ТВ програма FOX - Днес

00:50Излъжи ме - първи сезон Екипът разследва противоречив случай с полицай, прострелял невинен тийнейджър.55 мин.
Филми
01:45Психаротерапия - трети сезон Чарли се опитва да устои на изкушението от по-малката секси сестра на Шон.20 мин.
Филми
02:05Американски татко - четвърти сезон За да бъде приет сериозно, Стан става паркинг отговорник. Сега той получава най-добрата маса в ресторанта, прибира монети от апаратите и впечатлява Франсин с мъжеството си, но скоро открива, че този начин на живот не си 25 мин.
Филми
02:30Демоните на Да Винчи - трети сезон Леонардо се съюзява с Риарио, за да разследва убийство. Когато е твърде близо до истината, Лабиринтът е принуден да действа. Зо и Лукреция имат интимна среща, а Нико се озовава в неловко положение.45 мин.
Филми
03:15Модерно семейство - трети сезон Докато излиза с Шорти и приятелката му Дарлийн, Глория започва да им завижда колко много неща правят заедно. Тя поставя на Джей ултиматум да я заведе да танцуват салса.25 мин.
Филми
03:40Отдел Антимафия - четвърти сезон Палермо, скрита война между мафиотските семейства за ръководството на Коза Ностра след арестуването на последния водач на организацията. Специален Антимафия отряд ще започне да разбира новата динамика на престъпните планов45 мин.
Филми
04:25Психаротерапия - трети сезон Чарли се опитва да устои на изкушението от по-малката секси сестра на Шон.25 мин.
Филми
04:50Американски татко - четвърти сезон За да бъде приет сериозно, Стан става паркинг отговорник. Сега той получава най-добрата маса в ресторанта, прибира монети от апаратите и впечатлява Франсин с мъжеството си, но скоро открива, че този начин на живот не си 20 мин.
Филми
05:10Демоните на Да Винчи - трети сезон Леонардо се съюзява с Риарио, за да разследва убийство. Когато е твърде близо до истината, Лабиринтът е принуден да действа. Зо и Лукреция имат интимна среща, а Нико се озовава в неловко положение.50 мин.
Филми
06:00Касъл - четвърти сезон Разследването на убийство на военен ветеран изпраща Бекет по следите на мъжа, който я е прострелял, докато Касъл трябва да реши докъде е готов да стигне, за да я предпази.45 мин.
Филми
06:45Касъл - седми сезон Кейт Бекет е изправена пред най-трудния си случай, след като открива колата на Касъл в пламъци.50 мин.
Филми
07:35Семейство Симпсън - седемнадесети сезон Господин Бърнс затваря атомната електроцентрала, което принуждава Хоумър да се премести да работи в Индия.25 мин.
Филми
08:00Психаротерапия - трети сезон Чарли се опитва да устои на изкушението от по-малката секси сестра на Шон.25 мин.
Филми
08:25Модерно семейство - трети сезон След като къщата на съседите изгаря при пожар, цялото семейство се мобилизира, за да помогне.30 мин.
Филми
08:55От местопрестъплението: Маями - десети сезон Сериалът проследява криминалните случаи на отдела за разследване на престъпления в полицейското управление на Маями, Флорида.55 мин.
Филми
09:50От местопрестъплението: Маями - десети сезон Сериалът проследява криминалните случаи на отдела за разследване на престъпления в полицейското управление на Маями, Флорида.55 мин.
Филми
10:45Светкавицата - втори сезон Айрис е доброволка да бъде примамка в плана да заловят Гирдър в лабораторията, а Бари се опитва да се върне към стария си живот.55 мин.
Филми
11:40Кости - пети сезон Тялото на богат авантюрист, намерено в хотелска перална машина, отвежда Буут и Бренън до последното място, където е бил видян - приключенски рокендрол лагер.55 мин.
Филми
12:35Макгайвър - първи сезон Кръщелницата на Мати и нейният приятел са намерени убити в парк в Сан Франциско и Мак и екипът разследват престъплението, заподозирайки, че Зодиакалният убиец от 70-те години се е завърнал.55 мин.
Филми
13:30Касъл - седми сезон Екипът разследва убийството на ИД на фирма за играчки, а Касъл открива следа към тайнственото си изчезване и се впуска в опасно разследване.55 мин.
Филми
14:25Касъл - седми сезон Играч на билярд е убит от невидима сила. Касъл и Бекет откриват доказателство за паранормални сили, докато се опитват да заживеят отново нормално след изчезването му.55 мин.
Филми
15:20Излъжи ме - първи сезон Екипът на д-р Лайтман сътрудничи на ФБР в заловяването на сериен изнасилвач във Вашингтон.55 мин.
Филми
16:15Престъпления от класа - втори сезон Питър е отвлечен от стар съперник на Нийл.55 мин.
Филми
17:10Хавай 5-0 - трети сезон Елитен полицейски отряд е сформиран за борба с тежки престъпления в 50-ия щат.55 мин.
Филми
18:05От местопрестъплението: Маями - десети сезон Сериалът проследява криминалните случаи на отдела за разследване на престъпления в полицейското управление на Маями, Флорида.55 мин.
Филми
19:00От местопрестъплението: Маями - десети сезон Сериалът проследява криминалните случаи на отдела за разследване на престъпления в полицейското управление на Маями, Флорида.60 мин.
Филми
20:00Светкавицата - втори сезон Зуум отприщва армия свръхчовеци от Земя-2 с лидер двойничката на Черното Канарче - Черната Сирена, а Джо е разтревожен, когато Уоли отива да помогне на Светкавицата.60 мин.
Филми
21:00Кости - пети сезон След изгарянето на горска хижа са открити два трупа. Единият е на съвременна вещица, а другият - на салемска. Буут и Бренън търсят убиеца в света на окултното.60 мин.
Филми
22:00Пазители на Времето - първи сезон Луси, Уайът и Руфъс се борят с изкушението да променят миналото, когато трябва да спрат Флин да не се намеси в покушението срещу Ейбрахам Линкълн.55 мин.
Филми
22:55Хавай 5-0 - трети сезон Елитен полицейски отряд е сформиран за борба с тежки престъпления в 50-ия щат.55 мин.
Филми
23:50Престъпления от класа - втори сезон Питър и Нийл трябва да разменят самоличността си, за да разкрият престъпна схема, която причинява спирания на тока в Ню Йорк.60 мин.
Филми

Програма на FOX за Днес. Възможни са промени в предварително обявената тв програма.

» ТВ програма на FOX за следващия ден

Не пропускайте

Легенда

Телевизия

FOX(ФОКС) е водещият бранд на FOX International Channels (FIC), мултимедийна развлекателна група на News Corporation още...

Популярно в poTV.bg