ТВ програма Disney Channel - Днес

00:05Wolfblood 7 Достатъчно е трудно да си тийнейджър. Да си тийнейджър като върколак е десет пъти по-сложно. 14 годишната Мади обича своите способности - усилени сетива, по-голяма бързина, по-силна и по-грациозна - но мрази тайните, които идват с тях.25 мин.
Детско предаване
00:30Виолета 108 Виолета е много талантлива тийнейджърка, която завръщайки се в родното си градче открива любовта и призванието си към музиката.50 мин.
Детско предаване
01:20Виолета 107 Виолета е много талантлива тийнейджърка, която завръщайки се в родното си градче открива любовта и призванието си към музиката.45 мин.
Детско предаване
02:05Сабрина: Тайната на една вещица 13 Сабрина е наполовина вещица и наполовина човек, и живее двоен живот като обикновена ученичка в гимназията и стажант магьосница. След като тези два свята се сблъскват, Сабрина се бори с враговете си, докато се опитва да з25 мин.
Детско предаване
02:30Ранди Кънингам 3 Когато първокурсникът Ранди Кънингам научава, че той е бил избран да бъде новият Нинджа на Норисвил, той трябва да се научи да се бори срещу силите на злото, докато в същото време се грижи за своя най-добър приятел Хауърд.20 мин.
Детско предаване
02:50Ранди Кънингам 4 Когато първокурсникът Ранди Кънингам научава, че той е бил избран да бъде новият Нинджа на Норисвил, той трябва да се научи да се бори срещу силите на злото, докато в същото време се грижи за своя най-добър приятел Хауърд.25 мин.
Детско предаване
03:15Art Attack 50 Арт атак е новаторско шоу с много награди, което прави изкуство забавно!20 мин.
Детско предаване
03:35Мук 13 Мук е седем годишно мече. Той мечтае за приключения по света и екзотика и обича да общува с много по-далечни приятели, благодарение на електронния му бележник. Попо и Чавапа са двамата му най-добри приятели и всички заедно те са страхотно трио.10 мин.
Детско предаване
03:45Кръстовище в джунглата 40 Jungle Junction проследява група животни на колела, които обичат забавленията, докато изследват джунгла, пълна с пътища. Те насърчават децата да намерят своето място в света, като в същото време мислят за околната среда.15 мин.
Детско предаване
04:00Art Attack 51 Арт атак е новаторско шоу с много награди, което прави изкуство забавно!20 мин.
Детско предаване
04:20Мук 14 Мук е седем годишно мече. Той мечтае за приключения по света и екзотика и обича да общува с много по-далечни приятели, благодарение на електронния му бележник. Попо и Чавапа са двамата му най-добри приятели и всички заедно те са страхотно трио.10 мин.
Детско предаване
04:30Кръстовище в джунглата 40 Jungle Junction проследява група животни на колела, които обичат забавленията, докато изследват джунгла, пълна с пътища. Те насърчават децата да намерят своето място в света, като в същото време мислят за околната среда.15 мин.
Детско предаване
04:45Art Attack 52 Арт атак е новаторско шоу с много награди, което прави изкуство забавно!20 мин.
Детско предаване
05:05Мук 15 Мук е седем годишно мече. Той мечтае за приключения по света и екзотика и обича да общува с много по-далечни приятели, благодарение на електронния му бележник. Попо и Чавапа са двамата му най-добри приятели и всички заедно те са страхотно трио.10 мин.
Детско предаване
05:15Кръстовище в джунглата 40 Jungle Junction проследява група животни на колела, които обичат забавленията, докато изследват джунгла, пълна с пътища. Те насърчават децата да намерят своето място в света, като в същото време мислят за околната среда.15 мин.
Детско предаване
05:30Мук 16 Мук е седем годишно мече. Той мечтае за приключения по света и екзотика и обича да общува с много по-далечни приятели, благодарение на електронния му бележник. Попо и Чавапа са двамата му най-добри приятели и всички заедно те са страхотно трио.10 мин.
Детско предаване
05:40Art Attack 53 Арт атак е новаторско шоу с много награди, което прави изкуство забавно!20 мин.
Детско предаване
06:00В Клуба На Мики Маус 34 М ики Маус и приятелите му помагат на децата да решават специфични за тяхната възраст задачи, като използват основни умения.20 мин.
Детско предаване
