ТВ програма History - Днес

00:00Изковани в огъня - Японско копие яри - Майсторството на четирима ковачи на остриета е поставено на изпитание, когато трябва да изработят функционален сгъваем нож. В крайна сметка само двамина от тях стигат до финални кръг, в който задачата е да пресъздада55 мин.
Документално
00:55Спецове в заложната къща - Луди сделки - Рик лудва при вида на мотоциклет Триумф от 1969 г. Ще даде ли оферта или ще отклони покупката? По-късно клиент донася първия брой на комикса Мад. Дали Рик ще приеме със смях евентуална сделка или такава няма да бъд30 мин.
Документално
01:25НАДПРЕВАРА ЗА НАХОДКИ - Л. Рон Юпииър - Айви се сдобива с упорство с колекционерски аксесоари за къмпинг, а Дейв се оказва пред неочакван одит, докато заминаването на Емили проваля деня на един купувач.30 мин.
Документално
01:55Американски антиквари - Суперфенът - Майк предлага яка сделка за страшно рядко колекционерско изобретение на Едисон, а манията на Франк по Октоберфест е задоволена от мегаколекция свързани с бирата сувенири.50 мин.
Документално
02:45Изковани в огъня - Меч чиавона - Ковачите ползват стомана от фермерски сечива и ковачници с въглища за изработката на свои оригинални остриета със скрита дупка за прокарване на ремък. Накрая само двамина се връщат в домовете си за изковаване на декориран 55 мин.
Документално
03:40Изковани в огъня - Меч ромфея - В първия кръг ковачите трябва да измайсторят един от шест варианта на острие от дамаска стомана. Когато времето изтича, само двама от тях стигат до последното предизвикателство - пресъздаване на страховития меч ромфея.40 мин.
Документално
04:20Спецове в заложната къща - Билети за залагане - Ще размърдаме ханш и ще викаме радостно със Спецовете, когато в магазина донасят китара от 1963 г. с автографи на Бийтълс. Дали Рик ще каже Нека да бъде или ще крещи Помощ? А и ще се повозим с Кори, докато т20 мин.
Документално
04:40Спецове в заложната къща - Да се възпротивиш на Чъм - Ще се почувстваме възнаградени заедно със Спецовете, когато клиент показва в магазина служебен медал от Панамския канал от 1965 г. Ще държи ли Рик под око наградата или мисията му ще се провали?25 мин.
Документално
05:05Спецове в заложната къща - Създание на залозите - Ще си плюем на петите заедно със Спецовете, когато в заложната къща се изправяме лице в лице с макет в реални размери на Създанието от Черната лагуна. Ще се пребори ли за сделка Кори или ще се окаже, че то20 мин.
Документално
05:25НАДПРЕВАРА ЗА НАХОДКИ - Светът на акордеоните според Айви - Джаръд и Бранди се връщат към по-простия подход по време на търговете в Западна Ковина, Калифорния. Айви се опитва да повдигне настроението на всички в жегата, а Рене, напротив, нажежава нещата с25 мин.
Документално
05:50НАДПРЕВАРА ЗА НАХОДКИ - Метафоричен слой истински романтизъм - Айви удря голяма печалба в близкия Ланкастър, а Дейв се възползва от това, че е близък с Айви. Междувременно Джъстин прекалява спрямо Рене и постига сериозна победа.25 мин.
Документално
06:15НАДПРЕВАРА ЗА НАХОДКИ - Ойларипи! - Дамите от Вегас се срещат с Дейв, който моментално отнема склада им, като им оставя единствено огризки. Кени пък използва Мери като защита спрямо Дейв и двамата успяват заедно да се сдобият с доста приличен склад.20 мин.
Документално
06:35НАДПРЕВАРА ЗА НАХОДКИ - Вегас не обръща внимание - В Пласентия дамите от Вегас изпробват новия си стил на участие в търг. Бранди и Джаръд участват само привидно, а Кени и брат му доказват на всички, че роднинството изобщо не е най-важното нещо.25 мин.
Документално
07:00Детройтска стомана - Ракети и роботи - Адам и екипът му възстановяват Рокет 88 от 1956 г. за бивш служител на Олдсмобил, а в екипа на Мобстийл има нов оксиженист, след като Адам отива на пазар за роботи.40 мин.
Документално
07:40На лов за автомобили - Размяна и хаос - Дани моли хората си да дадат новаторски идеи за печелене на пари за бизнеса и Шанън предлага конструиране на мотоциклет от събраното на среща за обмен на части. Майк вдига мизата, предизвиквайки Шанън да изпълни про20 мин.
Документално
08:00Спецове в заложната къща - Рулетката на Рик - Поемаме към Тинзълтаун заедно със Спецовете, докато Рик пуска на търг някои от най-страхотните находки в оказионния им магазин. Ще изкара ли Рик върховен уикенд или пътуването му ще се окаже пълен провал?40 мин.
Документално
08:40Спецове в заложната къща - Събранието на отмъстителите - Спасяваме положението заедно със Спецовете, когато в магазина донасят два оригинални № 1 комикса от поредицата Отмъстителите и огромен размер Х-мен. Ще се чуди ли и мае Рик дали да ги купи или ще се20 мин.
Документално
09:00Хората от блатата - Ландри срещу Ландри - Трой се хваща на бас с Чейс и Холдън, а самохвалството на Даниъл изтощава Дуейн. Гънър създава проблеми на Брус, а Джий поема контрола на лодката на Френчи.55 мин.
Документално
09:55Хангар 1: НЛО досиета - Враждебни небеса - Хангар 1: НЛО досиета разкрива множество инциденти с НЛО и намеква, че при следващия си полет със самолет е по-добре да не спускате капака на илюминатора. Не се знае какво може да видите в небето.55 мин.
Документално
10:50Спецове в заложната къща - Залагане за Рейган - Клиент донася рядък мускет с двоен предпазител. Ще го купят ли Рик и Кори без колебание? По-късно Кори се оказва очи в очи с модел от пенопласт на главата на Роналд Рейган. Готов ли е за сделка обаче?25 мин.
Документално
11:15Спецове в заложната къща - На това се вика залагане! - Рик преглежда триумф кабрио от 1974 г. Дали обаче няма да му изпушат бушоните, когато чуе каква цена иска клиентът? Чъм се връща към детството си с чифт водни пистолети Попай.30 мин.
Документално
11:45Спецове в заложната къща - Сухопътно или водоходно - Рик се поставя сам на тясно, когато решава да извади шест офорта на Пикасо от известно илюстровано издание на Лисистрата. Рик и Кори трябва да изкарат на вода водоходен джип.25 мин.
Документално
12:10Спецове в заложната къща - Две димящи никелови дула - Клиент предлага на Рик рядък филмов плакат от първия филм с Джон Уейн. Дали обаче исканата цена няма да го стресне? Чъм пък се пробва с оферта за два облицовани с никел пистолета.25 мин.
Документално
12:35Спецове в заложната къща - Кралят на заложените вещи - Спецове в заложната къща представя семейна заложна къща в Лас Вегас, където три поколения от рода Харисън управляват съвместно бизнеса. Ежедневието им е изпъстрено с конфликти, но и създава между тях 30 мин.
Документално
13:05Американски антиквари - Маловажни находки - Момчетата посещават изумително имение в Кентъки с писта за конни надбягвания, която събужда у Майк старо съперничество. По-късно пък случайна спирка в Сев. Каролина изглежда провал, докато не попадат на уникална55 мин.
Документално
14:00НАДПРЕВАРА ЗА НАХОДКИ - Всичко е добре, когато има печалба - В Ориндж, Калифорния, Бари се бори сам за склад и му идва нанагорно, Айви Калвин рови из боклуци, но открива предмети с колекционерска стойност, а Джаръд и Бранди се сдобиват с хранилище, но дал30 мин.
Документално
14:30НАДПРЕВАРА ЗА НАХОДКИ - Време за печене на тухли - Търговете със складови клетки са най-новият,голям и неизползван досега източник на скрити съкровища. В тази поредица опортюнисти наддават за непотърсени имущества с надеждата да попаднат на нещо наистина 25 мин.
Документално
