В програмата

"Свободни затворници" тази неделя в Темата на NOVA

0/5

"Свободни затворници" тази неделя в Темата на NOVA

Тази неделя, 22 април, Темата на NOVA ще разкаже за равносметката след бягството от Централния софийски затвор на двама рецидивисти. Преди две седмици въоръжените Радослав Колев и Владимир Пелов заплашват надзирателите и успяват да избягат през парадния вход. По разказ на друг затворник двамата плануват бягството повече от месец преди да го осъществят.

Колев е рецидивист с 26-годишна присъда за убийство, Пелов също е рецидивист, който излежава 32-годишна присъда за грабеж, отвличане и опит за убийство на полицаи. Той има и предходна присъда от 15 години, отново за убийство.


Двамата затворници донесоха страх, но и много въпроси, които вече втора седмица стоят без отговор, а именно - защо все още няма виновни, каква е причината двамата да не са заловени и защо престъпниците изобщо успяват да избягат от затвора?


Кои са дръзките бягства през последните четири години, как са се случили и кои са главните герои в тях - разберете в Темата на NOVA с Вероника Димитрова тази събота, 22 април, веднага след централната емисия новини.

Още за Темата на Нова

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg