ТВ програма FOX - Днес

00:50Семейство Симпсън - дватесет и първи сезон - епизод - 22 Барт е убеден, че новият им съсед Уолт е неговият заклет враг Боб, върнал се дегизиран, за да си отмъсти. Мардж се опитва да убеди Барт в обратното, като го води в щатския затвор, но там излиза на25 мин.
Филми
01:15Семейство Симпсън - дватесет и първи сезон - епизод - 23 Моу е поканен като гостуващ съдия в Америкън айдъл, което го кара да се ориентира към нова кариера. В същото време, заради това Хоумър вече няма с кого да излиза след работа и прекарва повече врем30 мин.
Филми
01:45Хавай 5-0 - втори сезон - епизод - 4 Екипът започва разследване в красивите води на Хавай, за да разкрият убийството на гмуркач, известен в намирането на ценни изхвърлени товари.45 мин.
Филми
02:30Хавай 5-0 - втори сезон - епизод - 5 Разследването на убийството на треньор по женски волейбол води до още лоши новини за Коно, докато Чин Хо отново се сближава с бившата си годеница Малиа.50 мин.
Филми
03:20Живите мъртви - шести сезон - епизод - 7 Александрия най-после започва да се съвзема. Установен е нетраен мир между нашите герои и александрийците. Но докога ще продължи?45 мин.
Филми
04:05Ловец на мисли - пети сезон - епизод - 1 Тоби и Дев разследват сериен убиец, който оставя живи змии при жертвите си. Това напомня за визитната картичка на друг престъпник /Шон Дойл/, може би несправедливо вкаран зад решетките от Мишел.45 мин.
Филми
04:50Семейство Симпсън - дватесет и първи сезон - епизод - 23 Моу е поканен като гостуващ съдия в Америкън айдъл, което го кара да се ориентира към нова кариера. В същото време, заради това Хоумър вече няма с кого да излиза след работа и прекарва повече врем20 мин.
Филми
05:10Под наблюдение - трети сезон - епизод - 2 Новият номер е изпълнителният директор Уейн Крюгер, който се прехранва с препродажба на лични данни, но някой е започнал да излага на показ личния му живот и мръсните му тайни и Крюгер се е зарекъл да си отмъсти50 мин.
Филми
06:00Мелачката - първи сезон - епизод - 1 Мелачката е комедия за двама братя - единият е търсещ внимание актьор, който играе най-популярния телевизионен адвокат, а другият е истински адвокат на дребно, който тепърва търси поле за изява.25 мин.
Филми
06:25Психаротерапия - трети сезон - епизод - 16 Чарли преспива със спонсорката на Джордан от Анонимни алкохолици, която се оказва сексуално пристрастена.20 мин.
Филми
06:45Психаротерапия - трети сезон - епизод - 17 Чарли получава необичайно заплащане, когато вкарва сутеньор в групата си за терапия, а Шон и Майкъл имат злощастна среща.25 мин.
Филми
07:10Макгайвър - първи сезон - епизод - 1 В премиерния епизод Ангъс Макгайвър и Джак Долтън, специални агенти в службата за външни услуги, обединяват сили, за да открият изчезнало биологично оръжие, само една капка от което е способна да вземе стотици хиляди50 мин.
Филми
08:00Скорпион - първи сезон - епизод - 1 Специален агент Кейб Гало наема някогашния вундеркинд Уолтър Обрайън да предвожда екип от негови гениални приятели. Първата им мисия е да помогнат за приземяването на самолети след спиране на системата за комуникация 55 мин.
Филми
08:55Под наблюдение - трети сезон - епизод - 2 Новият номер е изпълнителният директор Уейн Крюгер, който се прехранва с препродажба на лични данни, но някой е започнал да излага на показ личния му живот и мръсните му тайни и Крюгер се е зарекъл да си отмъсти55 мин.
Филми
09:50Семейство Симпсън - дватесет и първи сезон - епизод - 22 Барт е убеден, че новият им съсед Уолт е неговият заклет враг Боб, върнал се дегизиран, за да си отмъсти. Мардж се опитва да убеди Барт в обратното, като го води в щатския затвор, но там излиза на25 мин.
Филми
10:15Семейство Симпсън - дватесет и първи сезон - епизод - 23 Моу е поканен като гостуващ съдия в Америкън айдъл, което го кара да се ориентира към нова кариера. В същото време, заради това Хоумър вече няма с кого да излиза след работа и прекарва повече врем30 мин.
Филми
10:45Хавай 5-0 - втори сезон - епизод - 4 Екипът започва разследване в красивите води на Хавай, за да разкрият убийството на гмуркач, известен в намирането на ценни изхвърлени товари.55 мин.
Филми
11:40Хавай 5-0 - втори сезон - епизод - 5 Разследването на убийството на треньор по женски волейбол води до още лоши новини за Коно, докато Чин Хо отново се сближава с бившата си годеница Малиа.55 мин.
Филми
12:35Дълбоката държава - епизод - 6 Аиша скоро ще бъде качена на ешафода, а Хари трябва бързо да измисли някакъв план. Накрая той успява да забави Ал Моктар, за да провери дали доставките за оръжия не са прекъснати, както и се оказва. Така дълбоката държава 55 мин.
Филми
13:30911 - първи сезон - епизод - 9 Хен си спомня професионалния си път като пожарникар, за да се превърне в това, което е днес. Тя си припомня и първите си срещи с Чимни и Атина.55 мин.
Филми
14:25От местопрестъплението: Маями - епизод - 24 Криминолозите разследват смъртта на мъж, който е сварен жив. В това време поведението на Джулия излиза извън контрол и една от най-мрачните тайни на екипа излиза на бял свят.55 мин.
Филми
15:20Макгайвър - първи сезон - епизод - 2 Макгайвър и екипът му опитват да спасят Сара - бивш агент на ЦРУ и приятелка на Джак. Тя е изчезнала във Венецуела, след като е придобила важна улика срещу международен търговец на оръжие.55 мин.
Филми
16:15Скорпион - първи сезон - епизод - 2 Екип Скорпион е призован от губернатора, чиято дъщеря е станала жертва на биохакерство и ? остават само 24 часа живот. Това припомня на Кейб загубата на собствената му дъщеря, а Уолтър получава вест, че състоянието на55 мин.
Филми
17:10Под наблюдение - трети сезон - епизод - 3 Новият номер на екипа е богат млад бизнесмен, който преследва жени и може да бъде свързан със смъртта на една конкретна жена. За да го подмамят да действа, Финч се обръща за съдействие към Зоуи. Междувременно Ру55 мин.
Филми
18:05Семейство Симпсън - дватесет и първи сезон - епизод - 22 Барт е убеден, че новият им съсед Уолт е неговият заклет враг Боб, върнал се дегизиран, за да си отмъсти. Мардж се опитва да убеди Барт в обратното, като го води в щатския затвор, но там излиза на30 мин.
Филми
18:35Семейство Симпсън - дватесет и първи сезон - епизод - 23 Моу е поканен като гостуващ съдия в Америкън айдъл, което го кара да се ориентира към нова кариера. В същото време, заради това Хоумър вече няма с кого да излиза след работа и прекарва повече врем25 мин.
Филми
19:00Психаротерапия - трети сезон - епизод - 18 Чарли има ново попълнение в групата за терапия, който се мисли за самия дявол.30 мин.
Филми
19:30Психаротерапия - трети сезон - епизод - 19 Чарли и Шон влизат във война, когато Чарли започва да прави секс с бившата си, която обаче е и бившата приятелка на Шон.30 мин.
Филми
20:00Хавай 5-0 - втори сезон - епизод - 6 Убийството на заможен ресторантьор кара МакГарет да се включи в благотворителен мач по смесени бойни изкуства. През това време, агент Кенси Блай дава експертизата си на МакГарет и командир Уайт за видео от бащата на 60 мин.
Филми
21:00Хавай 5-0 - втори сезон - епизод - 7 Създаден е елитен полицейски отдел за борба с тежки престъпления в петдесетия щат.60 мин.
Филми
22:00Доказано невинни - епизод - 6 Екипът поема случая на момиче, обвинено, че е убило майка си, а междувременно Мадлин, която се разкъсва между стремежа си да спре Белоус и да поддържа връзката си с Дилан, открива шокираща новина за свой бивш съученик.55 мин.
Филми
22:55911 - първи сезон - епизод - 10 Празниците се оказват неспокойни и хубави за служителите на спешния телефон. Те трябва да се справят с хаос в магазин за играчки, изчезнал имел и съседи, които се надпреварват кой има по-хубава коледна украса.55 мин.
Филми
23:50От местопрестъплението: Маями - епизод - 25 Хорейшио се бори за спасяването на Йелина, а животът на Делко е в опасност, когато той пренебрегва молбата на Калей и помага на опасния си баща.60 мин.
Филми

Програма на FOX за Днес. Възможни са промени в предварително обявената тв програма.

» ТВ програма на FOX за следващия ден

Не пропускайте

Легенда

Телевизия

FOX(ФОКС) е водещият бранд на FOX International Channels (FIC), мултимедийна развлекателна група на News Corporation още...

Популярно в poTV.bg