ТВ програма Disney Channel - Днес

00:00Ранди Кънингам 16 When Freshman Randy Cunningham learns that he’s been chosen to be Norrisville’s newest Ninja, he must learn to fight the forces of evil, while still being there for his best friend, Howard.15 мин.
Детско предаване
00:15Виолета (Violetta) 169 Violetta is a very talented teenager who returns to her hometown where she finds love, and discovers her vocation for music.45 мин.
Детско предаване
01:00Виолета (Violetta) 170 Violetta is a very talented teenager who returns to her hometown where she finds love, and discovers her vocation for music.45 мин.
Детско предаване
01:45Сабрина: Тайната на една вещица 7 Сабрина е наполовина вещица и наполовина човек, и живее двоен живот като обикновена ученичка в гимназията и стажант магьосница. След като тези два свята се сблъскват, Сабрина се бори с враговете си, докато се опитва да 20 мин.
Детско предаване
02:05Сабрина: Тайната на една вещица 8 Сабрина е наполовина вещица и наполовина човек, и живее двоен живот като обикновена ученичка в гимназията и стажант магьосница. След като тези два свята се сблъскват, Сабрина се бори с враговете си, докато се опитва да 25 мин.
Детско предаване
02:30Ранди Кънингам 13 Когато първокурсникът Ранди Кънингам научава, че той е бил избран да бъде новият Нинджа на Норисвил, той трябва да се научи да се бори срещу силите на злото, докато в същото време се грижи за своя най-добър приятел Хауърд.20 мин.
Детско предаване
02:50Ранди Кънингам 14 Когато първокурсникът Ранди Кънингам научава, че той е бил избран да бъде новият Нинджа на Норисвил, той трябва да се научи да се бори срещу силите на злото, докато в същото време се грижи за своя най-добър приятел Хауърд.25 мин.
Детско предаване
03:15Art Attack 39 Арт атак е новаторско шоу с много награди, което прави изкуство забавно!20 мин.
Детско предаване
03:35Мук 17 Мук е седем годишно мече. Той мечтае за приключения по света и екзотика и обича да общува с много по-далечни приятели, благодарение на електронния му бележник. Попо и Чавапа са двамата му най-добри приятели и всички заедно те са страхотно трио.10 мин.
Детско предаване
03:45Кръстовище в джунглата 71 Jungle Junction проследява група животни на колела, които обичат забавленията, докато изследват джунгла, пълна с пътища. Те насърчават децата да намерят своето място в света, като в същото време мислят за околната среда.15 мин.
Детско предаване
04:00Art Attack 40 Арт атак е новаторско шоу с много награди, което прави изкуство забавно!20 мин.
Детско предаване
04:20Мук 18 Мук е седем годишно мече. Той мечтае за приключения по света и екзотика и обича да общува с много по-далечни приятели, благодарение на електронния му бележник. Попо и Чавапа са двамата му най-добри приятели и всички заедно те са страхотно трио.10 мин.
Детско предаване
04:30Кръстовище в джунглата 71 Jungle Junction проследява група животни на колела, които обичат забавленията, докато изследват джунгла, пълна с пътища. Те насърчават децата да намерят своето място в света, като в същото време мислят за околната среда.15 мин.
Детско предаване
04:45Art Attack 41 Арт атак е новаторско шоу с много награди, което прави изкуство забавно!20 мин.
Детско предаване
05:05Мук 19 Мук е седем годишно мече. Той мечтае за приключения по света и екзотика и обича да общува с много по-далечни приятели, благодарение на електронния му бележник. Попо и Чавапа са двамата му най-добри приятели и всички заедно те са страхотно трио.10 мин.
Детско предаване
05:15Кръстовище в джунглата 71 Jungle Junction проследява група животни на колела, които обичат забавленията, докато изследват джунгла, пълна с пътища. Те насърчават децата да намерят своето място в света, като в същото време мислят за околната среда.15 мин.
Детско предаване
05:30Мук 20 Мук е седем годишно мече. Той мечтае за приключения по света и екзотика и обича да общува с много по-далечни приятели, благодарение на електронния му бележник. Попо и Чавапа са двамата му най-добри приятели и всички заедно те са страхотно трио.10 мин.
Детско предаване
05:40Art Attack 42 Арт атак е новаторско шоу с много награди, което прави изкуство забавно!20 мин.
Детско предаване
06:00Сабрина: Тайната на една вещица 26 Сабрина е наполовина вещица и наполовина човек, и живее двоен живот като обикновена ученичка в гимназията и стажант магьосница. След като тези два свята се сблъскват, Сабрина се бори с враговете си, докато се опитва да20 мин.
Детско предаване
06:20Не бях аз 15 Двуяйчните близнаци Линди и Логан Уотсън и техните най-добри приятели са приятели от ранно детство и са хиляди пъти по-добри в забъркването в неприятности, отколкото в измъкването от тях. Всеки епизод започва с опитите им да обяснят как ще 25 мин.
Детско предаване
06:45Райли в големия свят 17 Райли Матюс се опитва да измине своя път през прогимназията. Нейната най-добра приятелка, Мая, е много по-уверена, нейният баща е учителят по история и животът и е комплициран. С помощта на приятели и семейството си, Райли се опи20 мин.
Детско предаване
07:05Джеси 57 Джеси пристига в Ню Йорк, за да следва мечтите си и изведнъж се озовава като бавачка на децата на известен филмов режисьор и бивш супермодел, превърнала се в бизнес магнат.25 мин.
Детско предаване
07:30Джеси 67 Джеси пристига в Ню Йорк, за да следва мечтите си и изведнъж се озовава като бавачка на децата на известен филмов режисьор и бивш супермодел, превърнала се в бизнес магнат.25 мин.
Детско предаване
07:55Тайните на Гравити Фолс 22 Когато близнаците Дипър и Мейбъл са изпратени от родителите си в дома на своя чичо Стан в Гравити Фолс за лятото, те откриват, че нещо много странно се случва в града.25 мин.
Детско предаване
08:207 д 11 В причудливия свят на Джолиуд, кралица Възхитителна разчита на 7D да запази царството си във върхова форма, докато злите злодеи Грим и Хилди Глум заговорничат да откраднат магическите бижута в мината на 7D.25 мин.
Детско предаване
08:45Джейк и пиратите от Невърленд 4 Джейк и екипажът му от пирати обединяват усилията си за изпълнени със забавления приключения в Невърленд, където трябва да работят заедно, за да намерят изгубеното съкровище.25 мин.
Детско предаване
09:10В Клуба На Мики Маус 59 М ики Маус и приятелите му помагат на децата да решават специфични за тяхната възраст задачи, като използват основни умения.25 мин.
Детско предаване
09:35София Първа 11 Запознайте се с най-новата принцеса на Дисни в този пленителен разказ за София, обикновен малко момиче, чийто живот внезапно се променя, когато майка ? се омъжва за крал и тя се превръща в принцеса!25 мин.
Детско предаване
10:00Сабрина: Тайната на една вещица 14 Сабрина е наполовина вещица и наполовина човек, и живее двоен живот като обикновена ученичка в гимназията и стажант магьосница. След като тези два свята се сблъскват, Сабрина се бори с враговете си, докато се опитва да30 мин.
Детско предаване
10:30I ? Violetta 11 Три супер фена на Виолета се връщат към епизодите за Виолета от предната седмица и подсказват за това какво следва по-нататък. С гости, музика, танцови движения и модни съвети Аз ? Виолета ще ви информира и забавлява.10 мин.
Детско предаване
10:40Violetta Recipes 2 Уроци по готвене с домакин Анджи , лелята на Виолета , която ще ви научи да готвите 20 чисто нови вкусни ястия , вдъхновени от актуални моменти от поредицата . Олга икономката ще предостав10 мин.
Детско предаване
10:50Виолета (Violetta) 211 Violetta is a very talented teenager who returns to her hometown where she finds love, and discovers her vocation for music.50 мин.
Детско предаване
11:40Магьосниците от Уейвърли Плейс 66 О магьосваща семейна комедия, в която трима нюйоркски тийнейджъри се опитват да се справят с нормалните трудности на порастването, използвайки магическите сили, които са наследили от своя баща магьосник.25 мин.
Детско предаване
12:05Магьосниците от Уейвърли Плейс 67 О магьосваща семейна комедия, в която трима нюйоркски тийнейджъри се опитват да се справят с нормалните трудности на порастването, използвайки магическите сили, които са наследили от своя баща магьосник.20 мин.
Детско предаване
12:25Джеси 57 Джеси пристига в Ню Йорк, за да следва мечтите си и изведнъж се озовава като бавачка на децата на известен филмов режисьор и бивш супермодел, превърнала се в бизнес магнат.25 мин.
Детско предаване
12:50Джеси 67 Джеси пристига в Ню Йорк, за да следва мечтите си и изведнъж се озовава като бавачка на децата на известен филмов режисьор и бивш супермодел, превърнала се в бизнес магнат.25 мин.
Детско предаване
13:15Клонинги в мазето 25 Сериалът проследява живота на 14 годишният Лео и неговите новооткрити братя и сестри, трио от супер-човешки тийнейджъри, които заедно се учат да се оправят в типична гимназия с не толкова типични бионични проблеми.25 мин.
Детско предаване
13:40Райли в големия свят 1 Райли Матюс се опитва да измине своя път през прогимназията. Нейната най-добра приятелка, Мая, е много по-уверена, нейният баща е учителят по история и животът и е комплициран. С помощта на приятели и семейството си, Райли се опит25 мин.
Детско предаване
14:05Виолета (Violetta) 211 Violetta is a very talented teenager who returns to her hometown where she finds love, and discovers her vocation for music.50 мин.
Детско предаване
14:55Лятна ваканция 31 Дали тези най-добри приятели успяват да преодолеят препятствията, които застрашават тяхното дългогодишно приятелство?25 мин.
Детско предаване
15:20Джеси 64 Джеси пристига в Ню Йорк, за да следва мечтите си и изведнъж се озовава като бавачка на децата на известен филмов режисьор и бивш супермодел, превърнала се в бизнес магнат.25 мин.
Детско предаване
15:45Краш И Бърнстийн 19 Една брато-комедия, която разказва за Уайът Бърнстайн, единственият син от четири деца, чиято нова марионетка, Креш, оживява и се превръща в гръмогласен придобит брат, който не признава граници.25 мин.
Детско предаване
16:107 д 3 В причудливия свят на Джолиуд, кралица Възхитителна разчита на 7D да запази царството си във върхова форма, докато злите злодеи Грим и Хилди Глум заговорничат да откраднат магическите бижута в мината на 7D.25 мин.
Детско предаване
16:35Тайните на Гравити Фолс 25 Когато близнаците Дипър и Мейбъл са изпратени от родителите си в дома на своя чичо Стан в Гравити Фолс за лятото, те откриват, че нещо много странно се случва в града.30 мин.
Детско предаване
17:05Не бях аз 3 Двуяйчните близнаци Линди и Логан Уотсън и техните най-добри приятели са приятели от ранно детство и са хиляди пъти по-добри в забъркването в неприятности, отколкото в измъкването от тях. Всеки епизод започва с опитите им да обяснят как ще с25 мин.
Детско предаване
17:30Лив и Мади 1 Лив и Мади са идентични сестри-близначки, които са живели отделно в продължение на четири години. Сега те се събират отново и трябва да се научат да се справят с училищния живот в гимназията, с палави братя и своите различия!30 мин.
Детско предаване
18:00Виолета (Violetta) 212 Violetta is a very talented teenager who returns to her hometown where she finds love, and discovers her vocation for music.55 мин.
Детско предаване
18:55Лятна ваканция 31 Дали тези най-добри приятели успяват да преодолеят препятствията, които застрашават тяхното дългогодишно приятелство?30 мин.
Детско предаване
19:25Джеси 81 Джеси пристига в Ню Йорк, за да следва мечтите си и изведнъж се озовава като бавачка на децата на известен филмов режисьор и бивш супермодел, превърнала се в бизнес магнат.30 мин.
Детско предаване
19:55Тайните на Гравити Фолс 22 Когато близнаците Дипър и Мейбъл са изпратени от родителите си в дома на своя чичо Стан в Гравити Фолс за лятото, те откриват, че нещо много странно се случва в града.30 мин.
Детско предаване
20:25Клонинги в мазето 24 Сериалът проследява живота на 14 годишният Лео и неговите новооткрити братя и сестри, трио от супер-човешки тийнейджъри, които заедно се учат да се оправят в типична гимназия с не толкова типични бионични проблеми.30 мин.
Детско предаване
20:55Не бях аз 4 Двуяйчните близнаци Линди и Логан Уотсън и техните най-добри приятели са приятели от ранно детство и са хиляди пъти по-добри в забъркването в неприятности, отколкото в измъкването от тях. Всеки епизод започва с опитите им да обяснят как ще с25 мин.
Детско предаване
21:20Райли в големия свят 3 Райли Матюс се опитва да измине своя път през прогимназията. Нейната най-добра приятелка, Мая, е много по-уверена, нейният баща е учителят по история и животът и е комплициран. С помощта на приятели и семейството си, Райли се опит25 мин.
Детско предаване
21:45Русалките от Мако 22 Палавите тинейджърки русалките Лайла, Никси и Сирена, пазителките на острова Мако, не успяват да спрат 16-годишния Зак от падане в свещения Лунен басейн и да стане русал. Вместо да рискуват да бъдат изгони завинаги, русалките трябва25 мин.
Детско предаване
22:10Wolfblood 7 Достатъчно е трудно да си тийнейджър. Да си тийнейджър като върколак е десет пъти по-сложно. 14 годишната Мади обича своите способности - усилени сетива, по-голяма бързина, по-силна и по-грациозна - но мрази тайните, които идват с тях.30 мин.
Детско предаване
22:40Виолета (Violetta) 212 Violetta is a very talented teenager who returns to her hometown where she finds love, and discovers her vocation for music.50 мин.
Детско предаване
23:30Wolfblood 8 Достатъчно е трудно да си тийнейджър. Да си тийнейджър като върколак е десет пъти по-сложно. 14 годишната Мади обича своите способности - усилени сетива, по-голяма бързина, по-силна и по-грациозна - но мрази тайните, които идват с тях.30 мин.
Детско предаване

Програма на Disney Channel за Днес. Възможни са промени в предварително обявената тв програма.

» ТВ програма на Disney Channel за следващия ден

Не пропускайте

Легенда

Телевизия

Disney Channel (в превод от английски „Канал Дисни“) е името на голям брой кабелни и сателитни телевизионни канали по света, фокусирани върху телевизионните програми за деца, като се излъчват както оригинални сериали и дългометражни ТВ филми, така и предавания на други фирми. още...

Популярно в poTV.bg