бялото знаме?25 мин.
Документално
07:00На лов за автомобили: Моето сладко ламборгини Бившият китарист на `Гънс ен Роузис` ди джей Ашба пристига в `Каунтс Къстъмс` с ламборгини `Мурсиелаго` от 2004 г., което иска да превърне в истинска `мъжкарска` кола, но Дани трябва да включи в реставрацията 20 мин.
Документално
07:20На лов за автомобили: Находки и понита Дани започва работа по проект, който е очаквал отдавна - реставрация на шевролет пикап С-10 от 1971 г. Надява се да го продаде за добри пари, но проблеми с боядисването застрашават да увеличат бюджета.20 мин.
Документално
07:40На лов за автомобили: Кралски `Камино` Дани продължава любовната си афера с `Камино`, заемайки се с красавица от 1975 г., но ако иска да спечели от нея, членовете на `Каунтс Къстъмс` трябва да загърбят противоречията си.20 мин.
Документално
08:00Спецове в заложната къща: Две димящи никелови дула Клиент предлага на Рик рядък филмов плакат от първия филм с Джон Уейн. Дали обаче исканата цена няма да го стресне? Чъм пък се пробва с оферта за два облицовани с никел пистолета.20 мин.
Документално
08:20Спецове в заложната къща: Фантазна реалност `Светлини, камера, действие!` Рик отива в Ел Ей да пазарува за заложната къща. Първото, на което попада, е най-голямата съществуваща колекция от вещи от филма `Уили Уонка и шоколадовата фабрика`.40 мин.
Документално
09:00Дървосекачи: Нужна е подкрепа В делтата на Мисисипи новата инициатива на Гари и Еди се превръща в кошмар. А в блатото Блатния човек е под напрежение да изпълни поръчката за 240 куб. м дървесина, но времето не е на негова страна.55 мин.
Документално
09:55Планинари: Гневът на зимата Сезонът започва с арктическа вихрушка, вилнееща из цялата страна, която потапя цяла Америка в страховита ранна зима.55 мин.
Документално
10:50Спецове в заложната къща: Приятел, ще ми услужиш ли с 1000 долара? Ще водим сметки със Спецовете, когато Рик решава да заплати десет пъти номиналната стойност за рядка заместваща банкнота от 1000 долара. Струва ли си тази банкнота парите?25 мин.
Документално
11:15Спецове в заложната къща: Прославен спец по залозите Спецовете виждат звезди посред бял ден, когато рапърът Флейвър Флав донася статуя на О Джей Симпсън, за която иска шестцифрена сума. Струва ли си обаче усилията и парите?30 мин.
Документално
11:45Спецове в заложната къща: Фантазна реалност `Светлини, камера, действие!` Рик отива в Ел Ей да пазарува за заложната къща. Първото, на което попада, е най-голямата съществуваща колекция от вещи от филма `Уили Уонка и шоколадовата фабрика`.50 мин.
Документално
12:35Спецове в заложната къща: Каубои и оръдия В магазина донасят слънчев часовник от 19. в. Ще извади ли голямата пачка с пари Рик или сделката ще се провали? Клиент донася каска с автограф от провалилия се филм `Вратите към рая`. Ще избърза ли с оферта Рик и30 мин.
Документално
13:05Най-доброто от `Американски антиквари`: Най-доброто от `калифорнийското злато` Нашите герои се отправят на запад под яркото слънце на едно пътуване в търсене на най-добрите находки, които Златният щат може да предложи.55 мин.
Документално
14:00НАДПРЕВАРА ЗА НАХОДКИ: Татко най-добре знае как да наддава на търг Даръл и Брандън искат да предизвикат останалите и да си проправят път през мелето към печалба. Рене води на търга баща си Гънтър - следва много смях, но и добри сделки. Дейв иска да направ30 мин.
Документално
14:30НАДПРЕВАРА ЗА НАХОДКИ: Дебеланата загрява Джаръд и Бранди търсят лесни придобивки и не са подготвени за маратонския търг. Брандън го няма да помага и Даръл трябва да се справя сам с конкуренцията. Айви гони големи и много на брой сделки, а Мери се опитва 25 мин.
Документално
