В програмата

Руслан Мъйнов в образа на Антон Хекимян – тази седмица в „Комиците и приятели”

0/5

Руслан Мъйнов в образа на Антон Хекимян –  тази седмица в „Комиците и приятели”

Руслан Мъйнов влиза в образа на Антон Хекимян, който ще се срещне с доктор Хаусян (в ролята – Кръстю Лафазанов) – тази вечер в „Комиците и приятели” по bTV от 22:00 ч. Самият водещ на „Тази сутрин“ e сред специалните гости в комедийното шоу на 7 март, заедно с малките балерини на Маша Илиева.

 

Добави описание

 

Един от най-любимите образи в предаването –  този на Баба Веце (Христо Гърбов), ще говори за връзката между Европредседателството на България и тоалетните, а трима представители на властта (Любо Нейков, Руслан Мъйнов и Кръстю Лафазанов) ще се „борят” с корупцията с иновативни методи.

 

Добави описание


За 8 март повечето от скечовете в „Комиците и приятели” ще са посветени на жените. Специални гости ще бъдат любимите и на дамите, и на футболните фенове, играчи от националния отбор по футбол – Божидар Митрев, Кирил Десподов и Божидар Чорбаджийски. Те ще гледат отстрани един много тежък мач за националния отбор, техния треньор Петър Хубчев (в ролята – Руслан Мъйнов) и капитана им Ивелин Попов (Петьо Петков – Шайбата).

 

Добави описание

 

В петъчния епизод актьорът Петър Антоново ще покаже част от своя моноспектакъл „Едуард”. Сервитьорката Пипи Дългото Коремче (Любо Нейков) ще направи своя дебют пред зрителите, а двете баби (Христо Гърбов и Руслан Мъйнов) ще са в абсолютния си вихър на финала на епизода.

Още за Комиците и приятели

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg