ТВ програма FOX - Днес

00:45Теория за Големия взрив - осми сезон , епизод - 11 Ейми организира традиционна викторианска коледна вечеря, а бащата на Радж пристига на гости, докато момчетата се опитват да прогонят птица, която са допуснали да влезе в стерилната стая на университета.30 мин.
Филми
01:15Теория за Големия взрив - осми сезон , епизод - 12 Радж се безпокои, че конструираната от него сонда няма да работи в открития космос, докато Ленърд и Шелдън излизат на пазар с Пени и Ейми.30 мин.
Филми
01:45Необикновените - първи сезон , епизод - 6 Сериалът Необикновените разказва историята на обикновено семейство от предградията, чийто живот се преобръща, след като научават, че децата им притежават мутантски способности.45 мин.
Филми
02:30Империя - четвърти сезон , епизод - 9 Разтърсваща драма за могъща семейна династия в бляскавия и опасен свят на хип-хоп музиката. Сериалът проследява историята на семейство Лайън и тяхната компания Емпайър Ентъртейнмънт.45 мин.
Филми
03:15Заразата - втори сезон , епизод - 11 Дъч се бори за живота си срещу Айхорст, докато Фет, Нора и Еф трескаво претърсват града за нея. Сетракян се сблъсква със стар познат, докато търси Окцидо Лумен.50 мин.
Филми
04:05Кости - осми сезон , епизод - 6 Бренън се запленява по философията за отборна работа на Фил Джаксън и повиква четирима от най-добрите стажанти, за да идентифицират неразпознаваеми останки.45 мин.
Филми
04:50Наръчник за оцеляване от Купър Барет , епизод - 6 Кели съобщава на Купър, че състоянието на апартамента му не позволява да преминат на следващия етап от връзката си и той се среща с наемодателя им, Върджил, в опит да пооправи бърлогата на бандата. Въпрек25 мин.
Филми
05:15Необикновените - първи сезон , епизод - 7 Сериалът Необикновените разказва историята на обикновено семейство от предградията, чийто живот се преобръща, след като научават, че децата им притежават мутантски способности.45 мин.
Филми
06:00Наръчник за оцеляване от Купър Барет , епизод - 7 Когато Камерън, старият приятел от колежа на бандата, иска да се отбие в апартамента на Купър, всички са въодушевени от срещата. Но след посрещането с добре дошъл, приятелите ще направят всичко възможно д20 мин.
Филми
06:20Теория за Големия взрив - осми сезон , епизод - 11 Ейми организира традиционна викторианска коледна вечеря, а бащата на Радж пристига на гости, докато момчетата се опитват да прогонят птица, която са допуснали да влезе в стерилната стая на университета.20 мин.
Филми
06:40Теория за Големия взрив - осми сезон , епизод - 12 Радж се безпокои, че конструираната от него сонда няма да работи в открития космос, докато Ленърд и Шелдън излизат на пазар с Пени и Ейми.25 мин.
Филми
07:05Хавай 5-0 - втори сезон , епизод - 1 Докато МакГарет е в затвора в очакване на присъда за убийството на губернатора, Дани води изненадващ посетител, който да го оневини. През това време Коно е отстранена от екипа и предстои вътрешно разследване.55 мин.
Филми
08:00Макгайвър - втори сезон , епизод - 13 Мак участва в правителствено състезание за създаване на роботизирана бойна машина, но се налага да помогне на най-големия си съперник, Али, когато нейното бойно устройство бива хакнато и насочено към сградата на Пент55 мин.
Филми
08:55Под наблюдение - четвърти сезон , епизод - 11 Машината отчаяно се опитва да спре Самарянина да срине фондовата борса и изпраща своя екип на опасна мисия. Въпреки това дори свръхмощния компютър може да се окаже недостатъчно бърз, за да спаси всички.55 мин.
Филми
09:50Кости - осми сезон , епизод - 6 Бренън се запленява по философията за отборна работа на Фил Джаксън и повиква четирима от най-добрите стажанти, за да идентифицират неразпознаваеми останки.55 мин.
Филми
10:45От местопрестъплението: Маями , епизод - 11 Екипът преследва терористи на Ал-Кадр и бандата Лос Кранеос, след като адвокат и млад продавач са открити мъртви.50 мин.
Филми
11:35Бракувани , епизод - Щастлива двойка с големи надежди и високи идеали за любовта и брака поема на идеалната ваканция в Италия, но вместо това преживява един адски меден месец, който подлага любовта ? на истинско изпитание.1 ч. 55 мин.
Филми
13:30Скорпион , епизод - 3 За да спаси живота на трима съдии, Силвестър влиза под прикритие във федерален затвор, но когато животът му се оказва застрашен, екип Скорпион трябва да го измъкне оттам с всички средства.55 мин.
Филми
14:25Касъл - четвърти сезон , епизод - 20 Красивият детектив Саймън Хънт от Скотланд Ярд се присъединява към екипа на Касъл и Бекет, за да открият заедно убиеца на приятеля на дъщеря му.50 мин.
Филми
15:15Под наблюдение - четвърти сезон , епизод - 12 Контрол открива, че новият изследователски отдел й отрязва постоянно достъпа до ценна информация. Когато Десима я принуждава да се оттегли, тя продължава своето разследване самостоятелно, а Рийс и Рут успяват55 мин.
Филми
16:10Макгайвър - втори сезон , епизод - 14 Екипът се отправя към Ню Орлиънс, за да залови мошеничка, която се представя като жена на Дюк Джейкъби - една от старите самоличности на Джак, докато е бил в ЦРУ. Междувременно старите врагове на Джейкъби се появяват60 мин.
Филми
17:10Кости - осми сезон , епизод - 7 Екипът от Джеферсониън работи по смъртта на специалист по почистване на местопрестъпления. Тялото на жертвата е намерено запечатано в гъста мрежа, изхвърлена на плажа.55 мин.
Филми
18:05Теория за Големия взрив - осми сезон , епизод - 13 Когато Шелдън зацикля в работата си, приятелите му се опитват да му помогнат, като вдигнат нивото му на стрес, а междувременно Хауърд дразни Радж с игра на име Емили или Канелка.30 мин.
Филми
18:35Теория за Големия взрив - осми сезон , епизод - 14 Ленърд и Шелдън са принудени да се защитават от критиките на грубиян в интернет, докато момичетата се сблъскват със смущаващи моменти от своето минало.25 мин.
Филми
19:00Хавай 5-0 - втори сезон , епизод - 2 Губернатор Денинг назначава Лори Уестън в отряда, за да е сигурен, че МакГарет и екипът му ще следват новите правила. В това време, екипът разследва отвличането на шампион по гребане, докато Винс Фрайър продължава раз60 мин.
Филми
20:00От местопрестъплението: Маями , епизод - 12 Хорейшио и екипът му отново са обект на разследване, когато Наталия Боа Виста и Максин Валера са арестувани за убийството на бившия съпруг на Боа Виста и настоящ партньор на Валера.60 мин.
Филми
21:00Светкавицата - пети сезон , епизод - 16 Бари и екипът трябва да намерят начин да укротят Цикада достатъчно дълго, за да приеме лекарство, което обезврежда свръхчовеците, но макар че Мраз Убиец се включва, за да помогне, Нора не приема плана на баща си за60 мин.
Филми
22:00Риф Брейк , епизод - 11 Кат е изложена на биологично оръжие и разполага само с 48 часа живот, докато Джейк и Уайът откриват, че зад въпросното оръжие стои учен, за чиито услуги плаща Ийстланд.55 мин.
Филми
22:55Скорпион , епизод - 4 Уолтър, Кейб и Хепи и екипа са хванати в капан в свръхсекретна подводница, когато поради експлозия тя е се озовава на дъното на океана с ограничено количество кислород и функция за самоунищожаване, която скоро предстои да се активир55 мин.
Филми
23:50Касъл - четвърти сезон , епизод - 21 Нарастващото напрежение между Касъл и Бекет принуждава Касъл да си намери нов партньор в лицето на детектив Итън Слотър - корав и колоритен полицай от отдела за борба с организираната престъпност.55 мин.
Филми

Програма на FOX за Днес. Възможни са промени в предварително обявената тв програма.

» ТВ програма на FOX за следващия ден

Не пропускайте

Легенда

Телевизия

FOX(ФОКС) е водещият бранд на FOX International Channels (FIC), мултимедийна развлекателна група на News Corporation още...

Популярно в poTV.bg