ТВ програма FOX - Днес

00:40Семеен пъзел - втори сезон - Грег разпалва стара семейна вражда, когато открива парите, за които някога е обвинил Мат в кражба, а Джоан се чувства засегната, когато Хедър приписва склонноста ? да забравя на старостта.?.20 мин.
Филми
01:00Семеен пъзел - втори сезон - Когато Мат и Колийн взимат силни сънотворни хапчета, и двамата преживяват странни неща, а Грег се разстройва, когато научава, че Джен е имала сексуален сън с член от семейството.25 мин.
Филми
01:25Черният списък - първи сезон - Известен политик е обвинен за убийство в Прага, а Ред подозира, че това е работа на Създателя на крале - човекът, който стои зад възхода на някои от най-влиятелните политици в света. Ред помага на Лиз и ФБР да го заловят.45 мин.
Филми
02:10Демоните на Да Винчи - първи сезон - Паци планират да убият Лоренцо по време на великденската служба. Турчина съветва Леонардо да отплава от Капо Верде за земята, където ще намери Книгата на тайните. Лукреция признава, че е шпионка на Рим, но иска да пред60 мин.
Филми
03:10Живите мъртви - четвърти сезон - Хората от затвора продължават да се опитват да установят спокоен живот след атаката. Рик среща странник в гората, а Дарил, Саша и някои други отиват да търсят запаси.45 мин.
Филми
03:55Ловец на мисли - пети сезон - След като съсед на Оз е убит, ОБР открива, че е бил замесен в легендарна кражба на монети. Те трябва да открият съкровището, за да заловят убиеца.50 мин.
Филми
04:45Малкълм - шести сезон - Малкълм се справя с училищния живот, Рийс приключва неуспешната си военна кариера, Дюи е тартор на бунтовна групичка в класа за деца със специални нужди, Франсис се прибира вкъщи, а Хал и Луис трябва да се справят с бебе, безработи30 мин.
Филми
05:15Под наблюдение - първи сезон - Машината дава номера на Картър на Рийс и Финч и те са принудени да се справят с поредица от заподозрени, когато осъзнават, че босът Карл Илайъс е наел висш член на мафията, за да я убие.45 мин.
Филми
06:00От Ел Ей до Вегас - първи сезон - Когато капитан Дейвис обижда чистачите, той и Бърнард са принудени да открият смърдящия подарък оставен от тях. В същото време Рони и Колин се опитват да издирят жълтото плюшено мече на сина им, а Артем учи Никол как да и25 мин.
Филми
06:25Малкълм - шести сезон - Малкълм се справя с училищния живот, Рийс приключва неуспешната си военна кариера, Дюи е тартор на бунтовна групичка в класа за деца със специални нужди, Франсис се прибира вкъщи, а Хал и Луис трябва да се справят с бебе, безработи20 мин.
Филми
06:45Малкълм - шести сезон - Малкълм се справя с училищния живот, Рийс приключва неуспешната си военна кариера, Дюи е тартор на бунтовна групичка в класа за деца със специални нужди, Франсис се прибира вкъщи, а Хал и Луис трябва да се справят с бебе, безработи20 мин.
Филми
07:05Касъл - втори сезон - Касъл участва в късно шоу, за да представи книгата си и в паузата водещият Боби Ман му прошепва: Искат смъртта ми. На следващия ден той е открит мъртъв и Касъл убеждава Бекет, че се касае за убийство.55 мин.
Филми
08:00Касъл - втори сезон - Касъл и Бекет научават, че Еспозито познава убиеца на заподозрения в разследване за убийство на крадец, а сближаването на зачисления към екипа инспектор Том Деминг от отдел Грабежи с Бекет пречи на сътрудничеството й с Касъл.55 мин.
Филми
08:55Под наблюдение - първи сезон - Машината дава номера на Картър на Рийс и Финч и те са принудени да се справят с поредица от заподозрени, когато осъзнават, че босът Карл Илайъс е наел висш член на мафията, за да я убие.55 мин.
Филми
09:50Семеен пъзел - втори сезон - Грег разпалва стара семейна вражда, когато открива парите, за които някога е обвинил Мат в кражба, а Джоан се чувства засегната, когато Хедър приписва склонноста ? да забравя на старостта.?.25 мин.
Филми
10:15Семеен пъзел - втори сезон - Когато Мат и Колийн взимат силни сънотворни хапчета, и двамата преживяват странни неща, а Грег се разстройва, когато научава, че Джен е имала сексуален сън с член от семейството.30 мин.
Филми
