В програмата

Сериозни случаи на отвличания - тази седмица в „Помощ 112“

0/5

Сериозни случаи на отвличания - тази седмица в „Помощ 112“

Тази седмица в „Помощ 112“ полицейският патрул ще разследва случай на отвлечено момиче, успяло да подаде сигнал до единния телефонен номер за страната.

 

Добави описание

 

На мястото, откъдето е подаден сигнала се оказва, че живее възрастно семейство, което отрича да е виждало непознати хора.

 

Добави описание

 

Оказва се, че техният внук е похитителят и е отвлякъл момичето, защото му отказало среща. България е на челни позиции в негативната класация за отвличания през последните години. На 100 отвличания заведените дела в съда са едва 13.

 

Добави описание


Във втората история, която зрителите ще видят в четвъртък от 22.30 часа, как възрастна жена обира бензиностанция. Тя е била принудена да се представя за инвалид и да проси всеки ден, за да има покрив над главата си. Жената не е успяла да осигури сумата за деня и уплашена от изнудвача е решила да обере бензиностанцията.

 

Добави описание

 

За изминалата година повече от 780 бездомника кръстосват улиците на страната ни. 500 от тях са в столицата. Целогодишно в София работят 3 центъра за временно настаняване, като общият им капацитет е 510 души.

 

Добави описание


На 22 ноември /петък/ зрителите ще се запознаят с още две истории – тази на момичета, заключени в автосервиз, защото са подготвяни за проститутки в чужбина, и друга - на безследно изчезнала ученичка. Статистиката за България е сериозна.

 

Добави описание

 

През 2019 година има разследвани около 400 случая за трафик на хора, като повечето са с цел сексуална експлоатация. А всяка четвърта жена в родината ни е жертва на домашно насилие. 

Още за Помощ 112

17:00
18.07.2020
Помощ 112 - риалити поредица, еп.17
17:00
19.07.2020
Помощ 112 - риалити поредица, еп.18

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg