ТВ програма FOX - Днес

00:00Живите мъртви - седми сезон , епизод - 14 Заместник-шериф Рик Граймс води група от оцелели в свят, населен от бродещи мъртъвци. Те се борят с мъртвите и се боят от живите.55 мин.
Филми
00:55Кости - пети сезон , епизод - 14 Бренън и Буут разследват предполагаеми демонични останки, намерени в църква. Уликите по жертвата, която е бивш пациент на д-р Адам Коупланд от санаториума Хейвънхърст, ги насочват към необичайни заподозрени.50 мин.
Филми
01:45Кости - пети сезон , епизод - 15 След като мотриса на метрото дерайлира, изтласкана от 60 хиляди галона вода, ударната вълна изхвърля частично разложен труп.45 мин.
Филми
02:30Кости - пети сезон , епизод - 16 Суийтс завършва книгата си за Буут и Бренън и те му разказват как са се запознали преди години.30 мин.
Филми
04:00Как се запознах с майка ви - трети сезон , епизод - 10 Барни губи способностите си и легендарните му умения за съблазняване на жени са подложени на изпитание, когато среща супермоделката Хайди Клум и осъзнава, че за да си върне всичко, трябва отново д25 мин.
Филми
04:25Как се запознах с майка ви - трети сезон , епизод - 11 Когато бандата научава, че Тед излиза на среща с лекарката си, те се опитват да го убедят, че не е добра идея да излизаш на среща с хора, които виждаш често в ежедневието си.20 мин.
Филми
04:45Как се запознах с майка ви - трети сезон , епизод - 12 Тед научава урок от Барни и по време на легендарно празненство по случай Деня на Свети Патрик живее, сякаш идва краят на света. По-късно той получава следпиянско четене на конско от Маршал.25 мин.
Филми
05:10Как се запознах с майка ви - трети сезон , епизод - 13 Игнорирайки съвета против срещите с хора, които вижда често в ежедневието си, Тед ухажва красивата си дерматоложка Стела, но докато тя неколкократно отказва поканата на Тед за среща, нейната рецеп25 мин.
Филми
05:35Как се запознах с майка ви - трети сезон , епизод - 14 Когато любовният живот на Барни е саботиран от мистериозна жена, той предполага, че тя е ядосана бивша любовница и свежда дългия списък от мразещите го жени до 64 заподозрени, а след това само до 25 мин.
Филми
06:00Агент Картър - втори сезон , епизод - 6 Пеги решава, че не може да спаси Уилкс сама и се обръща за помощ към свой противник, докато Уитни прави стъпка към контролирането на Нулева материя.45 мин.
Филми
06:45Агент Картър - втори сезон , епизод - 7 Докато Пеги планира спасителна мисия, Уитни търси тъмна сила, а Джарвис разбира, че не трябва да прави обещания, които не може да спази.50 мин.
Филми
07:35Семейство Симпсън - двадесети сезон , епизод - 4 На Хелоуийн Хоумър убива известни личности, за да станат още по-известни, докато трансформърс роботи раздават юмруци из Спрингфийлд.25 мин.
Филми
08:00Как се запознах с майка ви - трети сезон , епизод - 15 Когато шефът на Маршал го смъмря, той се усъмнява дали работата му за голяма корпоративна адвокатска фирма наистина е било правилното кариерно решение.25 мин.
Филми
08:25Как се запознах с майка ви - трети сезон , епизод - 16 Влюбената Робин се връща при стара любов, който я е наранил в миналото, и Барни, по своя неподражаем начин, ? помага да осъзнае, че е страхотна.25 мин.
Филми
08:50Как се запознах с майка ви - трети сезон , епизод - 17 След като нарушава братския кодекс, виновният Барни трябва да си изтърпи последствията, а Лили спасява животно от клане, докато Тед се приготвя за важен рожден ден.30 мин.
Филми
09:20Как се запознах с майка ви - трети сезон , епизод - 18 Когато Тед издава на бандата интимната тайна на Стела, той трябва да се изправи срещу последствията от разрушаването на нейното доверие, а Барни търси ново брато, за да замени Тед като помощник за25 мин.
Филми
