ТВ програма Disney Channel - Днес

00:00Виолета Виолета е много талантлива тийнейджърка, която завръщайки се в родното си градче открива любовта и призванието си към музиката.45 мин.
Детско предаване
00:45Violetta Recipes Уроци по готвене с домакин Анджи, лелята на Виолета, която ще ви научи да готвите 20 чисто нови вкусни ястия, вдъхновени от актуални моменти от поредицата. Олга икономката ще предостави своите полезни съвети, както обикновено.15 мин.
Детско предаване
01:00Ханк Зипзър Запознайте се с най-великия неудачник в света25 мин.
Детско предаване
01:25Ханк Зипзър Запознайте се с най-великия неудачник в света25 мин.
Детско предаване
01:50Хрониките на Евърмур Момиченце и семейството му се местят в град Евърмур и започват да се случват зловещи неща - повяват се вълшебни гоблени и омагьосани пишещи машини, които са едни от чудатостите в Евърмур.25 мин.
Детско предаване
02:15Хрониките на Евърмур Момиченце и семейството му се местят в град Евърмур и започват да се случват зловещи неща - повяват се вълшебни гоблени и омагьосани пишещи машини, които са едни от чудатостите в Евърмур.25 мин.
Детско предаване
02:40Сабрина: Тайната на една вещица Сабрина е наполовина вещица и наполовина човек, и живее двоен живот като обикновена ученичка в гимназията и стажант магьосница. След като тези два свята се сблъскват, Сабрина се бори с враговете си, докато се опитва да запа25 мин.
Детско предаване
03:05Сабрина: Тайната на една вещица Сабрина е наполовина вещица и наполовина човек, и живее двоен живот като обикновена ученичка в гимназията и стажант магьосница. След като тези два свята се сблъскват, Сабрина се бори с враговете си, докато се опитва да запа25 мин.
Детско предаване
03:30Lolirock Приключенията на Айрис, тийнейджърка, която трябва да раздели времето между концерти с рокбанда и живот като принцеса от далечно царство.25 мин.
Детско предаване
03:55Lolirock Приключенията на Айрис, тийнейджърка, която трябва да раздели времето между концерти с рокбанда и живот като принцеса от далечно царство.25 мин.
Детско предаване
04:20Бранди и господин Уискърс Когато първокурсникът Ранди Кънингам научава, че той е бил избран да бъде новият Нинджа на Норисвил, той трябва да се научи да се бори срещу силите на злото, докато в същото време се грижи за своя най-добър приятел Хауърд.25 мин.
Детско предаване
04:45Бранди и господин Уискърс Когато първокурсникът Ранди Кънингам научава, че той е бил избран да бъде новият Нинджа на Норисвил, той трябва да се научи да се бори срещу силите на злото, докато в същото време се грижи за своя най-добър приятел Хауърд.20 мин.
Детско предаване
05:05Стридок Бойстър е различен от другите момчета. Той е наполовина момче, наполовина стрида, може да се разбира песните на кита и да прави перли, като яде тебешир. Но той просто иска да бъде едно обикновено момче и да пази миналото си в тайна.20 мин.
Детско предаване
05:25Псевдокотка Когато Гарк, наивен 9-годишен извънземен, престорил се на котка, идва на Земята, тук се запознава с Макс и започва невероятна комедия, направо неземна!20 мин.
Детско предаване
05:45Псевдокотка Когато Гарк, наивен 9-годишен извънземен, престорил се на котка, идва на Земята, тук се запознава с Макс и започва невероятна комедия, направо неземна!15 мин.
Детско предаване
06:00Псевдокотка Когато Гарк, наивен 9-годишен извънземен, престорил се на котка, идва на Земята, тук се запознава с Макс и започва невероятна комедия, направо неземна!30 мин.
Детско предаване
06:30Стридок Бойстър е различен от другите момчета. Той е наполовина момче, наполовина стрида, може да се разбира песните на кита и да прави перли, като яде тебешир. Но той просто иска да бъде едно обикновено момче и да пази миналото си в тайна.25 мин.
Детско предаване
06:55МЕЖДУЗВЕЗДНИ ВОЙНИ Пратеници на съдбата5 мин.
Детско предаване
07:00Ханк Зипзър Запознайте се с най-великия неудачник в света30 мин.
Детско предаване
07:30Пижамаски Със силата на животински амулети Грег става Геко, Амая става Оулет и Конър става Катбой! Костюмите им може да изглеждат като пижами, но те са Пижама Маски.25 мин.
Детско предаване
07:55Междузвездни войни: Приключенията на Фримейкър Миниатюрите се основават на приказките на астронавтите, озовавали се лице в лице с бруталните имперски сили.5 мин.
Детско предаване
08:00Междузвездни войни: Приключенията на Фримейкър В центъра на поредицата са трима млади наследници -Творците. Най-малкият от тях открива връзката си със Силата чрез древен артефакт - кибер-меча. Той и семейството му започват епична битка с Империята, за да 30 мин.
Детско предаване
08:30Наръчник на Геймъра за почти всичко Конър, професионален геймър, е принуден да ходи на училище.30 мин.
Детско предаване
09:00Мега-чудесата: на калинката и черният котарак Маринет и Адриан са прогимназисти, призвани да избавят Париж от акумите - зли същества, които превръщат всеки в суперзлодей. След успешния край на мисията те се превръщат в супергерои - Маринет става Калинка, 30 мин.
Детско предаване
09:30Приключенията на Рапунцел и разбойника Манди Мур и Закари Леви са в ролите на Рапунцел и Юджийн (Флин Райдър) в забавния сериал, основаващ се на филма на Дисни и на класическата приказка.30 мин.
Детско предаване
10:00Пен Зироу: Почасов герой Пен се съюзява с приятелите си Саши и Бун срещу коварния почасов злодей Рипън и заедно спасяват свят след свят.30 мин.
Детско предаване
10:30Клонинги в мазето: Бионичен остров Надарените със свръхсили тийнейджъри в учебната база на затънтен остров изпълняват мисии и залозите са по-високи от всякога.30 мин.
Детско предаване
11:00БИЗААРДВАРК Действието се върти около двете 13-годишни талантливи музикантки Пейдж и Франки, които пишат и изпълняват комични песни за своето ежедневие.30 мин.
Детско предаване
11:30Проект МС2 Маккийла, Адриен, Брайдън и Камрин - четирима мега умници, вещи в науките, са наети да се присъединят към шпионската организация NOV8.1 ч. 40 мин.
Детско предаване
13:10Стридок Бойстър е различен от другите момчета. Той е наполовина момче, наполовина стрида, може да се разбира песните на кита и да прави перли, като яде тебешир. Но той просто иска да бъде едно обикновено момче и да пази миналото си в тайна.20 мин.
Детско предаване
13:30Аз съм по средата Изобретател, експериментатор, посредник и мотиватор, Харли Диас маневрира през суматохата на своето голямо и щастливо семейство с уникалния поглед на дете, което вече е почти тийнейджър.30 мин.
Детско предаване
14:00Пижамаски Със силата на животински амулети Грег става Геко, Амая става Оулет и Конър става Катбой! Костюмите им може да изглеждат като пижами, но те са Пижама Маски.25 мин.
Детско предаване
14:25Междузвездни войни: Приключенията на Фримейкър Миниатюрите се основават на приказките на астронавтите, озовавали се лице в лице с бруталните имперски сили.5 мин.
Детско предаване
14:30Пен Зироу: Почасов герой Пен се съюзява с приятелите си Саши и Бун срещу коварния почасов злодей Рипън и заедно спасяват свят след свят.30 мин.
Детско предаване
15:00Кей Си под прикритие Цапната в устата изобретателка на технологии, имаща и черен колан по бойни изкуства, открива, че родителите й са шпиони и искат тя също да стане такава.30 мин.
Детско предаване
15:30БИЗААРДВАРК Действието се върти около двете 13-годишни талантливи музикантки Пейдж и Франки, които пишат и изпълняват комични песни за своето ежедневие.30 мин.
Детско предаване
16:00Групата на Алекс Алекс и приятелите му са трети курс гимназисти. Ще им се наложи да се изправят пред нови предизвикателства и да продължат заедно в музикалния свят.30 мин.
Детско предаване
16:30Кърби Бъкетс Кърби Бъкетс е 13-годишен аниматор, който мечтае да бъде известен. Той вижда рисунките му да оживяват, когато той и неговите най-добри приятели, Фиш и Ели, отиват на невероятни и непредсказуеми приключения.30 мин.
Детско предаване
17:00CASPER MEETS WENDY Каспър, дружелюбното призраче, се съюзява с вещицата Уенди срещу зъл магьосник.1 ч. 40 мин.
Детско предаване
18:40Стридок Бойстър е различен от другите момчета. Той е наполовина момче, наполовина стрида, може да се разбира песните на кита и да прави перли, като яде тебешир. Но той просто иска да бъде едно обикновено момче и да пази миналото си в тайна.15 мин.
Детско предаване
18:55Tsum Tsums Цуми винаги създават живописни мигове.5 мин.
Детско предаване
19:00Къмпиране Ема, Рави и Зури Рос отиват на лагер в Мейн, където родителите им са се запознали като младежи. Приятели, любовен триъгълник, страх от Кикивака - животът в лагера е вълнуващ.30 мин.
Детско предаване
19:30Клонинги в мазето: Бионичен остров Надарените със свръхсили тийнейджъри в учебната база на затънтен остров изпълняват мисии и залозите са по-високи от всякога.30 мин.
Детско предаване
20:00Аз съм по средата Изобретател, експериментатор, посредник и мотиватор, Харли Диас маневрира през суматохата на своето голямо и щастливо семейство с уникалния поглед на дете, което вече е почти тийнейджър.30 мин.
Детско предаване
20:30БИЗААРДВАРК Действието се върти около двете 13-годишни талантливи музикантки Пейдж и Франки, които пишат и изпълняват комични песни за своето ежедневие.30 мин.
Детско предаване
21:00Проект МС2 Маккийла, Адриен, Брайдън и Камрин - четирима мега умници, вещи в науките, са наети да се присъединят към шпионската организация NOV8.1 ч. 40 мин.
Детско предаване
22:40Стридок Бойстър е различен от другите момчета. Той е наполовина момче, наполовина стрида, може да се разбира песните на кита и да прави перли, като яде тебешир. Но той просто иска да бъде едно обикновено момче и да пази миналото си в тайна.20 мин.
Детско предаване
23:00Хрониките на Евърмур Момиченце и семейството му се местят в град Евърмур и започват да се случват зловещи неща - повяват се вълшебни гоблени и омагьосани пишещи машини, които са едни от чудатостите в Евърмур.30 мин.
Детско предаване
23:30Групата на Алекс Поредицата разказва за група приятели на прага на първи курс в гимназията. Те ще намерят място и начин да съхранят страстта си към музиката напук на строгите училищни порядки.30 мин.
Детско предаване

Програма на Disney Channel за Днес. Възможни са промени в предварително обявената тв програма.

» ТВ програма на Disney Channel за следващия ден

Не пропускайте

Легенда

Телевизия

Disney Channel (в превод от английски „Канал Дисни“) е името на голям брой кабелни и сателитни телевизионни канали по света, фокусирани върху телевизионните програми за деца, като се излъчват както оригинални сериали и дългометражни ТВ филми, така и предавания на други фирми. още...

Популярно в poTV.bg