ТВ програма FOX - Днес

00:50Куантико - първи сезон - Д-р Сюзан Лангдън е гост-лектор. Тя е бивш агент и дава за задача на обучаваните да открият една жертва, която не се вписва сред жертвите на сериен убиец. Саймън се справя отлично и животът му е в опасност. Алекс е разпитана от ек55 мин.
Филми
01:45Куантико - първи сезон - В Куантико има спешно дисциплинарно изслушване, при което дълбоки тайни ще бъдат разкрити. Алекс работи тайно с екипа си, за да открие истинския бомбаджия, преди времето й да изтече.50 мин.
Филми
02:35Американски татко - трети сезон - Франсин разкрива тайната десетилетна страст на Стан към фигурното пързаляне.20 мин.
Филми
02:55Американски татко - трети сезон - Роджър и Стив решават, че у дома са интелектуално ограничавани и заминават за Ню Йорк.20 мин.
Филми
03:15Под наблюдение - втори сезон - Рийс и Рут получават достъп до Машината, осуетявайки плановете на Десима. Въпреки това Рут държи Финч в плен, за да разбере къде е Машината с идеята да я освободи. Рийс и новият му съюзник Сам Шоу трябва да открият Финч и да45 мин.
Филми
04:00Слийпи Холоу - първи сезон - Ненадейно се появява момче със смъртоносна чума и Икабод заключава, че то е от изгубената колония Роаноке. Сега Конника, известен като Мор, планира да засипе света с епидемии и само Аби и Икабод могат да го спрат.45 мин.
Филми
04:45Зловеща семейна история: Хотел - пети сезон - Графинята се събира с голямата си любов. Донован и Рамона отново се опитват да отмъстят. Едно необмислено решение докарва неприятности на Алекс.50 мин.
Филми
05:35Семейство Симпсън - двадесет и четвърти сезон - Хоумър и Мардж забравят да посетят дядо и откриват, че той е изчезнал. Започва издирване, което ги отвежда до жена му Рита Лефлор. В същото време Лиса опитва да удвои спестяванията си за колеж, след като Хо25 мин.
Филми
06:00Как се запознах с майка ви - седми сезон - Тед тъкмо започва да свиква да живее сам в новия си апартамент, когато Барни се заема да го примамва да излизат навън всяка вечер.25 мин.
Филми
06:25Как се запознах с майка ви - седми сезон - Комедиен сериал, който е съсредоточен около Тед и приятелите му, които му помагат в неговото търсене на истинската любов. Сериалът е разказан чрез спомени от бъдещето.20 мин.
Филми
06:45Как се запознах с майка ви - седми сезон - Докато Маршал е в Атлантик Сити с Барни, Лили получава силни контракции, а Маршал отчаяно бърза да се прибере в Ню Йорк, преди бебето да се роди.25 мин.
Филми
07:10Как се запознах с майка ви - седми сезон - Комедиен сериал, който е съсредоточен около Тед и приятелите му, които му помагат в неговото търсене на истинската любов. Сериалът е разказан чрез спомени от бъдещето.25 мин.
Филми
07:35Как се запознах с майка ви - осми сезон - Нетърпеливостта на Робин в деня на сватбата ? с Барни кара Тед да си спомни за онзи път, когато той е настоявал да остави бележка на зарязания от Виктория годеник, преди да отпраши с нея към залеза.25 мин.
Филми
08:00Как се запознах с майка ви - осми сезон - Барни изготвя мащабен предбрачен договор, а останалите мъже от тайфата си взимат поука от него и предлагат свои варианти на половинките си.25 мин.
Филми
08:25Куантико - първи сезон - Д-р Сюзан Лангдън е гост-лектор. Тя е бивш агент и дава за задача на обучаваните да открият една жертва, която не се вписва сред жертвите на сериен убиец. Саймън се справя отлично и животът му е в опасност. Алекс е разпитана от ек55 мин.
Филми
09:20Куантико - първи сезон - В Куантико има спешно дисциплинарно изслушване, при което дълбоки тайни ще бъдат разкрити. Алекс работи тайно с екипа си, за да открие истинския бомбаджия, преди времето й да изтече.55 мин.
Филми
10:15Касъл - седми сезон - Играч на билярд е убит от невидима сила. Касъл и Бекет откриват доказателство за паранормални сили, докато се опитват да заживеят отново нормално след изчезването му.55 мин.
Филми
11:10Касъл - седми сезон - Бекет и Касъл разследват убийство на продавач на сладолед и допускат, че непознат второкласник може да им помогне. Касъл отива под прикритие в училището, за да го намери.55 мин.
Филми
12:05Кости - осми сезон - След експлозия в хотелски гараж, екипът от Джеферсониън трябва да претърси останките от местопрестъплението, за да разкрие какво се е случило с жертвата.55 мин.
Филми
13:00Кости - осми сезон - Екипът работи по смъртта на служителя на животинско изложение Джаред Дрю. По време на работата, разследващите навлизат в опасния свят на нелегалния трафик на животни.55 мин.
Филми
13:55Семейство Симпсън - двадесет и четвърти сезон - Дебелият Тони е принуден да се яви като съдебен заседател, а в това време чиновникът му Дан трябва да ръководи мафията, докато той отсъства. Междувременно Лиса обмисля да смени диетата си.30 мин.
Филми
14:25Аз, шпионинът - игрален филм - Еди Мърфи е в ролята на Кели Робинсън - високоплатен боксьор, който трябва да си сътрудничи с героя на Оуен Уилсън, Алекс Скот, който пък е подценяван таен агент. Мисията им е да открият разузнавателен самолет, попаднал в ръ1 ч. 55 мин.
Филми
16:20Психаротерапия - трети сезон - Чарли кара Джордан да се представи за годеница на негов пациент от затвора.25 мин.
Филми
16:45АПБ - първи сезон - Сериен изнасилвач е на свобода и капитан Конрад заповядва на Гидиън и Мърфи да го заловят, преди да се появят още жертви, но новата технология на Гидиън не може да им помогне за разрешаването на случая и екипът трябва да работи с необи55 мин.
Филми
17:40Касъл - седми сезон - След убийство на уеб знаменитост Касъл и Бекет попадат в света на интернет славата. Убиецът качва снимки на местопрестъплението и те осъзнават, че може да нападне отново.55 мин.
Филми
18:35Касъл - седми сезон - След нападение Касъл губи съзнание, докато следят престъпници с Бекет, и се свестява в свят, в който не се познават с Кейт.55 мин.
Филми
19:30Шпионски игри - игрален филм - Точно преди пенсионирането си агентът на ЦРУ Нейтън Мюър се опитва да спаси агент Том Бишъп от китайски затвор в разрез с политиките на ЦРУ.2 ч. 30 мин.
Филми
22:00Необикновените - първи сезон - Сериалът Необикновените разказва историята на обикновено семейство от предградията, чийто живот се преобръща, след като научават, че децата им притежават мутантски способности.55 мин.
Филми
22:55Империя - четвърти сезон - Разтърсваща драма за могъща семейна династия в бляскавия и опасен свят на хип-хоп музиката. Сериалът проследява историята на семейство Лайън и тяхната компания Емпайър Ентъртейнмънт.60 мин.
Филми
23:55Заразата - четвърти сезон - Ядрената зима освобождава стригоите, като им позволява да се движат и през деня, а Господаря успява да установи тоталитарен режим над света. Сега основната част от човечеството работи за стригоите, а тяхното разбиране е или сът55 мин.
Филми

Програма на FOX за Днес. Възможни са промени в предварително обявената тв програма.

» ТВ програма на FOX за следващия ден

Не пропускайте

Легенда

Телевизия

FOX(ФОКС) е водещият бранд на FOX International Channels (FIC), мултимедийна развлекателна група на News Corporation още...

Популярно в poTV.bg