ТВ програма 24kitchen - Днес

00:15Бон Апети - есенни епизоди - Пъстрите есенни цветове и щедростта на есента се пренасят в уютната кухня на Бон Апети. А там Лора и Стоян ги превръщат в ароматни и вкусни ястия. В есенните епизоди зрителите ще се радват на любимите сезонни продукти, ще си п25 мин.
Кулинарно
00:40Просто Найджела - В тази нова поредица Найджела отново ни вдъхновява с изкусителни и неангажиращи ястия, чието приготвяне ще ни накара да се почувстваме много по-жизнени и ведри, като първата серия е посветена на бързите и успокояващи гозби.30 мин.
Кулинарно
01:10Пътуващата кухня на Джак Стайн - Пътешествието на Джак започва в провинциална къща от 17-ти век на река Темза, в която Поли му показва стар метод за печене на животни в пещ с огън. След това, в кухнята си в Корнуел, той приготвя печено телешко и йоркширск25 мин.
Кулинарно
01:35Пътуващата кухня на Джак Стайн - Джак и Поли посещават местен месар, за да научат повече за историята на традиционните британски наденички и да разберат откъде идва името им. По-късно Джак се отправя към малко италианско градче, където с помощта на топ го25 мин.
Кулинарно
02:00Домашните рецепти на Гордън Рамзи - Гордън приготвя модерни версии на ястия, любими на англичаните от детството, като овчарски пай.25 мин.
Кулинарно
02:25Домашните рецепти на Гордън Рамзи - Гордън продължава да споделя напътствията си за домашно готвене. В този епизод той ни показва какво да сготвим за приятели - рецепти, идеални за споделяне.25 мин.
Кулинарно
02:50Моята кухня е най-добрата - Австралия - Маню Фелдел и Пийт Евънс са водещи и съдии в това кулинарно състезание за готвачи аматьори. Този път, обаче, правилата ще се променят и залозите ще се вдигнат. Първият отбор, който ще готви е на Жак и Шаз от Куинсла1 ч. 10 мин.
Кулинарно
04:00Сладкишите на Франсишко Морейра - Днес Франсишко ще предложи три сладки тапас за коктейл, сред които папос де анжо с ароматен портокалов сок и мента от района на Алентежу.30 мин.
Кулинарно
04:30Гурме за всеки ден - Днес Джъстин ще приготви телешки гърди с многоцветна салата, а специалният ? гост Кирстен Тиболс ще направи френския десерт Пен пердю.20 мин.
Кулинарно
04:50Гурме за всеки ден - В днешния епизод Джъстин ще приготви бавно задушен бейби октопод и рибни пръчици, увити в точени кори, а след това към нея ще се присъедини Кирстен Тиболс, за да сподели своите трикове при приготвянето на варен на пара малинов пудинг.25 мин.
Кулинарно
05:15Моето меню за 30 минути - Джейми сготвя хрупкава сьомга с ориз, салата, чудесно гуакамоле и свежа напитка от горски плодове.20 мин.
Кулинарно
05:35Моето меню за 30 минути - Джейми показва как се приготвя чудесна лятна паста, салата от билки и плодови тарталети.25 мин.
Кулинарно
06:00Пътуващата кухня на Джак Стайн - Пътешествието на Джак започва в провинциална къща от 17-ти век на река Темза, в която Поли му показва стар метод за печене на животни в пещ с огън. След това, в кухнята си в Корнуел, той приготвя печено телешко и йоркширск25 мин.
Кулинарно
06:25Пътуващата кухня на Джак Стайн - Джак и Поли посещават местен месар, за да научат повече за историята на традиционните британски наденички и да разберат откъде идва името им. По-късно Джак се отправя към малко италианско градче, където с помощта на топ го30 мин.
Кулинарно
06:55Дългите уикенди на Рик Стайн - Рик Стайн посещава Лисабон на брега на река Тежу, прочут с любовта си към морските дарове и може би най-добрите тартове с млечен крем в света, където Рик се вдъхновява да приготви любимата закуска на града - пържени рибни ха1 ч. 5 мин.
Кулинарно
08:00Моето меню за 30 минути - Джейми сготвя хрупкава сьомга с ориз, салата, чудесно гуакамоле и свежа напитка от горски плодове.30 мин.
Кулинарно
08:30Моето меню за 30 минути - Джейми показва как се приготвя чудесна лятна паста, салата от билки и плодови тарталети.30 мин.
Кулинарно
09:00Сладкишите на Франсишко Морейра - Добрият пълнеж може да превърне обикновен десерт в сладкарски шедьовър. Франсишко ни дава три примера за това - пържени филийки с пълнеж от ванилов крем, млечен шоколадов мус, пълен с хрупкаво желе с кафе и мъфини с орехи30 мин.
Кулинарно
09:30Сладкишите на Франсишко Морейра - Днес Франсишко ще предложи три сладки тапас за коктейл, сред които папос де анжо с ароматен портокалов сок и мента от района на Алентежу.30 мин.
Кулинарно
10:00Домашните рецепти на Гордън Рамзи - Гордън приготвя модерни версии на ястия, любими на англичаните от детството, като овчарски пай.30 мин.
Кулинарно
10:30Домашните рецепти на Гордън Рамзи - Гордън продължава да споделя напътствията си за домашно готвене. В този епизод той ни показва какво да сготвим за приятели - рецепти, идеални за споделяне.30 мин.
Кулинарно
11:00Просто Найджела - В тази нова поредица Найджела отново ни вдъхновява с изкусителни и неангажиращи ястия, чието приготвяне ще ни накара да се почувстваме много по-жизнени и ведри, като първата серия е посветена на бързите и успокояващи гозби.30 мин.
Кулинарно
11:30Бон Апети - есенни епизоди - Пъстрите есенни цветове и щедростта на есента се пренасят в уютната кухня на Бон Апети. А там Лора и Стоян ги превръщат в ароматни и вкусни ястия. В есенните епизоди зрителите ще се радват на любимите сезонни продукти, ще си п30 мин.
Кулинарно
12:00Гурме за всеки ден - Днес Джъстин ще ни даде съвети как да използваме цяло пиле и ще приготви своя версия на плодова салата. Кирстен Тиболс отново ще е в кухнята, за да направи десерт от точени кори, малини и сметанов крем.30 мин.
Кулинарно
12:30Гурме за всеки ден - Днес Джъстин ще ни разкрие тайната на перфектния плосък хляб от нахутено брашно. А след това Кирстен Тиболс ще ни изкуши с лешниково-карамелени квадрати.30 мин.
Кулинарно
13:00Печивата на Марта Стюарт - Днес ще усъвършенстваме уменията си за печене на хляб като приготвим три френски хляба - занаятчийски хляб с хрупкава коричка, уникална фокача с лук и праз и маслен многопластов бриош. Тези хлябове са толкова впечатляващи, че се30 мин.
Кулинарно
13:30Печивата на Марта Стюарт - В днешното предаване Марта ще сподели три рецепти за необикновени бисквити - маслени бисквити с шоколадова коричка и мъх от шамфъстък, бисквити, украсени със захарни цветя и бисквити Черешов цвят.30 мин.
Кулинарно
14:00Дългите уикенди на Рик Стайн - Рик Стайн посещава дома на новата скандинавска кухня Копенхаген, където авангардни шеф готвачи приготвят изкусни ястия, придържайки се стриктно към традиционните съставки, които вдъхновяват Рик да приготви свински гърди с ка60 мин.
Кулинарно
15:00Моето меню за 30 минути - Джейми представя пълнено пиле по кипърски със запържени аспержи, домати, зелева салата и ванилов сладолед.30 мин.
Кулинарно
15:30Моето меню за 30 минути - Джейми приготвя един класически британски пикник, който включва наденички, пай с риба, аспержи, салата с крутони и традиционен британски десерт.30 мин.
Кулинарно
16:00Просто Найджела - Найджела Лоусън ни показва как готвенето може да ни накара да се чувстваме по-жизнени и ведри, като в този епизод тя ни демонстрира рецепти за питателни блокчета за закуска, както и хрупкави пилешки котлети.30 мин.
Кулинарно
16:30Бон Апети - есенни епизоди - Пъстрите есенни цветове и щедростта на есента се пренасят в уютната кухня на Бон Апети. А там Лора и Стоян ги превръщат в ароматни и вкусни ястия. В есенните епизоди зрителите ще се радват на любимите сезонни продукти, ще си п30 мин.
Кулинарно
17:00Сладкишите на Франсишко Морейра - В десертите си Франсишко обича да използва аромата на чая, за да подчертае основния вкус. Към кайсиевия тарт, например, той предлага лек сметанов крем с вкус на лайка. След това е ред на хрупкав щросел с праскови, сготвен30 мин.
Кулинарно
17:30Сладкишите на Франсишко Морейра - Има уникални моменти, които изискват подобаващи десерти. Като този афродизиак от шоколад и канела, завършен с джинджифил и водка.30 мин.
Кулинарно
18:00Домашните рецепти на Гордън Рамзи - Гордън ни учи как да приготвяме невероятни закуска, обяд и вечеря, вдъхновени от ароматите и техниките на Югоизточна Азия.30 мин.
Кулинарно
18:30Домашните рецепти на Гордън Рамзи - Ръководството на Гордън за домашна кухня продължава, показва как да поднасяме страхотна пикантна храна.30 мин.
Кулинарно
19:00Гурме за всеки ден - Днес Джъстин ще ни даде съвети как да използваме цяло пиле и ще приготви своя версия на плодова салата. Кирстен Тиболс отново ще е в кухнята, за да направи десерт от точени кори, малини и сметанов крем.30 мин.
Кулинарно
19:30Гурме за всеки ден - Днес Джъстин ще ни разкрие тайната на перфектния плосък хляб от нахутено брашно. А след това Кирстен Тиболс ще ни изкуши с лешниково-карамелени квадрати.30 мин.
Кулинарно
20:00Моята кухня е най-добрата - Австралия - Ред е на съпрузите Кат и Андре от Западна Австралия, които се надяват временният им ресторант на морския бряг да впечатли съдиите. Но дали характерите им няма да попречат на готвенето им?60 мин.
Кулинарно
21:00Моето меню за 30 минути - Джейми представя пълнено пиле по кипърски със запържени аспержи, домати, зелева салата и ванилов сладолед.30 мин.
Кулинарно
21:30Моето меню за 30 минути - Джейми приготвя един класически британски пикник, който включва наденички, пай с риба, аспержи, салата с крутони и традиционен британски десерт.30 мин.
Кулинарно
22:00Дългите уикенди на Рик Стайн - Рик Стайн посещава дома на новата скандинавска кухня Копенхаген, където авангардни шеф готвачи приготвят изкусни ястия, придържайки се стриктно към традиционните съставки, които вдъхновяват Рик да приготви свински гърди с ка60 мин.
Кулинарно
23:00Печивата на Марта Стюарт - Днес ще усъвършенстваме уменията си за печене на хляб като приготвим три френски хляба - занаятчийски хляб с хрупкава коричка, уникална фокача с лук и праз и маслен многопластов бриош. Тези хлябове са толкова впечатляващи, че се30 мин.
Кулинарно
23:30Печивата на Марта Стюарт - В днешното предаване Марта ще сподели три рецепти за необикновени бисквити - маслени бисквити с шоколадова коричка и мъх от шамфъстък, бисквити, украсени със захарни цветя и бисквити Черешов цвят.30 мин.
Кулинарно

Програма на 24kitchen за Днес. Възможни са промени в предварително обявената тв програма.

» ТВ програма на 24kitchen за следващия ден

Не пропускайте

Легенда

Телевизия

24kitchen разчита на вкусни рецепти, свежи съставки, доказани европейски майстори и HD качество. още...

Популярно в poTV.bg