ТВ програма FOX - Днес

00:45Малкълм - седми сезон - Сериалът проследява шестчленното, а по-късно и седемчленно, семейство на Малкълм - повече или по-малко нормално момче, което е гений. Малкълм се радва, че е умен, но ненавижда обучението в клас за даровити деца, на които всички се 30 мин.
Филми
01:15Малкълм - седми сезон - Сериалът проследява шестчленното, а по-късно и седемчленно, семейство на Малкълм - повече или по-малко нормално момче, което е гений. Малкълм се радва, че е умен, но ненавижда обучението в клас за даровити деца, на които всички се 30 мин.
Филми
01:45Пришиване - втори сезон - Популярна китайска поп певица е убита, като е обвинена нейната охранителка, която по времето на убийството изглежда, че е била в безсъзнание.45 мин.
Филми
02:30Куантико - трети сезон - Конър Девлин има свой собствен план за отмъщение, докато се завръща в родината си Ирландия. Междувременно екипът се превръщат в пионки в неговите планове, без да подозират.40 мин.
Филми
03:10Демоните на Да Винчи - втори сезон - Леонардо използва гения си, за да възстанови реда във Флоренция, докато папа Сикст търси съюзници срещу тях. Нико се опитва да устои на изкушенията на Риарио.55 мин.
Филми
04:05Кости - четвърти сезон - Тялото на телевизионен водещ е намерено полуразложено в постройка на двора. Буут и Бренън трябва да открият убиеца. Междувременно Буут научава, че Бренън жонглира с две връзки.45 мин.
Филми
04:50От Ел Ей до Вегас - първи сезон - Рони е изгонена от апартамента си, а капитан Дейв ? предлага да остане с него в специално общежитие за работници в авиотранспорта, докато Колин е разочарован от своите студентски ревюта като за тази цел Никол и Бърнард му25 мин.
Филми
05:15Пришиване - втори сезон - Блестяща млада юристка от влиятелна юридическа фирма е открита убита в кабинета си и екипът заподозира, че смъртта ? е свързана с важен случай, по който е работела.45 мин.
Филми
06:00От Ел Ей до Вегас - първи сезон - Когато полетът е препълнен, екипажът трябва да намери начин да накара пътниците сами да се откажат от своите места. Никол реализира много успешни продажби, докато полетът изчаква, а Артем завързва неочакван спор със спътн20 мин.
Филми
06:20Теория за Големия взрив - втори сезон - Пени прави изненадващо разкритие на втората си среща със Стюърт и на Ленърд започва да му потръгва. През това време, Уолоуиц открива дефект в дизайна на проекта си за НАСА и събира приятелите си за помощ.20 мин.
Филми
06:40Теория за Големия взрив - трети сезон - Когато Шелдън научава, че останалите са манипулирали данните му от арктическата експедиция, той отпътува за Тексас и останалите тръгват след него, което помрачава надеждите на Ленърд за романтична връзка с Пени.25 мин.
Филми
07:05Малкълм - седми сезон - Сериалът проследява шестчленното, а по-късно и седемчленно, семейство на Малкълм - повече или по-малко нормално момче, което е гений. Малкълм се радва, че е умен, но ненавижда обучението в клас за даровити деца, на които всички се 30 мин.
Филми
07:35Малкълм - седми сезон - Сериалът проследява шестчленното, а по-късно и седемчленно, семейство на Малкълм - повече или по-малко нормално момче, което е гений. Малкълм се радва, че е умен, но ненавижда обучението в клас за даровити деца, на които всички се 25 мин.
Филми
08:00Макгайвър - първи сезон - Макгайвър трябва да поправи умишлено саботиран влак само с облегалка за стол, пръчка от завеса и клечка за зъби. Така той ще спаси информатор, който има сигурни данни, че някой продава оръжия на враговете на САЩ.55 мин.
Филми
08:55Под наблюдение - трети сезон - Новият номер на групата е 10-годишна емигрантка, случайно попаднала на мащабно производство на наркотици. Сам побягва с детето, но го изгубва и се зарича да си го върне на всяка цена. Междувременно животът на Картър е изложе55 мин.
Филми
09:50Кости - четвърти сезон - Тялото на телевизионен водещ е намерено полуразложено в постройка на двора. Буут и Бренън трябва да открият убиеца. Междувременно Буут научава, че Бренън жонглира с две връзки.55 мин.
