ТВ програма FOX - Днес

00:50Светкавицата - четвърти сезон Когато познат злодей се завръща да тероризира Сентръл Сити, Ралф трябва да се вдигне в защита на невинните, докато Бари е задържан заради процеса. Междувременно Бари търси сили да съхрани оптимизма си пред лицето на новите об55 мин.
Филми
01:45Живите мъртви - пети сезон Пети сезон следва истинските мотиви на жителите на Терминус, надеждите за лекарство във Вашингтон, съдбата на изгубените другари от групата, нови места, нови конфликти и нови препятствия, които сплотяват групата в борбата им за 45 мин.
Филми
02:30Живите мъртви - пети сезон Пети сезон следва истинските мотиви на жителите на Терминус, надеждите за лекарство във Вашингтон, съдбата на изгубените другари от групата, нови места, нови конфликти и нови препятствия, които сплотяват групата в борбата им за 45 мин.
Филми
03:15Живите мъртви - пети сезон Пети сезон следва истинските мотиви на жителите на Терминус, надеждите за лекарство във Вашингтон, съдбата на изгубените другари от групата, нови места, нови конфликти и нови препятствия, които сплотяват групата в борбата им за 45 мин.
Филми
04:00Живите мъртви - пети сезон Рик и групата свикват с новата среда и обмислят завръщането си към нормалния начин на живот.45 мин.
Филми
04:45Светкавицата - четвърти сезон Когато познат злодей се завръща да тероризира Сентръл Сити, Ралф трябва да се вдигне в защита на невинните, докато Бари е задържан заради процеса. Междувременно Бари търси сили да съхрани оптимизма си пред лицето на новите об50 мин.
Филми
05:35Семейство Симпсън - осемнадесети сезон Лиса преподава на децата на Клитъс… докато Клоунът Кръсти не ги наема в телевизионното си шоу. Барт има среща с терапевт, след като плаши съучениците си със страшна история.25 мин.
Филми
06:00Кости - първи сезон Екипът помага на дъщерята на зам. директора Сам Кълън, Ейми, когато тя заболява от рядка форма на белодробен рак след присаждане на кост. Бут и Бренън откриват, че тя не е единствената жертва на тази болест.45 мин.
Филми
06:45Кости - първи сезон Бренън и Бут разследват очевидно самоубийство в гробището Арлингтън, но скоро откриват, че става въпрос за убийство, а жертвата е войни, служил в Ирак. Разследването поражда куп въпроси за военната част на убития, а всички следи говоря50 мин.
Филми
07:35Кости - първи сезон Бренън с изумление открива, че костите, които трябва да идентифицира, са на майка й. Тя не знае какво е станало с родителите й, изчезнали преди 15 години. И е шокирана при разкритието, че родителите й може би не са хората, за които ги 50 мин.
Филми
08:25Психаротерапия - първи сезон Чарли неочаквано е посетен от супер критичния си и груб баща, изигран от истинския му баща Мартин Шийн. На груповата терапия Чарли се опитва да помогне на Лейси, която има проблем с гнева на пътя.25 мин.
Филми
08:50Психаротерапия - първи сезон След като Чарли и Кейт правят секс, той небрежно я пита дали иска да отидат на кино. Кейт възприема това като романтичен жест и бърза да му уреди среща с друга. Така двамата са принудени да се замислят за странните си взаимоот30 мин.
Филми
09:20Орвил - първи сезон След като екипажът отблъсква атаката на Крил срещу нова колония, Съюзът изпраща Ед и Гордън на опасна тайна мисия за инфилтриране на кораб на Крил и набавяне на копие от тяхната библия, наречена Анкана, за да опознаят по-добре врага.45 мин.
Филми
10:05Падението на Игби - игрален филм Необичайното възпитание на един младеж го прави неспособен да се справи напълно с изпитанията на израстването.2 ч.
Филми
12:05Кости - втори сезон Бренън е извикана за случай с дерайлирал влак и открива, че има нов шеф. Сред пътниците на борда на влака е пътувал известен сенатор, но влакът е дерайлиран от кола на релсите. Бренън се опитва да разбере защо трупът на бизнесмен е пос55 мин.
Филми
13:00Кости - втори сезон Бут е Бренън изследват трупа на бременна жена, открита в залива на Делауеър. Жената е изчезнала безследно преди година, а главният заподозрян - съпругът й, изчезва. Бут е гневен, че бившата му приятелка оставя сина им в компанията на н55 мин.
Филми
13:55Семейство Симпсън - осемнадесети сезон Лиса преподава на децата на Клитъс… докато Клоунът Кръсти не ги наема в телевизионното си шоу. Барт има среща с терапевт, след като плаши съучениците си със страшна история.30 мин.
Филми
14:25Бебета гении - игрален филм Учен е отвлякъл говорещи свръхинтелигентни бебета, но нещата напълно се объркват, когато едното бебе гений заема мястото на своя брат близнак.1 ч. 50 мин.
Филми
16:15Семейство Симпсън - осемнадесети сезон Хоумър е ужас?н, когато баща му започва да се среща със Селма. Барт и Лиса си построяват укрепление от празни картонени кутии.30 мин.
Филми
16:45Психаротерапия - втори сезон Чарли избухва на бебешкото парти на сестра си.25 мин.
Филми
17:10Психаротерапия - втори сезон Чарли се опасява, че баща му Мартин развива Алцхаймер.30 мин.
Филми
17:40Орвил - първи сезон Когато двама антрополози от Съюза изчезват на планета, която много прилича на Земята от 21-и век, Ед изпраща екип, ръководен от Кели, за да ги открие и върне. Мисията е застрашена, когато става ясно, че обществото има публично правораз55 мин.
Филми
18:35Светкавицата - четвърти сезон Екипът е изправен срещу свръхчовек, който може да смалява всичко, което докосне, и Сиско и Ралф са смалени до свои миниатюрни версии, докато Бари среща човек със загадъчна връзка с Хенри Алън.55 мин.
Филми
19:30Седем души - игрален филм Мъж със съдбовна тайна предприема едно невероятно пътешествие към изкуплението, което ще промени завинаги живота на седем души.2 ч. 30 мин.
Филми
22:00Чикаго - първи сезон Брандън защитава свой колега, докато Емерет прекарва един ден с Куентин, което му отваря очите.55 мин.
Филми
22:55Хитман - игрален филм Наемен убиец, известен само с псевдонима си Агент 47, е нает от групировка, позната като Организацията, която го забърква в политическа конспирация, заради която той се превръща в беглец едновременно от Интерпол и от руската армия, п1 ч. 55 мин.
Филми

Програма на FOX за Днес. Възможни са промени в предварително обявената тв програма.

» ТВ програма на FOX за следващия ден

Не пропускайте

Легенда

Телевизия

FOX(ФОКС) е водещият бранд на FOX International Channels (FIC), мултимедийна развлекателна група на News Corporation още...

Популярно в poTV.bg