Актуално Какво ще се случи...

Във „Фамилията” Стефан разкрива плана на Лора и незаконен канал за оръжия

Добави коментар

Стефан разкрива плана на Лора и незаконен канал за оръжия – в неделя от 20:00 часа във „Фамилията” по bTV

Тази неделя, 24 ноември, от 20:00 часа във „Фамилията” по bTV Стефан Марков ще направи всичко възможно, за да разкрие мотивите и ролята на Лора Арнаудова в собственото си разследване.

Тръгвайки по следите й, журналистът ще стане свидетел на изригване на неподозирани страсти в наследницата на Арнаудови. Стъпка по стъпка, той ще се убеди, че фамилията не познава истинската същност на PR-ката, а самата тя е движена от последователна стратегия. 

Арнаудови се приготвят за важна визита на семейство сирийци – потенциални бизнес партньори в износа на оръжие. Борис впряга усилията на всички, за да обгрижват гостите и да ги убедят в коректността и лоялността си. Но вечерта ще поднесе изненада в лицето на отчаяната Диана, готова на всичко, за да гарантира мястото си във фамилията и имението.

Във втория епизод на „Фамилията” за вечерта Стефан ще изправи пред морално изпитание Лора, но всъщност той ще трябва да вземе тежко решение. Емоциите ще ескалират и ще очертаят корените на чудовищната същност на Арнаудови.

Междувременно синът на Абду е на крачка да провали сделката със сирийците. Автомонтьорът пък разкрива, че в дъното на канала стои опасен терорист, отговорен за смъртта на хиляди души. Но така желаният от Борис алианс няма да се осъществи безпрепятствено. Един детски бас и незачитането на културните традиции на Близкия Изток ще подложат на сериозен риск бизнеса на Арнаудови.

 

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Фамилията

Удари финалната клапа на „Фамилията” по bTV

Лора e на крачка от смъртта в сериала „Фамилията” по bTV

Борис предава на Георги полагаемите му се акции от империята – във „Фамилията”

Фамилията се впуска в търсене на Диана

Угризенията застигат Тони в новия епизод на „Фамилията“ – вторник от 21:30 часа по bTV