Актуално Какво ще се случи...

Премиерата на стотния филм на Дисни Ченъл, „Детегледачки в акция“

Добави коментар

Стотният филм на Дисни Ченъл „Детегледачки в акция“ ще се излъчи премиерно в събота, 17 септември от 11:30 часа по Дисни Ченъл.

Стотният филм на Дисни Ченъл „Детегледачки в акция“, с участието на популярните актриси и певици Сабрина Карпентър („Райли в големия свят“) и София Карсон („Наследниците“) ще се излъчи премиерно в събота, 17 септември от 11:30 часа по Дисни Ченъл.

В прочувствена история, която провъзгласява неповторимостта, приятелството и самостоятелността, приключенската комедия за деца, тийнейджъри и техните семейства, отдава почит на класиката от 1980г. с познати референции и култови сцени.

Артистите на Холивуд Рекърдс – Карпентър и Карсон изпълняват песента „Wild Side” от филма, продуцирана от Дженс Къркимайър, Емануел Кириаку и Андрю Голдстийн.

Сабрина Карпентър и София Карсон

„Детегледачки в акция“ разказва историята на Джени Паркър (Сабрина Карпентър) и Лола Перез (София Карсон), две момичета тийнейджърки с видимо различни личности, които се явяват на интервю за стажантки и инцидентно разменят телефоните си. Когато семейство Андерсън се обажда на Джени, търсейки детегледачка в последния момент, дръзката Лола, която се нуждае от допълнителни пари, заема нейното място. През това време, надеждната Джени вече е приела да се грижи за децата на семейство Купър за вечерта. За нещастие, първият опит на Лола с децата поема неочаквана посока, когато едно от децата на семейство Андерсън се измъква, за да отиде на концерт. Джени, решена да запази репутацията си, и Лола с останалите деца, се отправят към приключения през една магическа нощ в големия град.

Детегледачки в акция

Във филма на Дисни Ченъл участват още Ники Хан като тийнейджъра интроверт Емили Купър, Малори Джеймс Махони като младата фешъниста Кейти Купър, Макс Гекоуетс като непокорния Трей Андерсън, Джет Дъргънсмайър като главния вундеркинд Боби Андерсън, Мадисън Хорчър в ролята на дерби фанатика Алисън „Ей Джей“ Андерсън и Кевин Куин (Bunk’d) като момчето, в което Джени е влюбена – Зак Чейс.

„Детегледачки в акция“ е режисиран от Джон Шулц („Приключенията на Джуди Муди“ , „Като Майк“) и е по сценарий на Тифани Паулсен („Нанси Дрю“).

Филмът е продуциран от Мишел Манинг („Тийнейджърски плаж 2“, „Клуб Закуска“ ), а Чък Мински е директор-фотограф („Дневниците на принцесата 2: Кралски бъркотии“, „Денят на майката“).

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Детегледачки в акция