ТВ програма FOX - Днес

00:20Модерно семейство - Цялото семейство е на празненството по случай завършването на Алекс при Джей и Глория с изключение на Фил, който неочаквано е задържан в Сиатъл по работа. Той, обаче, намира хитро решение как да бъде с останалите - с помощта на скайп и25 мин.
Филми
00:45Модерно семейство - Опитът на Хейли да попречи на Анди да предложи на Бет приключва с това, че Хейли и Анди се справят с емоциите си всеки по различен начин. Джей и Глория търсят предучилищна за Джо и преживяват шок след като разбират за колко дълъг списъ25 мин.
Филми
01:10Модерно семейство - Хейли закарва Алекс до колежа, където се запознават с прекалено развълнуваната ? съквартирантка. Фил моли Люк да му помогне по време на огледите на къща, но той всъщност предпочита да бъде с приятелите си. А всички останали си търсят и30 мин.
Филми
01:40Семеен пъзел - Хедър и Тим получават спешно съобщение от Саманта да я приберат посред нощ, Тим има смущаващо публично преживяване, Джон случайно нахълтва, докато Джен кърми бебето, а Грег и Мат се съревновават с постиженията на децата си.25 мин.
Филми
02:05Богатството - Сериалът проследява изпитанията и триумфите на една от най-емблематичните династии на XX век - тази на Гети. Историята започва през 1973 г. с отвличането от на Джон Пол Гети III - наследникът на империята на Гети.55 мин.
Филми
03:00Светкавицата - След като откриват, че Нора работи с Тоун, Бари и Айрис имат разногласия как да подходят към тази шокираща новина, а екипът прочита дневника на Нора, за да проследят как е започнала да работи за най-големия им враг.40 мин.
Филми
03:40Светкавицата - Ледената висулка се завръща със следващия етап от коварния си план и Кейтлин и майка ? д-р Карла Танхойзър трябва да разрешат противоречията си, за да победят леденото чудовище, а Айрис взима нещата в свои ръце, след като Бари действа на св45 мин.
Филми
04:25От местопрестъплението: Маями - Мъж е убит по особено жесток начин, докато се е опитвал да се научи да сваля жени в шикозен нощен клуб в Маями.50 мин.
Филми
05:15От местопрестъплението: Маями - Изпълнителна директорка е убита по време на следобеден концерт и уликите навеждат екипа на подозрението, че това е нов удар на опасна банда.45 мин.
Филми
06:00Семейство Симпсън - Хоумър става помощник на свещеник, а Барт с помощта на Фландърс трябва да издири преподобния Лавджой, защото баща му е приел работата си твърде сериозно. Междувременно Мардж и Лиса се опитват да открият изчезналата ? сватбена рокля.20 мин.
Филми
06:20Семейство Симпсън - Моу добива увереност и нов костюм, когато капиталист решава да инвестира в домашното му уиски, а Ейб пострадва, докато наглежда Барт.25 мин.
Филми
06:45Светкавицата - Докато Бари продължава да се бори с чуствата си след предателството на Нора, Бри Ларван, т.нар. Бъг-Айд Бандит , Джос Джакам, т.нар. Вещица на времето и Питър Меркел, т.нар. Раг Дол се завръщат в Сентръл сити. Междувременно Сиско взима смел50 мин.
Филми
07:35Светкавицата - Екипът на лаборатория Стар е нащрек, след като Жътварят заплашва да разпространи опасен вирус, който би изложил на риск всички метахора.55 мин.
Филми
08:30От местопрестъплението: Маями - Уолтър Рездън, предполагаем сериен убиец, който е успял да избяга от Хорейшо преди единайсет години в Ню Йорк и още веднъж, по-скоро, в Маями, се завръща.50 мин.
Филми
09:20От местопрестъплението: Маями - Алекс може би носи отговорност, когато осъден за блудство с деца е открит убит в квартала ?.55 мин.
Филми
10:15От местопрестъплението: Маями - Разследване на убийство става все по-напрегнато и за да разреши случая, Хорейшо е принуден да помоли Наталия да разкрие тайна от своето минало.55 мин.
