ТВ програма FOX - Днес

00:50Светкавицата - втори сезон Бари и С.Т.А.Р. Лабс предследват Костенурката, който може да забави времето, особено на някой изключително бърз. Бари трябва да избере дали да сподели с Пати тайната си самоличност, особeно след като Зуум се връща на Земя 1 и я 55 мин.
Филми
01:45Психаротерапия - втори сезон Чарли и Кейт провеждат сексуално проучване. Междувременно Лейси започва нова работа.20 мин.
Филми
02:05Футурама - втори сезон Бендър неволно нокаутира шампион на роботската бойна лига и влиза в света на професионалната борба, като открива, че състезанията са нагласени и винаги побеждават най-популярните роботи.25 мин.
Филми
02:30Живите мъртви - трети сезон Когато сигурността им е застрашена, Рик и групата трябва да направят избор, а военното положение в Уудбъри тревожи Андреа.45 мин.
Филми
03:15Американски татко - пети сезон Стан е въодушевен, когато негов колега му дава хапчета, които му позволяват да бъде буден цяла нощ, а след това да се чувства така, все едно е спал осем часа.25 мин.
Филми
03:40Последният човек на Земята - трети сезон Тод е завладян от угризения и Танди се опитва да го разведри дори с цената на някои добронамерени лъжи.25 мин.
Филми
04:05Последният човек на Земята - трети сезон Танди разполага в къщата уникална алармена система, но Мелиса вече е взела свои мерки за сигурност, докато групата решава да смени малко обстановката.20 мин.
Филми
04:25Психаротерапия - втори сезон Чарли и Кейт провеждат сексуално проучване. Междувременно Лейси започва нова работа.20 мин.
Филми
04:45Футурама - втори сезон Бендър неволно нокаутира шампион на роботската бойна лига и влиза в света на професионалната борба, като открива, че състезанията са нагласени и винаги побеждават най-популярните роботи.25 мин.
Филми
05:10Живите мъртви - трети сезон Когато сигурността им е застрашена, Рик и групата трябва да направят избор, а военното положение в Уудбъри тревожи Андреа.50 мин.
Филми
06:00Завинаги - първи сезон Екипът работи по трудно разследване, което включва мръсни сделки за милиони между фирма за недвижими имоти и местен управител. Ейб приготвя вечеря за тримата с Хенри и Джо.45 мин.
Филми
06:45Бягство от затвора - първи сезон Сериалът Бягство от затвора се завръща, подготвяйки най-голямото бягство досега. В този нов вълнуващ сезон участват познатите ни Уентуърд Милър, Доминик Пърсел, Сара Уейн Келис и други, които ще ни поведат в ново приключен50 мин.
Филми
07:35Бягство от затвора - първи сезон Сериалът Бягство от затвора се завръща, подготвяйки най-голямото бягство досега. В този нов вълнуващ сезон участват познатите ни Уентуърд Милър, Доминик Пърсел, Сара Уейн Келис и други, които ще ни поведат в ново приключен50 мин.
Филми
08:25Последният мъж на света - четвърти сезон Дългогодишното приятелство между Майк и Ед се обтяга, когато приятелката на Ед - Уенди, смята, че собственикът на магазин Аутдор Мен трябва да е лицето на магазина за спортни стоки. Ив усеща напрежението от титлата25 мин.
Филми
08:50Последният мъж на света - четвърти сезон Когато Майк и Бойд едва не падат в дупка на шосето, Бойд не иска повече да излиза от къщи. Положението се усложнява, когато Майк и Раян имат разногласия по това как да премахнат страховете му.30 мин.
Филми
09:20Последният мъж на света - четвърти сезон Майк и Чък обсъждат ползите от сливането на гимназията в скъпия им квартал с гимназия от друг квартал. За Хелоуин Раян облича Бойд като буца въглища - поредно напомняне за Ванеса как работата й като геолог вреди на25 мин.
Филми
09:45Последният мъж на света - четвърти сезон Майк съветва Манди за онлайн компанията й за дрехи, като предлага да заделя пари за данъци. Но тя има други планове - открива щанд в магазина за марихуана на дядо си.30 мин.
Филми
10:15Последният мъж на света - четвърти сезон Кристин и Раян спорят за ваксините и Майк се озовава по средата. Манди не вярва, че Кайл е оставил Ив да спечели на стрелбището.25 мин.
Филми
