ТВ програма Disney Channel - Днес

00:15Анджи и рецептите на Виолета - Уроци по готвене с домакин Анджи, лелята на Виолета, която ще ви научи да готвите 20 чисто нови вкусни ястия, вдъхновени от актуални моменти от поредицата. Олга икономката ще предостави своите полезни съвети, както обикновен15 мин.
Детско предаване
00:30Мега-чудесата: на калинката и черният котарак - Маринет и Адриан са прогимназисти, призвани да избавят Париж от акумите - зли същества, които превръщат всеки в суперзлодей. След успешния край на мисията те се превръщат в супергерои - Маринет става Калинка30 мин.
Детско предаване
01:00Ханк Зипзър - Запознайте се с най-великия неудачник в света25 мин.
Детско предаване
01:25Ханк Зипзър - Запознайте се с най-великия неудачник в света в забавната и шеметна поредица, проследяваща живота на Ханк Зипзър, чиято чаша винаги е полупразна и25 мин.
Детско предаване
01:50Хрониките на Евърмур - Момиченце и семейството му се местят в град Евърмур и започват да се случват зловещи неща - повяват се вълшебни гоблени и омагьосани пишещи машини, които са едни от чудатостите в Евърмур.25 мин.
Детско предаване
02:15Хрониките на Евърмур - Момиченце и семейството му се местят в град Евърмур и започват да се случват зловещи неща - повяват се вълшебни гоблени и омагьосани пишещи машини, които са едни от чудатостите в Евърмур.25 мин.
Детско предаване
02:40Сабрина: Тайната на една вещица - Сабрина е наполовина вещица и наполовина човек, и живее двоен живот като обикновена ученичка в гимназията и стажант магьосница. След като тези два свята се сблъскват, Сабрина се бори с враговете си, докато се опитва да за25 мин.
Детско предаване
03:05Сабрина: Тайната на една вещица - Сабрина е наполовина вещица и наполовина човек, и живее двоен живот като обикновена ученичка в гимназията и стажант магьосница. След като тези два свята се сблъскват, Сабрина се бори с враговете си, докато се опитва да за25 мин.
Детско предаване
03:30Лолирок - Приключенията на Айрис, тийнейджърка, която трябва да раздели времето между концерти с рокбанда и живот като принцеса от далечно царство.25 мин.
Детско предаване
03:55Лолирок - Приключенията на Айрис, тийнейджърка, която трябва да раздели времето между концерти с рокбанда и живот като принцеса от далечно царство.25 мин.
Детско предаване
04:20Ранди Кънингам - Когато първокурсникът Ранди Кънингам научава, че той е бил избран да бъде новият Нинджа на Норисвил, той трябва да се научи да се бори срещу силите на злото, докато в същото време се грижи за своя най-добър приятел Хауърд.25 мин.
Детско предаване
04:45Ранди Кънингам - Когато първокурсникът Ранди Кънингам научава, че той е бил избран да бъде новият Нинджа на Норисвил, той трябва да се научи да се бори срещу силите на злото, докато в същото време се грижи за своя най-добър приятел Хауърд.20 мин.
Детско предаване
05:05Стридок - Бойстър е различен от другите момчета. Той е наполовина момче, наполовина стрида, може да се разбира песните на кита и да прави перли, като яде тебешир. Но той просто иска да бъде едно обикновено момче и да пази миналото си в тайна.25 мин.
Детско предаване
05:30Псевдокотка - Когато Гарк, наивен 9-годишен извънземен, престорил се на котка, идва на Земята, тук се запознава с Макс и започва невероятна комедия, направо неземна!15 мин.
Детско предаване
05:45Псевдокотка - Когато Гарк, наивен 9-годишен извънземен, престорил се на котка, идва на Земята, тук се запознава с Макс и започва невероятна комедия, направо неземна!15 мин.
Детско предаване
06:00Щурите Ронкс - Флаш, извънземно от далечна галактика, е пратено на Земята при Ронк, неандерталско племе, за да прати човечеството в бъдещето чрез електрошок.25 мин.
Детско предаване
06:25Мики Маус - Мики се завръща с чисто нова серия от късометражни филми с участието на неговите забавни приключения с Мини и другите му приятели.5 мин.
Детско предаване
06:30Пижамаски - Със силата на животински амулети Грег става Геко, Амая става Оулет и Конър става Катбой! Костюмите им може да изглеждат като пижами, но те са Пижама Маски.25 мин.
Детско предаване
06:55Мики Маус - Мики се завръща с чисто нова серия от късометражни филми с участието на неговите забавни приключения с Мини и другите му приятели.5 мин.
Детско предаване
07:00Мега-чудесата: на калинката и черният котарак - Маринет и Адриан са прогимназисти, призвани да избавят Париж от акумите - зли същества, които превръщат всеки в суперзлодей. След успешния край на мисията те се превръщат в супергерои - Маринет става Калинка30 мин.
Детско предаване
07:30Ханк Зипзър - Запознайте се с най-великия неудачник в света30 мин.
Детско предаване
08:00Групата на Алекс - Поредицата разказва за група приятели на прага на първи курс в гимназията. Те ще намерят място и начин да съхранят страстта си към музиката напук на строгите училищни порядки.30 мин.
Детско предаване
08:30Клонинги в мазето: Специални части - След като Могъщи медици е унищожена, Каз, Оливър и Скайлър обединяват усилията си с Клонинги в мазето Бри и Чейз, за да формират мощна елитна част, съчетала бионични герои и супергерои.30 мин.
Детско предаване
09:00Хотел Трансилвания: Сериалът - Сериалът, основан на филма, разказва за дъщерята на Дракула Мейвис и най-близките й приятели: Франк Ен Щайн, Педро и Уенди Блоб.30 мин.
Детско предаване
09:30Приключенията на Рапунцел и разбойника - След като се освобождава от кулата и се събира отново с родителите си, Рапунцел се приспособява към живота си като дъщеря и принцеса на Корона. Придружена от приятелите си Паскал Хамелеона, Максимус Коня, нейната с30 мин.
Детско предаване
10:00Кей Си Под Прикритие - Цапната в устата изобретателка на технологии, имаща и черен колан по бойни изкуства, открива, че родителите й са шпиони и искат тя също да стане такава.30 мин.
Детско предаване
10:30Ханк Зипзър - Запознайте30 мин.
Детско предаване
11:00Хрониките на Евърмур - Момиченце и семейството му се местят в град Евърмур и започват да се случват зловещи неща - повяват се вълшебни гоблени и омагьосани пишещи машини, които са едни от чудатостите в Евърмур.30 мин.
Детско предаване
11:30Мега-чудесата: на калинката и черният котарак - Маринет и Адриан са прогимназисти, призвани да избавят Париж от акумите - зли същества, които превръщат всеки в суперзлодей. След успешния край на мисията те се превръщат в супергерои - Маринет става Калинка30 мин.
Детско предаване
12:00БИЗААРДВАРК - Действието се върти около двете 13-годишни талантливи музикантки Пейдж и Франки, които пишат и изпълняват комични песни за своето ежедневие.30 мин.
Детско предаване
12:30Аз съм по средата - Изобретател, експериментатор, посредник и мотиватор, Харли Диас маневрира през суматохата на своето голямо и щастливо семейство с уникалния поглед на дете, което вече е почти тийнейджър.30 мин.
Детско предаване
13:00Групата на Алекс - Поредицата разказва за група приятели на прага на първи курс в гимназията. Те ще намерят място и начин да съхранят страстта си към музиката напук на строгите училищни порядки.30 мин.
Детско предаване
13:30Къмпиране - Рос се завръщат в лагера Кикивака, където ги чакат много изненади. Рави има нов съквартирант в бунгалото, Колибата на Дървояда е с нов възпитател, има състезание по танци, а Зури е стажант-възпитател на Колибата на Невестулката.30 мин.
Детско предаване
14:00Soy Luna S2 - Луна живее със семейството си в Канкун, ходи на училище, има си приятели и обича да кара кънки. Но животът й се променя, когато родителите й трябва да отидат на работа в Буенос Айрес.60 мин.
Детско предаване
15:00Принцеса Бътърфлай в битка със силите на злото - Стар Бътърфлай е необикновена принцеса, решителна хлапачка, пратена от родителите си от друг свят на Земята, за да е в безопасност. Тя променя живота на всички около нея, докато се бори с лошите.30 мин.
Детско предаване
15:30Елена от Авалор - Елена е смело момиче, което спасява кралството си от зла магьосница. Тя трябва да се научи да управлява като принцеса, докато порасне достатъчно, за да стане кралица.30 мин.
Детско предаване
16:00Хотел Трансилвания: Сериалът - Сериалът, основан на филма, разказва за дъщерята на Дракула Мейвис и най-близките й приятели: Франк Ен Щайн, Педро и Уенди Блоб.30 мин.
Детско предаване
16:30Мега-чудесата: на калинката и черният котарак - Маринет и Адриан са прогимназисти, призвани да избавят Париж от акумите - зли същества, които превръщат всеки в суперзлодей. След успешния край на мисията те се превръщат в супергерои - Маринет става Калинка30 мин.
Детско предаване
17:00Приключенията на Рапунцел и разбойника - След като се освобождава от кулата и се събира отново с родителите си, Рапунцел се приспособява към живота си като дъщеря и принцеса на Корона. Придружена от приятелите си Паскал Хамелеона, Максимус Коня, нейната с30 мин.
Детско предаване
17:30Къмпиране - Рос се завръщат в лагера Кикивака, където ги чакат много изненади. Рави има нов съквартирант в бунгалото, Колибата на Дървояда е с нов възпитател, има състезание по танци, а Зури е стажант-възпитател на Колибата на Невестулката.30 мин.
Детско предаване
18:00Soy Luna S2 - Луна живее със семейството си в Канкун, ходи на училище, има си приятели и обича да кара кънки. Но животът й се променя, когато родителите й трябва да отидат на работа в Буенос Айрес.60 мин.
Детско предаване
19:00БИЗААРДВАРК - Действието се върти около двете 13-годишни талантливи музикантки Пейдж и Франки, които пишат и изпълняват комични песни за своето ежедневие.30 мин.
Детско предаване
19:30Клонинги в мазето: Специални части - След като Могъщи медици е унищожена, Каз, Оливър и Скайлър обединяват усилията си с Клонинги в мазето Бри и Чейз, за да формират мощна елитна част, съчетала бионични герои и супергерои.30 мин.
Детско предаване
20:00Хотел Трансилвания: Сериалът - Сериалът, основан на филма, разказва за дъщерята на Дракула Мейвис и най-близките й приятели: Франк Ен Щайн, Педро и Уенди Блоб.30 мин.
Детско предаване
20:30Аз съм по средата - Изобретател, експериментатор, посредник и мотиватор, Харли Диас маневрира през суматохата на своето голямо и щастливо семейство с уникалния поглед на дете, което вече е почти тийнейджър.30 мин.
Детско предаване
21:00Кей Си под прикритие - Цапната в устата изобретателка на технологии, имаща и черен колан по бойни изкуства, открива, че родителите й са шпиони и искат тя също да стане такава.30 мин.
Детско предаване
21:30Soy Luna S2 - Луна живее със семейството си в Канкун, ходи на училище, има си приятели и обича да кара кънки. Но животът й се променя, когато родителите й трябва да отидат на работа в Буенос Айрес.60 мин.
Детско предаване
22:30Клонинги в мазето: Специални части - След като Могъщи медици е унищожена, Каз, Оливър и Скайлър обединяват усилията си с Клонинги в мазето Бри и Чейз, за да формират мощна елитна част, съчетала бионични герои и супергерои.30 мин.
Детско предаване
23:0011 - Талантлив младеж напуска дома си, за да отиде в елитна футболна академия, където ще открие истината за семейството си и ще оглави отбора в битка срещу сурови съперници.30 мин.
Детско предаване
23:30Виолета - Виолета е много талантлива тийнейджърка, която завръщайки се в родното си градче открива любовта и призванието си към музиката.45 мин.
Детско предаване

Програма на Disney Channel за Днес. Възможни са промени в предварително обявената тв програма.

» ТВ програма на Disney Channel за следващия ден

Не пропускайте

Легенда

Телевизия

Disney Channel (в превод от английски „Канал Дисни“) е името на голям брой кабелни и сателитни телевизионни канали по света, фокусирани върху телевизионните програми за деца, като се излъчват както оригинални сериали и дългометражни ТВ филми, така и предавания на други фирми. още...

Популярно в poTV.bg