14:55НАДПРЕВАРА ЗА НАХОДКИ - Като каубой в стил кунг-пао - Търговете със складови клетки са най-новият,голям и неизползван досега източник на скрити съкровища. В тази поредица опортюнисти наддават за непотърсени имущества с надеждата да попаднат на нещо наисти30 мин.
Документално
15:25НАДПРЕВАРА ЗА НАХОДКИ - Половин порция стриди - Търговете със складови клетки са най-новият,голям и неизползван досега източник на скрити съкровища. В тази поредица опортюнисти наддават за непотърсени имущества с надеждата да попаднат на нещо наистина скъ25 мин.
Документално
15:50НАДПРЕВАРА ЗА НАХОДКИ - Тази лампа е за теб - Бари Уайс си води иконом, Джаръд и Бранди попадат на лампа антика, а Даръл Шийтс похарчва най-голямата сума за хранилище в историята на Надпревара за находки, но дали си струва?25 мин.
Документално
16:15Изковани в огъня - Викингска тема - Състезателите трябва да възстановят стари мечове и да изработят от тях викингски нож сакс. Във финалното предизвикателство останалите след елиминацията двама ковачи поемат към вкъщи, за да пресъздадат чифт смъртоносни в60 мин.
Документално
17:15Изковани в огъня - Меч чиавона - Ковачите ползват стомана от фермерски сечива и ковачници с въглища за изработката на свои оригинални остриета със скрита дупка за прокарване на ремък. Накрая само двамина се връщат в домовете си за изковаване на декориран 55 мин.
Документално
18:10Камиони по леда - Безумие от топящ се лед - Вследствие на преждевременното затопляне Арт Бърк се оказва насред силен порой, а Тод Дюи усеща как пътят под него се разпада. Междувременно Лиса Кели моли бившия си шеф за помощ във връзка с финансовите й пробл60 мин.
Документално
19:10НАДПРЕВАРА ЗА НАХОДКИ - Конфронтация в Съндаун - Айви и Мери започват вечерта с не съвсем другарско съревнование. Даръл и Брандън са на собствен терен и търсят нов страхотен склад, но Дейв е готов на всичко за печалба или поне да преметне някого.25 мин.
Документално
19:35НАДПРЕВАРА ЗА НАХОДКИ - Татко най-добре знае как да наддава на търг - Даръл и Брандън искат да предизвикат останалите и да си проправят път през мелето към печалба. Рене води на търга баща си Гънтър - следва много смях, но и добри сделки. Дейв иска да нап30 мин.
Документално
20:05Американски антиквари - Странности и стоки - Момчетата се заемат смело с прегледа на колекция, от която човек го побиват тръпки, в бивша бензиностанция, превърната в ексцентричен дом.55 мин.
Документално
21:00Спецове в заложната къща - Залози и малко Ван Хален история - Клиент донася електронна китара с резонатор - кутия от пури, с автограф на легендарния фронтмен Сами Хагър. Ще я приеме ли за хит Рик или ще отклони предложението? По-късно Рик заминава да види30 мин.
Документално
21:30НАДПРЕВАРА ЗА НАХОДКИ - Откаченият оценител - Дотсънови се завръщат в Аделанто, Дейв се опитва да задвижи моторите си, Даръл попада на интригуваща колекция, а Рене в крайна сметка се побърква.30 мин.
Документално
22:00Американски антиквари - Суперфенът - Майк предлага яка сделка за страшно рядко колекционерско изобретение на Едисон, а манията на Франк по Октоберфест е задоволена от мегаколекция свързани с бирата сувенири.60 мин.
Документално
23:00В търсене на Хитлер - Какво се крие под повърхността - Край лагуна в Уругвай Тим и Майк попадат на улики за хидроплан, превозвал нацисти из континента. В Буенос Айрес Тим и Джерард убеждават информатор да сподели с тях шокиращи документи - вероятно доказа60 мин.
Документално

Програма на History за Днес. Възможни са промени в предварително обявената тв програма.

» ТВ програма на History за следващия ден

Не пропускайте

Легенда

Телевизия

History е водещ, световен канал за исторически събития. Филмите представят достоверно наблюдения, факти. още...

Популярно в poTV.bg