ТВ програма Disney Channel - Днес

00:20Wolfblood Достатъчно е трудно да си тийнейджър. Да си тийнейджър като върколак 25 мин.
Детско предаване
00:45Ранди Кънингам Когато първокурсникът Ранди Кънингам научава, че той е бил избран да бъде новият Нинджа на Норисвил, той трябва да се научи да се бори срещу силите на злото, докато в същото време се грижи за своя най-добър приятел Хауърд.20 мин.
Детско предаване
01:05Lolirock П риключенията20 мин.
Детско предаване
01:25Lolirock П риключенията25 мин.
Детско предаване
01:50Сабрина: Тайната на една вещица Сабрина е наполовина вещица и наполовина човек, и живее двоен живот като обикновена ученичка в гимназията и стажант магьосница. След като тези два свята се сблъскват, Сабрина се бори с враговете си, докато се опитва да запа20 мин.
Детско предаване
02:10Сабрина: Тайната на една вещица Сабрина е наполовина вещица и наполовина човек, и живее двоен живот като обикновена ученичка в гимназията и стажант магьосница. След като тези два свята се сблъскват, Сабрина се бори с враговете си, докато се опитва да запа25 мин.
Детско предаване
02:35Ранди Кънингам Когато първокурсникът Ранди Кънингам научава, че той е бил избран да бъде новият Нинджа на Норисвил, той трябва да се научи да се бори срещу силите на злото, докато в същото време се грижи за своя най-добър приятел Хауърд.20 мин.
Детско предаване
02:55Ранди Кънингам Когато първокурсникът Ранди Кънингам научава, че той е бил избран да бъде новият Нинджа на Норисвил, той трябва да се научи да се бори срещу силите на злото, докато в същото време се грижи за своя най-добър приятел Хауърд.25 мин.
Детско предаване
03:20Art Attack Арт атак е новаторско шоу с много награди, което прави изкуство забавно!20 мин.
Детско предаване
03:40Мук Мук е седем годишно мече. Той мечтае за приключения по света и екзотика и обича да общува с много по-далечни приятели, благодарение на електронния му бележник. Попо и Чавапа са двамата му най-добри приятели и всички заедно те са страхотно трио.10 мин.
Детско предаване
03:50Кръстовище в джунглата Jungle Junction проследява група животни на колела, които обичат забавленията, докато изследват джунгла, пълна с пътища. Те насърчават децата да намерят своето място в света, като в същото време мислят за околната среда.15 мин.
Детско предаване
04:05Art Attack Арт атак е новаторско шоу с много награди, което прави изкуство забавно!20 мин.
Детско предаване
04:25Мук Мук е седем годишно мече. Той мечтае за приключения по света и екзотика и обича да общува с много по-далечни приятели, благодарение на електронния му бележник. Попо и Чавапа са двамата му най-добри приятели и всички заедно те са страхотно трио.10 мин.
Детско предаване
04:35Кръстовище в джунглата Jungle Junction проследява група животни на колела, които обичат забавленията, докато изследват джунгла, пълна с пътища. Те насърчават децата да намерят своето място в света, като в същото време мислят за околната среда.15 мин.
Детско предаване
04:50Art Attack Арт атак е новаторско шоу с много награди, което прави изкуство забавно!20 мин.
Детско предаване
05:10Мук Мук е седем годишно мече. Той мечтае за приключения по света и екзотика и обича да общува с много по-далечни приятели, благодарение на електронния му бележник. Попо и Чавапа са двамата му най-добри приятели и всички заедно те са страхотно трио.10 мин.
Детско предаване
05:20Кръстовище в джунглата Jungle Junction проследява група животни на колела, които обичат забавленията, докато изследват джунгла, пълна с пътища. Те насърчават децата да намерят своето място в света, като в същото време мислят за околната среда.15 мин.
Детско предаване
05:35Art Attack Арт атак е новаторско шоу с много награди, което прави изкуство забавно!25 мин.
Детско предаване
06:00Док Макплюшинс A magical animated series about six-year-old Doc McStuffins who runs a doctor’s clinic for toys from her playhouse.10 мин.
Детско предаване
06:10София Първа Запознайте се с най-новата принцеса на Дисни в този пленителен разказ за София, обикновен малко момиче, чийто живот внезапно се променя, когато майка ? се омъжва за крал и тя се превръща в принцеса!25 мин.
Детско предаване
