ТВ програма FOX - Днес

00:50Кости - шести сезон - Труп на човек с огнестрелни рани е намерен буквално претопен в калника на изгорял камион. Следователите обаче откриват, че не е загинал нито в пожара, нито от куршумите.55 мин.
Филми
01:45Семейство Симпсън - дватесет и първи сезон - Барт открива таланта си да настройва Хоумър и Мардж един срещу друг и го използва, за да се отърве от наказание заради това, че се е държал лошо в училище, но разбира се, отново прекалява.25 мин.
Филми
02:10Семейство Симпсън - дватесет и първи сезон - Барт е романтично объркан, когато харесваното от него момиче Ники го целува изневиделица. Междувременно, първата дама Мишел Обама помага на Лиса, след като в училище ? се подиграват, че се натяга.20 мин.
Филми
02:30Тиранин - втори сезон - Неподозиращо американско семейство ненадейно е въвлечено в делата и управлението на нестабилна държава от Близкия изток.45 мин.
Филми
03:15Малкълм - шести сезон - Малкълм се справя с училищния живот, Рийс приключва неуспешната си военна кариера, Дюи е тартор на бунтовна групичка в класа за деца със специални нужди, Франсис се прибира вкъщи, а Хал и Луис трябва да се справят с бебе, безработи25 мин.
Филми
03:40Психаротерапия - първи сезон - Чарли неочаквано е посетен от супер критичния си и груб баща, изигран от истинския му баща Мартин Шийн. На груповата терапия Чарли се опитва да помогне на Лейси, която има проблем с гнева на пътя.25 мин.
Филми
04:05Психаротерапия - първи сезон - След като Чарли и Кейт правят секс, той небрежно я пита дали иска да отидат на кино. Кейт възприема това като романтичен жест и бърза да му уреди среща с друга. Така двамата са принудени да се замислят за странните си взаимо20 мин.
Филми
04:25Семейство Симпсън - дватесет и първи сезон - Барт открива таланта си да настройва Хоумър и Мардж един срещу друг и го използва, за да се отърве от наказание заради това, че се е държал лошо в училище, но разбира се, отново прекалява.25 мин.
Филми
04:50Семейство Симпсън - дватесет и първи сезон - Барт е романтично объркан, когато харесваното от него момиче Ники го целува изневиделица. Междувременно, първата дама Мишел Обама помага на Лиса, след като в училище ? се подиграват, че се натяга.20 мин.
Филми
05:10Тиранин - втори сезон - Неподозиращо американско семейство ненадейно е въвлечено в делата и управлението на нестабилна държава от Близкия изток.50 мин.
Филми
06:00Кости - шести сезон - Човешки останки са открити в най-големия шоколад в света, изработен от ексцентричен сладкар.45 мин.
Филми
06:45Кости - шести сезон - Труп на човек с огнестрелни рани е намерен буквално претопен в калника на изгорял камион. Следователите обаче откриват, че не е загинал нито в пожара, нито от куршумите.50 мин.
Филми
07:35Последният човек на Земята - първи сезон - Фил ревнува, когато разбира, че Мелиса и Тод са спали заедно. Той знае това, защото когато го правят пускат една и съща песен. Фил предлага след определен час да не се вдига шум, но никой не го подкрепя. Гласуват25 мин.
Филми
08:00Последният човек на Земята - първи сезон - Каръл притиска Фил да се нанесе при него, но той е сърдит от обожанието към Тод. Фил намира крава и показва важността си пред другите, но се проваля, когато иска да я заколи. Оказва се, че Тод знае как да се гриж25 мин.
Филми
08:25Малкълм - шести сезон - Малкълм се справя с училищния живот, Рийс приключва неуспешната си военна кариера, Дюи е тартор на бунтовна групичка в класа за деца със специални нужди, Франсис се прибира вкъщи, а Хал и Луис трябва да се справят с бебе, безработи30 мин.
Филми
08:55Завинаги - първи сезон - Убийство насочва Хенри и Джо към Ню Йорк през 70-те години, като разследването ги отвежда до преподавателката Моли Доус, подвизаваща се като сексуално доминиращата Иона Пейн.55 мин.
Филми
09:50Излъжи ме - втори сезон - Лайтман и Фостър са принудени да си припомнят събития от миналото, когато бивш колега на Лайтман от Пентагона е убит в колата си.55 мин.
Филми
10:45Хавай 5-0 - втори сезон - Създаден е елитен полицейски отдел за борба с тежки престъпления в петдесетия щат.55 мин.
Филми
11:40Хавай 5-0 - втори сезон - Създаден е елитен полицейски отдел за борба с тежки престъпления в петдесетия щат.55 мин.
Филми
12:35Дълбоката държава - първи сезон - Бивш шпионин предприема едно последно лично пътуване.55 мин.
Филми
13:30Макгайвър - втори сезон - С помощта на касетофон и пластмасова кофа, Мак и екипът се опитват да изгасят огромен пожар в петролен кладенец в нигерийско село. Пожарът е запален от бунтовници, които искат да отслабят правителството.55 мин.
Филми
14:25Кости - шести сезон - Човешки останки са открити в най-големия шоколад в света, изработен от ексцентричен сладкар.55 мин.
Филми
15:20Кости - шести сезон - Труп на човек с огнестрелни рани е намерен буквално претопен в калника на изгорял камион. Следователите обаче откриват, че не е загинал нито в пожара, нито от куршумите.55 мин.
Филми
16:15Последният човек на Земята - първи сезон - Фил не се радва да живее с Каръл, която го влудява. Две прекрасни жени - Ерика и Гейл пристигат в града и Фил ги лъже, че е последният мъж на земята. Когато виждат халката му, той казва, че жена му е починала и з25 мин.
Филми
16:40Последният човек на Земята - първи сезон - Когато хващат фил без панталони, той се опитва да излъже, че всичко е шега. Докато страда, че останалите не му говорят, Фил скалъпва план да спечели Каръл. След като Фил се разкайва за греховете си, Каръл му дава30 мин.
Филми
17:10Психаротерапия - втори сезон - Чарли избухва на бебешкото парти на сестра си.25 мин.
Филми
17:35Психаротерапия - втори сезон - Чарли се опасява, че баща му Мартин развива Алцхаймер.30 мин.
Филми
18:05Завинаги - първи сезон - За да открият убиец, Хенри и Джо изследват тънкостите на кибернетичното хакване, но Хенри неочаквано се оказва мишена, докато Ейб си припомня дните като активист и дава на Хенри важна улика.55 мин.
Филми
19:00Излъжи ме - втори сезон - Екипът на Лайтман се опитва да спаси ветеран от войната в Ирак.60 мин.
Филми
20:00Хавай 5-0 - втори сезон - Създаден е елитен полицейски отдел за борба с тежки престъпления в петдесетия щат.60 мин.
Филми
21:00Хавай 5-0 - втори сезон - Създаден е елитен полицейски отдел за борба с тежки престъпления в петдесетия щат.60 мин.
Филми
22:00Легион - втори сезон - Легион проследява историята на Дейвид Холър, млад мъж с проблеми, който може да е нещо повече от човек. Дейвид се бори с умствено заболяване още от ранна възраст. С диагноза шизофреник, той обикаля лудниците, но среща с друг пациент55 мин.
Филми
22:55Макгайвър - втори сезон - Макгайвър помага на еквадорски кандидат за президент, който има спешна нужда от трансплантация, използвайки само нагревател и сос табаско.55 мин.
Филми
23:50Кости - шести сезон - Бренан се вглежда в собствения си живот, след като трупът на амбициозна лекарка, блестящ хирург, е открит в престъпен квартал с многобройни фрактури на черепа и без никакви следи как и защо е попаднала там.60 мин.
Филми

Програма на FOX за Днес. Възможни са промени в предварително обявената тв програма.

» ТВ програма на FOX за следващия ден

Не пропускайте

Легенда

Телевизия

FOX(ФОКС) е водещият бранд на FOX International Channels (FIC), мултимедийна развлекателна група на News Corporation още...

Популярно в poTV.bg