14:55НАДПРЕВАРА ЗА НАХОДКИ: Далечни търгове В град Палм Спрингс купувачите търсят съкровища в южнокалифорнийската пустиня. Мери се опитва да се сдобие със склад в рамките на бюджета си, а Даръл е готов да плати повече от всеки друг, за да постигне най-яката сд30 мин.
Документално
15:25НАДПРЕВАРА ЗА НАХОДКИ: Конфронтация в центъра Търг в Лос Анджелис привлича повече купувачи, отколкото им се ще на Дан и Лора. Айви опитва да омиротворява, но е въвлечен в нетипично наддаване. Мери е привлечена от не само добри сделки, когато страстите се 25 мин.
Документално
15:50НАДПРЕВАРА ЗА НАХОДКИ: Светът на акордеоните според Айви Джаръд и Бранди се връщат към по-простия подход по време на търговете в Западна Ковина, Калифорния. Айви се опитва да повдигне настроението на всички в жегата, а Рене, напротив, нажежава нещата с по30 мин.
Документално
16:20Изковани в огъня: Шотландският клеймор Поредната задача е направа на острие с помощта на огън и на ръка, без инструменти. Само двама от участниците стигат до последния кръг, в който имат пет дена да изработят легендарния шотландски клеймор, оръжието на Уи55 мин.
Документално
17:15Американски антиквари: `Узрели` за антики Майк и Франк са в долината Напа, но вместо да берат грозде, подбират нещица от най-голямата, свързана с вино, колекция в света. Собственикът Джим иска да открие музей на виното, но първо прави последна разпродажба55 мин.
Документално
18:10Планинари: Повикът на дивото Марти се бори с лакомец, но това го отвежда на коварно пътуване. Междувременно Чарли поема сериозен риск в непознатата пустош, а Том затвърдява позициите си в хранителната верига.60 мин.
Документално
19:10НАДПРЕВАРА ЗА НАХОДКИ: Откаченият оценител Дотсънови се завръщат в Аделанто, Дейв се опитва да задвижи моторите си, Даръл попада на интригуваща колекция, а Рене в крайна сметка се побърква.25 мин.
Документално
19:35НАДПРЕВАРА ЗА НАХОДКИ: Оле!/Гинекология Складът, с който Мери се сдобива, изкарва наяве вътрешното й аз. Кени се опитва да облече Америка, а Бранди и Джаръд изпреварват конкуренцията.30 мин.
Документално
20:05Американски антиквари: Всички пристрастени - под лупа Момчетата срещат мъж, който има колекционерски вещи, изложени в Смитсоновия институт, но откриват, че това, което е запазил у дома си, е по-зашеметяващо. Борбата за надмощие между баща и дъщеря пък пре55 мин.
Документално
21:00Спецове в заложната къща: Игра с мечове Предстои ни да се повозим заедно със Спецовете, когато в магазина докарват джип `Уилис Уогън` от 1951 г. Ще постигне ли Рик високооктанова сделка или ще `изпадне от каросерията`?30 мин.
Документално
21:30НАДПРЕВАРА ЗА НАХОДКИ: Да живее виното Джаръд и Бранди попадат на необичаен предмет на изкуството, Рене и Кейси се наслаждават на хубаво вино, а счетоводителят на Бари полага усилия да обуздае харчлъка му.30 мин.
Документално
22:00Премиера Спецове в заложната къща: Залагай, не мисли зло Чъм разглежда японска аниматронна играчка маймунка и се чуди заслужава ли си парите. Или продавачът всъщност го прави на маймуна?30 мин.
Документално
22:30Премиера НАДПРЕВАРА ЗА НАХОДКИ: 666 - знакът за печалба Дори Божиите шепи в Сан Бернардино не могат да спасят Мери от провал, но пък Айви успява да поспечели малко. Кени, от своя страна, открива цялата магия на света.30 мин.
Документално
23:00Премиера Американски антиквари: Тъпчовци Майк и Франк посещават изненадващо колекционер в Калифорния, чийто таен склад помещава всякакви изумителни находки - от стар служебен вагон до класически мотоциклети.60 мин.
Документално

Програма на History за Днес. Възможни са промени в предварително обявената тв програма.

» ТВ програма на History за следващия ден

Не пропускайте

Легенда

Телевизия

History е водещ, световен канал за исторически събития. Филмите представят достоверно наблюдения, факти. още...

Популярно в poTV.bg