ТВ програма Disney Channel - Днес

00:15Виолета епизод 47 Виолета е много талантлива тийнейджърка, която завръщайки се в родното си градче открива любовта и призванието си към музиката.45 мин.
Детско предаване
01:00Виолета епизод 48 Виолета е много талантлива тийнейджърка, която завръщайки се в родното си градче открива любовта и призванието си към музиката.45 мин.
Детско предаване
01:45Сабрина: Тайната на една вещица епизод 9 Сабрина е наполовина вещица и наполовина човек, и живее двоен живот като обикновена ученичка в гимназията и стажант магьосница. След като тези два свята се сблъскват, Сабрина се бори с враговете си, докато се оп20 мин.
Детско предаване
02:05Сабрина: Тайната на една вещица епизод 10 Сабрина е наполовина вещица и наполовина човек, и живее двоен живот като обикновена ученичка в гимназията и стажант магьосница. След като тези два свята се сблъскват, Сабрина се бори с враговете си, докато се о25 мин.
Детско предаване
02:30Ранди Кънингам епизод 21 Когато първокурсникът Ранди Кънингам научава, че той е бил избран да бъде новият Нинджа на Норисвил, той трябва да се научи да се бори срещу силите на злото, докато в същото време се грижи за своя най-добър приятел Хауърд.20 мин.
Детско предаване
02:50Ранди Кънингам епизод 22 Когато първокурсникът Ранди Кънингам научава, че той е бил избран да бъде новият Нинджа на Норисвил, той трябва да се научи да се бори срещу силите на злото, докато в същото време се грижи за своя най-добър приятел Хауърд.25 мин.
Детско предаване
03:15Art Attack епизод 38 Арт атак е новаторско шоу с много награди, което прави изкуство забавно!20 мин.
Детско предаване
03:35МУК епизод 13 Мук е седем годишно мече. Той мечтае за приключения по света и екзотика и обича да общува с много по-далечни приятели, благодарение на електронния му бележник. Попо и Чавапа са двамата му най-добри приятели и всички заедно те са страхотно10 мин.
Детско предаване
03:45Кръстовище в джунглата епизод 23 Jungle Junction проследява група животни на колела, които обичат забавленията, докато изследват джунгла, пълна с пътища. Те насърчават децата да намерят своето място в света, като в същото време мислят за околната среда15 мин.
Детско предаване
04:00Art Attack епизод 39 Арт атак е новаторско шоу с много награди, което прави изкуство забавно!20 мин.
Детско предаване
04:20МУК епизод 14 Мук е седем годишно мече. Той мечтае за приключения по света и екзотика и обича да общува с много по-далечни приятели, благодарение на електронния му бележник. Попо и Чавапа са двамата му най-добри приятели и всички заедно те са страхотно10 мин.
Детско предаване
04:30Кръстовище в джунглата епизод 23 Jungle Junction проследява група животни на колела, които обичат забавленията, докато изследват джунгла, пълна с пътища. Те насърчават децата да намерят своето място в света, като в същото време мислят за околната среда15 мин.
Детско предаване
04:45Art Attack епизод 40 Арт атак е новаторско шоу с много награди, което прави изкуство забавно!20 мин.
Детско предаване
05:05МУК епизод 15 Мук е седем годишно мече. Той мечтае за приключения по света и екзотика и обича да общува с много по-далечни приятели, благодарение на електронния му бележник. Попо и Чавапа са двамата му най-добри приятели и всички заедно те са страхотно10 мин.
Детско предаване
05:15Кръстовище в джунглата епизод 23 Jungle Junction проследява група животни на колела, които обичат забавленията, докато изследват джунгла, пълна с пътища. Те насърчават децата да намерят своето място в света, като в същото време мислят за околната среда15 мин.
Детско предаване
05:30МУК епизод 16 Мук е седем годишно мече. Той мечтае за приключения по света и екзотика и обича да общува с много по-далечни приятели, благодарение на електронния му бележник. Попо и Чавапа са двамата му най-добри приятели и всички заедно те са страхотно10 мин.
Детско предаване
05:40Art Attack епизод 41 Арт атак е новаторско шоу с много награди, което прави изкуство забавно!20 мин.
Детско предаване
06:00Сабрина: Тайната на една вещица епизод 3 Сабрина е наполовина вещица и наполовина човек, и живее двоен живот като обикновена ученичка в гимназията и стажант магьосница. След като тези два свята се сблъскват, Сабрина се бори с враговете си, докато се оп20 мин.
Детско предаване
06:20Не бях аз епизод 6 Двуяйчните близнаци Линди и Логан Уотсън и техните най-добри приятели са приятели от ранно детство и са хиляди пъти по-добри в забъркването в неприятности, отколкото в измъкването от тях. Всеки епизод започва с опитите им да обяснят 25 мин.
