ТВ програма Disney Channel - Днес

00:10Виолета Виолета е много талантлива тийнейджърка, която завръщайки се в родното си градче открива любовта и призванието си към музиката.45 мин.
Детско предаване
00:55Виолета Виолета е много талантлива тийнейджърка, която завръщайки се в родното си градче открива любовта и призванието си към музиката.40 мин.
Детско предаване
01:35МУК Мук е седем годишно мече. Той мечтае за приключения по света и екзотика и обича да общува с много по-далечни приятели, благодарение на електронния му бележник. Попо и Чавапа са двамата му най-добри приятели и всички заедно те са страхотно трио.10 мин.
Детско предаване
01:45Кръстовище в джунглата Jungle Junction проследява група животни на колела, които обичат забавленията, докато изследват джунгла, пълна с пътища. Те насърчават децата да намерят своето място в света, като в същото време мислят за околната среда.25 мин.
Детско предаване
02:10Кръстовище в джунглата Jungle Junction проследява група животни на колела, които обичат забавленията, докато изследват джунгла, пълна с пътища. Те насърчават децата да намерят своето място в света, като в същото време мислят за околната среда.25 мин.
Детско предаване
02:35Art Attack Арт атак е новаторско шоу с много награди, което прави изкуство забавно!25 мин.
Детско предаване
03:00Art Attack Арт атак е новаторско шоу с много награди, което прави изкуство забавно!25 мин.
Детско предаване
03:25Кръстовище в джунглата Jungle Junction проследява група животни на колела, които обичат забавленията, докато изследват джунгла, пълна с пътища. Те насърчават децата да намерят своето място в света, като в същото време мислят за околната среда.25 мин.
Детско предаване
03:50Кръстовище в джунглата Jungle Junction проследява група животни на колела, които обичат забавленията, докато изследват джунгла, пълна с пътища. Те насърчават децата да намерят своето място в света, като в същото време мислят за околната среда.25 мин.
Детско предаване
04:15Art Attack Арт атак е новаторско шоу с много награди, което прави изкуство забавно!25 мин.
Детско предаване
04:40Art Attack Арт атак е новаторско шоу с много награди, което прави изкуство забавно!25 мин.
Детско предаване
05:05Кръстовище в джунглата Jungle Junction проследява група животни на колела, които обичат забавленията, докато изследват джунгла, пълна с пътища. Те насърчават децата да намерят своето място в света, като в същото време мислят за околната среда.25 мин.
Детско предаване
05:30Кръстовище в джунглата Jungle Junction проследява група животни на колела, които обичат забавленията, докато изследват джунгла, пълна с пътища. Те насърчават децата да намерят своето място в света, като в същото време мислят за околната среда.30 мин.
Детско предаване
06:00Майстор Мани Забавен и образователен, този страхотен нов сериал възпява испанската култура и двуезичието.25 мин.
Детско предаване
06:25В КЛУБА НА МИКИ МАУС М ики Маус и приятелите му помагат на децата да решават специфични за тяхната възраст задачи, като използват основни умения.25 мин.
Детско предаване
06:50Джейк и пиратите от Невърленд Джейк и екипажът му от пирати обединяват усилията си за изпълнени със забавления приключения в Невърленд, където трябва да работят заедно, за да намерят изгубеното съкровище.15 мин.
Детско предаване
07:05Джейк и пиратите от Невърленд Джейк и екипажът му от пирати обединяват усилията си за изпълнени със забавления приключения в Невърленд, където трябва да работят заедно, за да намерят изгубеното съкровище.10 мин.
Детско предаване
07:15Финиъс и Фърб Лятната ваканция е на тяхно разположение и Финиъс и Фърб решават да направят всеки ден по - вълнуващ от предния с щури приключения .50 мин.
Детско предаване
08:05Куче с блог Този изключително смешен комедиен сериал, разказан от кучешка гледна точка, следва живота на братята и сестрите Тайлър, Ейвъри и Клои, които са от различни родители и се адаптират към живота си заедно, както и към факта, че тяхното куче Стан 25 мин.
Детско предаване
08:30Остин и Али Две пълни противоположности. Остин - екстровертен музикант ипевец, и Али - гениална, но срамежлива авторка на песни стават екип.25 мин.
Детско предаване
08:55Остин и Али Две пълни противоположности. Остин - екстровертен музикант ипевец, и Али - гениална, но срамежлива авторка на песни стават екип.25 мин.
Детско предаване
09:20Магьосниците от Уейвърли Плейс О магьосваща семейна комедия, в която трима нюйоркски тийнейджъри се опитват да се справят с нормалните трудности на порастването, използвайки магическите сили, които са наследили от своя баща магьос25 мин.
Детско предаване
09:45Магьосниците от Уейвърли Плейс О магьосваща семейна комедия, в която трима нюйоркски тийнейджъри се опитват да се справят с нормалните трудности на порастването, използвайки магическите сили, които са наследили от своя баща магьос25 мин.
Детско предаване
10:10Финиъс и Фърб Лятната ваканция е на тяхно разположение и Финиъс и Фърб решават да направят всеки ден по - вълнуващ от предния с щури приключения .25 мин.
Детско предаване
10:35Панделките на Мини Бутикът на Мини е вдъхновен от епизодите за Мики Маус. В тези епизоди модната икона Мини играе разнообразни роли, включително на водеща, организатор на партита, моден консултант и екскурзовод.10 мин.
Детско предаване
10:45Джейк и пиратите от Невърленд Джейк и екипажът му от пирати обединяват усилията си за изпълнени със забавления приключения в Невърленд, където трябва да работят заедно, за да намерят изгубеното съкровище.10 мин.
Детско предаване
10:55Джейк и пиратите от Невърленд Джейк и екипажът му от пирати обединяват усилията си за изпълнени със забавления приключения в Невърленд, където трябва да работят заедно, за да намерят изгубеното съкровище.15 мин.
Детско предаване
11:10София Първа Запознайте се с най-новата принцеса на Дисни в този пленителен разказ за София, обикновен малко момиче, чийто живот внезапно се променя, когато майка ? се омъжва за крал и тя се превръща в принцеса!25 мин.
Детско предаване
11:35ДОК МАКПЛЮШИНС Вълшебни анимационни серии за шест годишната Doc McStuffins, която върти поликлиника за играчките от нейната игрална.15 мин.
Детско предаване
11:50Art Attack Арт атак е новаторско шоу с много награди, което прави изкуство забавно!25 мин.
Детско предаване
12:15раздви-жИ Се СиСи и Роки правят всичко заедно - дори танцуват заедно в най - якото тв шоу в Чикаго !25 мин.
Детско предаване
12:40ДВАМА КРАЛЕ Животът на братята близнаци Буумър и Брейди се променя завинаги, когато един воин посещава тяхното училище. Те разбират, че са Крале на далечното мистично островче Кинкоу.25 мин.
Детско предаване
13:05Клонинги в мазето Сериалът проследява живота на 14 годишният Лео и неговите новооткрити братя и сестри, трио от супер-човешки тийнейджъри, които заедно се учат да се оправят в типична гимназия с не толкова типични бионични проблеми.25 мин.
Детско предаване
13:30Тайните на Гравити Фолс Когато близнаците Дипър и Мейбъл са изпратени от родителите си в дома на своя чичо Стан в Гравити Фолс за лятото, те откриват, че нещо много странно се случва в града.25 мин.
Детско предаване
13:55HANNAH MONTANA Майли Стюарт е типична ученичка с тайна: тя е също и Хана Монтана, известна поп звезда.25 мин.
Детско предаване
14:20Виолета Виолета е много талантлива тийнейджърка, която завръщайки се в родното си градче открива любовта и призванието си към музиката.55 мин.
Детско предаване
15:15Лятна ваканция Дали тези най-добри приятели успяват да преодолеят препятствията, които застрашават тяхното дългогодишно приятелство?25 мин.
Детско предаване
15:40Спечели, загуби, и рисувай Най-новата шоу игра на Канал Дисни съчетава звездни таланти и артистични умения в шоу, което изисква от състезателите да отгатват рисунка.30 мин.
Детско предаване
16:10Ранди Кънингам Когато първокурсникът Ранди Кънингам научава, че той е бил избран да бъде новият Нинджа на Норисвил, той трябва да се научи да се бори срещу силите на злото, докато в същото време се грижи за своя най-добър приятел Хауърд.25 мин.
Детско предаване
16:35Остин и Али Две пълни противоположности. Остин - екстровертен музикант ипевец, и Али - гениална, но срамежлива авторка на песни стават екип.25 мин.
Детско предаване
17:00Коланимация П оредица кратки анимации от Пиксар с героите от филма Колите, Матър и Маккуин Светкавицата.5 мин.
Детско предаване
17:05Джеси Джеси пристига в Ню Йорк, за да следва мечтите си и изведнъж се озовава като бавачка на децата на известен филмов режисьор и бивш супермодел, превърнала се в бизнес магнат.20 мин.
Детско предаване
17:25Лив и Мади Лив и Мади са идентични сестри-близначки, които са живели отделно в продължение на четири години. Сега те се събират отново и трябва да се научат да се справят с училищния живот в гимназията, с палави братя и своите различия!35 мин.
Детско предаване
18:00Виолета Виолета е много талантлива тийнейджърка, която завръщайки се в родното си градче открива любовта и призванието си към музиката.45 мин.
Детско предаване
18:55Магьосниците от Уейвърли Плейс О магьосваща семейна комедия, в която трима нюйоркски тийнейджъри се опитват да се справят с нормалните трудности на порастването, използвайки магическите сили, които са наследили от своя баща магьос25 мин.
Детско предаване
19:20Клонинги в мазето Сериалът проследява живота на 14 годишният Лео и неговите новооткрити братя и сестри, трио от супер-човешки тийнейджъри, които заедно се учат да се оправят в типична гимназия с не толкова типични бионични проблеми.25 мин.
Детско предаване
19:45Коланимация П оредица кратки анимации от Пиксар с героите от филма Колите, Матър и Маккуин Светкавицата.5 мин.
Детско предаване
19:50Лятна ваканция Дали тези най-добри приятели успяват да преодолеят препятствията, които застрашават тяхното дългогодишно приятелство?25 мин.
Детско предаване
20:15Ранди Кънингам Когато първокурсникът Ранди Кънингам научава, че той е бил избран да бъде новият Нинджа на Норисвил, той трябва да се научи да се бори срещу силите на злото, докато в същото време се грижи за своя най-добър приятел Хауърд.25 мин.
Детско предаване
20:40Зоуи и магическото приложение Зендая е звездата в този забавен филм в ролята на блестяща ученицка и талантлива танцьорка, бореща се с промените в живота си, включително ново семейство и училище, която открива приложение за телефон, което контролира момче1 ч. 15 мин.
Детско предаване
21:55раздви-жИ Се СиСи и Роки правят всичко заедно - дори танцуват заедно в най - якото тв шоу в Чикаго !25 мин.
Детско предаване
22:20раздви-жИ Се СиСи и Роки правят всичко заедно - дори танцуват заедно в най - якото тв шоу в Чикаго !25 мин.
Детско предаване
22:45Виолета Виолета е много талантлива тийнейджърка, която завръщайки се в родното си градче открива любовта и призванието си към музиката.50 мин.
Детско предаване
23:35Ранди Кънингам Когато първокурсникът Ранди Кънингам научава, че той е бил избран да бъде новият Нинджа на Норисвил, той трябва да се научи да се бори срещу силите на злото, докато в същото време се грижи за своя най-добър приятел Хауърд.25 мин.
Детско предаване

Програма на Disney Channel за Днес. Възможни са промени в предварително обявената тв програма.

» ТВ програма на Disney Channel за следващия ден

Не пропускайте

Легенда

Телевизия

Disney Channel (в превод от английски „Канал Дисни“) е името на голям брой кабелни и сателитни телевизионни канали по света, фокусирани върху телевизионните програми за деца, като се излъчват както оригинални сериали и дългометражни ТВ филми, така и предавания на други фирми. още...

Популярно в poTV.bg