Филми
10:45От местопрестъплението: Маями - Осъден сериен убиец признава вината си по случай с неразрешено убийство и е натоварен на самолета от Ню Йорк за Маями, за да покаже на полицията къде точно е заровил трупа.55 мин.
Филми
11:40Светкавицата - пети сезон - Нора е тежко ранена при сблъсък с Цикада, заради чиито притъпяващи сили бързото ? изцеляване е спряло да действа, а Бари и Айрис са уплашени за бъдещето на дъщеря си, което кара разгневения Бари да предизвика Цикада в ожесточен50 мин.
Филми
12:30Риф Брейк - Тори Ийстланд е домакин на първото състезание по сърф за жени на Рифа и залогът бързо става смъртоносен за всички участници, като в центъра на всичко е стара съперница на Кат Чеймбърс в сърфа.60 мин.
Филми
13:30Скорпион - Екип Скорпион е призован от губернатора, чиято дъщеря е станала жертва на биохакерство и ? остават само 24 часа живот. Това припомня на Кейб загубата на собствената му дъщеря, а Уолтър получава вест, че състоянието на сестра му се е влошило.55 мин.
Филми
14:25Касъл - трети сезон - Бекет и Касъл имат коренно различни позиции по случай, когато стар приятел на Касъл се оказва главен заподозрян в убийството на жена си. Разследването обаче кара Касъл да осъзнае, че едно от двете ужасни обстоятелства трябва да е ист50 мин.
Филми
15:15Под наблюдение - трети сезон - Докато Финч пази следващия излязъл номер, Рийс търси изчезналата Сам, без да знае, че Рут я е убедила да ? помогне в мисия за Машината. Междувременно Картър обучава Ласки как оперира ХР.55 мин.
Филми
16:10Макгайвър - първи сезон - Макгайвър трябва да обезвреди бомба до сградата на ООН, поставена от неговия враг - известния престъпник Призракът. Мак трябва да направи това само с гаечен ключ и въже, а след това да открие и спре веднъж завинаги своя враг.60 мин.
Филми
17:10Кости - четвърти сезон - Паркър, синът на Буут, намира пръст от труп в птиче гнездо. Започва разследване за откриване на тялото. Смъртта е причинена от куче. Това отвежда екипа до ринг за незаконни боеве с кучета. Започва издирването на кучето и собствени55 мин.
Филми
18:05Теория за Големия взрив - трети сезон - Ленърд и Пени се възстановяват след смущаващата си първа среща, докато Шелдън и Хауърд залагат най-добрите си комикси на бас за вида на щурец.30 мин.
Филми
18:35Теория за Големия взрив - трети сезон - Хауърд и Радж посещават нощен клуб, за да свалят мацки, докато Шелдън се опитва да превъзпита Пени чрез модифициране на поведението ? с помощта на шоколад.25 мин.
Филми
19:00Малкълм - седми сезон - Сериалът проследява шестчленното, а по-късно и седемчленно, семейство на Малкълм - повече или по-малко нормално момче, което е гений. Малкълм се радва, че е умен, но ненавижда обучението в клас за даровити деца, на които всички се 30 мин.
Филми
19:30Малкълм - седми сезон - Сериалът проследява шестчленното, а по-късно и седемчленно, семейство на Малкълм - повече или по-малко нормално момче, което е гений. Малкълм се радва, че е умен, но ненавижда обучението в клас за даровити деца, на които всички се 30 мин.
Филми
20:00От местопрестъплението: Маями - Екипът е въвлечен в гибелен развод и Райън се оказва с опасност за живота, след като е направил оглед на местопрестъплението.60 мин.
Филми
21:00Батман завинаги - С помощта на чувствена психоложка и млад цирков акробат, който в последствие ще се превърне в неговия помощник Робин, Батман е принуден да се противопостави на бившия областен прокурор Харви Дент, който сега е Двуликия, и Едуард Нигма, Г2 ч. 50 мин.
Филми
23:50Касъл - трети сезон - Касъл и Бекет разследват обичайно убийство при кражба на нюйоркски таксиметров шофьор, но по-късно откриват, че жертвата е била замесена в голяма конспирация с немислими последици.55 мин.
Филми

Програма на FOX за Днес. Възможни са промени в предварително обявената тв програма.

» ТВ програма на FOX за следващия ден

Не пропускайте

Легенда

Телевизия

FOX(ФОКС) е водещият бранд на FOX International Channels (FIC), мултимедийна развлекателна група на News Corporation още...

Популярно в poTV.bg