Детско предаване
06:45Лив и Мади епизод 18 Лив и Мади са идентични сестри-близначки, които са живели отделно в продължение на четири години. Сега те се събират отново и трябва да се научат да се справят с училищния живот в гимназията, с палави братя и своите различия!20 мин.
Детско предаване
07:05Лив и Мади епизод 19 Лив и Мади са идентични сестри-близначки, които са живели отделно в продължение на четири години. Сега те се събират отново и трябва да се научат да се справят с училищния живот в гимназията, с палави братя и своите различия!25 мин.
Детско предаване
07:30Wolfblood епизод 19 Достатъчно е трудно да си тийнейджър. Да си тийнейджър като върколак е десет пъти по-сложно. 14 годишната Мади обича своите способности - усилени сетива, по-голяма бързина, по-силна и по-грациозна - но мрази тайните, които идват 25 мин.
Детско предаване
07:55Тайните на Гравити Фолс епизод 19 Когато близнаците Дипър и Мейбъл са изпратени от родителите си в дома на своя чичо Стан в Гравити Фолс за лятото, те откриват, че нещо много странно се случва в града.25 мин.
Детско предаване
08:20Ранди Кънингам епизод 21 Когато първокурсникът Ранди Кънингам научава, че той е бил избран да бъде новият Нинджа на Норисвил, той трябва да се научи да се бори срещу силите на злото, докато в същото време се грижи за своя най-добър приятел Хауърд.25 мин.
Детско предаване
08:45Джейк и пиратите от Невърленд епизод 19 Джейк и екипажът му от пирати обединяват усилията си за изпълнени със забавления приключения в Невърленд, където трябва да работят заедно, за да намерят изгубеното съкровище.25 мин.
Детско предаване
09:10В КЛУБА НА МИКИ МАУС епизод 45 М ики Маус и приятелите му помагат на децата да решават специфични за тяхната възраст задачи, като използват основни умения.25 мин.
Детско предаване
09:35София Първа епизод 19 Запознайте се с най-новата принцеса на Дисни в този пленителен разказ за София, обикновен малко момиче, чийто живот внезапно се променя, когато майка ? се омъжва за крал и тя се превръща в принцеса!25 мин.
Детско предаване
10:00Вълшебни приключения с феите на Дисни епизод 1 В тези възхитителни шоу програми, три филма с участието на най-добрата фея приятел на Питър Пан Тинкърбел, са разделени на три части. Те проследяват нейните приключения с Питър Пан и най-големият им враг к25 мин.
Детско предаване
10:25Остин и Али епизод 35 Две пълни противоположности. Остин - екстровертен музикант ипевец, и Али - гениална, но срамежлива авторка на песни стават екип.25 мин.
Детско предаване
10:50епизод 18850 мин.
Детско предаване
11:40Магьосниците от Уейвърли Плейс епизод 58 О магьосваща семейна комедия, в която трима нюйоркски тийнейджъри се опитват да се справят с нормалните трудности на порастването, използвайки магическите сили, които са наследили от своя 25 мин.
Детско предаване
12:05Магьосниците от Уейвърли Плейс епизод 59 О магьосваща семейна комедия, в която трима нюйоркски тийнейджъри се опитват да се справят с нормалните трудности на порастването, използвайки магическите сили, които са наследили от своя 30 мин.
Детско предаване
12:35Финиъс и Фърб епизод 101 Лятната ваканция е на тяхно разположение и Финиъс и Фърб решават да направят всеки ден по - вълнуващ от предния с щури приключения .25 мин.
Детско предаване
13:00Финиъс и Фърб епизод 102 Лятната ваканция е на тяхно разположение и Финиъс и Фърб решават да направят всеки ден по - вълнуващ от предния с щури приключения .25 мин.
Детско предаване
13:25Братя по карате епизод 16 Учениците по бойни изкуства в академията Боби Уасаби се борят да спасят своето доджо. Те срещат талантливият, но самонадеян Джак. Ще успеят ли да го убедят да използват уменията си, за да им помогнат да спасят училището?25 мин.
Детско предаване
13:50Братя по карате епизод 17 Учениците по бойни изкуства в академията Боби Уасаби се борят да спасят своето доджо. Те срещат талантливият, но самонадеян Джак. Ще успеят ли да го убедят да използват уменията си, за да им помогнат да спасят училището?25 мин.
Детско предаване
14:15епизод 18850 мин.
Детско предаване
15:05Лятна ваканция епизод 29 Дали тези най-добри приятели успяват да преодолеят препятствията, които застрашават тяхното дългогодишно приятелство?25 мин.
Детско предаване
15:30Остин и Али епизод 36 Две пълни противоположности. Остин - екстровертен музикант ипевец, и Али - гениална, но срамежлива авторка на песни стават екип.25 мин.
Детско предаване
15:55Куче с блог епизод 43 Този изключително смешен комедиен сериал, разказан от кучешка гледна точка, следва живота на братята и сестрите Тайлър, Ейвъри и Клои, които са от различни родители и се адаптират към живота си заедно, както и към факта, че тяхнот25 мин.
Детско предаване
16:20Братя по карате епизод 18 Учениците по бойни изкуства в академията Боби Уасаби се борят да спасят своето доджо. Те срещат талантливият, но самонадеян Джак. Ще успеят ли да го убедят да използват уменията си, за да им помогнат да спасят училището?25 мин.
Детско предаване
16:45Тайните на Гравити Фолс епизод 19 Когато близнаците Дипър и Мейбъл са изпратени от родителите си в дома на своя чичо Стан в Гравити Фолс за лятото, те откриват, че нещо много странно се случва в града.25 мин.
Детско предаване
17:10Лив и Мади епизод 17 Лив и Мади са идентични сестри-близначки, които са живели отделно в продължение на четири години. Сега те се събират отново и трябва да се научат да се справят с училищния живот в гимназията, с палави братя и своите различия!25 мин.
Детско предаване
17:35Лив и Мади епизод 18 Лив и Мади са идентични сестри-близначки, които са живели отделно в продължение на четири години. Сега те се събират отново и трябва да се научат да се справят с училищния живот в гимназията, с палави братя и своите различия!25 мин.
Детско предаване
18:00епизод 18950 мин.
Детско предаване
18:50Джеси епизод 20 Джеси пристига в Ню Йорк, за да следва мечтите си и изведнъж се озовава като бавачка на децата на известен филмов режисьор и бивш супермодел, превърнала се в бизнес магнат.25 мин.
Детско предаване
19:15Wolfblood епизод 22 Достатъчно е трудно да си тийнейджър. Да си тийнейджър като върколак е десет пъти по-сложно. 14 годишната Мади обича своите способности - усилени сетива, по-голяма бързина, по-силна и по-грациозна - но мрази тайните, които идват 25 мин.
Детско предаване
19:40Русалките от Мако епизод 19 Палавите тинейджърки русалките Лайла, Никси и Сирена, пазителките на острова Мако, не успяват да спрат 16-годишния Зак от падане в свещения Лунен басейн и да стане русал. Вместо да рискуват да бъдат изгони завинаги, русалкит25 мин.
Детско предаване
20:05Ужасвил епизод 9 Новото момче в малкия град, обхванат от свръхестествени събития, открива, че той може би държи ключа за отключване на вековна проклятие.25 мин.
Детско предаване
20:30Лятна ваканция епизод 29 Дали тези най-добри приятели успяват да преодолеят препятствията, които застрашават тяхното дългогодишно приятелство?25 мин.
Детско предаване
20:55Лятна ваканция епизод 28 Дали тези най-добри приятели успяват да преодолеят препятствията, които застрашават тяхното дългогодишно приятелство?25 мин.
Детско предаване
21:20Лятна ваканция епизод 29 Дали тези най-добри приятели успяват да преодолеят препятствията, които застрашават тяхното дългогодишно приятелство?25 мин.
Детско предаване
21:45Лятна ваканция епизод 30 Дали тези най-добри приятели успяват да преодолеят препятствията, които застрашават тяхното дългогодишно приятелство?25 мин.
Детско предаване
22:10Wolfblood епизод 20 Достатъчно е трудно да си тийнейджър. Да си тийнейджър като върколак е десет пъти по-сложно. 14 годишната Мади обича своите способности - усилени сетива, по-голяма бързина, по-силна и по-грациозна - но мрази тайните, които идват 25 мин.
Детско предаване
22:35епизод 18950 мин.
Детско предаване
23:25Сабрина: Тайната на една вещица епизод 4 Сабрина е наполовина вещица и наполовина човек, и живее двоен живот като обикновена ученичка в гимназията и стажант магьосница. След като тези два свята се сблъскват, Сабрина се бори с враговете си, докато се оп25 мин.
Детско предаване
23:50Wolfblood епизод 21 Достатъчно е трудно да си тийнейджър. Да си тийнейджър като върколак е десет пъти по-сложно. 14 годишната Мади обича своите способности - усилени сетива, по-голяма бързина, по-силна и по-грациозна - но мрази тайните, които идват 25 мин.
Детско предаване

Програма на Disney Channel за Днес. Възможни са промени в предварително обявената тв програма.

» ТВ програма на Disney Channel за следващия ден

Не пропускайте

Легенда

Телевизия

Disney Channel (в превод от английски „Канал Дисни“) е името на голям брой кабелни и сателитни телевизионни канали по света, фокусирани върху телевизионните програми за деца, като се излъчват както оригинални сериали и дългометражни ТВ филми, така и предавания на други фирми. още...

Популярно в poTV.bg