10:40Последният мъж на света - четвърти сезон Кайл катастрофира с мотора си и Манди се безпокои. Ед се тревожи за потенциално повишаване на медицинската застраховка. Ед прави неочаквано изявление, Ив ще участва във футболен мач.30 мин.
Филми
11:10Малкълм - седми сезон Сериалът проследява шестчленното, а по-късно и седемчленно, семейство на Малкълм - повече или по-малко нормално момче, което е гений. Малкълм се радва, че е умен, но ненавижда обучението в клас за даровити деца, на които всички се по25 мин.
Филми
11:35Малкълм - седми сезон Сериалът проследява шестчленното, а по-късно и седемчленно, семейство на Малкълм - повече или по-малко нормално момче, което е гений. Малкълм се радва, че е умен, но ненавижда обучението в клас за даровити деца, на които всички се по30 мин.
Филми
12:05Малкълм - седми сезон Сериалът проследява шестчленното, а по-късно и седемчленно, семейство на Малкълм - повече или по-малко нормално момче, което е гений. Малкълм се радва, че е умен, но ненавижда обучението в клас за даровити деца, на които всички се по25 мин.
Филми
12:30Малкълм - седми сезон Сериалът проследява шестчленното, а по-късно и седемчленно, семейство на Малкълм - повече или по-малко нормално момче, което е гений. Малкълм се радва, че е умен, но ненавижда обучението в клас за даровити деца, на които всички се по30 мин.
Филми
13:00Семейство Симпсън - шестнадесети сезон Хоумър и Дядо внасят контрабандно лекарства от Канада, след като Господин Бърнс прекратява програмата за лекарства за служителите.25 мин.
Филми
13:25Семейство Симпсън - шестнадесети сезон Хоумър ипотекира къщата си, за да спаси бара на Мо. Мардж поема бизнеса и прекарва толкова време с Мо, че Хоумър започва да се притеснява за брака си.30 мин.
Филми
13:55Семейство Симпсън - шестнадесети сезон След като научава известни спортисти на танцови движения, Хоумър е избран да продуцира шоуто в полувремето на Суперкупата. Фландърс създава филм по библейски събития с много насилие.30 мин.
Филми
14:25Поглед от върха - игрален филм Хубавата Дона (Гуинет Полтроу) е привлечена от бестселъра на бившата стюардеса Сали (Кендис Берген) и с нейна помощ става стюардеса. Постъпва на работа в местната авиокомпания Сиера с мотото Дълги коси, къси поли, широки усм1 ч. 50 мин.
Филми
16:15Семейство Симпсън - шестнадесети сезон За да отиде на рап-концерт, Барт инсценира отвличането си и случайно набеждава бащата на Милхаус за престъплението.30 мин.
Филми
16:45Завинаги - първи сезон Екипът работи по трудно разследване, което включва мръсни сделки за милиони между фирма за недвижими имоти и местен управител. Ейб приготвя вечеря за тримата с Хенри и Джо.55 мин.
Филми
17:40Бягство от затвора - първи сезон Сериалът Бягство от затвора се завръща, подготвяйки най-голямото бягство досега. В този нов вълнуващ сезон участват познатите ни Уентуърд Милър, Доминик Пърсел, Сара Уейн Келис и други, които ще ни поведат в ново приключен55 мин.
Филми
18:35Бягство от затвора - първи сезон Сериалът Бягство от затвора се завръща, подготвяйки най-голямото бягство досега. В този нов вълнуващ сезон участват познатите ни Уентуърд Милър, Доминик Пърсел, Сара Уейн Келис и други, които ще ни поведат в ново приключен55 мин.
Филми
19:30Обществени врагове - игрален филм През 30-те години престъпността е в състояние на подем и ФБР се опитват да заловят известните американски гангстери Джон Дилинджър, Нелсън Бебешкото лице и Хубавеца Флойд.2 ч. 40 мин.
Филми
22:10Агентите на ЩИТ - четвърти сезон Дейзи и Симънс се надпреварват с времето, за да извадят екипа от Рамката, но не всички са готови да тръгнат.50 мин.
Филми
23:00Агентите на ЩИТ - четвърти сезон Победата на Коулсън и екипа му е краткотрайна, разкривайки надвисването на още по-опасен враг.55 мин.
Филми
23:55Не си мой тип Тайфата се отправя на много специална забавна неделя.25 мин.
Филми

Програма на FOX за Днес. Възможни са промени в предварително обявената тв програма.

» ТВ програма на FOX за следващия ден

Не пропускайте

Легенда

Телевизия

FOX(ФОКС) е водещият бранд на FOX International Channels (FIC), мултимедийна развлекателна група на News Corporation още...

Популярно в poTV.bg