Романтични

„Трите лица на Ана” с премиера по DIEMA FAMILY

0/5

„Трите лица на Ана” с премиера по DIEMA FAMILY

„Трите лица на Ана“ е вълнуваща история, която проследява съдбата на тризначките Ана Лусия, Ана Летисия и Ана Лаура, разделени от драматично събитие преди 20 години. Най-успешната мексиканска теленовела за 2016 година ще се излъчва всеки ден от 13.30 до 14.30 ч. с повторение на следващия ден от 09.30 до 10.30 ч.

В катастрофа, предизвикана от капризите на едно от децата, загиват двамата родители, а една от сестрите - Ана Лусия изчезва. Семейството приема, че детето е загинало. Жена, загубила дъщеря си, открива и спасява Ана Лусия, която отглежда като собствено дете. Ана Лаура, втората сестра, губи крака си в следствие на тежкия инцидент. Отраства като стеснително и чувствително дете, което не спира да вярва, че Ана Лусия е оцеляла и един ден ще я открие. Третата сестра - Ана Летисия, е различна. Тя е всичко, което останалите две не са - амбициозна, егоистка и готова на всичко, за да постигне целите си. Един мъж с добро сърце и влиятелна фамилия, но с две имена и две самоличности, поради амнезия след тежка катастрофа, ще трябва да реши на коя от тях да отдаде сърцето си, да избере минало или бъдеще.

Дали съдбата ще бъде благосклонна към чистата любов и какви изпитания е подготвила за трите сестри, носещи името Ана, предстои да проследим в „Трите лица на Ана“ от 7 ноември, всеки делничен ден, от 13.30 ч. в ефира на DIEMA FAMILY.
 

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg