Футбол

Четири часа емоции с най-чакания двубой ЦСКА-Левски

ТВ7 • От 0/5

Първото от поредицата от 6 (шест) дербита между ЦСКА и Левски през този сезон ще задържи близо 4 часа зрителите на TV7 пред екраните. 20 камери и екип от шестима журналисти ще покажат всичко важно и интересно преди, по време и след края на двубоя.

Прякото предаване преди двубоя тази събота стартира в 15:00 със студио от националния стадион „Васил Левски“, където водещ ще бъде един от ключовите спортни журналисти на TV7 Мартин Томанов. Мнението си за най-вълнуващия мач за футболна България ще дадат емблематични фигури от двата лагера – Георги Велинов, Даниел Боримиров и Божидар Искренов. За най-интересните отзиви на пистата и пред сектор „А“ ще следят репортерите Иван Боянов, Стефан Стефанов и Светлин Йочев. Коментатори на двубоя ще бъдат Деян Веселинов и Илиян Енев. Екипът на TV7 е подготвил и две любопитни противопоставяния – на треньорите Стойчо Младенов и Антони Здравков, както и на две от водещите фигури при „червени“ и „сини“ – Валентин Илиев и Владимир Гаджев. След последния съдийски сигнал на Георги Йорданов зрителите на TV7 първи ще видят отзивите от двата лагера, като прякото предаване ще продължи до 18:30.

Още 3 мача от 13-ия кръг на „А“ група влизат в телевизионната програма тази седмица. От 18:00 в събота NEWS7 ще излъчи срещата между Берое и Черноморец. В неделя футболният следобед започва в 15:30 със студиото преди мача Локомотив Пловдив-Славия. Десертът в програмата ще бъде мачът между първия и втория в класирането – Лудогорец срещу Литекс, от 18:00 отново в ефира на NEWS7.

Още за Футбол

22:00
24.01.2019
Футбол за Купата на краля
22:55
24.01.2019
Признания в стаята за разпити: Капанът на мъченията (Evil Talks: Chilling Confessions: The Torture Trap) Двама колежани-футболисти изчезват в Ню Йорк. Детективите търсят улики, за да открият, че сгрешена самоличност води до ужасяваща заложническа криза.
03:57
25.01.2019
Джада вкъщи - Лакомства за футболния уикенд

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg