ТВ програма FOX - Днес

00:50Касъл - четвърти сезон Ценна статуя изчезва от музей, а заподозреният е богат меценат на музея. Касъл и Бекет разследват кражбата с помощта на застрахователна инспекторка, която хвърля око на Касъл.55 мин.
Филми
01:45Касъл - четвърти сезон Известен ловец на духове е убит, докато прави своите проучвания в нюйоркско имение, а Касъл и Бекет трябва да открият дали в убийството са намесени паранормални сили.55 мин.
Филми
02:40Империя - четвърти сезон Разтърсваща драма за могъща семейна династия в бляскавия и опасен свят на хип-хоп музиката. Сериалът проследява историята на семейство Лайън и тяхната компания Емпайър Ентъртейнмънт.50 мин.
Филми
03:30Дълбоката държава - първи сезон Агентът на ЦРУ Аманда Джоунс се намира във Вашингтон, а Макс, който е в Бейрут не знае на кого да се довери, след като е разговарял с Лейла.50 мин.
Филми
04:20Ченс - втори сезон С помощта на Лорена, Ченс и Ди се завръщат в Сан Франциско, за да приключат със започната работа. Франк Ламберт има ново протеже, а Ченс приема своята роля по съвсем нов начин.55 мин.
Филми
05:15Империя - четвърти сезон Разтърсваща драма за могъща семейна династия в бляскавия и опасен свят на хип-хоп музиката. Сериалът проследява историята на семейство Лайън и тяхната компания Емпайър Ентъртейнмънт.45 мин.
Филми
06:00Мелачката - първи сезон Стюърт и Деб се борят срещу Ефектът Дийн - да бъдеш харесван само защото имаш известен брат. През това време, Дийн се озовава в подобна ситуация с Клеър - единственият човек, когото е срещнал, който не се влияе само от славата му.25 мин.
Филми
06:25Семейство Симпсън - двадесет и пети сезон Модернизираното начално училище в Спрингфилд претърпява технически срив, а Лиса го преобразува в училище Уолдорф. Междувременно Уили става треньор на състезателите по математика.25 мин.
Филми
06:50Модерно семейство - трети сезон Целият клан Причет/Дънфи се оправя към Джаксън Хол, Уайоминг, за да прекара една седмица в ранчо за туристи.20 мин.
Филми
07:10От местопрестъплението: Маями - десети сезон Сериалът проследява криминалните случаи на отдела за разследване на престъпления в полицейското управление на Маями, Флорида.50 мин.
Филми
08:00От местопрестъплението: Маями - десети сезон Сериалът проследява криминалните случаи на отдела за разследване на престъпления в полицейското управление на Маями, Флорида.55 мин.
Филми
08:55Агентите на ЩИТ - четвърти сезон Разкриването на истината за Фиц може да подкопае цялата организация ЩИТ.55 мин.
Филми
09:50Касъл - четвърти сезон Ценна статуя изчезва от музей, а заподозреният е богат меценат на музея. Касъл и Бекет разследват кражбата с помощта на застрахователна инспекторка, която хвърля око на Касъл.55 мин.
Филми
10:45Касъл - четвърти сезон Известен ловец на духове е убит, докато прави своите проучвания в нюйоркско имение, а Касъл и Бекет трябва да открият дали в убийството са намесени паранормални сили.55 мин.
Филми
11:40Черният списък - първи сезон Сериен убиец от миналото на Лиз убива отново, докато Ред издирва кой го е предал.55 мин.
Филми
12:35Необикновените - втори сезон В един свят, отнасящ се с недоверие и страх към мутантите, институт за мутанти се бори да постигне мирно съвместно съществуване с човечеството.55 мин.
Филми
13:30Хавай 5-0 - трети сезон Елитен полицейски отряд е сформиран за борба с тежки престъпления в 50-ия щат.55 мин.
Филми
14:25Под наблюдение - четвърти сезон Машината най-после изпраща номер на намиращите се под прикритие Рийс и Сам, но когато Финч отказва да им помогне, Рийс е принуден да действа сам, за да спаси два живота.55 мин.
Филми
15:20От местопрестъплението: Маями - десети сезон Сериалът проследява криминалните случаи на отдела за разследване на престъпления в полицейското управление на Маями, Флорида.55 мин.
Филми
16:15От местопрестъплението: Маями - десети сезон Сериалът проследява криминалните случаи на отдела за разследване на престъпления в полицейското управление на Маями, Флорида.55 мин.
Филми
17:10Агентите на ЩИТ - четвърти сезон Дейзи се озовава с неочакван партньор, докато Айда се подготвя да задейства финалния си план.55 мин.
Филми
18:05Модерно семейство - трети сезон Мич и Кам са готови да осиновят още едно бебе, но Лили се чувства добре като единствено дете.30 мин.
Филми
18:35Модерно семейство - трети сезон Кам обявява, че минава на диета със сокове. Мичъл знае, че той ще трябва да понася постоянния гняв на Кам заради глада и решава да избегне конфликтите, като се присъедини към диетата му.25 мин.
Филми
19:00Касъл - четвърти сезон Бандити, преоблечени като класически телевизионни лекари, взимат заложници, измежду които са Касъл и Марта.60 мин.
Филми
20:00Касъл - четвърти сезон Собственик на казино в Атлантик Сити е убит в изоставен склад, а разследващите намират важни улики по случая в два града - Ню Йорк и Атлантик Сити.60 мин.
Филми
21:00Черният списък - първи сезон Докато Ред привлича различни активисти в своето търсене на къртицата, Лиз преследва побъркан учен, който е помогнал на десетки престъпници да инсценират смъртта си със свои генетични двойници.60 мин.
Филми
22:00Империя - пети сезон Разтърсваща драма за могъща семейна династия в бляскавия и опасен свят на хип-хоп музиката. Сериалът проследява историята на семейство Лайън и тяхната компания Емпайър Ентъртейнмънт.55 мин.
Филми
22:55Хавай 5-0 - трети сезон Елитен полицейски отряд е сформиран за борба с тежки престъпления в 50-ия щат.55 мин.
Филми
23:50Под наблюдение - четвърти сезон Рийс се обръща за помощ към Финч заради новия им номер от машината - надарен студент по математика, който се опитва да спечели странна градска игра със скрит мотив. Междувременно Сам се отдава на втората си работа - уличнит60 мин.
Филми

Програма на FOX за Днес. Възможни са промени в предварително обявената тв програма.

» ТВ програма на FOX за следващия ден

Не пропускайте

Легенда

Телевизия

FOX(ФОКС) е водещият бранд на FOX International Channels (FIC), мултимедийна развлекателна група на News Corporation още...

Популярно в poTV.bg