ТВ програма 24kitchen - Днес

00:00Бон Апети - Лора и Стоян не крият предпочитанията си към месото, но този път са решили менюто да е вегетарианско. Салатата ще е от черна леща със свежи зеленчуци и млечен дресинг, а основното - стек... от целина - страшно вкусен. Ще им остане време и за т30 мин.
Кулинарно
00:30Домашните рецепти на Гордън Рамзи - Рецептите включват неустоима закуска от пълнени кроасани с мергез и фонтина, пикантна мексиканска супа, а най-голямата дъщеря Меган помага в приготвянето на хрупкава печена патица със сос от черен боб и зашеметяващ пика30 мин.
Кулинарно
01:00Рокери лакомници: Средиземноморско приключение - Рокерите лакомници са в Южна Франция и от Марсилия се отправят към Каталуния. Това ще бъде пътуване, богато откъм кулинарни изкушения, исторически забележителности и добросърдечни хора.60 мин.
Кулинарно
02:00Като по учебник с Кари Озмънд - В телевизионната поредица Като по учебник с Кари Озмънд ще видим богата селекция от лесни рецепти за основни ястия без месо, специалитети със суперхрани, както и любимата на всички бърза храна, превърнати в по-здравословни 20 мин.
Кулинарно
02:20Като по учебник с Кари Озмънд - В телевизионната поредица Като по учебник с Кари Озмънд ще видим богата селекция от лесни рецепти за основни ястия без месо, специалитети със суперхрани, както и любимата на всички бърза храна, превърнати в по-здравословни 20 мин.
Кулинарно
02:40Островни пиршества с Питър Курувита - Остров Раротонга от островите Кук осигурява на шеф-готвач Питър Курувита не само възхитителни гледки, но и уникални възможности да научи от приятелски настроените местни как да лови и събира храна от природата.25 мин.
Кулинарно
03:05Островни пиршества с Питър Курувита - Като подходящ завършек на островното пиршество, шеф-готвачът Питър Курувита разглежда красивата природа на островите Кук, учейки се да лови по традиционен начин кални раци.25 мин.
Кулинарно
03:30Печивата на Марта Стюарт - Днес Марта ще ни покаже три десерта с основа от меренг - ефирен венец от меренг със захаросани горски плодове, шоколадова ангелска торта с глазура от млечен шоколад и бомбички от бадемов дакоаз. Десерти, които ще искате да приго25 мин.
Кулинарно
03:55Печивата на Марта Стюарт - Присъединете се към Марта, за да разберете как се прави лесно подсладено тесто с мая, от което могат да се приготвят три пристрастяващи рецепти - вкусни сладки с круши и франджипан, канелени охлюви и кростади с пълнеж от сладко.25 мин.
Кулинарно
04:20Гурме за всеки ден - Кирстен Тиболс ще сътвори невероятна торта с шоколадов мус, а Джъстин ще приготви пълен с вкусове сандвич със свинско в португалски стил.25 мин.
Кулинарно
04:45Лесни рецепти - Роберта ще ни покаже вкусна рецепта с пилешко - хрупкави пилешки крилца с броколини и ориз. А Хюго ще приготви телешко къри с разноцветни кореноплодни и картофи.25 мин.
Кулинарно
05:10Джейми готви в Италия - Вече е средата на зимата и Джейми е високо в заснежените италиански Алпи, търсейки легендарната храна за щастие на Пиемонт.2 ч.
Кулинарно

Програма на 24kitchen за Днес. Възможни са промени в предварително обявената тв програма.

» ТВ програма на 24kitchen за следващия ден

Не пропускайте

Легенда

Телевизия

24kitchen разчита на вкусни рецепти, свежи съставки, доказани европейски майстори и HD качество. още...

Популярно в poTV.bg