В програмата

Звездна надпревара и специални гости бележат големия финал на "Като две капки вода"

0/5

Звездна надпревара и специални гости бележат големия финал на "Като две капки вода"

Утре вечер от 20:00ч. по NOVA четиримата финалисти в уникалното шоу за преобразявания ще се изправят в решаваща битка за любовта на публиката и голямата награда, които големият финал обещава.

 

Добави описание

 

За първи път в историята на шоуто Мария Илиева и ТИТА ще влязат в две от емблeматичните визии на един и същ изпълнител - неповторимата R&B дива Бионсе, а Милко Калайджиев ще бъде Георги Минчев. Стефан Илчев ще заложи на жената, чиято имитация неведнъж му е носела овациите на публиката.

 

„За първи път ще се преобразя в Лили Иванова - до момента аз съм имитирал единствено гласа й, но сега ще разбера какво е да представиш образа н тази жена. Среща съм се преди години с Лили Иванова и бях изключително развълнуван“ сподели Стефан Илчев пред Мон Дьо в "Събуди се" . 

Добави описание


Нощта на големия финал на „Като две капки вода“ ще срещне публиката със специални гости, нови дуети и забавни моменти, достойни за шоуто. Папи Ханс и Деси Добрева ще бъдат Васил Найденов и Силвия Кацарова, а Дичо и Петя Буюклиева ще бъдат легендите Ози Озбърн и Лита Форд.

 

Добави описание

 

Специални гости ще бъдат братя Аргирови, които ще влязат в обувките на световни изпълнители. С появата си на сцената те ще бъдат допълнени от гласовете на 23 деца от формация „Бон-Бон“, които репетират от дни, за да се включат в ритъма на латино песента.

 

Добави описание

 

Една от най-запомнящите се дами в историята на шоуто – Софи Маринова, ще се завърне с ново предизвикателство. Този път певицата ще пее в дует със своя син Лоренцо, за да пресъздаде култов тандем от българската музикална история.

 

 


Кой ще завоюва победата в шоуто? Как ще се справят участниците в дуети и какво ще представят специалните гости – ще научите на финала на „Като две капки вода“ на утре вечер, от 20:00ч. по NOVA.

Още за Като две капки вода

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg