ТВ програма 24kitchen - Днес

00:00Бон Апети - Два вида риба, боб и свежи черита - какво ли ще се получи от тази комбинация? Прекрасна бобена салата, как какво? И Лора, и Стоян я обожават, защото е различна, засищаща и много интересна. А след това със смес за домашни наденички ще приготвят30 мин.
Кулинарно
00:30Бойният клуб на Джейми и Джими - четвърти сезон -60 мин.
Кулинарно
01:30Сладката Софи Дал - Днес е меланхоличен ден и Софи прави кюфтета от картофи и зеле и успокояващ оризов пудинг с кардамон и сини сливи. Приготвя и пикантна супа том ка, която я вдъхновява да дръпне завесите!30 мин.
Кулинарно
02:00Рецепти за всеки ден с Рейчъл Алън - Ирландската шеф-готвачка поднася салата с киноа и ядки, тарт с картофи, сьомга и копър и фритата със спанак, бекон и грюер.30 мин.
Кулинарно
02:30Рецепти за всеки ден с Рейчъл Алън - Когато животът стане твърде напрегнат, си вземете почивка и опитайте тези бавно готвени ястия - изкусително топящо се в устата агнешко с кисело мляко и пай със сливи, а също така научете и някои хитрини от Рейчъл.30 мин.
Кулинарно
03:00Голямото британско приключение на Джеймс Мартин - Джеймс продължава британското си приключение в Ланкашър с местната топ готвачка Лиза Алън. Първата им спирка е родният град на Лиза, Клидъроу.45 мин.
Кулинарно
03:45Печивата на Марта Стюарт - Присъединете се към Марта и четири любими рецепти от средното Атлантическо крайбрежие. В този епизод тя представя любим местен летен десерт - прасковен сладкиш от Балтимор и показва техниката за идеално усукани кайзер рула.30 мин.
Кулинарно
04:15Бойният клуб на Джейми и Джими - четвърти сезон -50 мин.
Кулинарно
05:05Пекарната на Рудолф - Рудолф ван Веен ще сподели опита и страстта си в приготвянето на солени и сладки печива. С неговите рецепти ще30 мин.
Кулинарно
05:35Пекарната на Рудолф - Рудолф ван Веен ще сподели опита и страстта си в приготвянето на солени и сладки печива. С неговите рецепти ще25 мин.
Кулинарно
06:00Нещо сладко с Павел Павлов - В този епизод шеф Павлов си поставя амбициозната задача да ни сприятели с ревена, приготвяйки елегантен десерт, лесен мус с кисело мляко и освежаваща напитка. Заслужава си да познаваме този зеленчук.30 мин.
Кулинарно
06:30В ресторанта на Джовани - Джовани Каминита е горд собственик на ресторант, в който кани известни свои приятели, с които си спомнят забавни случки от миналото и приготвят вкусни италиански ястия за всички гости в ресторанта.25 мин.
Кулинарно
06:55От Венеция до Истанбул с Рик Стайн - Рик Стайн поема на ново гастрономическо пътешествие от Венеция до Истанбул през страните от някогашната Византийска империя - едно врящо гърне от Изтока и Запада - а първата му спирка са великолепната Венеция и идиличн1 ч. 5 мин.
Кулинарно
08:00Моето меню за 30 минути - Джейми приготвя салата от патица с гигантски кротони и фалшив оризов пудинг със задушени плодове.30 мин.
Кулинарно
08:30Моето меню за 30 минути - Джейми Оливър ни показва как се приготвят само за 30 минути сочно гъбено ризото със спаначена салата и бърз чийзкейк с лимони и малини.30 мин.
Кулинарно
09:00Пекарната на Рудолф - Рудолф ван Веен ще сподели опита и страстта си в приготвянето на солени и сладки печива. С неговите рецепти ще30 мин.
Кулинарно
09:30Пекарната на Рудолф - Рудолф ван Веен ще сподели опита и страстта си в приготвянето на солени и сладки печива. С неговите рецепти ще30 мин.
Кулинарно
10:00Като по учебник с Кари Озмънд - В телевизионната поредица Като по учебник с Кари Озмънд ще видим богата селекция от лесни рецепти за основни ястия без месо, специалитети със суперхрани, както и любимата на всички бърза храна, превърнати в по-здравословни 30 мин.
Кулинарно
10:30Като по учебник с Кари Озмънд - В телевизионната поредица Като по учебник с Кари Озмънд ще видим богата селекция от лесни рецепти за основни ястия без месо, специалитети със суперхрани, както и любимата на всички бърза храна, превърнати в по-здравословни 30 мин.
Кулинарно
11:00Среща в кухнята - Хазер Амани кани зрителите в кухнята си, за да им покаже как да се подготвят за всеки повод, в който трябва да готвят за семейство и приятели. Пътувалият по цял свят професионален готвач представя разнообразни рецепти, вдъхновявайки ни д30 мин.
Кулинарно
11:30Бон Апети - От тиквата става идеален тиквен пай, но Лора и Стоян са намислили нещо друго. Те ще направят тиквена супа. Сервират я с мънички питки, а за основно ястие са замислили кюфтенца в боровинков сос.30 мин.