Филми
11:10Модерно семейство - Безработният Мичъл се оказва в трудна ситуация, когато му предлагат така необходимата му работа, но тя е като представител в Гардероби, гардероби, гардероби!. В желанието си да бъде страхотен баща Фил позволява на Дилън да се премести 25 мин.
Филми
11:35Модерно семейство - Фил е обсебен от трите изоставени патешки яйца, които отглежда вкъщи. Клер е притеснена за дизайна на гардероба, който ще представи на баща си и претенциозния творчески екип. Междувременно, Мич и Кам дават под наем горния етаж на някак30 мин.
Филми
12:05Модерно семейство - Клер е развълнувана, че Хейли и Алекс ще прекарат един работен ден с нея, но останалите служители не са особено добронамерени. Фил организира съучениците на Люк и Мани за полагане на общественополезен труд, което за повече от един поуч25 мин.
Филми
12:30Модерно семейство - Клер и Фил се оказват затрупани от проблеми, след като Люк е арестуван за шофиране без книжка, а Алекс е хваната как се измъква от магазин за алкохол. За капак Фил се бори с личната си несигурност.30 мин.
Филми
13:00Семейство Симпсън - Хоумър става помощник на свещеник, а Барт с помощта на Фландърс трябва да издири преподобния Лавджой, защото баща му е приел работата си твърде сериозно. Междувременно Мардж и Лиса се опитват да открият изчезналата ? сватбена рокля.25 мин.
Филми
13:25Семейство Симпсън - Моу добива увереност и нов костюм, когато капиталист решава да инвестира в домашното му уиски, а Ейб пострадва, докато наглежда Барт.30 мин.
Филми
13:55Семейство Симпсън - Мардж окуражава Барт да изследва творческата си страна и първоначалната му неохота бързо се сменя с ентусиазъм, когато Мардж наема красивата Женя за негова учителка по пиано.25 мин.
Филми
14:20Лепнат за теб - Сиамски близнаци от Мартас Винярд се преместват в Лос Анджелис, за да може единият да започне актьорска кариера.2 ч. 20 мин.
Филми
16:40Семеен пъзел - Джен и Грег наемат чистачка и са ужасени от странните ? привички, Мат, Хедър и Грег търсят ценни сувенирни химикалки, подарени им от Джон, Лукас е ужасен от Джоан, а Тим кани Мат да гледат заедно спортно състезание по телевизията.30 мин.
Филми
17:10От местопрестъплението: Маями - Уолтър Рездън, предполагаем сериен убиец, който е успял да избяга от Хорейшо преди единайсет години в Ню Йорк и още веднъж, по-скоро, в Маями, се завръща.55 мин.
Филми
18:05От местопрестъплението: Маями - Алекс може би носи отговорност, когато осъден за блудство с деца е открит убит в квартала ?.55 мин.
Филми
19:00От местопрестъплението: Маями - Разследване на убийство става все по-напрегнато и за да разреши случая, Хорейшо е принуден да помоли Наталия да разкрие тайна от своето минало.60 мин.
Филми
20:00Облачно, с кюфтета - игрален филм - Местен учен често бива подценяван, докато не изобретява машина, която може да накара от небето да пада храна. Той обаче не подозира, че скоро нещата ще вземат лош обрат.2 ч.
Филми
22:00Червеният дракон - Агентът на ФБР Уил Греъм е върнат на работа след ранното си пенсиониране, за да хване сериен убиец, известен като Феята на зъбките. Той търси помощ от най-големия си враг д-р Ханибал Лектър - Канибалът, за да му помогне да го хване и и2 ч. 45 мин.
Филми

Програма на FOX за Днес. Възможни са промени в предварително обявената тв програма.

» ТВ програма на FOX за следващия ден

Не пропускайте

Легенда

Телевизия

FOX(ФОКС) е водещият бранд на FOX International Channels (FIC), мултимедийна развлекателна група на News Corporation още...

Популярно в poTV.bg