Актуално В програмата

Стенли напусна Музикална академия

Добави коментар

Три седмици преди финала на Музикална академия зрителите станаха свидетели на най-напрегнатите елиминации от началото на шоуто. Дичо, Стенли и Прея се състезаваха за оставане в Академията.

Три седмици преди финала  на  Музикална академия зрителите станаха свидетели на най-напрегнатите елиминации от началото на шоуто.

Добави описание

Дичо, Стенли и Прея се състезаваха за оставане в Академията. Тримата се представиха блестящо при изпълнението на първата си песен. Това  затрудни журито в решението им кого да спасят.  Те дадоха поравно гласовете  си на Дичо и Прея. Късметът определи в Акаемията да се върне Дичо и да продължи състезанието за 100 000 лева.

Добави описание

Стенли напусна Музикална академия след зрителски вот от 42,2% само с един процент по-малко от подкрепата за Прея  50.74%.  

Съпругата на Стенли, актрисата Людмила Сланева-Локо, бе негов защитник. По повод коментарите, че той мрънка много в Академията, тя  каза, че „идеално и харесва така, като не си мълчи” и спечели публиката с любовта и страстта, която  открито показа към половинката си. 

Добави описание

 Стенли пък от своя страна постъпи мъжки и  се извини в ефир на всички, които е засегнал и обясни, че изолацията му се е отразила лошо и е  довела до нетърпимост към всички.

Добави описание

Прея бе  видимо щастлива от факта, че продължава в шоуто. 

Шоколадовата изпълнителка неколкократно заяви, че за нея това е голям шанс и тя ще се бори  с всички сили до финала.

Добави описание

Сред публиката  в залата стана ясно, че вокалният педагог Алис Боварян   се ангажира лично и пусна няколко sms-а в подкрепа на  19-годишната Прея, като  сподели, че тя е страхотно дете с уникален глас, който тепърва ще  се развива.

Рут Колева  и  Кичка Бодурова отново се скараха.  Рут обвини Кичка, че тя сама организира вота към себе си, чрез различни фен клубове. Кичка не издържа на наглостта на джаз изпълнителката и многократно я нарече stupid girl (глупаво момиче).

С наближаването на финала напрежението  в Академията расте. Кой от участниците ще прояви здрави нерви и кой ще остане до финала предстои да се види в в ефира на TV7.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Музикална академия

Поли Генова е победител в Музикална академия

Кичка Бодурова и Дичо сигурни финалисти в Музикална академия

Дичо глобен с 10 000 лева в Музикална академия

Мария пя Уитни Хюстън на инат и напусна Музикална академия

Залата аплодира Борис Годжунов на крака. Етиен, Дичо и Мария на елиминации