Кулинарно
12:00Тайните на месото - Ейдриън ни показва как да сготвим не толкова често използвано месо, като приготвя вдъхновена от кухнята на Западна Индия яхния със свински бузи, както и салата с грилован стек по тайландски.30 мин.
Кулинарно
12:30Лесни рецепти - пети сезон - Лесни и бързи рецепти, с които ще зарадвате всички около вас!30 мин.
Кулинарно
13:00Бойният клуб на Джейми и Джими - Най-любимото ястие на комика Ръсел Хауърд е необикновено тайландско фюжън къри, което е ял в Сидни на първото си турне там, но вече не се предлага в ресторанта, и затова Джейми и Джими са издирили готвача, за да научат таз60 мин.
Кулинарно
14:00От Венеция до Истанбул с Рик Стайн - Рик Стайн продължава гастрономическото си пътешествие от Венеция до Истанбул, като в този епизод ще открие в Равена пиадините - улична храна, датираща от римско време. След това ще се отправи към другия бряг на Адриати60 мин.
Кулинарно
15:00Моето меню за 30 минути - Джейми Оливър показва как се приготвя идеалния сандвич със стек с хрупкави пресни картофи, гъби с кашкавал и салата от цвекло.30 мин.
Кулинарно
15:30Моето меню за 30 минути - Джейми приготвя пилешки пай с френски грах, пюре от сладки моркови и десерт с боровинки, маслени бисквити и крем шантили.30 мин.
Кулинарно
16:00Среща в кухнята - Хазер Амани кани зрителите в кухнята си, за да им покаже как да се подготвят за всеки повод, в който трябва да готвят за семейство и приятели. Пътувалият по цял свят професионален готвач представя разнообразни рецепти, вдъхновявайки ни д30 мин.
Кулинарно
16:30Бон Апети - От тиквата става идеален тиквен пай, но Лора и Стоян са намислили нещо друго. Те ще направят тиквена супа. Сервират я с мънички питки, а за основно ястие са замислили кюфтенца в боровинков сос.30 мин.
Кулинарно
17:00Пекарната на Рудолф - Рудолф ван Веен ще сподели опита и страстта си в приготвянето на солени и сладки печива. С неговите рецепти ще30 мин.
Кулинарно
17:30Пекарната на Рудолф - Рудолф ван Веен ще сподели опита и страстта си в приготвянето на солени и сладки печива. С неговите рецепти ще30 мин.
Кулинарно
18:00Като по учебник с Кари Озмънд - В телевизионната поредица Като по учебник с Кари Озмънд ще видим богата селекция от лесни рецепти за основни ястия без месо, специалитети със суперхрани, както и любимата на всички бърза храна, превърнати в по-здравословни 30 мин.
Кулинарно
18:30Като по учебник с Кари Озмънд - В телевизионната поредица Като по учебник с Кари Озмънд ще видим богата селекция от лесни рецепти за основни ястия без месо, специалитети със суперхрани, както и любимата на всички бърза храна, превърнати в по-здравословни 30 мин.
Кулинарно
19:00Тайните на месото - Ейдриън ни показва как да сготвим не толкова често използвано месо, като приготвя вдъхновена от кухнята на Западна Индия яхния със свински бузи, както и салата с грилован стек по тайландски.30 мин.
Кулинарно
19:30Лесни рецепти - пети сезон - Лесни и бързи рецепти, с които ще зарадвате всички около вас!30 мин.
Кулинарно
20:00Моята кухня е най-добрата - Нова Зеландия - Лиъм и Идън са баща и дъщеря, чийто ред е дошъл да готвят и да покажат своето меню на ловци и събирачи, но дали любовта на Идън към веганската храна няма да ? скрои лош номер?60 мин.
Кулинарно
21:00Бойният клуб на Джейми и Джими - Най-любимото ястие на комика Ръсел Хауърд е необикновено тайландско фюжън къри, което е ял в Сидни на първото си турне там, но вече не се предлага в ресторанта, и затова Джейми и Джими са издирили готвача, за да научат таз60 мин.
Кулинарно
22:00От Венеция до Истанбул с Рик Стайн - Рик Стайн продължава гастрономическото си пътешествие от Венеция до Истанбул, като в този епизод ще открие в Равена пиадините - улична храна, датираща от римско време. След това ще се отправи към другия бряг на Адриати1 ч. 5 мин.
Кулинарно
23:05Пекарната на Рудолф - Рудолф ван Веен ще сподели опита и страстта си в приготвянето на солени и сладки печива. С неговите рецепти ще30 мин.
Кулинарно
23:35Пекарната на Рудолф - Рудолф ван Веен ще сподели опита и страстта си в приготвянето на солени и сладки печива. С неговите рецепти ще30 мин.
Кулинарно

Програма на 24kitchen за Днес. Възможни са промени в предварително обявената тв програма.

» ТВ програма на 24kitchen за следващия ден

Не пропускайте

Легенда

Телевизия

24kitchen разчита на вкусни рецепти, свежи съставки, доказани европейски майстори и HD качество. още...

Популярно в poTV.bg