ТВ програма FOX - Днес

00:50Малкълм - втори сезон - Когато Рийс се отказва от позицията си на училищен побойник, Малкълм изпитва лично последиците от това. Междувременно Франсис се страхува от предстоящия си рожден ден, тъй като това означава обичайните шеги и номера в академията.25 мин.
Филми
01:15Малкълм - втори сезон - Дюи заменя раницата си за чанта, Малкълм се оказва в трудна ситуация с възрастен съсед, а мързеливият приятел на Франсис се записва в академията.30 мин.
Филми
01:45Пазители на времето - първи сезон - Екипът е изпратен да помогне на Хариет Тъмбан, като спрат намесата на Ритенхаус в Гражданската война, но докато Джия търси причината за смущаващите си видения, агент Кристофър се усъмнява в лоялността на Джесика.40 мин.
Филми
02:25Американците - четвърти сезон45 мин.
Филми
03:10Демоните на Да Винчи - първи сезон - Леонардо продължава да търси Книгата на тайните. Племенникът на папата се среща със своя шпионин. Военната машина на Леонардо се проваля и предизвиква раздор между Медичите. Папата научава за храбростта на Леонардо.55 мин.
Филми
04:05Кости - втори сезон - В кофа за боклук е открит трупът на млад мъж, изчезнал преди близо 3 седмици. Главната заподозряна е осиновено момиче и Бренън е разстроена, че толкова лесно вината се хвърля върху системата на приемна грижа, през която тя самата е п45 мин.
Филми
04:50Последният мъж на света - четвърти сезон - Когато съседска охранителна камера снима как Ванеса пръска кварталната котка с маркуч, ядосаният Майк смята, че им липсва уединеност. Но когато преглежда записа, вижда Манди в неловка ситуация.25 мин.
Филми
05:15Пазители на времето - първи сезон - Екипът трябва да открие открадната спасителна лодка, за да избавят Джия от Ритенхаус в Сан Франциско преди сто и трийсет години.45 мин.
Филми
06:00Последният мъж на света - четвърти сезон - Когато Майк насърчава Раян и Кайл да отстояват убежденията си, вижда колко е важно за тях да имат бащина фигура в живота си.20 мин.
Филми
06:20Семеен пъзел - трети сезон - Семеен пъзел е комедиен сериал, който разказва за едно голямо щастливо семейство и техните понякога странни, абсурдни и често красиви моменти, разказани от всеки един от тях.20 мин.
Филми
06:40Семеен пъзел - трети сезон - Семеен пъзел е комедиен сериал, който разказва за едно голямо щастливо семейство и техните понякога странни, абсурдни и често красиви моменти, разказани от всеки един от тях.25 мин.
Филми
07:05Малкълм - втори сезон - Когато Рийс се отказва от позицията си на училищен побойник, Малкълм изпитва лично последиците от това. Междувременно Франсис се страхува от предстоящия си рожден ден, тъй като това означава обичайните шеги и номера в академията.30 мин.
Филми
07:35Малкълм - втори сезон - Дюи заменя раницата си за чанта, Малкълм се оказва в трудна ситуация с възрастен съсед, а мързеливият приятел на Франсис се записва в академията.25 мин.
Филми
08:00Престъпления от класа - четвърти сезон - Подозирайки измама, Нийл и Питър разследват красива вдовица, която трябва да наследи огромна сума от застраховка живот.55 мин.
Филми
08:55Под наблюдение - първи сезон - Докато Рийс, Картър и Фъско пазят млад тийнейджър, който търси отмъщение срещу гангстери за убийстото на брат си, Финч се тревожи, че Уил, синът на мъртвия му съдружник, ще открие жената, която знае за създаването на Машинат55 мин.
Филми
09:50Кости - втори сезон - В кофа за боклук е открит трупът на млад мъж, изчезнал преди близо 3 седмици. Главната заподозряна е осиновено момиче и Бренън е разстроена, че толкова лесно вината се хвърля върху системата на приемна грижа, през която тя самата е п55 мин.
Филми
10:45Хавай 5-0 - седми сезон - Макгарет и отряд 5-0 са заловени и се изправят пред смъртна опасност, след като проследяват смъртоносен противник на остров Ланай. В това време Гроувър води сина си в Чикаго, за да свидетелства срещу корумпиран полицай.55 мин.
Филми
11:40Кръв и съкровища - Мат Бар и София Пернас влизат в ролите на брилянтен антикварен специалист и коварен крадец на художествени произведения, които се съюзяват, за да заловят безмилостен терорист, който финансира атентатите си чрез крадени съкровища.50 мин.
Филми
12:30911 - Атена търси помощ, когато тийнейджър изхвърча от магистралата, а междувременно рутинно спиране на пътя разкрива шокиращо отвличане, докато Бък се бори да се възстанови.60 мин.
Филми
13:30Магнум - Магнум трябва да помогне на приятелката на Рик, след като тя незаконно е организирала игра на покер, за да изплати дълга си към мафията, но е била обрана от маскирани въоръжени мъже.55 мин.
Филми
14:25Касъл - втори сезон - Тече седмица на модата и Касъл и Бекет виждат с очите си какво се случва зад кулисите, докато разследва убийството на модел.50 мин.
Филми
15:15Под наблюдение - първи сезон - Рийс влиза под прикритие в контрабандна операция, за да открие човека, посочен от Машината, но скоро разбира, че е изправен срещу ченге под прикритие, а за да му помогне, Фъско трябва да се замеси с корумпираните полицаи и б55 мин.
Филми
16:10Престъпления от класа - четвърти сезон - Привлекателна крадла на произведения на изкуството отправя оферта към Нийл в замяна на важна информация относно миналото му.60 мин.
Филми
17:10Кости - втори сезон - Открит е скелет на младо момиче и аутопсията потвърждава, че момичето е жертва на сериен убиец, осъден на смърт. Следи по трупа насочват към друга жертва, убита преди седмица. Нещата се влошават, когато става ясно, че следващата жерт55 мин.
Филми
18:05Семеен пъзел - трети сезон - Семеен пъзел е комедиен сериал, който разказва за едно голямо щастливо семейство и техните понякога странни, абсурдни и често красиви моменти, разказани от всеки един от тях.30 мин.
Филми
18:35Семеен пъзел - трети сезон - Семеен пъзел е комедиен сериал, който разказва за едно голямо щастливо семейство и техните понякога странни, абсурдни и често красиви моменти, разказани от всеки един от тях.25 мин.
Филми
19:00Малкълм - втори сезон - Франсис се опитва да избегне наказание за последната си шега, Дюи реагира прекалено на конското от Лоис, а Малкълм преживява първото си любовно увлечение като смесица между любов и омраза.30 мин.
Филми
19:30Малкълм - втори сезон - Семейството има нови съседи и Хел иска да станат приятели, докато в академията Марлин кадетите очакват посещение на последния велик герой - Оливър Норд.30 мин.
Филми
20:00Хавай 5-0 - седми сезон - Работейки по случай на убийството на един от последните оцелели от американския боен кораб Аризона, Макгарет научава каква важна роля е имал дядо му по време на атаката на Пърл Харбър. Междувременно Адам открива човешки останки 60 мин.
Филми
21:00Кръв и съкровища - Дани се представя за оръжейния търговец Ейдън Шоу, за да извлече информация за местонахождението на терориста Карим Фарук от посредник на средно ниво, който дължи пари на Шоу. В това време Фарук вероятно е открил саркофага на Клеопатра.60 мин.
Филми
22:00Риф Брейк - Когато бившият крадец Кат Чеймбърс се завръща у дома си на райско тихоокеанско островче, се оказва в центъра на отвличането на дъщерята на най-знатния местен жител, с което за нея се поставя началото на поредица от островни приключения.55 мин.
Филми
22:55Магнум - Животът на Хигинс и Куму е застрашен, когато Магнум се заема със случай, свързан с изчезнал руски беглец.55 мин.
Филми
23:50Касъл - втори сезон - Смъртта на изследовател по време на полярна експедиция отвежда Касъл и Бекет от мезонетите на Парк Авеню до коридорите на ЦРУ.60 мин.
Филми

Програма на FOX за Днес. Възможни са промени в предварително обявената тв програма.

» ТВ програма на FOX за следващия ден

Не пропускайте

Легенда

Телевизия

FOX(ФОКС) е водещият бранд на FOX International Channels (FIC), мултимедийна развлекателна група на News Corporation още...

Популярно в poTV.bg