06:35Джейк и пиратите от Невърленд Джейк и екипажът му от пирати обединяват усилията си за изпълнени със забавления приключения в Невърленд, където трябва да работят заедно, за да намерят изгубеното съкровище.25 мин.
Детско предаване
07:00Братя по карате Учениците по бойни изкуства в академията Боби Уасаби се борят да спасят своето доджо. Те срещат талантливият, но самонадеян Джак. Ще успеят ли да го убедят да използват уменията си, за да им помогнат да спасят училището?30 мин.
Детско предаване
07:30Братя по карате Учениците по бойни изкуства в академията Боби Уасаби се борят да спасят своето доджо. Те срещат талантливият, но самонадеян Джак. Ще успеят ли да го убедят да използват уменията си, за да им помогнат да спасят училището?25 мин.
Детско предаване
07:55Върховният Спайдър-мен Питър Паркър е Спайдър-Мен само от една година. Nick Fury от Щ.И.Т. Предлага на Питър възможност да се обучава за истински супергерой и да се превърне в най-великият и единствен Спайдър-Мен.25 мин.
Детско предаване
08:20Финиъс и Фърб Лятната 30 мин.
Детско предаване
08:50Финиъс и Фърб Лятната 25 мин.
Детско предаване
09:157 д В причудливия свят на Джолиуд, кралица Възхитителна разчита на 7D да запази царството си във върхова форма, докато злите злодеи Грим и Хилди Глум заговорничат да откраднат магическите бижута в мината на 7D.25 мин.
Детско предаване
09:40Тайните на Гравити Фолс Когато близнаците Дипър и Мейбъл са изпратени от родителите си в дома на своя чичо Стан в Гравити Фолс за лятото, те откриват, че нещо много странно се случва в града.25 мин.
Детско предаване
10:05МИКИ МАУС Мики се завръща с чисто нова серия от късометражни филми с участието на неговите забавни приключения с Мини и другите му приятели.5 мин.
Детско предаване
10:10Доктори на Супергерои След като случайно попадат в тайно крило на болница, посветена на лекуването на супер герои, Каз и Оливър разбират, че комиксите са истории на истински супер герои, които живеят между нас. Сега момчетата имат шанс да използват своите25 мин.
Детско предаване
10:35Не бях аз Двуяйчните близнаци Линди и Логан Уотсън и техните най-добри приятели са приятели от ранно детство и са хиляди пъти по-добри в забъркването в неприятности, отколкото в измъкването от тях. Всеки епизод започва с опитите им да обяснят как ще се из25 мин.
Детско предаване
11:00Джеси Джеси пристига в Ню Йорк, за да следва мечтите си и изведнъж се озовава като бавачка на децата на известен филмов режисьор и бивш супермодел, превърнала се в бизнес магнат.30 мин.
Детско предаване
11:30Джеси Джеси пристига в Ню Йорк, за да следва мечтите си и изведнъж се озовава като бавачка на децата на известен филмов режисьор и бивш супермодел, превърнала се в бизнес магнат.25 мин.
Детско предаване
11:55Хаш две о Хаш две о - само добавете вода разказва за три много различни момичета, които се сблъскват с ежедневни тийнейджърски проблеми, но има една важна подробност: те са русалки с невероятна власт над водата.25 мин.
Детско предаване
12:20Хаш две о Хаш две о - само добавете вода разказва за три много различни момичета, които се сблъскват с ежедневни тийнейджърски проблеми, но има една важна подробност: те са русалки с невероятна власт над водата.25 мин.
Детско предаване
12:45Братя по карате Учениците по бойни изкуства в академията Боби Уасаби се борят да спасят своето доджо. Те срещат талантливият, но самонадеян Джак. Ще успеят ли да го убедят да използват уменията си, за да им помогнат да спасят училището?30 мин.
Детско предаване
13:15Братя по карате Учениците по бойни изкуства в академията Боби Уасаби се борят да спасят своето доджо. Те срещат талантливият, но самонадеян Джак. Ще успеят ли да го убедят да използват уменията си, за да им помогнат да спасят училището?30 мин.
Детско предаване
13:45Остин 30 мин.
Детско предаване
14:15Джеси Джеси пристига в Ню Йорк, за да следва мечтите си и изведнъж се озовава като бавачка на децата на известен филмов режисьор и бивш супермодел, превърнала се в бизнес магнат.30 мин.
Детско предаване
14:45Lolirock П риключенията30 мин.
Детско предаване
15:15Лив и Мади Лив и Мади са идентични сестри-близначки, които са живели отделно в продължение на четири години. Сега те се събират отново и трябва да се научат да се справят с училищния живот в гимназията, с палави братя и своите различия!30 мин.
Детско предаване
15:45Тайните на Гравити Фолс Когато близнаците Дипър и Мейбъл са изпратени от родителите си в дома на своя чичо Стан в Гравити Фолс за лятото, те откриват, че нещо много странно се случва в града.25 мин.
Детско предаване
16:10Финиъс и Фърб Лятната 30 мин.
Детско предаване
16:40Финиъс и Фърб Лятната 25 мин.
Детско предаване
17:05Братя по карате Учениците по бойни изкуства в академията Боби Уасаби се борят да спасят своето доджо. Те срещат талантливият, но самонадеян Джак. Ще успеят ли да го убедят да използват уменията си, за да им помогнат да спасят училището?30 мин.
Детско предаване
17:35Не бях аз Двуяйчните близнаци Линди и Логан Уотсън и техните най-добри приятели са приятели от ранно детство и са хиляди пъти по-добри в забъркването в неприятности, отколкото в измъкването от тях. Всеки епизод започва с опитите им да обяснят как ще се из25 мин.
Детско предаване
18:00Хаш две о Хаш25 мин.
Детско предаване
18:25Хаш две о Хаш30 мин.
Детско предаване
18:55Бини и призракът 14 годиншната Бини разбира, че живее в една стая с призрак на име Мелхиор. Тя трябва да му помогне да поправи неправди, докато не бъде освободен от прокобата си. Те стават екип за разрешаване на престъпления и се опитват да разберат повеч30 мин.
Детско предаване
19:25Джеси Джеси пристига в Ню Йорк, за да следва мечтите си и изведнъж се озовава като бавачка на децата на известен филмов режисьор и бивш супермодел, превърнала се в бизнес магнат.30 мин.
Детско предаване
19:55Тайните на Гравити Фолс Когато близнаците Дипър и Мейбъл са изпратени от родителите си в дома на своя чичо Стан в Гравити Фолс за лятото, те откриват, че нещо много странно се случва в града.30 мин.
Детско предаване
20:257 д В причудливия свят на Джолиуд, кралица Възхитителна разчита на 7D да запази царството си във върхова форма, докато злите злодеи Грим и Хилди Глум заговорничат да откраднат магическите бижута в мината на 7D.25 мин.
Детско предаване
20:50МИКИ МАУС Мики се завръща с чисто нова серия от късометражни филми с участието на неговите забавни приключения с Мини и другите му приятели.5 мин.
Детско предаване
20:55Клонинги в мазето Сериалът проследява живота на 14 годишният Лео и неговите новооткрити братя и сестри, трио от супер-човешки тийнейджъри, които заедно се учат да се оправят в типична гимназия с не толкова типични бионични проблеми.25 мин.
Детско предаване
21:20Не бях аз Двуяйчните близнаци Линди и Логан Уотсън и техните най-добри приятели са приятели от ранно детство и са хиляди пъти по-добри в забъркването в неприятности, отколкото в измъкването от тях. Всеки епизод започва с опитите им да обяснят как ще се из30 мин.
Детско предаване
21:50Райли в големия свят Райли Матюс се опитва да измине своя път през прогимназията. Нейната най-добра приятелка, Мая, е много по-уверена, нейният баща е учителят по история и животът и е комплициран. С помощта на приятели и семейството си, Райли се опитва д25 мин.
Детско предаване
22:15Късмет, Чарли Р аждането25 мин.
Детско предаване
22:40Hank Zipzer З апознайте25 мин.
Детско предаване
23:05Бини и призракът 14 годиншната Бини разбира, че живее в една стая с призрак на име Мелхиор. Тя трябва да му помогне да поправи неправди, докато не бъде освободен от прокобата си. Те стават екип за разрешаване на престъпления и се опитват да разберат повеч25 мин.
Детско предаване
23:30Lolirock П риключенията25 мин.
Детско предаване
23:55Wolfblood Достатъчно е трудно да си тийнейджър. Да си тийнейджър като върколак 25 мин.
Детско предаване

Програма на Disney Channel за Днес. Възможни са промени в предварително обявената тв програма.

» ТВ програма на Disney Channel за следващия ден

Не пропускайте

Легенда

Телевизия

Disney Channel (в превод от английски „Канал Дисни“) е името на голям брой кабелни и сателитни телевизионни канали по света, фокусирани върху телевизионните програми за деца, като се излъчват както оригинални сериали и дългометражни ТВ филми, така и предавания на други фирми. още...

Популярно в poTV.bg