06:20София Първа 7 Запознайте се с най-новата принцеса на Дисни в този пленителен разказ за София, обикновен малко момиче, чийто живот внезапно се променя, когато майка ? се омъжва за крал и тя се превръща в принцеса!25 мин.
Детско предаване
06:45Джейк И Пиратите От Невърленд 48 Джейк и екипажът му от пирати обединяват усилията си за изпълнени със забавления приключения в Невърленд, където трябва да работят заедно, за да намерят изгубеното съкровище.20 мин.
Детско предаване
07:05Ранди Кънингам 10 Когато първокурсникът Ранди Кънингам научава, че той е бил избран да бъде новият Нинджа на Норисвил, той трябва да се научи да се бори срещу силите на злото, докато в същото време се грижи за своя най-добър приятел Хауърд.25 мин.
Детско предаване
07:30Сабрина: Тайната на една вещица 15 Сабрина е наполовина вещица и наполовина човек, и живее двоен живот като обикновена ученичка в гимназията и стажант магьосница. След като тези два свята се сблъскват, Сабрина се бори с враговете си, докато се опитва да з25 мин.
Детско предаване
07:55Райли в големия свят 3 Райли Матюс се опитва да измине своя път през прогимназията. Нейната най-добра приятелка, Мая, е много по-уверена, нейният баща е учителят по история и животът и е комплициран. С помощта на приятели и семейството си, Райли се опитва25 мин.
Детско предаване
08:20Остин и Али 43 Две пълни противоположности. Остин - екстровертен музикант ипевец, и Али - гениална, но срамежлива авторка на песни стават екип.25 мин.
Детско предаване
08:45Доктори на Супергерои 22 След като случайно попадат в тайно крило на болница, посветена на лекуването на супер герои, Каз и Оливър разбират, че комиксите са истории на истински супер герои, които живеят между нас. Сега момчетата имат шанс да използват сво25 мин.
Детско предаване
09:10Не бях аз 9 Двуяйчните близнаци Линди и Логан Уотсън и техните най-добри приятели са приятели от ранно детство и са хиляди пъти по-добри в забъркването в неприятности, отколкото в измъкването от тях. Всеки епизод започва с опитите им да обяснят как ще се 25 мин.
Детско предаване
09:35Джеси 36 Джеси пристига в Ню Йорк, за да следва мечтите си и изведнъж се озовава като бавачка на децата на известен филмов режисьор и бивш супермодел, превърнала се в бизнес магнат.25 мин.
Детско предаване
10:00Лив и Мади 25 Лив и Мади са идентични сестри-близначки, които са живели отделно в продължение на четири години. Сега те се събират отново и трябва да се научат да се справят с училищния живот в гимназията, с палави братя и своите различия!25 мин.
Детско предаване
10:25I Violetta 7 Три супер фена на Виолета се връщат към епизодите за Виолета от предната седмица и подсказват за това какво следва по-нататък. С гости, музика, танцови движения и модни съвети Аз Виолета ще ви информира и забавлява.15 мин.
Детско предаване
10:40Violetta Recipes 18 Уроци по готвене с домакин Анджи , лелята на Виолета , която ще ви научи да готвите 20 чисто нови вкусни ястия , вдъхновени от актуални моменти от поредицата . Олга икономката ще предостави своите полезни съвети , както обикновено .20 мин.
Детско предаване
11:00Финиъс и Фърб 122 Лятната ваканция е на тяхно разположение и Финиъс и Фърб решават да направят всеки ден по - вълнуващ от предния с щури приключения .30 мин.
Детско предаване
11:30Robin Hood 1 Classic animated version of the legendary outlaws , with Robin Hood and his Merry Men versus the dastardly Sheriff of Nottingham.1 ч. 25 мин.
Детско предаване
12:55Коланимация 2 П оредица кратки анимации от Пиксар с героите от филма Колите, Матър и Маккуин Светкавицата.2 ч. 35 мин.
Детско предаване
15:30Остин и Али 34 Две пълни противоположности. Остин - екстровертен музикант ипевец, и Али - гениална, но срамежлива авторка на песни стават екип.25 мин.
Детско предаване
15:55Райли в големия свят 6 Райли Матюс се опитва да измине своя път през прогимназията. Нейната най-добра приятелка, Мая, е много по-уверена, нейният баща е учителят по история и животът и е комплициран. С помощта на приятели и семейството си, Райли се опитва25 мин.
Детско предаване
16:207 д 6 В причудливия свят на Джолиуд, кралица Възхитителна разчита на 7D да запази царството си във върхова форма, докато злите злодеи Грим и Хилди Глум заговорничат да откраднат магическите бижута в мината на 7D.25 мин.
Детско предаване
16:45Тайните на Гравити Фолс 1 Когато близнаците Дипър и Мейбъл са изпратени от родителите си в дома на своя чичо Стан в Гравити Фолс за лятото, те откриват, че нещо много странно се случва в града.25 мин.
Детско предаване
17:10Не бях аз 6 Двуяйчните близнаци Линди и Логан Уотсън и техните най-добри приятели са приятели от ранно детство и са хиляди пъти по-добри в забъркването в неприятности, отколкото в измъкването от тях. Всеки епизод започва с опитите им да обяснят как ще се 25 мин.
Детско предаване
17:35Лив и Мади 25 Лив и Мади са идентични сестри-близначки, които са живели отделно в продължение на четири години. Сега те се събират отново и трябва да се научат да се справят с училищния живот в гимназията, с палави братя и своите различия!25 мин.
Детско предаване
18:00Зенон: Продължението 1 15-year-old Zenon Kar`s space station home is getting torn apart by the U.S. military. She`s on duty in A.P. when she comes in contact with aliens. She must convince everyone that they need to fly out and help the aliens.1 ч. 35 мин.
Детско предаване
19:35Коланимация 2 П оредица кратки анимации от Пиксар с героите от филма Колите, Матър и Маккуин Светкавицата.5 мин.
Детско предаване
19:40Русалките от Мако 1 Палавите тинейджърки русалките Лайла, Никси и Сирена, пазителките на острова Мако, не успяват да спрат 16-годишния Зак от падане в свещения Лунен басейн и да стане русал. Вместо да рискуват да бъдат изгони завинаги, русалките трябва да25 мин.
Детско предаване
20:05Ужасвил 1 Новото момче в малкия град, обхванат от свръхестествени събития, открива, че той може би държи ключа за отключване на вековна проклятие.25 мин.
Детско предаване
20:30Лятна ваканция 18 Дали тези най-добри приятели успяват да преодолеят препятствията, които застрашават тяхното дългогодишно приятелство?25 мин.
Детско предаване
20:55I Violetta 7 Три супер фена на Виолета се връщат към епизодите за Виолета от предната седмица и подсказват за това какво следва по-нататък. С гости, музика, танцови движения и модни съвети Аз Виолета ще ви информира и забавлява.15 мин.
Детско предаване
21:10Violetta Recipes 15 Уроци по готвене с домакин Анджи , лелята на Виолета , която ще ви научи да готвите 20 чисто нови вкусни ястия , вдъхновени от актуални моменти от поредицата . Олга икономката ще предостави своите полезни съвети , както обикновено .10 мин.
Детско предаване
21:20Райли в големия свят 14 Райли Матюс се опитва да измине своя път през прогимназията. Нейната най-добра приятелка, Мая, е много по-уверена, нейният баща е учителят по история и животът и е комплициран. С помощта на приятели и семейството си, Райли се опитв25 мин.
Детско предаване
21:45Бини и призракът 8 14 годиншната Бини разбира, че живее в една стая с призрак на име Мелхиор. Тя трябва да му помогне да поправи неправди, докато не бъде освободен от прокобата си. Те стават екип за разрешаване на престъпления и се опитват да разберат пов25 мин.
Детско предаване
22:10Не бях аз 10 Двуяйчните близнаци Линди и Логан Уотсън и техните най-добри приятели са приятели от ранно детство и са хиляди пъти по-добри в забъркването в неприятности, отколкото в измъкването от тях. Всеки епизод започва с опитите им да обяснят как ще се25 мин.
Детско предаване
22:35БРАТЪТ НА МЕЧКАТА 1 Млад ловец инуит иска да отмъсти на мечка , но в крайна сметка сам се превръща в мечка .1 ч. 40 мин.
Детско предаване

Програма на Disney Channel за Днес. Възможни са промени в предварително обявената тв програма.

» ТВ програма на Disney Channel за следващия ден

Не пропускайте

Легенда

Телевизия

Disney Channel (в превод от английски „Канал Дисни“) е името на голям брой кабелни и сателитни телевизионни канали по света, фокусирани върху телевизионните програми за деца, като се излъчват както оригинални сериали и дългометражни ТВ филми, така и предавания на други фирми. още...

Популярно в poTV.bg