10:45Черният списък - първи сезон - Известен политик е обвинен за убийство в Прага, а Ред подозира, че това е работа на Създателя на крале - човекът, който стои зад възхода на някои от най-влиятелните политици в света. Ред помага на Лиз и ФБР да го заловят.55 мин.
Филми
11:40Макгайвър - втори сезон - Райли и Мак са изпратени да разследват мистериозен обект в Зона 51. Междувременно Райли открива строго класифицирана информация за бащата на Мак, но не е сигурна дали трябва да я сподели с него.55 мин.
Филми
12:35Орвил - втори сезон - Ед и екипът се отправят към родната планета на Айзък - Кейлон.50 мин.
Филми
13:25Хавай 5-0 - шести сезон - Когато училищен преподавател е убит, Дани влиза под прикритие като заема мястото му.60 мин.
Филми
14:25От местопрестъплението: Маями - Криминолозите работят по случай на мъж, който е паднал от покрива на сграда, убивайки едновременно себе си и случайно минаващ пешеходец. У падналата жертва е намерен секс запис на ДВД, в който участва жена със солидно крими55 мин.
Филми
15:20Касъл - втори сезон - Динамичен реставратор се замесва в разследване на убийството на бивш участник в реалити шоуто Войни в кухнята. Ресторантьорката е стара приятелка на Бекет и е привлечена от Касъл. Връзката на Бекет със следовател Деминг се развива.55 мин.
Филми
16:15Касъл - втори сезон - Грабеж и убийство принуждават Бекет да покани Деминг в разследването. То се превръща в състезание за вниманието на Бекет и двамата мъже бързат да разрешат случая.55 мин.
Филми
17:10Под наблюдение - първи сезон - Машината дава нови номера на Рийс и Финч и те откриват, че един от тях е вече мъртъв. През това време отдел Вътрешни разследвания разследват Картър за връзката ? с мистериозния мъж и от ЦРУ и ? казват, че искат Рийс да се въ55 мин.
Филми
18:05Малкълм - шести сезон - Малкълм се справя с училищния живот, Рийс приключва неуспешната си военна кариера, Дюи е тартор на бунтовна групичка в класа за деца със специални нужди, Франсис се прибира вкъщи, а Хал и Луис трябва да се справят с бебе, безработи25 мин.
Филми
18:30Малкълм - шести сезон - Малкълм се справя с училищния живот, Рийс приключва неуспешната си военна кариера, Дюи е тартор на бунтовна групичка в класа за деца със специални нужди, Франсис се прибира вкъщи, а Хал и Луис трябва да се справят с бебе, безработи30 мин.
Филми
19:00Семеен пъзел - втори сезон - Грег е напълно изтощен, когато Ларк иска да бъде държана само от Джен, а Хедър отказва да си купи очила за четене, от които определено има нужда.30 мин.
Филми
19:30Семеен пъзел - втори сезон - Мат и Колийн имат ужасни преживявания, гледайки малката Ларк, докато Джен е на работа, а София е меко казано недоволна, когато за рождения си ден получава от Джон комплект за излюпване на пеперуди.30 мин.
Филми
20:00Черният списък - първи сезон - Лиз отказва да работи с Ред, след като научава истината за смъртта на баща си. Опитвайки се да поговори отново с нея, Ред насочва вниманието на ФБР към нов важен случай, докато в това време Лиз разкрива какво знае за тайния 60 мин.
Филми
21:00Макгайвър - втори сезон - Когато Мак решава да напусне Феникс, за негова изненада баща му се появява сякаш от нищото, а малко по-късно Боузър също получава голяма изненада.60 мин.
Филми
22:00Врагът сред нас - Ерика Шепърд е брилянтна бивша агентка на ЦРУ, която сега е известна като един от най-големите предатели в новата американска история и която излежава доживотна присъда във федерален затвор на строг режим. Агент Уил Кийтън се обръща към 55 мин.
Филми
22:55Хавай 5-0 - шести сезон - Братът на обещаващ местен боксьор е убит, а основен заподозрян е Девън Хайнс, който е настоящият боксов шампион.55 мин.
Филми
23:50От местопрестъплението: Маями - Жена е убита след кражба на кола, а нейният богат съпруг е главният заподозрян.60 мин.
Филми

Програма на FOX за Днес. Възможни са промени в предварително обявената тв програма.

» ТВ програма на FOX за следващия ден

Не пропускайте

Легенда

Телевизия

FOX(ФОКС) е водещият бранд на FOX International Channels (FIC), мултимедийна развлекателна група на News Corporation още...

Популярно в poTV.bg