Актуално В програмата

Последните двама участника ще бъдат разкрити по време на старта на „Като две капки вода“

Добави коментар

Любими звезди предават олимпийския огън в нощта на преобразяванията

Любими участници от изминали сезони и осем нови за шоуто звезди ще се срещнат в тържествения старт на „Като две капки вода“ утре вечер от 20.00ч. по NOVA.

 

Петият сезон на уникалното шоу за преобразявания ще започне с тържествено предаване на „олимпийския огън“ между артистичните участници. В нощта на старта ще бъдат разкрити и последните две имена, които ще провокират и впечатляват зрителите с 13 оригинални превъплъщения. Водещите на предаването – Димитър Рачков и Васил Василев-Зуека, ще се срещнат за първи път с новото жури с членове – Йорданка Христова, Виктор Калев и Димитър Ковачев - Фънки, а участниците ще получат възможността да докажат колко умело могат да излязат от зоната на комфорта. 


„Не само изпълненията, но и актьорските неща са трудни за един професионален актьор. Цял живот се опитвам да бъда автентичен, а сега трябва да се науча да имитирам“, разказа Башар Рахал пред камерата на "Събуди се" . По време на своята репетиция по хореография популярният актьор и водещ опита някои от култовите движения на големи звезди, за да влезе по-лесно в обувките на своя образ. „Дървена“ походка, ръмжене на сцената и общуване с публиката бяха само част от задачите, които менторът по актьорско майстворство - Милица Гладнишка, постави на ДесиСлава, София Джамджиева и Михаела Маринова. „Ако Фънки ме изкритикува на първия лайв, след това няма да мисля за нищо друго освен за образите ми в шоуто“, заяви певицата ДесиСлава, която очаква рок представителя в журито да бъде отново най-откровен в критиките си.

 

Кои ще бъдат звездните попълнения в състава на шоуто? Какви ще бъдат първите преобразявания на участниците? – ще разберете по време на големия старт, утре вечер от 20.00ч. по NOVA.
 

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Като две капки вода

Мария с първа победа в „Като две капки вода“

Единствено българска музика и емблематични образи в „Като две капки вода“

Любо Киров се присъединява към журито на „Като две капки вода“

Звездно жури в „Като две капки вода за всяко дете“

Любимото шоу „Като две капки вода“ връхлита в ефира на NOVA