09:45Как се запознах с майка ви - трети сезон , епизод - 19 За да плати за пода на новия им апартамент, Маршал иска Лили да продаде дизайнерските си дрехи, но вместо това тя се опитва да продаде картините си. Мистериозната руса жена на Барни се появява отн30 мин.
Филми
10:15Как се запознах с майка ви - трети сезон , епизод - 20 В края на сезона, Тед къса със Стела, става участник в катастрофа, преосмисля действията си и се опитва да си я върне отново, докато Барни показва истинския си характер, а Маршъл и Робин спорят да25 мин.
Филми
10:40Как се запознах с майка ви - четвърти сезон , епизод - 1 След като Стела приема брачното предложение на Тед, той осъзнава, че не я познава достатъчно, а Барни споделя на Лили, че е влюбен в Робин.30 мин.
Филми
11:10Как се запознах с майка ви - четвърти сезон , епизод - 2 Все още безработен, Маршал е обсебен от идеята да намери най-добрия бургер в Ню Йорк, който е ял преди осем години.25 мин.
Филми
11:35Как се запознах с майка ви - четвърти сезон , епизод - 3 След като кани бандата в къщата на Стела в Ню Джързи, Тед се опитва да ги убеди в плюсовете на това да живееш в предградията, докато не научава, че Стела очаква той да се нанесе при нея, след ка30 мин.
Филми
12:05От местопрестъплението: Маями , епизод - 21 Разследване на убийство, включващо необикновена пластична операция, води Хорейшио до Рон Сарис, който е жив и иска да отмъсти на Джулия.55 мин.
Филми
13:00От местопрестъплението: Маями , епизод - 22 Криминолозите се потапят в скандалния и сексапилен свят на телевизионно шоу за срещи, когато е убита звезда от риалити предаване.55 мин.
Филми
13:55Семейство Симпсън - двадесети сезон , епизод - 5 Припомняйки си миналото, Хоумър и Мардж се озовават в хижа в гората с наскоро оженилите се Фландърс и Мод.30 мин.
Филми
14:25Позабременяла - игрален филм , епизод - 1 За любителя на партитата Бен Стоун последното, което е очаквал от жена за една нощ, е да цъфне на прага му осем седмици по-късно, за да му съобщи, че е бременна.2 ч. 40 мин.
Филми
17:05Кости - пети сезон , епизод - 14 Бренън и Буут разследват предполагаеми демонични останки, намерени в църква. Уликите по жертвата, която е бивш пациент на д-р Адам Коупланд от санаториума Хейвънхърст, ги насочват към необичайни заподозрени.45 мин.
Филми
17:50Кости - пети сезон , епизод - 15 След като мотриса на метрото дерайлира, изтласкана от 60 хиляди галона вода, ударната вълна изхвърля частично разложен труп.50 мин.
Филми
18:40Кости - пети сезон , епизод - 16 Суийтс завършва книгата си за Буут и Бренън и те му разказват как са се запознали преди години.55 мин.
Филми
19:35Пазители на Галактиката- игрален филм , епизод - 1 Група междугалактически престъпници са принудени да работят заедно, за да спрат фанатичен воин, който иска да завладее вселената.2 ч. 25 мин.
Филми
22:00Легион - първи сезон , епизод - 7 Дейвид опитва да открие изход от своето затруднено положение.55 мин.
Филми
22:55Лий Даниелс: Стар - първи сезон , епизод - 12 С оригинална музика и невероятни изпълнения, шоуто проследява живота на трима талантливи изпълнители, които жадуват за ново начало и музикална кариера в своя път към успеха.60 мин.
Филми
23:5524: Наследството - първи сезон , епизод - 8 В продължението на разтърсващия и награждаван драматичен сериал 24, ще се сблъскате с изцяло нова надпревара с времето, в която главен герой е военният Ерик Картър. Той работи с контратерористичния отряд, за55 мин.
Филми

Програма на FOX за Днес. Възможни са промени в предварително обявената тв програма.

» ТВ програма на FOX за следващия ден

Не пропускайте

Легенда

Телевизия

FOX(ФОКС) е водещият бранд на FOX International Channels (FIC), мултимедийна развлекателна група на News Corporation още...

Популярно в poTV.bg