ТВ програма FOX - Днес

00:50Живите мъртви - осми сезон - Заместник-шериф Рик Граймс се събужда от кома, за да научи, че целият свят е рухнал, а той трябва да поведе група оцелели към спасението.55 мин.
Филми
01:45Народът срещу О Джей Симпсън: Американска криминална история - първи сезон - С началото на процеса Кристофър Дардън и Джони Кокран се изправят един срещу друг в съда. Крис се съмнява в надеждността на Марк Фърман като свидетел. Съдебните заседатели посеща45 мин.
Филми
02:30Заразата - втори сезон - Еф и Нора разработват биологично оръжие, за да убият стригоите. Сетракян рискува живота на цялата група, за да открие информация за ревниво пазена свещена книга.45 мин.
Филми
03:15Заразата - втори сезон - Еф и Нора експериментират върху новооткритите си пациенти. Фет и Дъч се сближават още повече, докато прочистват сградите от квартала, а Кели започва да търси Зак.40 мин.
Филми
03:55Заразата - втори сезон - Гюс и Вон предприемат нападение над Палмър, докато Еф трудно се сближава със Зак. Съветничката Фаралдо обещава да въведе политиката си на унищожаване на заразата и в другите квартали.50 мин.
Филми
04:45Народът срещу О Джей Симпсън: Американска криминална история - първи сезон - Разкъсвана между служебните и домашните си задължения, Марша Кларк започва да усеща натиска на обществения интерес.50 мин.
Филми
05:35От Ел Ей до Вегас - първи сезон - Рони, Бърнард и капитан Дейв изпитват затруднения по време на обучение за пилоти, организирано от авиокомпанията, докато те не доказват на всички, че когато става дума за истински аварийни ситуации, те могат да се справят25 мин.
Филми
06:00Кости - девети сезон - Буут и Бренан избират разгадаването на мистерия пред традиционния меден месец и помагат в разследването на детектив в Буенос Айрес, който е един от феновете на Бренан.45 мин.
Филми
06:45Кости - девети сезон - Буут и Бренан разследват убийството на донор на сперма, но разпространяваните от него лъжи разширяват неимоверно кръга на заподозрените.50 мин.
Филми
07:35Кости - девети сезон - Вярата на Бренан в чистата логика е подложена на изпитание, когато тя убеждава съдебни заседатели да оправдаят обвиняем убиец. Когато скоро след това е убит неговият най-близък приятел, Бренан и екипът се заемат да открият истинския50 мин.
Филми
08:25Психаротерапия - трети сезон - Чарли и Шон влизат във война, когато Чарли започва да прави секс с бившата си, която обаче е и бившата приятелка на Шон.25 мин.
Филми
08:50Психаротерапия - трети сезон - Чарли предлага Лейси и Патрик да се престорят на гаджета, за да може тя да получи наследство.30 мин.
Филми
09:20Психаротерапия - трети сезон - Чарли иска преиграване на секса с жената, с която е изгубил девствеността си.25 мин.
Филми
09:45Психаротерапия - трети сезон - Чарли е преследван от секси репортерка, която иска да се включи в секс проучването му.25 мин.
Филми
10:10Уофълстрийт - игрален филм - Филмът разказва истинската история на вицепрезидента на 30-милиарден хедж фонд Джими Адамс, който изгубва работата си и е нает като сервитьор в заведението При пилето и вафлите на Папа, където се запознава с бившия крадец Едуа1 ч. 55 мин.
Филми
12:05Кости - девети сезон - Човешки останки в храната на училищен стол предизвикват екипа не само да открият жертвата и убиеца, но и да опознаят отвътре хранителната индустрия и безскрупулните ? практики. Междувременно Анджела устройва на Бренан закъсняло моми55 мин.
Филми
13:00Кости - девети сезон - Буут и Бренан разследват убийството на гимнастик, но събирането на улики е осуетено от удар на мълния. Междувременно Буут е обезпокоен от единомислието между Бренан и бащата на жертвата, а Кам се изправя пред крадеца на самоличностт55 мин.
Филми
13:55Семейство Симпсън - двадесет и трети сезон - Хоумър предприема опасно спускане в изолиран каньон, но когато падаща скала заклещва ръката му, той призовава Арън Ралстън, за да се спаси.30 мин.
Филми
14:25Голо оръжие - игрален филм - Некомпетентният полицейски следовател Франк Дребин трябва да предотврати опит за убийство на кралица Елизабет Втора.1 ч. 50 мин.
Филми
16:15Психаротерапия - трети сезон - Чарли е преследван от секси репортерка, която иска да се включи в секс проучването му.30 мин.
Филми
16:45Психаротерапия - трети сезон - Лошата пациентка на Чарли е осъдена на домашен арест и се премества да живее при него.25 мин.
Филми
17:10Психаротерапия - трети сезон - Коледните планове на Чарли със Саша отиват по дяволите, когато Ед открадва бебето Исус от църква на латиноамериканци.30 мин.
Филми
17:40Психаротерапия - трети сезон - Чарли търси помощ от затворническата си група, когато навиците му да купонясва водят до неговия арест.25 мин.
Филми
18:05Психаротерапия - трети сезон - Чарли кара Джордан да се представи за годеница на негов пациент от затвора.30 мин.
Филми
18:35Бягство от затвора - първи сезон - Сериалът Бягство от затвора се завръща, подготвяйки най-голямото бягство досега. В този нов вълнуващ сезон участват познатите ни Уентуърд Милър, Доминик Пърсел, Сара Уейн Келис и други, които ще ни поведат в ново приключ55 мин.
Филми
19:30В неизвестност - игрален филм - През 1885 г. в Ню Мексико погранична медицинска сестра търси помощ от своя отчужден баща, когато дъщеря ? е отвлечена от индиански вещер.2 ч. 45 мин.
Филми
22:15Богатството - първи сезон - Направено е мрачно разкритие и фамилията Гети се опасява от най-лошото.1 ч. 10 мин.
Филми
23:25Последният крал на Шотландия - игрален филм - Младият шотландски лекар Николас Гариган се отправя към Уганда в търсене приключения, вдъхновение и радост от факта, че ще помага на тази развиваща се държава със своите умения. По стечение на обстоятелствата 2 ч. 20 мин.
Филми

Програма на FOX за Днес. Възможни са промени в предварително обявената тв програма.

» ТВ програма на FOX за следващия ден

Не пропускайте

Легенда

Телевизия

FOX(ФОКС) е водещият бранд на FOX International Channels (FIC), мултимедийна развлекателна група на News Corporation още...

Популярно в poTV.bg