Актуално В програмата

Змии и червеи в гащите на участниците в Къртицата

Добави коментар

Игра на грешни отговори и прозрачни кюлоти в Къртицата 2. Ивайла Бакалова в изолация.

В четвъртък вечер, Къртицата 2 става сцена на атрактивна игра на думи. В „Следващият, моля!”, отговорите на участниците трябва да бъдат грешни, за да са верни. Прозрачни кюлоти ще придават романтичен акцент в дрес кода на супергероите, а те ще бъдат пълни с подскачащи гадинки.

Змии и червеи в гащите на участниците в Къртицата

Враждуващите красавици - Ивайла Бакалова и Бориса, отново ще намерят обща приказка, в която новата Къртица ще бъде главен герой. Мис България ще сподели, че този път много се надява, саботьорът да си получи парите, а не да ги загуби. Точно това изказване и увереността, че видео жокера е причина да изхвърлят старата Къртица от играта, ще повиши отново тона на разговора, в който ще се включи и Евгени Иванов. Волейболният ас и Бориса дружно ще атакуват Ивайла обвинявайки я, че отново си приписва заслуги да диктува цялата игра в Базата.
Враждебните настроения срещу Бакалова ще я накарат да преосмисли досегашната си стратегия и да вземе странно решение. Ивайла ще помоли най-доверения си човек в лагера – Георги, да намали контактите с нея. Мис България ще признае, че ММА боецът е най-достойния финалист в Къртицата 2 и за да стигне докрая, е по-добре да не си навлича омразата на останалите.

Змии и червеи в гащите на участниците в Къртицата

Ще послуша ли Георги този съвет и защо Ивайла Бакалова ще поиска да отиде на елиминационен тест в събота, отговорите предстоят тази вечер от 20.30 ч. по  TV7.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Къртицата

ММА боецът Георги Стоянов е големия победител в Къртицата 2: Разтърсване

Големият финал на Къртицата е тази вечер

Ивайла Бакалова ли е Къртицата?

Страстна среща между Александър Сано и любимата му Нели в Къртицата 2

Евгени Иванов – Пушката е първият сигурен финалист в Къртицата 2